Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 2 Ψήφοι

One Piece - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
2509 replies to this topic

#481 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2008 - 15:41

Εγω παντως θα γουσταρα να ερχοταν στο πληρωμα ακομη εκτος απο μια ακομη γυναικα που θα εχει ιδιοτητες manga readers πιστευω με καταλαβαινετε...Τωρα για το αλλο μελος θα γουσταρα πολυ να δουμε εναν με ακομα devil fruit user με ιδιοτητες οπως του Ace kai tou Aoikiji.Αλλιως θα προτιμουσα εναν Badass pirate που να το παιζει κακος κ ετσι αλλα να νοιαζεται για τους υπολοιπους.(δεν εννοω στο στυλ ζορο γιατι δεν το παιζει κακος.Εννοω καποιον Psycho:P)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#482 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2008 - 15:44

Btw ξανάρχισα One piece οπότε θα με βλέπεις πιο συχνά στο thread...... I know you are blissfull right now....ΧD

somebody save me/us...show mercy Posted Image

ΟΚ,θα παραδεχτώ ότι,για Narutard,ήταν καλή απάντηση:nanana:

Ο χρόνος κιόλας υπάρχει,μιας και 8-10 χρόνια είναι αρκετά για να μπει κάποιος/α για ένα αρκ και να φύγει μετά,άλλωστε και
Spoiler:

Άρα όντως στέκει η θεωρία σου.:tensai:

τώρα btw πρέπει να χεις φτάσει γύρω στο ep 100 φαντάζομαι(20+20+20+20+20) xDD

#483 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2008 - 03:29

ξαναρχιζω και εγω το one piece.(και ενοειτε και το μανγα μετα)

μηπως γινεται καπιος να μου κανει μια λιστα με τα fillers, Για να τα προσπερασω?

edit :ακυρη η ερωτηση, βρηκα λιστα με τα fillers στα stιcky thread

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Rin: 23 Νοέμβριος 2008 - 03:37

qzMHWHd.png

#484 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2008 - 18:30

Kαι επιτέλους,μετά από πολλές περιπέτειες,κατάφερα να δω κι εγώ την 9η ταινία της σειράς.:bath:

Παρατηρήσεις:

Spoiler:

Αυτά γενικώς,άντε να δούμε και την 10η,που πιθανώς θα είναι από τις καλύτερες,μιας και θα είναι σχετιζόμενη με τα επεισόδια και φυσικά θα προέρχεται από το χέρι του Master Y-oda.:tensai:

#485 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2008 - 03:54

Λοιπόν όπως κάποιοι μπορεί να ξέρετε φέτος το Shounen Jump γιορτάζοντας τα 40 χρόνια του αποφάσισε να κάνει κάποια special animation αφιερωμένα σε κάποια από τα manga του.

Αυτά είναι τα Dragonball, One Piece, Bleach, Gintama, Yugioh! 5Ds, Blue Dragon και Letter Bee και προβλήθηκαν τον περασμένο Σεπτέμβρη (αν και δεν το έχω σίγουρο αυτό) σε διάφορα events για το anniversary.

Από αυτά το DB, το OP και το "βρέφος" Letter Bee προβάλλονται από το απόγευμα της Κυριακής σε streaming από το site του Jumpland.
Εδώ μπορείτε να δείτε το OP Special αφού πρώτα οπλιστείτε με υπομονή αφού με μια μέτρια ταχύτητα σύνδεσης και με τον συνεχή φόρτο των server δεν θα μπορέσετε να δείτε και πολλά.
Εννοείται ότι έχει english subs και μάλιστα με τις κανονικές ορολογίες (πχ Zoro αντί για Zolo).

Αφού κατάφερα να το δω τελικά θα κάνω το σχόλιό μου. Πάμε λοιπόν.....

ONE PIECE Romance Down Special

Αρχικά πρόκειται για την μεταφορά του πρωίμου Romance Down όπως δηλαδή αυτό ήταν στην πρώτη του μορφή. Η δεύτερη μορφή αποτέλεσε κομμάτι του Wanted ενός volume με τα πρώτα έργα του Oda, ενώ η τρίτη αποτελεί το chapter 1 του OP manga. Είναι λοιπόν original υλικό το οποίο, αν θέλετε, μπορείτε να το δείτε εδώ (το manga).

Παρόλα αυτά έγιναν κάποιες τροποποιήσεις ώστε το special αυτό να χωρέσει στο canon story.
Χρονικά τοποθετείται αμέσως μετά το Thriller Bark αλλά λόγω των αδύναμων χαρακτήρων η τοποθεσία της περιπέτειας πρέπει να είναι εκτός Grand Line.
ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ MHN ΔΕΙΤΕ το special πριν το TBark αλλά θεωρητικά ούτε πριν το Water 7 Arc γιατί
Spoiler: Water7&#092

To special ήταν καλοδουλεμένο, με ωραίο animation και μουσική.
Περιέχει ένα νέο animated sequence από την βαρετή πλέον Gol D. Roger σκηνή, που μου άρεσε και ελπίζω να το βάλουν στην σειρά. Μάλιστα περιέχει και ένα μικρό manga spoiler (δεν θα πάθετε τίποτα αν το δείτε)
Spoiler: τοσοδούλικο chapter 506 Spoiler

Στις διαφορές με το original έχουμε επίσης
Spoiler:

Μου άρεσε πάρα πολύ το special και πιστεύω πως αξίζει το μισάωρό του. Σύντομα (δηλαδή 1-2 μήνες) θα έχει βγει και σε dvd για το καθιερωμένο rip

Συγνώμη για το μέγεθος αλλά ήθελα να δώσω και 1-2 πληροφορίες

Edit: Βγήκε και σε torrent
Είναι .flv αρχείο από streaming. Δεν το έλεγξα

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από RiDeLub: 24 Νοέμβριος 2008 - 15:41
torrent added

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#486 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2008 - 10:02

Αν και δε προκειται να το δω ty για το ινφο ποστ.Αν και ξενερωσα λιγακι με αυτο που ειπες για water7/thriller bark πιστευω οτι εχουν κανει πολυ καλη δουλεια^^

Δημοσιευμένη  εικόνα

#487 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2008 - 15:21

Ξεκίνησα και εγώ πάλι. Είμαι στο δεύτερο Davy Back αγώνα. Ακόμα τρέχει η μύτη με τη κίνηση Sanji/Zoro :nbleed:

Το τι γέλιο έχω ρίξει, δε λέγεται! Και ο Usopp, όπως πάντα, γράφει.

Σήμερα λέω να δω όλο τον αγώνα ή όσο προλάβω. Απο οτι έχω καταλάβει, το πιο μαμάτο σημείο στη σειρά so far είναι το Water 7; Η Arc που πλησιάζει; Ή λάθος έχω καταλάβει; :wooi2:

Edit: Μπήκα στον 3ο αγώνα. Καλά ο Usopp πετάει κάτι ατάκες!

Cheeky Cheetah... He's a cheater!

:hahaha:
Και το θεικό "She's a bitch" για τη Nami! FINALLY! Someone said it!:hahaha:

Και αυτός ο Sanji... You smart bastard... :awww:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Orion19: 24 Νοέμβριος 2008 - 15:52

#488 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2008 - 17:50

Σήμερα λέω να δω όλο τον αγώνα ή όσο προλάβω. Απο οτι έχω καταλάβει, το πιο μαμάτο σημείο στη σειρά so far είναι το Water 7; Η Arc που πλησιάζει; Ή λάθος έχω καταλάβει; :wooi2:

yeap,καλό για πλάκες και χαλάρωμα το davy back,αλλά καμία σχέση με το water 7....robin-chan's past is gonna rock your heart:nbleed:

and if it doesn't,don't ever speack to marimo again...>.<

#489 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2008 - 19:21

yeap,καλό για πλάκες και χαλάρωμα το davy back,αλλά καμία σχέση με το water 7....robin-chan's past is gonna rock your heart:nbleed:

and if it doesn't,don't ever speack to marimo again...>.<

Μου φαινεται ειμαι ο μονος που δεν μου πολυαρεσε το παρελθον της Robin,σημεια που κρατησα και ειλικρινα που παραλιγο να δακρυσω ηταν οταν
Spoiler:

Εγω παλι αλλη φαση θεορω καλυτερη στο Water 7,και ηταν αυτη η μεταβατικη φαση του One Piece απο χαλαρο σε "Σοβαρο",επεισοδια 233-237,τα θεορω τα κορυφαια σε ολοκληρο το Anime!:tensai:

Berserk___Gatsu.jpg

#490 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2008 - 21:42

Θα φτάσω και σε αυτά σύντομα... :nbleed:

#491 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2008 - 11:23

Μου φαινεται ειμαι ο μονος που δεν μου πολυαρεσε το παρελθον της Robin,σημεια που κρατησα και ειλικρινα που παραλιγο να δακρυσω ηταν οταν

Spoiler:

:tensai:

Θα συμφωνησω μαζι σου Gk.Α ρε κακομοιρα Robin τι εχεις τραβηξει.:nbleed::nbleed:

#492 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2008 - 18:05

οι ΙΝP μηπως εχουν παρατησει το one piece?

#493 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2008 - 20:36

ρε παιδια μηπως ξερετε αμα υπαρχει παιχνιδι one piece για Ps2????
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#494 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2008 - 20:46

οι ΙΝP μηπως εχουν παρατησει το one piece?

Δεν είμαι σίγουρος,αλλά νομίζω απλά τα καθυστρερούν πολύ.

ρε παιδια μηπως ξερετε αμα υπαρχει παιχνιδι one piece για Ps2????

Αρκετά μάλιστα,αλλά απ όσο ξέρω μόνο εκείνο για το Wii αξίζει.

Πηγές:tensai:

#495 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2008 - 21:00

Τhanks zoro τα γραφικα ειναι ΕΛΕΟΙΝΑ:erk:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα