Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Marios MP: 07 Οκτώβριος 2012 - 01:25
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece - Γενική συζήτηση
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2012 - 14:43
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2012 - 15:26

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 05 Οκτώβριος 2012 - 15:27
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2012 - 16:33

Μακάρι να έβγαινε πιο νωρίς το DVD.
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2012 - 18:52
του χρονου τον αυγουστο?? εγω νομιζα θα χει βγει φετοςΛογικά θα βγει τον Αύγουστο επείδη είναι ΟP
Μακάρι να έβγαινε πιο νωρίς το DVD.
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2012 - 19:03
εμενα δε μ περισευουν 60 οποτε για την ωρα γιοκ :Ρ

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2012 - 19:11
παιδια επαιξε κανεις το pirate warriors?λεει τπτ;
Το έχει στην κατοχή του ο Mike the Great, λογικά θα μπορεί να σε βοηθήσει.

Επιπλέον 43 ευρώ με δωρεάν μεταφορικά από amazon.uk αν θες να εξοικονομήσεις χρήματα.

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2012 - 19:26
χμμ με αμαζον δεν εχω ασχοληθει ακομα (οπως με e-bay κ.α)Το έχει στην κατοχή του ο Mike the Great, λογικά θα μπορεί να σε βοηθήσει.
Επιπλέον 43 ευρώ με δωρεάν μεταφορικά από amazon.uk αν θες να εξοικονομήσεις χρήματα.
ευχαριστω θα το ψαξω

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2012 - 19:34
παιδια επαιξε κανεις το pirate warriors?λεει τπτ;
Ειναι αρκετα καλο.Μπορω να πω πολυ διασκεδαστικο.Η Ιστορια αρχιζει οταν εχουν περασει τα 2 χρονια.Βρισκονται στο Sabaody(εκει παιζεις τον Luffy και μπορεις να κανεις το Elephant gun).Οταν μπαινουν στο πλοιο αρχιζουν να εξυστορουν την περιπετεια τους.Βασικα αρχιζει απο τον Buggy.Δεν το εχω τερματισει ακομα(βρισκομαι στην Alabasta).Ως τωρα που εχω παιξει λειπουν καποιες μαχες και καποια αρκ.Πχ δεν ειχε το νησι του Usopp.Οπως καταλαβαινεις δεν ειχε ουτε KUro,Sam κτλ.Και αλλες μαχες εχουν παραλειψει.πχ ο Cabaji.Τελοσπαντων.ΑΠο κινησεις εχει παραπολλες,μπορει και ολες.(Περισσοτερο εχω παιξει με τον Luffy,Chopper και Sanji).Τα γραφικα ειναι πολυ καλα.
Εχει 3 modes και online αν θες.Το Main Log που ειναι η βασικη ιστορια
Το Another Log που παιρνεις οποιον χαρακτηρα θες και παιζεις την ιστορια του
Και το Challenges.To ξεκλειδωνεις οταν το τερματισεις.
Σαν παιχνιδι ειναι Rpg action.Κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου μαζευεις καποια νομισματα.ΑΝ τα συνδυασεις μπορεις να παρεις καποια effects.
Νομιζω οτι αξιζει τα λεφτα του.
Παιζεται και διπλο κιολας.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Mike The Great: 05 Οκτώβριος 2012 - 19:39

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!
Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2012 - 11:09
Θα βγει 15 Δεκέμβρη στο σινεμά αλλά εσύ θα το δεις όταν βγει σε DVD.του χρονου τον αυγουστο?? εγω νομιζα θα χει βγει φετος
Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2012 - 15:12
animation ειναι δε νομιζω να αργησει να βγει μετα την προβολη της ταινιας τοσο πολυ (οχι σε DVD) στο ιντερνετΘα βγει 15 Δεκέμβρη στο σινεμά αλλά εσύ θα το δεις όταν βγει σε DVD.
Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2012 - 15:20
thanks για το review! οποτε βρω ευκαιρια θα το παρωΕιναι αρκετα καλο.Μπορω να πω πολυ διασκεδαστικο.Η Ιστορια αρχιζει οταν εχουν περασει τα 2 χρονια.Βρισκονται στο Sabaody(εκει παιζεις τον Luffy και μπορεις να κανεις το Elephant gun).Οταν μπαινουν στο πλοιο αρχιζουν να εξυστορουν την περιπετεια τους.Βασικα αρχιζει απο τον Buggy.Δεν το εχω τερματισει ακομα(βρισκομαι στην Alabasta).Ως τωρα που εχω παιξει λειπουν καποιες μαχες και καποια αρκ.Πχ δεν ειχε το νησι του Usopp.Οπως καταλαβαινεις δεν ειχε ουτε KUro,Sam κτλ.Και αλλες μαχες εχουν παραλειψει.πχ ο Cabaji.Τελοσπαντων.ΑΠο κινησεις εχει παραπολλες,μπορει και ολες.(Περισσοτερο εχω παιξει με τον Luffy,Chopper και Sanji).Τα γραφικα ειναι πολυ καλα.
Εχει 3 modes και online αν θες.Το Main Log που ειναι η βασικη ιστορια
Το Another Log που παιρνεις οποιον χαρακτηρα θες και παιζεις την ιστορια του
Και το Challenges.To ξεκλειδωνεις οταν το τερματισεις.
Σαν παιχνιδι ειναι Rpg action.Κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου μαζευεις καποια νομισματα.ΑΝ τα συνδυασεις μπορεις να παρεις καποια effects.
Νομιζω οτι αξιζει τα λεφτα του.
Παιζεται και διπλο κιολας.

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2012 - 16:02

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2012 - 18:01
Ταινία σε σινεμά είναι,δεν είναι όπως κανονικά επισόδειαanimation ειναι δε νομιζω να αργησει να βγει μετα την προβολη της ταινιας τοσο πολυ (οχι σε DVD) στο ιντερνετ

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2012 - 18:28
animation ειναι δε νομιζω να αργησει να βγει μετα την προβολη της ταινιας τοσο πολυ (οχι σε DVD) στο ιντερνετ
Δεν θα αργήσει τόσο πολύ να βγει στο ιντερνετ ΧΩΡΙΣ subs. Το να βγει όμως με υπότιτλους θέλει πολύ καιρό, κανένα εξάμηνο αν δεν κάνω λάθος.
Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2012 - 18:37
Τα fansubs μπορουν να μεταφρασουν σε 1-2 μερες το πολυ. Το θεμα ειναι οτι δεν θελουν να μεταφρασουν μια ποιοτητα τραβηγμενη απο καμερα αλλα dvdrip. Ετσι περιμενουν μεχρι να κυκλοφορησουν