Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece - Γενική συζήτηση
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2012 - 11:20

Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2012 - 11:35
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2012 - 11:41
Νομίζω ότι Ζ είναι το όνομα του villain της ταινίας. Το σκέφτεστε υπερβολικά πολύ
Ναι εγω το πηγα μακρια...Αυτο που ενουσα ειναι οτι ο '' Ζ '' που ειναι ο κεντρικοσ κακος ειναι το Ζ tribute apo to Dragonball Z...

I would like for a pet...
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2012 - 12:56
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2012 - 14:40
Ναι εγω το πηγα μακρια...Αυτο που ενουσα ειναι οτι ο '' Ζ '' που ειναι ο κεντρικος κακος ειναι το Ζ tribute apo to Dragonball Z...
Όου... αλλά ντ'άλλων καταλαβαίνω και εγώ... . Ναι, υπό αυτήν την σκοπιά ίσως το όνομα του Ζ να είναι όντως tribute στο Dragonball.
Το άλλο που μου κάνει εντύπωση στο πόστερ είναι το σήμα (των Marines?) πίσω από το ζήτα. Παίρνοντας υπόψιν ότι ο Ζ ξέρουμε ότι θα είναι cyborg, υποθέτω ότι μάλλον θα μας αποδειχθεί κανένα πείραμα του Vegapunk (updated Pacifista much?) που είναι πλέον ανεξέλεγκτο.
@Warchief, τι εννοείς με τον αυτόματο πιλότο;
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2012 - 15:18
Όχι ότι το στηρίζω κάπου, αλλά αφού φαίνεται όλοι να ικανοποιήθηκαν από το Strong World πιστεύω ότι θα συνεχίσουν στα ίδια, και το poster δεν κατάφερε να μου αλλάξει άποψη με κάποιον τρόπο.
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2012 - 15:40
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2012 - 15:50
Από το ANN, για το Strong World:
Director: Munehisa Sakai
Script: Hirohiko Uesaka
Storyboard:
Kenji Yokoyama
Munehisa Sakai
Naotoshi Shida
Naoyuki Itou
Tetsuya Endo
O Oda εμφανίζεται σε αυτά:
Chief Production Supervisor: Eiichiro Oda
Costume Design: Eiichiro Oda
Creature Design: Eiichiro Oda
Supervisor ήταν, ό,τι και αν σημαίνει αυτό. Το prequel manga έγραψε μόνο, το οποίο ήταν οκ.
Το Strong World ήταν όντως πολύ μέτριο, αλλά σκέψου ότι θεωρείται η καλύτερη OP ταινία από ένα σημαντικό ποσοστό των θεατών.
Αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να δώσουν ευκαιρία σε κανένα σοβαρό σκηνοθέτη (όπως έκαναν στην έκτη και μοναδική καλή ταινία με τον Mamoru Hosoda) να παρουσιάσει τη δική του οπτική για το OP. Έτσι κι αλλιώς, όλοι θα την δουν την ταινία πλέον, είτε είναι καλή είτε όχι.
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2012 - 15:53
Ότι θα είναι ακόμα μία άψυχη ταινία που θα προσπαθήσει να προσεγγίσει μόνο επιφανειακά το ύφος του One Piece, ενώ παράλληλα οι δημιουργοί θα τικάρουν το φυλλάδιο με τις οδηγίες, όπως "Gear 2nd", "βυζιά Nami" κτλ.
Όχι ότι το στηρίζω κάπου, αλλά αφού φαίνεται όλοι να ικανοποιήθηκαν από το Strong World πιστεύω ότι θα συνεχίσουν στα ίδια, και το poster δεν κατάφερε να μου αλλάξει άποψη με κάποιον τρόπο.
Το Strong World ηταν πολυ μέτρια ταινία δεν ικανοποίησε τόσο και κακοφτιαγμένη από εμένα αν σκεφτεί κανείς ότι συμμετείχε και ο Oda.
Aye, σε αυτά που λέτε συμφωνώ. Το Strong World μου άρεσε μέσες άκρες, δεν μου άρεσε το γεγονός ότι ήταν ένα ζουληγμένο arc μέσα σε δυο ώρες. Πολλά σημεία είχαν κοπεί ή κανιβαλιστεί και αυτό μείωσε πολύ την εμπειρία.
Το ότι οι ταινίες είναι επιφανειακή προσέγγιση του One Piece και κατα συνέπεια μέτριες είναι όντως σωστό σαν παρατήρηση, αλλά είχα στο μυαλό μου ότι αυτές οι ταινίες είχαν πάντα promotional χαρακτήρα, να εισάγουν δηλαδή κάποιον ανίδεο (εάν υπάρχουν πλέον) στο γενικό κλίμα του One Piece. Oda ή όχι Oda (δεν έχω δει άλλη ταινία πλην του Strong World), δεν περίμενα κάτι ιδιαίτερα πρωτότυπο.
@Warchief^2 Δώστε το One Piece στον Spielberg ρε!

Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2012 - 16:41
Και οταν ανακοινωθηκε η ταινια ειπαν οτι ο Ζ θα ειναι ο δυσκολοτερος εχθρος του Luffy μεχρι τωρα.
Περιμενουμε να δουμε αμα θα θεωρειτε canon οπως το Strong World.
Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2012 - 11:36
Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2012 - 17:10
Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2012 - 19:34
O Z εχει Jolly Roger.
Και οταν ανακοινωθηκε η ταινια ειπαν οτι ο Ζ θα ειναι ο δυσκολοτερος εχθρος του Luffy μεχρι τωρα.
Περιμενουμε να δουμε αμα θα θεωρειτε canon οπως το Strong World.
λογικά πιο δυνατός από τους αντιπαλους που έχει νικήσει ο luffy, αποκλείεται πχ να νε πιο δυνατός από τον blackbeard...
Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2012 - 21:31
λογικά πιο δυνατός από τους αντιπαλους που έχει νικήσει ο luffy, αποκλείεται πχ να νε πιο δυνατός από τον blackbeard...
Ε λεει,οτι θα ειναι ο πιο δυνατος μεχρι τωρα.Δεν εχει αντιμετωπισει τον Teach σε κανονικη μαχη.Οπως δεν εχει αντιμετωπισει και τους Admirals σε κανονικη μαχη.Αναμενουμε.
Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2012 - 22:46
Ε λεει,οτι θα ειναι ο πιο δυνατος μεχρι τωρα.Δεν εχει αντιμετωπισει τον Teach σε κανονικη μαχη.Οπως δεν εχει αντιμετωπισει και τους Admirals σε κανονικη μαχη.Αναμενουμε.
τι εννοείς κανονική μάχη, αντιμετώπισε τον blackbeard στο impel down. άρα είναι αντίπαλος του και θεωρητικά και πραχτικά...