@roriconfan
Μάλλον παρεξήγησες.Πάμε λοιπόν ένα replay.
1)Δε βαρέθηκα να διαβάζω αλλα ας παρακολουθήσουμε μια ωραία αλληλουχία ποστ.
-Δε μου λες εγγονάκι μου, εκείνη η σειρά με τον Ichigo, τι γίνεται;
-Κατάφερε να σώσει και το εκατοστό του γκομενάκι. Α, και απέκτησαν Bankai και οι μύγες τις Inoue.
-Και τον Aizen; Τον πιάσανε επιτέλους;
-Βιάζεσαι παππού, έχει 3216543651654 κομπάρσους σωματοφύλακες. Με τρια επεισόδια στον καθένα να αφιερώνουν, ακόμα στα μισά είμαστε.
+
Αυτοσυγκράτηση το λέμε τώρα;
Μόνο πάνω του που δεν κατουριέται.
+
Να ανεβοκατεβάζει ένα τεράστιο σπαθί (κοτσάμ φαλλικό σύμβολο), μπορεί.
Να το χώνει εκεί που πρέπει, να του πάει.
Άσφαιρα βαράει ο Φράουλας.
Επίσης,επέλεξα
πολύ προσεκτικά τις λέξεις που χρησιμοποίησα λέγοντας
συνορεύει με το trolling.Και κοιτώντας τα παραπάνω post τα οποία έγιναν στην ίδια σελίδα,με απόσταση όχι μεγαλύτερη των δύο post μεταξύ τους(ενίοτε και ένα) φαντάζομαι ότι δε θέλει και πολύ να προσδωθεί τέτοιος χαρακτηρισμός,σωστά?Γιατί το να βρεθεί μια παρέα σε ένα Thread ενός φορουμ και να "επιτίθεται" συνεχώς με ιστορίες για γιαγιάδες και αγρίους στο αντικείμενο εκείνου του thread sτο χωριό μου το λένε trolling.
2)Υπέροχα!Γιατί δε το λεγες αυτό από την αρχή βρε αδερφέ που είναι μια συμπαγής και εμπεριστατωμένη άποψη αλλά αντιθέτως αναρωτήθηκες για τη σεξουαλική γονιμότητα του φίλου μας του Ichigo?

I mean,μια τέτοια άποψη και τοιουτοτρόπως εκφρασμένη είναι παραπάνω από καλοδεχουμενη και μάλιστα ως επι το πλείστον συμφωνώ με αυτά που λες.(δεν είπα ποτέ προσωπικά ότι το bleach είναι αριστούργημα άλλωστε-εκτός αν θες να ξεθαψεις n00b posts

)
3)Σε πληροφορώ ότι δεν τα μπέρδεψα καθόλου.Γιατί η αναφορά μου ήταν στο φαινόμενο του "επικαλούμαι την πλειοψηφεία και εν συνεχεία την αμφισβητώ" που έχει τόσο νόημα όσο μια γάτα που κυνηγάει την ουρά της.
4)Πήγαινε στο 2) και θα καταλάβεις την απάντηση μου σε αυτό.Βρίσκω πολύ σημαντική την εποικοδομητική κριτική ξέρεις.
Κλείνω λέγοντας σου μέσα από την καρδιά μου αδερφέ,μην κάνεις χάρες σε κανένα.Δε σου είπα να μην ξαναποστάρεις,σου είπα ότι flooding με ειρωνικά,chat like post Κανένα thread δε βοήθησαν και καμία συζήτηση δε προώθησαν.
@Προς τους υπόλοιπους,
με συγχωρείτε που έκανα off topic απάντηση μέσα στο thread αλλά σε τέτοιες καταστάσεις νομίζω ότι μια "δημόσια" εξήγηση είναι το καλύτερο.
[/off topic]