Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 2 votes

One Piece - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
2509 replies to this topic

#451 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 24 October 2008 - 23:13

Zoro,ξεχνας το κυριοτερο σημειο,που ειναι ο Χαβαλες στην ιστορια,και απο αυτο εχει μπολικο...
Δεν σου φανηκε παραξενο που ο Usopp εκεινη την στιμγη μπορεσε και εκανε 3 impacts?

Hταν μια σκηνη για να γελασεις και να προχωρησεις παραπερα,τιποτα αλλο...

Berserk___Gatsu.jpg

#452 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 24 October 2008 - 23:17

Zoro,ξεχνας το κυριοτερο σημειο,που ειναι ο Χαβαλες στην ιστορια,και απο αυτο εχει μπολικο...
Δεν σου φανηκε παραξενο που ο Usopp εκεινη την στιμγη μπορεσε και εκανε 3 impacts?

Hταν μια σκηνη για να γελασεις και να προχωρησεις παραπερα,τιποτα αλλο...

Το unpsofable ούτος ή άλλος υπάρχει στην σειρά και πόσο μάλλον από τον Usopp άνετα το περίμενα,το συγκεκριμένο όμως δεν νομίζω να το περίμενε κανείς και πόσο μάλλον από τον Luffy;)

#453 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 posts

Posted 24 October 2008 - 23:50

Παντως προσωπικα μου αρεσουν και τα 2 (διευκρινιζω επειδη ισως καποιος νομισει οτι ειμαι anime υποστηρικτης μονο), το καθε ενα εχει τα συν και τα πλην του. Yποκειμενικα παντα κριτηρια για το τι ειναι + και τι - για τον καθενα - σε γενικες γραμμες αυτα που ειπε ο M.D.F.

#454 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 25 October 2008 - 01:59

Γενικά το θέμα έχει εξαντληθεί........... κοινώς.Άμα το anime στεκόταν στο ύψος των περιστάσεων κανείς δεν θα μίλαγε.Εγώ έβρισα, έθαψα, τελείωσα.Σειρά σας να προχωρήσετε,αν και υποψιάζομαι οτι θα δώσει τροφή για σχόλια και στην συνέχεια.:gn2:

#455 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 26 October 2008 - 12:25

Υπενθυμίζω ότι σήμερα το πρωί βγήκε το 4o TV Special του OP από Kaizoku-Fansubs. Θα το βρείτε στον tracker τους (δεν σας το δίνω στο χέρι :P)
(μέχρι πρότινος το είχαν μόνο οι Gerusama αλλά δεν το έβρισκες και πανεύκολα)

Το επεισόδιο αυτό είναι τα πρώτα 2 από μια σειρά 4 (μέχρι στιγμής- τα άλλα δυο είναι τα eps 291 και 292 της σειράς) που έχουν ως setting μια παράλληλη ιστορία με τους Strawhats στην περίοδο Edo (Oyabun Luffy story).

Αν και βγήκε μεταξύ των επεισοδίων 253-254 το special περιέχει χαρακτήρες από τους Strawhats μετά από την Arabasta, αλλά και cameo εμφανίσεις πολλών άλλων χαρακτήρων από την σειρά (Buggy, Vivi κλπ).

Δείτε το (αν θέλετε και έχετε χρόνο). Aν και απλοϊκό, αυτό το παράλληλο story μου άρεσε πολύ,κυρίως για τους διαφορετικούς ρόλους του καθενός.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#456 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 28 October 2008 - 14:43

mm ενδιαφερον

#457 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 28 October 2008 - 14:53

Δείτε το (αν θέλετε και έχετε χρόνο). Aν και απλοϊκό, αυτό το παράλληλο story μου άρεσε πολύ,κυρίως για τους διαφορετικούς ρόλους του καθενός.

Ειδικά ο Buggy,με το όλο make-up που έχω ξαναδεί σε άλλες ταινίες με χαρακτήρες αυτή της περιόδου,ήταν κορυφάιος ως αρχηγός της Clown Family!!

(όλα τα "Flashily" και "Naniiii" του πάντα τοπ:P)

Δείτε το όλοι,highly recommended for some good laughs:tensai:

#458 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 30 October 2008 - 19:16

Παιδια εχω μια ερωτηση μονο για Manga readers
Spoiler:

Posted Image
Posted Image

#459 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 30 October 2008 - 19:20

δεν ξερουμε.δεν εχει αναφερθει ακομα.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#460 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 31 October 2008 - 18:16

Παιδια μια απο τις πιο αστειες σκηνες του one piece ειναι στην skypiea λιγο πριν την μαχη με τον wiper οταν ο luffy τραγουδαει .

[media]http://www.youtube.com/watch?v=cFhHBCR5l7k[/media]

#461 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 31 October 2008 - 18:31

Yosh, μετέφερα τα post για τα openings στο Favorite OP opening thread

Αν θέλετε λοιπόν να σχολιάσετε τα openings του OP ή να συνεχίσετε την συζήτηση, απευθυνθείτε εκεί.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#462 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 02 November 2008 - 09:39

Παιδια μια απο τις πιο αστειες σκηνες του one piece ειναι στην skypiea λιγο πριν την μαχη με τον wiper οταν ο luffy τραγουδαει .

[media]http://www.youtube.com/watch?v=cFhHBCR5l7k[/media]

8α συμφωνησω μαζι σου ειχα πραγματικα σκασει στα γελια οπως επισης και την πρωτη φορα που ο luffy μιλαει με το sogeking

[media]http://www.youtube.com/watch?v=QVpqAJU_5ls[/media]

Posted Image

#463 titi

titi

*Don't be like me*

• Banned
  • 75 posts

Posted 15 November 2008 - 19:50

το σκεφτομαι και λεω ...
Spoiler:

Posted Image Posted Image

#464 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 15 November 2008 - 20:03

Spoiler:

no f way...από kaizoku ou ni που είναι το ονειρό του,στην τελείως ανάποδη κατεύθυνση?:nosey:
Spoiler:

#465 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 posts

Posted 15 November 2008 - 23:17

no f way...από kaizoku ou ni που είναι το ονειρό του,στην τελείως ανάποδη κατεύθυνση?:nosey:

Spoiler:

μη το λες ουτε γι'αστειο!εμενα προσωπικα θα με ξενερωνε!!!:deadga6:

Posted Image