Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 2 Ψήφοι

One Piece - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
2509 replies to this topic

#421 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2008 - 16:28

να αρχισουμε να λεμε παλι τα ιδια και τα ιδια δλδ?
ηδη γινεται ξανα και ξανα καθε 5 σελιδες...
:yawn2:

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#422 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2008 - 16:33

να αρχισουμε να λεμε παλι τα ιδια και τα ιδια δλδ?
ηδη γινεται ξανα και ξανα καθε 5 σελιδες...
:yawn2:

to βλεπω να γυρναμε ξανα σε φορουμ war:):burningbe3::fromabove:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#423 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2008 - 16:49

Μπορεί να είναι κ η ιδέα μου άλλα έχει προσέξει κανείς την ''οποία'' ομοιότητα που έχουν οι παρακάτω???
Spoiler:

με τον

Spoiler:

I would likeΔημοσιευμένη  εικόνα for a pet...

#424 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2008 - 17:01

Αν και ο Oda φαίνετε σοβαρός στην εικόνα,ενώ ο Luffy σπάνια είναι,όντως έχω δει τόσες φορές αυτή την εικόνα(δεν κυκλοφορούν πολλές του) και ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό!

Μια ομοιότητα όντως υπάρχει και πολύ πιθανόν να βάσισε την εμφάνιση του Luffy στον εαυτό του λοιπόν.

Thumbs up για την ιδέα^_^

#425 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2008 - 21:02

Δεν είναι η best eva,

Για μενα ειναι,οσες σειρες και να δω,οσο και πορωθο με καποια αλλη σειρα,το One Piece θα ειναι παντα στην κορυφη για μενα,αλλες σειρες τις βλεπεις,πορωνεσε και μετα απο 1 εβδομαδα ξεχνας οτι υπαρχει,ενω με το One Piece δεν συμβαινει αυτο,το ενδιαφερον μενει ακομα...[τουλαχιστον για μενα...]

Im the man who will watch One Piece until the End...[οπως λεει και ο M.D.F]

Berserk___Gatsu.jpg

#426 M.D.F.

M.D.F.

Gomu no Pirates Captain

• Members
  • 203 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2008 - 23:30

Για μενα ειναι,οσες σειρες και να δω,οσο και πορωθο με καποια αλλη σειρα,το One Piece θα ειναι παντα στην κορυφη για μενα,αλλες σειρες τις βλεπεις,πορωνεσε και μετα απο 1 εβδομαδα ξεχνας οτι υπαρχει,ενω με το One Piece δεν συμβαινει αυτο,το ενδιαφερον μενει ακομα...[τουλαχιστον για μενα...]

Im the man who will watch One Piece until the End...[οπως λεει και ο M.D.F.]

Πλακα εχετε!
Εμπορικο-ξεμπορικο!
Με βαθυτερο νοημα ή οχι!
Είτε σκοπος του Oda ηταν να βγαλει λεφτα είτε οχι!
Δεν με νοιαζει!

Καποιοι λενε οτι ειναι σαχλαμαρα!
Αλλοι λενε οτι ειναι μονο για διασκεδαση και πως ειναι ενας τροπος να φας χρονο απο την ζωη σου!
Τους λες οτι βλεπεις κατι παραπανω και γελανε!

Εγω βλεπω το One Piece και βλεπω κατι θεοτρελους που κανουν οτι τους λεει η καρδια τους!
Δεν ξερω αν πρωτοτυπει ή οχι αλλα ειναι πολυ δυσκολο να δεις τετοιου ειδους ανθρωπους σημερα ποσο μαλλον να βρεις!

@GkLoc:hahaha:
Δεν παμε καλα!
Νομιζω το εχω ξεκαθαρισει το θεμα!!!
It's my dream and no one is gonna stop me!
I AM THE MAN WHO IS GONNA SEE ONE PIECE TILL THE END:hero:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από M.D.F.: 22 Οκτώβριος 2008 - 23:36

Δημοσιευμένη  εικόνα

#427 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 01:29

Πλακα εχετε!
Εμπορικο-ξεμπορικο!
Με βαθυτερο νοημα ή οχι!
Είτε σκοπος του Oda ηταν να βγαλει λεφτα είτε οχι!
Δεν με νοιαζει!

Ούτε και μάς senior μη νομίζεις:wis:
One piece is simple..........

#428 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 02:47

Πάω αργά, αλλά απόψε θα το κάψω! Είδα το 206! Ωραία τα κατάφερε ο Condoriano!!!:kakaka:

Τι γέλιο αυτό το arc!!!! Απο τα πιο αστεία της σειράς μέχρι στιγμής... βασικά, το πιο αστείο!

Καλά, σα 5χρονα τσακώνονται οι Sanji/Zoro!:hahaha:

http://s296.photobucket.com/albums/mm167/Vasichka/?action=view¤t=Dumbass_NEW.flv

#429 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 03:11

Πάω αργά, αλλά απόψε θα το κάψω! Είδα το 206! Ωραία τα κατάφερε ο Condoriano!!!:kakaka:

Τι γέλιο αυτό το arc!!!! Απο τα πιο αστεία της σειράς μέχρι στιγμής... βασικά, το πιο αστείο!

Και σκέψου ότι είναι και filler....γενικώς τόσο καλό filler δεν θα ξαναβρείς στο op;)

Καλά, σα 5χρονα τσακώνονται οι Sanji/Zoro!:hahaha:

all time classics:P

-Dumbass!

-What did you say?

-I called you dumbass!

-WHAT DID YOU SAY?:burningbe3:

Το επόμενο αρκ με τον Foxy είναι πιο πολύ για χαλάρωση και no srs stuff,αλλά έχει μερικές καλές πλάκες,ενώ το ακόμη πιο μετά(αν εξαιρέσεις ένα ενδιάμεσο filler) είναι το πραγματικό κόσμιμα της σειράς.

Μπρος ori-swan,λίγο θες και μας έφτασες:tensai:

#430 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 14:46

Το καλύτερο και με διαφορά filler.Relax κατάσταση και πολύ πετυχημένα αστεία.............

#431 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 18:49

ειμαι στο 355 και αυτη τη στιγμη κατεβασω για να δω τα επομενα επεισοδια τοσο καιρο που βλεπω one piece το μονο που χαλαει ειναι το γεγονος οτι δεν εξηγουν το πως γινονται πιο δυνατοι ή πως παιρνουν τις ιδεες για τις τεχνικες που χρησιμοποιουν π.χ ο Sanji οταν αντιμετωπιζε τον τυπο με τον zoan type fruit τον λυκο εννοω στα καλα καθουμενα αρχιζει και κανει σβουρες και τσουπ το ποδαρακι του μονο λαβα δεν εβγαζε -γ@μ@τη κινηση και πολυ γουσταρα- χωρις ομως να μου εξηγει το πως το εκανε.Κατα τ'αλλα εχω φαει τρελη πορωση και σκεφτομαι ν'αρχισω και το manga αλλα αμφιβαλλω αν θα ειναι στο ιδιο επιπεδο με το anime!?!?!?!?
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#432 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 18:58

σκεφτομαι ν'αρχισω και το manga αλλα αμφιβαλλω αν θα ειναι στο ιδιο επιπεδο με το anime!?!?!?!?

εισαι σοβαρος?αποκλειεται να εισαι...(θελω να πιστευω...)
σιγουρα ειναι θεμα γουστου αλλα πες μου οτι κανεις πλακα...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#433 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 19:06

αρχιζει και κανει σβουρες και τσουπ το ποδαρακι του μονο λαβα δεν εβγαζε -γ@μ@τη κινηση και πολυ γουσταρα- χωρις ομως να μου εξηγει το πως το εκανε.

Ναι στις μαχες οντως δεν εξηγει πως τα βγαζουνε,ομως ενταξει αυτο ποτε δεν με ενοχλησε εμενα,μιας και ητα φοβερες ολες οι μαχες,και χωρις να επηρεαζομαστε απο αυτα,μονο μερικες τεχνικες του Luffy αναφερειι πως τις εμαθε...

Αφου Serestrum ειναι για τα μπαζα το manga,το ξερεις πολυ καλα
Spoiler:

Shikamaru θα σε συμβουλευα να αρχισεις το manga ειδικα αμα σαρεσουν τα manga γενικα,εγω δεν το αρχιζω το manga διοτι προτιμω το Anime 1000 φορες,ομως οχι χωρις να σημαινει οτι το manga δεν ειναι ισαξιο η και καλυτερο...

Berserk___Gatsu.jpg

#434 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 19:07

απ'ολο αυτο ποιυ εγραψα εκει κολησες:OMG3:.Το λεω επειδη ειδα 2-3 και δεν μου εκανε την ιδια εντυπωση δηλαδη αλλο το να ακους τις ατακες που λεει ο Luffy και αλλο να τις διαβασεις ο μονος λογος για να το αρχισω ειναι μονο και μονο για πληροφοριες-αποριες που εχω

Shikamaru θα σε συμβουλευα να αρχισεις το manga ειδικα αμα σαρεσουν τα manga γενικα,εγω δεν το αρχιζω το manga διοτι προτιμω το Anime 1000 φορες,ομως οχι χωρις να σημαινει οτι το manga δεν ειναι ισαξιο η και καλυτερο...

αυτο το σαββατοκυριακο σκεφτομαι ν'αρχισω ή το manga του Bleach ή One piece και κλυνω προς Bleach γιατι το βλεπω οτι θα μου χαλασει την μαγεια που μου δημιουργει (το anime):burningbe3::burningbe3::burningbe3: το manga και δεν θελω

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Shikamaru: 24 Οκτώβριος 2008 - 19:16

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#435 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 19:09

whatever...
Boring all over again...

Spoiler: