Με τιποτα ομως...Εγω το βλεπω να κραταει οσο το One Piece αν οχι παραπανω.Εδω δεν εχουμε καταλαβει ακομα ΓΙΑΤΙ το λενε Bleach το εργακι
Μη μου λες τέτοια...

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2010 - 22:37
Με τιποτα ομως...Εγω το βλεπω να κραταει οσο το One Piece αν οχι παραπανω.Εδω δεν εχουμε καταλαβει ακομα ΓΙΑΤΙ το λενε Bleach το εργακι
Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2010 - 20:55
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 07 Ιούνιος 2010 - 20:13
spoiler tag inserted
Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2010 - 09:03
Spoiler: fake karakura arc:hahaha:
:hahaha:
έχω λιώσει....:hahaha:
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 07 Ιούνιος 2010 - 20:14
spoiler tag inserted
Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2010 - 10:43
Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2010 - 12:47
Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2010 - 20:02
ειδικα η τελευταια φορεσια του αιζεν θα ειχε μεγαλη ζητησηΈχω πεθάνει στα γέλια...
Περισσότερο επειδή είναι αλήθεια. Εάν ο Kubo δεν ήταν mangaka, θα έπρεπε να γίνει σχεδιαστής μόδας.:hahaha:
Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2010 - 20:06
Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2010 - 21:31
Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2010 - 21:45
Έχω πεθάνει στα γέλια...
Περισσότερο επειδή είναι αλήθεια. Εάν ο Kubo δεν ήταν mangaka, θα έπρεπε να γίνει σχεδιαστής μόδας.:hahaha:
Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2010 - 00:06
"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"
Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2010 - 00:21
Φλου; Φλου όχι, filler ναι.Είμαι στο 66 επεισόδιο και μου είπαν ενημερωτικά κάτι παιδιά να μην τα δώ έως το 110,και στο 110 να αρχίσω πάλι γιατί έως τότε είναι πολύ φλού η κατάσταση.
Τι λέτε εσείς που το έχετε δεί ?
Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2010 - 02:05
Φλου; Φλου όχι, filler ναι.
Εγώ γενικά αποφεύγω τα filler αν και αυτά τα είδα καταλάθος. Σε σχέση με κάτι άλλα που έχει παρακάτω αυτά μου είχαν αρέσει. Σε σχέση δε με κάτι canon που έχει παρακάτω είναι και καλύτερα. Πάντως ως filler φυσικά δεν έχουν σχέση με την υπόθεση οπότε είτε τα δεις είτε όχι το ίδιο κάνει...
Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2010 - 09:25
ερώτηση ενός απλού ατόμου ?
1.Filler ?τι είν τούτο ?
2.Canon επισης ?
Είμαι ήδη στο 77 επεισόδιο για αυτό ,και απλά έχει λίγο πολύ σασπένς και γνωρίζω καλύτερα τους "ρόλους των παιχτών".
Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2010 - 10:13
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Black Kaiser: 19 Ιούνιος 2010 - 10:30
Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2010 - 12:42
Sorry.
Τα περισσότερα anime βασίζονται σε κάποιο manga. Η αυθεντική υπόθεση (canon), η υπόθεση όπως την σκέφτηκε ο δημιουργός της δηλαδή, στα anime για διάφορους λόγους και ειδικά σε περιπτώσεις που το anime βγαίνει στην κυκλοφορία πριν να ολοκληρωθεί το manga περιβάλλεται από filler(=Όχι αυθεντική υπόθεση, που δεν έχει σχέση με αυτό που σκέφτηκε ο δημιουργός). Σκέψου την ιστορία της Χιονάτης. Πριν να βρει το σπίτι των νανων, πέφτει μέσα σε μια μαύρη τρύπα και πάει σε άλλη διάσταση όπου συναντά τον Ρομπέν τον δασών, κι αφού τον πείσει ότι δεν είναι η Μάριαν, τον παρατάει και πάει στην δική της διάσταση όπου γνωρίζει επιτέλους τους νάνους.
Στο Bleach έχει ολόκληρα filler arcs: Πολλλααααά επεισόδια δηλαδή. Το κομμάτι που σου είπαν οι φιλοι σου είναι το πρώτο και μεγαλύτερο filler arc αλλά είναι πολύ καλύτερο από κάτι άλλα όπως και από την canon υπόθεση στο σημείο που βρίσκεται τώρα η σειρά. Βασικά τώρα που το σκέφτομαι μάλλον είδες ήδη την αρχή του.
LOL για το παράδειγμα Nighteyes.
Επειδή κάθε επεισόδιο anime χρησιμοποεί πάνω απο 2 chapters του manga (και σκέψου είναι και τα δύο εβδομαδιαία - 1 episode/εβδομάδα για το anime και 1 chapter/εβδομάδα για το manga) είναι προφανές πως κάποια στιγμή το anime θα φτάσει το manga. Επομένως πριν γίνει αυτό οι animators φτιάχνουν δικες τους ιστοριές τις οποίες ενσωματώνουν στο anime για να δώσουν χρόνο στο manga να ξεφύγει. Aυτές οι ιστορίες είναι τελείως άσχετες με το manga και γι'αυτό λέγονται fillers.
Για να καταλάβεις, κρίνοντας απο το νούμερο του επεισοδίου που είσαι τώρα, βρίσκεσαι στο Bounto Arc το οποίο ακολουθεί το Soul Society Arc. To Bounto arc είναι filler, δεν υπάρχει δηλαδή στο manga. Με λίγα λόγια :
Πλοκή Bleach Anime
Soul Society Arc -> Bounto Arc (εδώ βρίσκεσαι εσύ) -> Arrancar Arc
Πλοκή Bleach Manga (το comic δηλαδή)
Soul Society Arc -> Arrancar Arc
Έτσι δίνουν χρόνο στο manga να ξεφύγει απο το anime ώστε το τελευταίο να μην μείνει ποτέ χωρίς υλικό. Και επειδή η κανονική πλοκή της σειράς είναι μόνο ότι υπάρχει στο manga πολλά άτομα κάνουν skip τα fillers. Θα δεις και αργότερα, τα επόμενα filler arc του Bleach πραματικά κόβουν την κανονική πλοκή στην μέση.
Άσχετο σχόλιο για το Βleach manga :Spoiler:
Άσχετο σχόλιο για το Anime :Spoiler: