Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece - Γενική συζήτηση
Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2008 - 13:13
και αν δεν αναφερθει ποτε το D. γιατι να το εξηγησεις???
χαμενοι στη μεταφραση...
Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2008 - 22:02
Λοιπάμε αλλά το όνομα Drake δόθικε σε ανταγωνιστή στο προηγούμενο Arc.
Αν θυμάμαι καλά Drake ήταν ο μουσάτος αρχηγός των Marines του G8 Navarone arc,που ήταν filler,άρα δεν πείραζε πολύ το όνομα και πάλι...το πολύ πολύ το άλλαζαν και στο filler.
Πάντως σίγουρα με τπτ δεν το περίμεναν στο alter να κρατήσει τόσο καιρό η σειρά,όπως και ότι θα είχε τόσο καλογραμμένη και λεπτομερή ιστορία(συγκριτικά με το πως φαινόταν αρχικά..μια άλλη παιδική σειρά...Serestrum μην με φας

το ιταλικο πετσοκομενο ειχε...
Είχε 2 πολύ καλά openings όμως.

Το τωρινό όμως,τώρα που ξανάρχισε η σειρά,είναι απαίσιο T.T
Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2008 - 22:12
Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2008 - 22:22
Το Dragonball δηλαδή πως προβαλλόταν επί τόσα χρόνια στον ANT1?
Το Dragonball όσες άλλαγες κι αν κάνανε στα ονόματα των χαρακτήρων ή έστω και σε μικρογεγονότα/περικοπές πιστεψέ με πολύ δύσκολα θα τα έβρισκαν μπαστούνια μπροστά τους και αυτό γιατί το Dragonball δεν φήμιζετε για την τρομερή ιστορία που έχει...δεν είναι όπως το One Piece,όπου κάτι που θα βρεις στο επεισόδιο 10 μπορεί να το ξαναβείς 200 επεισόδια πιο μετά...είναι αδύνατο να προβλέψεις τι σχεδιάζει ο Oda,σε αντίθεση με τον Toriyama που,δημιούργησε μεν μια πολύ καλή σειρά που έκανε τεράστια διαφήμηση στον κόσμο των anime(κι εγώ είμαι τεράστιος fan),αλλά complex story δεν είχε ποτέ,ειδικά προς το τέλος.
Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2008 - 22:34
Πιστεύω ότι όταν αλλάζεις ένα έργο κάποιου σε τέτοιο βαθμό αναποφευκτα ρίχνεις και την ποιότητα και το καταδικάζεις να αποτύχει. Βέβαια ότι και να λέμε είναι πλέον τελείως υποθετικό και άσκοπο καθότι το ΕΣΡ το έχει απαγορεύσει και τα κανάλια δεν έχουν πλέον συμφέρον να παίρνουν τόσο ακριβές σε δικαιώματα σειρές για την παιδική ζώνη αφού οι διαφημίσεις για παιδιά έχουν περιοριστεί εξαιρετικά πολύ από την ελληνική νομοθεσία.
Με άλλα λόγια One Piece στην ελληνική τηλεόραση δεν προκειται να δουμε για 1,000,000 λόγους.
Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2008 - 22:40
Με άλλα λόγια One Piece στην ελληνική τηλεόραση δεν προκειται να δουμε για 1,000,000 λόγους.
Καλύτερα...

Το περίμενα πως και πως την ιταλική για να καταλαβαίνω τις φωνές και με το που είδα 2-3 eps ξαναγύρισα στο εβδομαδιαίo raw+sub.
(αλλά και καλή δουλεία να είχε γίνει ήταν τόσα eps πιο πίσω)
Ας αφήσουν το One Piece στα χέρια των ιαπώνων λοιπόν...αυτοί ξέρουν καλύτερα.
Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2008 - 23:06

Παντως τον καιρο που υπηρχε το One Piece στο Αλτερ το internet δεν ηταν πολυ διαδεδομενο και οι συνδεσεις τοτε ηταν απαραδεκτες. Οποτε λογικο ειναι να υπηρχαν πολλοι που τους αρεσε. Και φυσικο ειναι οταν εχουμε δει τα Raw/subbed επεισοδια να θυμομαστε τα Ελληνικα και να γελαμε.
Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2008 - 23:07
Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2008 - 23:11
Επειδη δεν το ηξερα για το ΕΣΠ... για ποιο λογο το εκοψαν? Επειδη ειχε χαρακτηρες που αιμοραγουσαν μετα απο μαχες και τα συναφη ή κατι αλλο? (να υποθεσω για την μαχη Zorro vs Mihawk?
)
Είχε βάλει κάποιο μέλος πολύ παλιά το γράμμα που έλεγε τα παράπονα και τις αιτίες για τα οποια διακόπηκε(τώρα τρέχα βρες το...πρέπει να ταν στο παλιό One Piece thread νομίζω

Παντως τον καιρο που υπηρχε το One Piece στο Αλτερ το internet δεν ηταν πολυ διαδεδομενο και οι συνδεσεις τοτε ηταν απαραδεκτες. Οποτε λογικο ειναι να υπηρχαν πολλοι που τους αρεσε. Και φυσικο ειναι οταν εχουμε δει τα Raw/subbed επεισοδια να θυμομαστε τα Ελληνικα και να γελαμε.
+1
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2008 - 01:44
Υπενθυμίζω.Τότε δεν υπήρχε το σύστημα σήμανσης.Το one piece εκείνη τη στιγμή θεωρούταν παιδική σειρά.Και εγώ την είχα ακούσει μία φορά από τον πατέρα μου για αυτό το anime.Σαν παιδική σειρά ήταν πραγματικά Too much.Τώρα ΕΑΝ το one piece επέστρεφε στην τηλεόραση θα έπαιρνε σήμανση 30% μπλε κύκλο(με πάρα πολλές προειδοποιήσεις φυσικά προς τα παιδιά)...άρα πιθανότατα μεσημεριανή ζώνη ή 70%(το πιο πιθανό για μένα) πορτοκαλί τρίγωνο και απογευματινή ζώνη.Μη ξεχνάτε πως το One Piece θεωρείται ναι μεν shonen αλλά παίζει σκληρά με το όριο shinnen.
Και μην αισθάνεστε έτσι.

Υ.Γ.Μπορούμε να δούμε one piece στην Ελλάδα ξανά και πάρα πολλή εύκολα.Η δημιουργεία καναλιού αποκλειστικά για νέους.Μαζί με games,συναυλίες,δρόμωνα,εκπομπές εκπαιδευτικές ενημερωτικές μπορούν να προστεθούν και οι ναυαρχίδες των anime.
Για μένα οι ναυαρχίδες είναι κατά σειρά προτεραιότητας.
One piece
HSD Kenichi(του πούστΧ δε θα βγει το sequel θα βγει το manga είναι μπροστά 2 Arc)
Gin-tama(γιατί σταμάτησαν οι Subberrrrrrrrrrrrrrr:sadist:)
Bleach
Fairy tail(τρομερό manga,αναμένεται άμεσα σε anime(style D.Grayman,soul eater))
D.Grayman
Soul eater
Naruto(Παραπαίοντα αλλά ακόμα δυνατό χαρτί)(ναι επίτηδες το έβαλα τόσο κάτω δεν έγινε κατά λάθος.)
και μετά έπονται όλα τα άλλα.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από TFORCE: 05 Δεκέμβριος 2008 - 02:04
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2008 - 01:57
Είναι shounen και φαίνεται (it's a fact και καλά κάνει).
Τώρα για το θέμα του ραδιοτηλεοπτικού έχουμε πει πάρα πολλές φορές ότι το γεγονός ότι ήμαστε Ελλάδα δεν αλλάζει όπως και να το θέλουμε εμείς. Δεν ήταν μόνο το OP προβληματικό σύμφωνα με τα μεγάλα κεφάλια, αλλά 10-δες άλλες σειρές/εκπομπές και κινούμενα σχέδια
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2008 - 02:08
Βασικά δεν παίζει καθόλου με το όριο των seinen.
Είναι shounen και φαίνεται (it's a fact και καλά κάνει).
Τώρα για το θέμα του ραδιοτηλεοπτικού έχουμε πει πάρα πολλές φορές ότι το γεγονός ότι ήμαστε Ελλάδα δεν αλλάζει όπως και να το θέλουμε εμείς. Δεν ήταν μόνο το OP προβληματικό σύμφωνα με τα μεγάλα κεφάλια, αλλά 10-δες άλλες σειρές/εκπομπές και κινούμενα σχέδια
Δε εγώ νομίζω πως μπλέκουμε στην Ελλάδα τα anime με τον Micky Mouse.Αυτό είναι το πρόβλημα μας.

Όταν λέω shinnen εννοώ την ηλικία φυσικά του ακροατηρίου.Το είπα από την αρχή είναι Shonnen αλλά δεν παύει να shinnenιζει.Εξάλλου το έχω ξαναπεί το One Piece είναι το ποίο πολυμορφικό manga-anime που μπορείς να βρείς.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από TFORCE: 05 Δεκέμβριος 2008 - 02:16
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2008 - 02:18
Υ.Γ.Μπορούμε να δούμε one piece στην Ελλάδα ξανά και πάρα πολλή εύκολα.Η δημιουργεία καναλιού αποκλειστικά για νέους.Μαζί με games,συναυλίες,δρόμωνα,εκπομπές εκπαιδευτικές ενημερωτικές μπορούν να προστεθούν και οι ναυαρχίδες των anime.
Για μένα οι ναυαρχίδες είναι κατά σειρά προτεραιότητας.
One piece
HSD Kenichi(του πούστΧ δε θα βγει το sequel θα βγει το manga είναι μπροστά 2 Arc)
Gin-tama(γιατί σταμάτησαν οι Subberrrrrrrrrrrrrrr:sadist:)
Bleach
Fairy tail(τρομερό manga,αναμένεται άμεσα σε anime(style D.Grayman,soul eater))
D.Grayman
Soul eater
Naruto(Παραπαίοντα αλλά ακόμα δυνατό χαρτί)(ναι επίτηδες το έβαλα τόσο κάτω δεν έγινε κατά λάθος.)
και μετά έπονται όλα τα άλλα.
Αυτό γίνετε στην ιταλία σε 2 κανάλια,το Italia 1 και το MTV Italia,αλλά πιστεψέ με,το μόνο καλό της όλης υπόθεσης(πέραν μερικών πολύ καλών μεταγλωτίσεων και openings) είναι ότι περισσότερος κόσμος μαθαίνει για την ύπαρξη των anime και έτσι είναι πιο πιθανό να μπει στον χώρο.
Κι εγώ από το alter έμαθα το one piece και χάρη σε αυτό ξεκίνσαν όλα για μένα και τώρα είμαι σε αυτό το site και γράφω,αλλά παρ όλα αυτά τώρα πια έχω μάθει ότι το raw subbed δεν το φτάνει κανένα.
Επομένως,καλή θα ήταν η ύπαρξη ενός τέτοιου καναλιού,αλλά όχι απαραίτητη για μενα.
Πιο εύκολο είναι να αγοράσεις ένα pc με μια καλή net σύνδεση και τελειώνει το ζήτημα έτσι.

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2008 - 02:25
Επομένως,καλή θα ήταν η ύπαρξη ενός τέτοιου καναλιού,αλλά όχι απαραίτητη για μενα.
Πιο εύκολο είναι να αγοράσεις ένα pc με μια καλή net σύνδεση και τελειώνει το ζήτημα έτσι.
Ναι τώρα πια δεν υπάρχει.Αλλά μη ξεχνάμε πως το Alter έτσι πήρε μερίδιο στην αγορά.Ποιος δε θυμάται 9-12 το βράδυ παιδικό πρόγραμμα στο Alter.Μια και από τα ίδια και το Star και το Alter δελτίο ειδήσεων 30 λεπτά.
Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2008 - 16:54
Όταν λέω shinnen εννοώ την ηλικία φυσικά του ακροατηρίου.Το είπα από την αρχή είναι Shonnen αλλά δεν παύει να shinnenιζει.Εξάλλου το έχω ξαναπεί το One Piece είναι το ποίο πολυμορφικό manga-anime που μπορείς να βρείς.
οχι δεν seinenιζει... ειναι καργα shounen για ηλικιες απο 7 μεχρι οσο παει...
το ακροατηριο δεν χαρακτηριζεται απο ποιος το βλεπει αλλα απο ποια ηλικια μπορεις να το βλεπεις... αν ειναι ετσι τα καθαρα seinen τα διαβαζουν 50ρηδες...