Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 3 Ψήφοι

Bleach - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
807 replies to this topic

#571 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2010 - 22:37

Με τιποτα ομως...Εγω το βλεπω να κραταει οσο το One Piece αν οχι παραπανω.Εδω δεν εχουμε καταλαβει ακομα ΓΙΑΤΙ το λενε Bleach το εργακι:hahaha:

Μη μου λες τέτοια...:frozen: Τόσο καιρό το βλέπω, θέλω να ζήσω να δω το τέλος... (Για να μπορέσω να τους βρίσω, είμαι σίγουρη ότι ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να μου αρέσει!:unlucky:) Τουλάχιστον να είναι τέλος-τέλος, να μην το αφήσουν ξεκρέμαστο σαν κάτι άλλα. Πολλά ζητάω;;:nanana:

#572 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2010 - 20:55

Spoiler: fake karakura arc

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
έχω λιώσει....
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 07 Ιούνιος 2010 - 20:13
spoiler tag inserted

#573 Bartimew tigg

Bartimew tigg

Σωσίπατρος

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2010 - 09:03

Spoiler: fake karakura arc

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
έχω λιώσει....
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

respect τον δημιουργο αυτου του vid

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 07 Ιούνιος 2010 - 20:14
spoiler tag inserted

Δημοσιευμένη  εικόνα

#574 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2010 - 10:43

ναι ο αιζεν ειναι οντος ο κουμπο, τα καιμενα τα παιδια θα ξερουν τι γινετε μετα:x3:

#575 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2010 - 12:47

Έχω πεθάνει στα γέλια...

Περισσότερο επειδή είναι αλήθεια. Εάν ο Kubo δεν ήταν mangaka, θα έπρεπε να γίνει σχεδιαστής μόδας. :hahaha::hahaha::hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#576 Bartimew tigg

Bartimew tigg

Σωσίπατρος

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2010 - 20:02

Έχω πεθάνει στα γέλια...

Περισσότερο επειδή είναι αλήθεια. Εάν ο Kubo δεν ήταν mangaka, θα έπρεπε να γίνει σχεδιαστής μόδας. :hahaha::hahaha::hahaha:

ειδικα η τελευταια φορεσια του αιζεν θα ειχε μεγαλη ζητηση

Δημοσιευμένη  εικόνα

#577 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2010 - 20:06

Στα υπ'όψιν: από το Twitter του, μαθαίνουμε ότι ο Kubo λατρεύει τη Lady Gaga.

Αυτό εξηγεί πολλά... :hihi2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#578 Bartimew tigg

Bartimew tigg

Σωσίπατρος

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2010 - 21:31

μηπως αυτος της σχεδιαζει τα ρουχα και μας το κρατει κρυφο?:OMG3:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#579 Yoruichi

Yoruichi

Phew!!!

• Members
  • 26 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2010 - 21:45

Έχω πεθάνει στα γέλια...

Spoiler:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΕΘΑΙΝΩ!!!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
"Quit calling me Ruler. You can call me something more normal. Like Yoruichi-san"

#580 Hellsing

Hellsing

Anime Fan

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPoland

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2010 - 00:06

Είμαι στο 66 επεισόδιο και μου είπαν ενημερωτικά κάτι παιδιά να μην τα δώ έως το 110,και στο 110 να αρχίσω πάλι γιατί έως τότε είναι πολύ φλού η κατάσταση.
Τι λέτε εσείς που το έχετε δεί ?

"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"

#581 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2010 - 00:21

Είμαι στο 66 επεισόδιο και μου είπαν ενημερωτικά κάτι παιδιά να μην τα δώ έως το 110,και στο 110 να αρχίσω πάλι γιατί έως τότε είναι πολύ φλού η κατάσταση.
Τι λέτε εσείς που το έχετε δεί ?

Φλου; Φλου όχι, filler ναι.:P Εγώ γενικά αποφεύγω τα filler αν και αυτά τα είδα καταλάθος. Σε σχέση με κάτι άλλα που έχει παρακάτω αυτά μου είχαν αρέσει. Σε σχέση δε με κάτι canon που έχει παρακάτω είναι και καλύτερα. Πάντως ως filler φυσικά δεν έχουν σχέση με την υπόθεση οπότε είτε τα δεις είτε όχι το ίδιο κάνει...

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#582 Hellsing

Hellsing

Anime Fan

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPoland

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2010 - 02:05

Φλου; Φλου όχι, filler ναι.:P Εγώ γενικά αποφεύγω τα filler αν και αυτά τα είδα καταλάθος. Σε σχέση με κάτι άλλα που έχει παρακάτω αυτά μου είχαν αρέσει. Σε σχέση δε με κάτι canon που έχει παρακάτω είναι και καλύτερα. Πάντως ως filler φυσικά δεν έχουν σχέση με την υπόθεση οπότε είτε τα δεις είτε όχι το ίδιο κάνει...

ερώτηση ενός απλού ατόμου ?

1.Filler ?τι είν τούτο ?
2.Canon επισης ?

Είμαι ήδη στο 77 επεισόδιο για αυτό ,και απλά έχει λίγο πολύ σασπένς και γνωρίζω καλύτερα τους "ρόλους των παιχτών".:unlucky:

#583 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2010 - 09:25

ερώτηση ενός απλού ατόμου ?

1.Filler ?τι είν τούτο ?
2.Canon επισης ?

Είμαι ήδη στο 77 επεισόδιο για αυτό ,και απλά έχει λίγο πολύ σασπένς και γνωρίζω καλύτερα τους "ρόλους των παιχτών".:unlucky:

:hahaha: Sorry.

Τα περισσότερα anime βασίζονται σε κάποιο manga. Η αυθεντική υπόθεση (canon), η υπόθεση όπως την σκέφτηκε ο δημιουργός της δηλαδή, στα anime για διάφορους λόγους και ειδικά σε περιπτώσεις που το anime βγαίνει στην κυκλοφορία πριν να ολοκληρωθεί το manga περιβάλλεται από filler(=Όχι αυθεντική υπόθεση, που δεν έχει σχέση με αυτό που σκέφτηκε ο δημιουργός). Σκέψου την ιστορία της Χιονάτης. Πριν να βρει το σπίτι των νανων, πέφτει μέσα σε μια μαύρη τρύπα και πάει σε άλλη διάσταση όπου συναντά τον Ρομπέν τον δασών, κι αφού τον πείσει ότι δεν είναι η Μάριαν, τον παρατάει και πάει στην δική της διάσταση όπου γνωρίζει επιτέλους τους νάνους.:P

Στο Bleach έχει ολόκληρα filler arcs: Πολλλααααά επεισόδια δηλαδή. Το κομμάτι που σου είπαν οι φιλοι σου είναι το πρώτο και μεγαλύτερο filler arc αλλά είναι πολύ καλύτερο από κάτι άλλα όπως και από την canon υπόθεση στο σημείο που βρίσκεται τώρα η σειρά. Βασικά τώρα που το σκέφτομαι μάλλον είδες ήδη την αρχή του.:nosey:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#584 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2010 - 10:13

LOL για το παράδειγμα Nighteyes. :frozen:

Επειδή κάθε επεισόδιο anime χρησιμοποεί πάνω απο 2 chapters του manga (και σκέψου είναι και τα δύο εβδομαδιαία - 1 episode/εβδομάδα για το anime και 1 chapter/εβδομάδα για το manga) είναι προφανές πως κάποια στιγμή το anime θα φτάσει το manga. Επομένως πριν γίνει αυτό οι animators φτιάχνουν δικες τους ιστοριές τις οποίες ενσωματώνουν στο anime για να δώσουν χρόνο στο manga να ξεφύγει. Aυτές οι ιστορίες είναι τελείως άσχετες με το manga και γι'αυτό λέγονται fillers.

Για να καταλάβεις, κρίνοντας απο το νούμερο του επεισοδίου που είσαι τώρα, βρίσκεσαι στο Bounto Arc το οποίο ακολουθεί το Soul Society Arc. To Bounto arc είναι filler, δεν υπάρχει δηλαδή στο manga. Με λίγα λόγια :

Πλοκή Bleach Anime

Soul Society Arc -> Bounto Arc (εδώ βρίσκεσαι εσύ) -> Arrancar Arc

Πλοκή Bleach Manga (το comic δηλαδή)

Soul Society Arc -> Arrancar Arc

Έτσι δίνουν χρόνο στο manga να ξεφύγει απο το anime ώστε το τελευταίο να μην μείνει ποτέ χωρίς υλικό. Και επειδή η κανονική πλοκή της σειράς είναι μόνο ότι υπάρχει στο manga πολλά άτομα κάνουν skip τα fillers. Θα δεις και αργότερα, τα επόμενα filler arc του Bleach πραματικά κόβουν την κανονική πλοκή στην μέση.

Άσχετο σχόλιο για το Βleach manga :
Spoiler:

Άσχετο σχόλιο για το Anime :
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Black Kaiser: 19 Ιούνιος 2010 - 10:30

#585 Hellsing

Hellsing

Anime Fan

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPoland

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2010 - 12:42

:hahaha: Sorry.

Τα περισσότερα anime βασίζονται σε κάποιο manga. Η αυθεντική υπόθεση (canon), η υπόθεση όπως την σκέφτηκε ο δημιουργός της δηλαδή, στα anime για διάφορους λόγους και ειδικά σε περιπτώσεις που το anime βγαίνει στην κυκλοφορία πριν να ολοκληρωθεί το manga περιβάλλεται από filler(=Όχι αυθεντική υπόθεση, που δεν έχει σχέση με αυτό που σκέφτηκε ο δημιουργός). Σκέψου την ιστορία της Χιονάτης. Πριν να βρει το σπίτι των νανων, πέφτει μέσα σε μια μαύρη τρύπα και πάει σε άλλη διάσταση όπου συναντά τον Ρομπέν τον δασών, κι αφού τον πείσει ότι δεν είναι η Μάριαν, τον παρατάει και πάει στην δική της διάσταση όπου γνωρίζει επιτέλους τους νάνους.:P

Στο Bleach έχει ολόκληρα filler arcs: Πολλλααααά επεισόδια δηλαδή. Το κομμάτι που σου είπαν οι φιλοι σου είναι το πρώτο και μεγαλύτερο filler arc αλλά είναι πολύ καλύτερο από κάτι άλλα όπως και από την canon υπόθεση στο σημείο που βρίσκεται τώρα η σειρά. Βασικά τώρα που το σκέφτομαι μάλλον είδες ήδη την αρχή του.:nosey:

Ευχαριστώ πολύ.Ναι εχθές τελείωσα και το 78.Οπότε τώρα σχεδόν έχω φτάσει η πλοκή γενικά μου αρέσει :hot:

LOL για το παράδειγμα Nighteyes. :frozen:

Επειδή κάθε επεισόδιο anime χρησιμοποεί πάνω απο 2 chapters του manga (και σκέψου είναι και τα δύο εβδομαδιαία - 1 episode/εβδομάδα για το anime και 1 chapter/εβδομάδα για το manga) είναι προφανές πως κάποια στιγμή το anime θα φτάσει το manga. Επομένως πριν γίνει αυτό οι animators φτιάχνουν δικες τους ιστοριές τις οποίες ενσωματώνουν στο anime για να δώσουν χρόνο στο manga να ξεφύγει. Aυτές οι ιστορίες είναι τελείως άσχετες με το manga και γι'αυτό λέγονται fillers.

Για να καταλάβεις, κρίνοντας απο το νούμερο του επεισοδίου που είσαι τώρα, βρίσκεσαι στο Bounto Arc το οποίο ακολουθεί το Soul Society Arc. To Bounto arc είναι filler, δεν υπάρχει δηλαδή στο manga. Με λίγα λόγια :

Πλοκή Bleach Anime

Soul Society Arc -> Bounto Arc (εδώ βρίσκεσαι εσύ) -> Arrancar Arc

Πλοκή Bleach Manga (το comic δηλαδή)

Soul Society Arc -> Arrancar Arc

Έτσι δίνουν χρόνο στο manga να ξεφύγει απο το anime ώστε το τελευταίο να μην μείνει ποτέ χωρίς υλικό. Και επειδή η κανονική πλοκή της σειράς είναι μόνο ότι υπάρχει στο manga πολλά άτομα κάνουν skip τα fillers. Θα δεις και αργότερα, τα επόμενα filler arc του Bleach πραματικά κόβουν την κανονική πλοκή στην μέση.

Άσχετο σχόλιο για το Βleach manga :

Spoiler:

Άσχετο σχόλιο για το Anime :
Spoiler:

Ευχαριστώ πολύ και εσένα,οπότε με λίγα λόγια καλό θα ήταν να ρίξω και καμία ματιά στο Manga μετά... πολύ μετά γιατί έχω ακόμα μέλλον μπροστά μου.:puke::puke::puke: