Παταει τα αλλα δυο μεγαλα σονεν χαλαρα και για πολους λογους , συνεχησε το.
οχι απαραιτητα.. γουστα ειναι αυτα!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Stam: 31 Μάιος 2012 - 16:13
Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2012 - 16:13
Παταει τα αλλα δυο μεγαλα σονεν χαλαρα και για πολους λογους , συνεχησε το.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Stam: 31 Μάιος 2012 - 16:13
Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2012 - 16:18
Οχι.οχι απαραιτητα.. γουστα ειναι αυτα!
Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2012 - 16:30
Οχι.
Αν τα συγκρινουμε σε οτιδηποτε εκτος απο σεναριο γιατι το σεναριο ειναι αναλογα τα γουστα το οπ ειναι καλυτερο.
Καταρχας ,εχει τρομερο character's depth που δεν εχει ξανασυμβει.Πραγματικα ιδιοφυια ο Οντα.
Εχει τρομερο τροπο να συνδεει γεγονοτα , (πχ κατι που εγινε στο επ 325) μετα απο 150 επεισοδεια γινεται τρομερο γεγονος και προκαλει αλα γεγονοτα.
Περναει ΠΟΛΥΥΥΥ καλυτερα τα νοηματα της φιλιας κτλ οπως τα περισσοτερα σονεν απο ναρουτο κτλ.
Εχει σαφος πολυ ωραιο πρωταγωνηστη , και οταν λεμε πρωταγωνιστης στο one piece εχουμε ολο το crew.
Εχει καλυτερο artwork.
Και μην νομιζεις οτι ειμαι κανα fanboy , και τα δυο μανγκα διαβαζω και τα ευχαριστιεμαι.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Stam: 31 Μάιος 2012 - 16:34
Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2012 - 16:38
Χαχαχα δε πειραζει αδερφε.βρε ναι! αμα δεν γ@μουσε το OP δεν θα ασχολιομουν καθολου με αυτο το thread
λεω γουστα ειναι αυτα επειδη μπορει να υπαρχουν ατομα που τους αρεσουν περισσοτερο τα αλλα shonen (πχ εμενα
) και το postαρα επειδη ο revengerGR το ειπε απολυτα!
edit: αχαχαχ Revenger τωρα προσεξα οτι μιλαω με εσενανομιζα ειχες τον Zoro για profil pic xD
Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2012 - 09:43
For sure....ειδει εχω πορωθει και μου εχουν πει οτι το καλο μερος ειναι μετα το επεισοδιο 200 , φαντασου.....δεν ειναι τυχαιο που μεχρι της 4 ξημερωματα χθες εβλεπα One Piece....Παταει τα αλλα δυο μεγαλα σονεν χαλαρα και για πολους λογους , συνεχησε το.
Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2012 - 13:10
Εμμμ , λοιπον ακου πως εχει.For sure....ειδει εχω πορωθει και μου εχουν πει οτι το καλο μερος ειναι μετα το επεισοδιο 200 , φαντασου.....δεν ειναι τυχαιο που μεχρι της 4 ξημερωματα χθες εβλεπα One Piece....
Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2012 - 14:17
Ενταξει μην το λες δεν ειναι απολυτοΟχι.
Αν τα συγκρινουμε σε οτιδηποτε εκτος απο σεναριο γιατι το σεναριο ειναι αναλογα τα γουστα το οπ ειναι καλυτερο.
Καταρχας ,εχει τρομερο character's depth που δεν εχει ξανασυμβει.Πραγματικα ιδιοφυια ο Οντα.
Εχει τρομερο τροπο να συνδεει γεγονοτα , (πχ κατι που εγινε στο επ 325) μετα απο 150 επεισοδεια γινεται τρομερο γεγονος και προκαλει αλα γεγονοτα.
Περναει ΠΟΛΥΥΥΥ καλυτερα τα νοηματα της φιλιας κτλ οπως τα περισσοτερα σονεν απο ναρουτο κτλ.
Εχει σαφος πολυ ωραιο πρωταγωνηστη , και οταν λεμε πρωταγωνιστης στο one piece εχουμε ολο το crew.
Εχει καλυτερο artwork.
Και μην νομιζεις οτι ειμαι κανα fanboy , και τα δυο μανγκα διαβαζω και τα ευχαριστιεμαι.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 01 Ιούνιος 2012 - 14:21
Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2012 - 14:25
Εχε χαρη που δεν θελω να σε σποιλαρω γαμωτοΕνταξει μην το λες δεν ειναι απολυτο
....ειδικα για το artwork ειναι καθαρα θεμε γουστου. (φυσικα συμφωνο οτι τα αλλα δεν ειναι μονο γουστο).
Τελως παντων ποτε ειπες οτι ειναι εκεινο το βαρετο αρκ......γ@μ@ει και δερνει παντως στα επεισοδια που ειμαι ειναι μεγαλη καιλα....70 επεισοδια εφτασα γουχου
Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2012 - 22:45
Ξυλο στον ΒΒ στο τελος και στον ακαινου που ειναι ο πιο μισητος πιστευω μεχρι τωρα...
Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2012 - 23:06
Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2012 - 23:47
Δεν ηταν και κανονικη μαχη.2 μπουνιες ανταλλαξαν.
με την καμια , ο πιο αντιπαθητικος ειναι εκεινος ο spanda(?)
Εχε χαρη που δεν θελω να σε σποιλαρω γαμωτο
Εμμμ , λοιπον ακου πως εχει.
Ισως βαρεθεις λιγο στην Αλαμπαστα αρκ , αλλα και εκει ειναι μεχρι να αρχησει η τρομερη μαχη , αν και εχει καποια υπεροχα επεισοδεια καπου εκει.
Αυτο ειναι στο 100-120.
Μετα για μενα η σειρα ανεβαινει κατακορυφα και θα το δεις.10-10 τα επεισοδεια , και οπως ειπες ειδηκα μετα το 200-250
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Magellan: 01 Ιούνιος 2012 - 23:46
Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2012 - 00:06
Artwork ειναι η ζωγραφικη , το paneling και τα σχετικα.παιζει να ανταλλαξαν και haki!!
OAHAHAHAHAAHAH!!! τον ειχα ξεχασει ,τωρα που το λες τον θεωρω ισαξιο του!! Oi Spandam!! xaoxoaxoaxoaoxao
τι εννοειτε με το ''artwork'' ?
στην Alabasta εχει 2 κορυφαιες μαχες!!
Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2012 - 01:47
Στο Επομενο Και Μεθ'επομενο Επεισοδιο να δεις,Γινετε Μια Παρεξηγημενη Μαχη,που θεωρω ειναι απ'τις καλυτερες στιγμες της σειρας!!!
(Δεν Σου Λεω Αλλο Διοτι Ειναι Huge Spoiler)
ΔΕΣ ΤΑ ΑΜΕΣΩΣ!
Artwork ειναι η ζωγραφικη , το paneling και τα σχετικα.
Επισεις στην alabasta εχει τι αλλο ,Spoiler:
Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2012 - 10:26
Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2012 - 10:56