Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 2 Ψήφοι

One Piece - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
2509 replies to this topic

#496 dante_forever_rx8

dante_forever_rx8

Starting...

• Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2008 - 23:55

εγω παντως ρε παιδια εκλαιγα με μαυρο δακρυ οταν:

Spoiler:

απο κει και περα...τι να πω...οσο παει γινεται και καλυτερο...
www.acqua-tech.gr Τα πάντα για το νερό

#497 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2008 - 23:59

οι ΙΝP μηπως εχουν παρατησει το one piece?

Bασικα ο hyrro ο αdmin εκει στο μιρκ ειπε οτι αντιμετωπιζαν μερικα τεχνικα προβληματα και για αυτο εχουν μεινει πισω οπου να ναι 8α φτιαξουν και τα χανβγαλουν ^^

Δημοσιευμένη  εικόνα

#498 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2008 - 23:10

εγω παντως ρε παιδια εκλαιγα με μαυρο δακρυ οταν:

Spoiler:

απο κει και περα...τι να πω...οσο παει γινεται και καλυτερο...

Εγω συγκηνηθηκα πολυ
Spoiler:

#499 Ferian

Ferian

Nique Le Systeme

• Members
  • 183 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2008 - 15:03

allozZ λοιπον θελω να κανω μια ερωτηση... εγω εβλεπα τα επς π ειχε το αλτερ... απο ποιο επι περιπου να ξεκινησω; απο την αρχη βαριεμε, δν θυμαμε π σταματησε αλλα δυστηχως δν μπορω να δω κατι π εχω ξαναδει δλδ λιγο να θυμηθω τη παιζει ξενερωνω... πειτε με :)
Δημοσιευμένη  εικόνα
Au fond d' mon coeur Il reste encore un espoir

#500 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2008 - 15:07

οτι εχεις δει καμια σχεση με το ΟΡ οπως ειναι κανονικα... οποτε δες τα ολα απο την αρχη...
αλλα αν βαριεσαι τοσο δες απο το 100 και μετα...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#501 Ferian

Ferian

Nique Le Systeme

• Members
  • 183 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2008 - 15:16

ok θα τα αρχισω απο την αρχη κ αν δω οτι μ ερχοντε φλασιες γτ ειμουν μικρουλης τοτε θα παω απο το 100 :) tnx for the fast reply :)
Δημοσιευμένη  εικόνα
Au fond d' mon coeur Il reste encore un espoir

#502 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2008 - 15:51

και εγω απο το 100 κ μετα τα ειδα...βεβαια μιλαμε για 3 χρονια πριν οταν αρχισα το one piece γιατι ειχα δει σχεδον ολα τα επισοδεια του αλτερ...βεβαια αργοτερα απο το πολυ πορωμα ειδα ολα τα επεισοδια που ειχα αφησει επειδη τα ειχα δει στη τιβι...το arlong arc το εχω δει πιο πολλες φορες απο ολα...

#503 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2008 - 16:27

Άλλο αρ..αντίδι, αυτός ο Arlong... :burningbe3:

#504 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2008 - 16:33

ναι αλλα οταν του εσπασε τα μουτρα ο luffy το ευχαριστηθηκες....
που εισαι τωρα orion??σε ποιο επεισοδιο?

#505 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2008 - 16:50

Εγώ δεν είχα δει πολλά eps στο alter,αλλά χάρη σε αυτά τα λίγα γνώρησα αργότερα όχι μόνο το One Piece,αλλά και μπήκα ουσιαστικά στον κόσμο των anime χάρη στο Ντρέηκ:P

Ότι κάνω τώρα σε έκεινο το ωφείλο :3

#506 moutzah3d1n

moutzah3d1n

call me the GODFATHER

• Members
  • 131 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2008 - 17:28

εγω ειχα δει πολλα στο alter... ακι θυμαμαι επειδη ημουνα ακομα πιο μικρος απο τωρα και τρελα πορωμενος μετα απο καθε μαχη πορωνομουν και πηγαινα και εκανα πους απς με κατακορυφο για να γινς σαν τον ζορο και κλωτσαγα το κρεβατι για να γινω σαν τον sanji... γι'αυτο γεμιζα με μελανιες τα ποδια μου και ποναγε το κεφαλι μου...:hahaha:

#507 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2008 - 00:20

Bασικα το οπ εγω το εβλεπα σα μανιακος στο αλτερ .Πραγματικα οταν σταματησε ηταν πολυ ασχημη φαση.Ευτυχως που ο ντρεικ παιζεται ακομα γτ αλλιως δε βλεπω να εβελεπα ανιμε^^

Δημοσιευμένη  εικόνα

#508 titi

titi

*Don't be like me*

• Banned
  • 75 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2008 - 02:23

''Drake'' sounds better to me ...:stubborn:
Δημοσιευμένη  εικόνα Δημοσιευμένη  εικόνα

#509 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2008 - 02:56

Δικιο εχεις,
Spoiler:
:hahaha:.

Θυμαμαι οταν το εκοψαν καποια στιγμη μεχρι και e-mail ειχα στειλει για να το χαναβαλουν :mador2:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από The Pirate King: 04 Δεκέμβριος 2008 - 13:51

#510 TFORCE

TFORCE

Anime Newbie

• Members
  • 51 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2008 - 02:58

''Drake'' sounds better to me ...:stubborn:

Λοιπάμε αλλά το όνομα Drake δόθικε σε ανταγωνιστή στο προηγούμενο Arc .Και καλύτερα.Άντε τώρα να εξηγούσες το Will of the D. στο όνομα Drake.Ούτε επώνυμο δε θυμάμαι να του είχαν δώσει και και στο poster έγραφε Monkey D. Luffy.Τρέχα γύρευε.Αλλά τότε ούτε οι ίδιοι στο Alter δε περίμεναν πως θα τράβαγε τόσο.Σε καμία περίπτωση.Ποίος θα περίμενε πως είχε τα πνευματικά δικαιώματα για μια από τις καλύτερες σειρές anime της 10ετίας.Δεν είχε μόνο το δικαίωμά να το προβάλει αλλά και να το τροποποιεί κατά βούληση(αλλαγή ονομάτων Luffy-Drake Zorro-Black Jack) και να διοχετεύσει στην αγορά σαν DVD.Δηλάδή στην ουσία να κάνει ότι ήθελε.Αλλα το έκοψε η ΕΣΡ.Βέβαια ο Alter το πάλεψε για λίγο βάζοντας το στη βραδινή ζώνη για να δικαιολογηθεί στην ΕΣΡ(Σημ.Το One piece ήταν το πρώτο κόψιμο της ΕΣΡ) αλλά δε...Ήταν και προ σήμανσης άρα δε μπορούσε να απευθυνθεί σε συγκεκριμένο κοινό βάζοντας τριγωνάκι.Τέλος πάντων.Καλύτερα έτσι.Α,μια από τα ίδια έγιναν και με το Dragonball.Οι παλιότεροι θυμούνται.:deadga6: