Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 2 Ψήφοι

One Piece - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
2509 replies to this topic

#721 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2009 - 00:35

Μάλλον άρεσε η ιδέα του χάκι και την χρησιμοποιήσανε και στο πρόσφατο κεφάλαιο του Gantz. Μια σκέψη και πάρτον κάτω.

#722 ssj4nick

ssj4nick

I lived after the fillers

• Members
  • 105 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2009 - 10:44

Shanks,Whitebeard
Spoiler:

#723 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2009 - 16:54

ssj4nick, σχετικά με τις απορίες σου:
Spoiler:
Ελπίζω να σε κάλυψα και welcome aboard! :)

#724 ssj4nick

ssj4nick

• Members
  • 105 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2009 - 17:32

Spoiler:

#725 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2009 - 17:59

Spoiler:
Όσο για το πως θα κινηθεί ο Luffy πάντως, και πάλι αναλύεται στο manga αυτή την περίοδο... οπότε αν επιλέξεις να το διαβάσεις σαν τελειώσεις το anime (δεν το συνιστώ πάντως, εγώ έκοψα το manga γιατί βρήκα πιο απολαυστικό το anime, ακόμη κι αν πρέπει να κάνω υπομονή μια βδομάδα για κάθε επεισόδιο... αν το διαβάσεις το anime δεν θα σου κάνει την ίδια εντύπωση πια γιατί θα ξέρεις τι γίνεται! Your call τι θα κάνεις βέβαια) θα το μάθεις σχετικά σύντομα. :)

ΥΓ: Αν επιλέξεις να δεις το filler πριν το Thriller Bark έχε υπόψιν πως για μένα ήταν το μόνο που καλύτερα να μην υπήρχε, το χειρότερο όλης της σειράς. Και πάλι το είδα βέβαια, για να έχω άποψη, οπότε διαλέγεις και παίρνεις...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 02 Ιούλιος 2009 - 18:08

#726 ssj4nick

ssj4nick

• Members
  • 105 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2009 - 11:00

Πραγματι αθλιο το Icehunter arc, θα μπορουσαν απλα να επικεντρωθουν στην ιστορια του Phoinix Puzzle για να δειξουν στους fans τους κινδυνους που θα αντιμετωπισει η παρεα του Λουφυ στο "Νεο Κοσμο".Τους μαφιοζους τι τους θελανε?

Ωραιος ο Chopperman αυτο ηταν πραγματικα ενα χαλαρο και ευχαριστο διαλειμμα.
Αντε σιγα σιγα να ξεκιναω k Thriller barc.

#727 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2009 - 11:42

Zoroooo, τρέχα, ήρθα! :hahaha:

Χαιρετούρες. Από το post μου κάπως, κάπου, κάποτε, πέρασε καιρός, αλλά είχα εξεταστική η έρμη... δε προλάβαινα. Με το που τέλειωσε, το έπιασα κατευθείαν.

Τέσπα, έχω φτάσει μέχρι το volume 45 του manga, και οι σκηνές που μου έμειναν είναι
Spoiler:

Όλος παραδόξως, οι σκηνές που θεωρούνται οι πιο δυνατές (συναισθηματικά) δε με πολυάγγιξαν. Ίσως επειδή έκανα spoiler στον εαυτό μου, οπότε ήξερα τί θα ακολουθήσει. Επίσης, θα μου επιτρέψετε να ΜΗΝ είμαι Robin fan. Ναι, ξέρω, είναι πολύ καλή nakama, σκέφτεται τους άλλους και όχι τον εαυτό της, έχει απίστευτο παρελθόν... αλλά δε. Δε. Αδυνατώ να τη συμπαθήσω. Αλλά σα μούλικο ήτανε καλή...

Τέσπα, συνεχίζω. Και το anime είναι στον κατάλογό μου για κατέβασμα (εκτός κι αν υπάρχει σε αλυσίδα στο ADN). Προβλέπεται καψιμο.:hot:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#728 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2009 - 19:55

Collector news και μόνο :).

Viz to Publish One Piece #24-53 in January-June 2010

Και ναι αφού ξεμπέρδεψε με το Naruto το τελευταίο εξάμηνο, όπως πολλοί fans περίμεναν η Viz ανακοίνωσε ότι θα γυρίσει να κοιτάξει και τους OP fans...

Δύο σχόλια από εμένα που σταμάτησα να αγοράζω στον τόμο 18 λόγω του ότι ένοιωθα πόσο "γραμμένο" με είχε η Viz.

1. Χαίρομαι που πάρα πολλοί Αγγλόφωνοι (και μη) ανά τον κόσμο θα καταφέρουν επιτέλους να "μυρίσουν" One Piece ongoing manga τόμο ή τουλάχιστον τόμο που να μην τον έχει γράψει ο Oda πριν το 2002 και αυτοί να τον αγοράζουν στα αγγλικά 7 χρόνια μετά!!!!

2. Λυπάμαι που το κάνει με τον χειρότερο και πιο πολυέξοδο (για εμάς) τρόπο. Μιλάμε για 5 τόμους τον μήνα, κοντά στα 30-35 ευρώπουλα. Και δυστυχώς τα λεφτά δεν έχουν και την ανάλογη ποιότητα αφού η Viz το χάνει λίγο στο OP.....

Από την μεριά μου να πω ότι θα τα αγοράσω αφού:

HELL YEAH It's One Piece ppl :hahaha:

Edit: PS : το άρθρο αναφέρει και άλλα manga news από την Viz

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#729 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2009 - 20:17

Θέλω να ρωτήσω κάτι. Για να μπεις στην Grand Line, χρησιμοποιείς ένα από εκείνα τα βουνά που το νερό πάει προς τα πάνω. Για να βγεις, τι κάνεις; Γιατί υποτίθεται ότι στα αρχικά επεισόδια ο Don Krieg μπήκε με 50 πλοία μέσα και μετά βγήκε και επέστρεψε με ένα.

Αν μπορείς να πας κι ανάποδα, δεν θα τελείωνε το OP αμέσως αν οι πειρατές ξεκινούσανε με ανάποδη φορά το ταξίδι τους;

#730 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2009 - 20:24

Το βουνό υπάρχει για όσους μπαίνουν από την East Blue, υπάρχει και ο εναλλακτικός δρόμος μέσω της calm belt που ισχύει και για όλες τις άλλες θάλασσες. Από την στιγμή όμως που δεν υπάρχει ένας χάρτης δεν μπορούμε να καταλήξουμε σε κάποιο συμπέρασμα..
Δημοσιευμένη  εικόνα

#731 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2009 - 20:41

Zoroooo, τρέχα, ήρθα! :hahaha:

WC Τσαγάκι!! Άντε να αυξάνεται το γυναικείο κοινό της σειράς!! Επόμενη στάση το anime! :wooi2:

Θέλω να ρωτήσω κάτι. Για να μπεις στην Grand Line, χρησιμοποιείς ένα από εκείνα τα βουνά που το νερό πάει προς τα πάνω. Για να βγεις, τι κάνεις; Γιατί υποτίθεται ότι στα αρχικά επεισόδια ο Don Krieg μπήκε με 50 πλοία μέσα και μετά βγήκε και επέστρεψε με ένα.

Αν μπορείς να πας κι ανάποδα, δεν θα τελείωνε το OP αμέσως αν οι πειρατές ξεκινούσανε με ανάποδη φορά το ταξίδι τους;

Τυπικά έχεις δίκιο και δεν είσαι ο πρώτος που το αναρωτιέται, αλλά:

Spoiler:
:gotit:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 04 Ιούλιος 2009 - 20:59

#732 ssj4nick

ssj4nick

• Members
  • 105 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2009 - 22:13

Εξηγει καποια πραγματα γι' αυτο
Spoiler:

#733 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2009 - 06:17

Ετσι εφοσον δεν σου επιτιθονται τα Seakings περνας ανετα τις Calm Belt [/spoiler]

oι marines περνουν...
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#734 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2009 - 11:46

A μάλιστα, ο Don Krieg είναι marine... ή έχει κλέψει μια τέτοια μηχανή... Ή έκανε το πλήρωμα έναν μήνα κουπί στην Calm Belt... Ή πέτυχα τρύπα στην ιστορία.

#735 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2009 - 12:29

When he was first starting out as a pirate, he stole a Marine ship and, under the guise of a Marine flag, approached towns without suspicion. Krieg's massive armada gave him the title, "Pirate Admiral Don Krieg".
Don Krieg made a trip to the Grand Line with his fleet, hoping to find the One Piece. On his seventh day in the Grand Line, however, his ships were completely destroyed by Dracule "Hawkeyes" Mihawk, one of the Shichibukai. With only one ship escaping through sheer luck but in terrible condition, Krieg returned defeated to the East Blue

Ομως οταν τον πρωτοειδαμε στο Baratie δεν ειχε Marine Ship... :nosey:Υou may just foung a small hole.

Berserk___Gatsu.jpg