Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 3 Ψήφοι

Bleach - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
807 replies to this topic

#226 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2008 - 21:27

GK Οkaeri στον θαυμαστο κοσμο του Bleach. Σου ευχομαι ευχαριστη διαμονη και για το καλο της ψυχικής σου υγείας μεινε μακρια απο τα Fillers (τουλαχιστον τα τελευταια, το Bounto arc ψιλοτρωγόταν). Επισης λίγα λόγια για τον Kuchiki γιατι θα σφαχτουμε (ΝΟΤ! αλλα πως το καταφέρνεις πάντα να σιχαινεσαι τους αγαπημενους μου χαρακτηρες? :hahaha:)

@ roriconfan.... Κοίτα το ότι βγηκε τρίτο σε μια ψηφοφορία του Forum δεν ξερω αν λεει κατι σχετικά με την ποιοτητα της σειρας....... Το μόνο το οποιο λεει είναι ότι πολύ απλά οι περισσότεροι στο φορουμ προτιμουν καποια αλλη περισσοτερο. Και εγώ στο αναλογο Poll δεν το είχα ψηφίσει αλλα αυτό δεν σημαίνει ότι το θεωρω χειρότερο σε ποιοτητα από τα τρία. Μπορω να σου πω ότι απο το One piece (μεχρι στιγμης) μου αρέσει περισσότερο και να σου αναλυσω και εκτεταμμενα το γιατι αλλα θα βγουμε εκτός θέματος. Εν ολίγοις το γεγονός ότι είναι μεσα στα τρία δημοφιλέστερα Shounen από μόνο του λέει πολλά. Τώρα το πιο είναι πρωτο δευτερο τρίτο νομίζω έχει μικρή σημασία όσο ο θεατής απολαμβάνει αυτό το οποίο βλέπει.

#227 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2008 - 21:35

Επισης λίγα λόγια για τον Kuchiki γιατι θα σφαχτουμε (ΝΟΤ! αλλα πως το καταφέρνεις πάντα να σιχαινεσαι τους αγαπημενους μου χαρακτηρες? :hahaha:)

Απο τα πρωτα 25 επεισοδια που εχω δει,ειναι για μεγαλα σφαξιδια ο τυπος,και εχω ηδη φαει και SPoiler για την μαχη του με τον Ichigo,οποτε ειμαι ακομα πιο χαρουμενος...
Spoilers about the fight
Spoiler:

Και οσο για τα τρια μεγαλα Shounen,και στο Poll κ γενικα One Piece pwns ALL...game over

Berserk___Gatsu.jpg

#228 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2008 - 21:42

Ναι όντως η μαχη στην οποια αναφερεσαι είναι από τις ωραιότερες του Bleach, και μία από τις αγαπημένες μου γενικότερα. Κριμα που spoileriαστηκες πάνω σε αυτήν. Θέλω να πιστευω ότι αργότερα θα συμπαθησεις λίγο περισσότερο τον Byakuya. Βtw... μην παραλείπεις να κοιτάς και τα μικρά σποτάκια στο τέλος των επεισοδίων. 9/10 φορές εχουν πολύ γελιο.

Την fanboysm κρίση σου την αφήνω ασχολίαστη.... No need to start a flame...:hahaha:

#229 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2008 - 21:47

iristella, το Bleach είναι στα τρία πιο γνωστά on going shounen αυτήν την στιγμή. Αυτό είναι όλο. Δεν είναι και καμοιά τιμή αυτό. Γνωστό είναι και το Pokemon, το οποίο οι περισσότεροι δεν το πάνε καθόλου.

GkLoc, άμα δεις όλα τα επεισόδια μέχρι στιγμής, μη ξεχάσεις να ποστάρεις την γνώμη σου και πάλι για την σειρά.
Έχω απορία αν έχεις διατηρήσει την ίδια εντύπωση.

#230 GkLoc

GkLoc

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2008 - 21:53

GkLoc, άμα δεις όλα τα επεισόδια μέχρι στιγμής, μη ξεχάσεις να ποστάρεις την γνώμη σου και πάλι για την σειρά.
Έχω απορία αν έχεις διατηρήσει την ίδια εντύπωση.

Απανταω απο τωρα,μαλλον οχι,μιας και οσες σειρες βλεπω αρχιζω πορωνομαι αμεσως,ετσι ειμαι απτο πολυ καψιμο στην αρχη,αμα ομως δω παρρα πολλα και την σταματησω την σειρα για 5 μερες ας πουμε,παει την βαριεμαι,δεν θελω να την ξαναδω[ειδικα αμα εχω αφησει πολλα επεισοδια]ετσι παρατησα το Naruto,Blue Dragon,Dragonball GT[καλα εκανα σε αυτο]...Φυσικα οπως εχω ξαναναφερει μονο το One Piece ειναι που δεν μου χαλαει το ενδιαφερον,και το εχω κανει pause απειρες φορες εξαιτιας προβληματα με το PC...

Σχεδον ολο που ειπα ηταν off topic,οποτε παμε On Topic...

Η Αδελφη του Ganju:nbleed::nbleed::nbleed:

Berserk___Gatsu.jpg

#231 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2008 - 22:22

iristella, το Bleach είναι στα τρία πιο γνωστά on going shounen αυτήν την στιγμή. Αυτό είναι όλο. Δεν είναι και καμοιά τιμή αυτό. Γνωστό είναι και το Pokemon, το οποίο οι περισσότεροι δεν το πάνε καθόλου.

Αν σκεφτεί κανείς το πόσα shounen Και anime γενικότερα βγαίνουν καθε χρόνο και πόσα χρόνια συνεχίζεται η σειρά, μπορεί όντως να μην είναι και καμιά μεγάλη τιμή όπως λες αλλά σιγουρα δεν είναι και λίγο πράγμα. Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα...... Σίγουρα η αξία μιας σειρας κρίνεται αρκετό καιρό μετά από το τελος της και σίγουρα το πόσο γνωστή είναι μια σειρά δεν εγγυάται ότι είναι το ίδιο αγαπητή. Αλλα δεν νομίζω στο παρόν forum να εχουν την ίδια κίνηση τα thread για τα Pokemon με αυτά του Bleach.

Εν ολίγοις ναι σιγουρα η σειρά δεν είναι τέλεια. Μπορεί κάποια arc να είναι καλύτερα και άλλα να έιναι χειρότερα. Αυτό όμως συμβαίνει παντού imo. Δεν είναι κάτι το πρωτόγνωρο και ούτε αναιρεί την συνολική διασκεδαση που μπορει να προσφέρει μια σειρα.

EDIT>........

+1 στον ιριστελλα

:oo: Dude!!!!!! I m a friggin' girl!!!!!!!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 23 Οκτώβριος 2008 - 00:59

#232 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 04:30

Είχε γίνει και poll κάπου για το ποιά σειρά από αυτές είναι η καλύτερη και το Bleach είχε βγει τελευταίο.
Αντικειμενικά, τα μέλη του φόρουμ το βγάλανε το λιγότερο καλό από τα τρία.
Αν δεις και τα σχόλια μου για την σειρά, είμαι κι εγώ ένας από αυτούς που την βάζουνε τρίτη.

Ρε αδερφέ,μου χεις εδώ και κάτι σελίδες και μου αραδιάζεις πόσο κακό είναι το bleach και σκαρφίζεσαι ειρωνειούλες του στυλ "άσφαιρος ο Φράουλας" κτλ.Μιλάς για αντικειμενικότητα επικαλούμενος ένα poll των fan των shounen και στη συνέχεια μειώνεις την ισχύ του επιχειρήματος σου λέγοντας ότι γνωστό ήταν και το pokemon λέγοντας κάτι που απαξιώνει όλα τα παραπάνω είδη.

Πρώτη ερώτηση λοιπόν,αφού τόσο το αντιπαθείς γιατί δεν εκθέτεις απλά την άποψη σου και εμμένεις στο να ποστάρεις ανακυκλωτικά επιχειρήματα?Και μάλιστα πράματα που να συνορεύουν με το trolling όπως προανέφερα...

Δεύτερον,λαμβάνεις καθόλου υπόψη σου την υποκειμενικότητα περι του πιο είναι το καλύτερο από τρεις περιπετειώδεις σειρές που όπως ακριβώς υποδηλώνει το genre,δε θα σου δώσουν κατι παραπάνω από περιπέτεια?I mean καλά και ωραία όσα λέγονται περί το πόσο καλύτερη είναι μια σειρά από την άλλη αλλά εν τελει μήπως δεν υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια αλλα μόνο η προτίμηση του viewer σε διαφορετικά concepts?(το λέω αυτό γιατί πχ προσωπικά δε γουστάρω να δω κατι με πειρατές και ψιλοβαριέμαι τους Ninja αν θες να το θεσω σε τέτοιους όρους)

Τρίτον και καλύτερον.Αν τη μια στιγμή λες "τόσα άτομα λένε ότι είναι το χειρότερο από τα τρία shounen" επικαλουμενος τοιουτοτρόπως την αυθεντία της πλειοψηφείας και σε επόμενο ποστ λες "και το Pokemon ήταν διάσημο.Τι να λέει?" δε βρίσκεις ότι η επίκληση σου στη λογική πεφτει με κρότο κι ορυμαγδό?

Πέραν αυτού,να σου πω και μια μεγάλη αλήθεια που είναι σχεδόν όσο off topic όσο και οι άκυρες συγκρίσεις που πετας(δεν ειδα ξέρεις πουθενα στον τιτλο αυτου του thread το "ειναι καλύτερο το bleach απο τ'αλλα?").Λίγο πολύ έχουμε καταλάβει ότι δε σου αρέσουν τα shounen και γενικά οι σειρές που δε δίνουν μεγάλο ψυχολογικό βάθος στο σενάριο,στους χαρακτήρες και τα λοιπά.Παρολ'αυτά βλέπω ότι κρίνεις όλες τις σειρές ανεξάρτητα από το είδος τους με τα ίδια "αντικειμενικά" κριτήρια.Οπότε πετσοκόβεις όποια σειρά και να έχει σκοπό να σε διασκεδάσει με μάχες,κωμωδία κτλ ως αδιάφορη χωρίς να μπεις καν στο κόπο να σκεφτείς ότι το συγκεκριμένο genre αυτο προσφέρει κι αυτό ζητάει ο κόσμος από αυτό.

Δυο παραδείγματα για να διασαφηνίσω τα παραπάνω.

Αν πάρω να δω μια σειρά ecchi για τα βρακακια,τα βυζάκια,τις χαζομάρες που θα με κάνουν να γελάσω και τα συναφή δε περιμένω μία φροΰδική ανάλυση της πρωταγωνίστριας.Περιμένω τα βρακακια,τα βυζάκια,τις χαζομάρες που θα με κάνουν να γελάσω και τα συναφή.

Αν γινόμουν δάσκαλος σε δημοτικό και τα παιδάκια μου δείχναν τις ζωγραφιές τους δε θα τους έλεγα "είναι για τον π****ο γιατί δε φτάνει τον Βαν Γκογκ".
Αυτά.:smokingg:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#233 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 09:36

1. Κάνω trolling; Ενώ δικαιολογώ την "προσωπική" μου άποψη; Ενώ ζητάω περισσότερες εξηγήσεις; Δεν βρίζω και κανένα μέλος. Αλλά αφού βαρέθηκες να με διαβάζεις ρε Neliel, για χάρη σου και μόνο δε θα ξαναποστάρω εδώ. Θα πω για τελευταία φορά κάτι και δε θα με ξαναδεις στο thread.

2. Αφού υποκειμενικά θέλεις απάντηση, προτιμώ τα κωμικοτραγικά με πειρατές και νίντζα που έχουνε και κάποιο εξελισσόμενο σενάριο παρά χλιαρές μονομαχίες με άσκοπο σφαξίδι. Και μπορώ και να το αιτιολογήσω και καλύτερα. Στα πρώτα επεισόδια, έβλεπες το hollow που πέθαινε να φεύγει η παγιδευμένη ψυχή προς soul society ή στην κόλαση. Πλέον όμως, όταν σκοτώνουνε κοτζάμ Arrancar δεν βλέπεις τίποτα, καμοία λύτρωση για τόσες παγιδευμένες ψυχές. Υποτίθεται ότι όσο δυνατότεροι είναι οι hollow, τόσες περισσότερες ψυχές έχουνε μέσα τους και ότι κάθε φορά που ένας Vasto Lorde τα τινάζει, σκάνε μύτη στην soul society 100.000 ψυχές. Αυτό μια φορά αχνά το ανάφερε η σειρά και πλέον το ξέχασε. Έχασε η σειρά το συναίσθημα της πέρα από την γρήγορη εξέληξη της. Ενώ τα άλλα δύο κρατάνε ακόμα την αρχική τους αίσθηση (το Ναρούτο λιγότερο, το One Piece περισσότερο).

3. Τα μπέρδεψες. Το poll αναφερότανε σε σύγκριση μεταξύ τριών shounen. Το Pokemon, άσχετο του poll, αναφερότανε σε διάσημη παιδική σειρά. Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ του το πόσο πιο διάσημο είναι το Pokemon από τα τρία shounen του poll.

4. Συγνώμη που ποστάρω σε σειρές που δεν μου αρέσανε ενώ υπάρχει κάποιος άγραφος κανόνας που λέει "μόνο τα θετικά θα αναφέρεις". Και μη διανοηθείς να αναφέρεις ότι κάνω σαν άλλους που γκρινιάζουνε για το θέμα ενός thread. Εγώ την σειρά κρίνω αρνητικά, όχι το thread καθεαυτό.

Ευχαριστώ για την επισήμανση σου και καλή συνέχεια χωρίς το αδικαιολόγητο trolling μου.

#234 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 09:45

είμαστε στην γενική συζήτηση του μπλιτς και ο καθένας μπορεί να μιλάει γενικά για το μπλιτς. εγώ πιστεύω πως το μπλιτς είναι μέσα στις ανακρίβιες και τα κενά.... έχει χάλια πλοκή και απλά έχει οραίους χαρακτήρες. δεν είναι τόσο χάλια που θα σταματήσω να το βλέπω είναι ακόμα μέσα στα όρια... αλλά αυτή είναι η άποψή μου. τι να κάνουμε τώρα όποιος έχει αρνητικη άποψη δεν ποστάρει?
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#235 LexKuro

LexKuro

Anime Newbie

• Members
  • 55 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 09:47

καταρχας σορι για τα greeklish την αλλη φορα (3εχαστικα :P) ειχα παρει τα πρωτα 2 manga και βλεπωντας το ανιμε 3ενερωσα λιγο γιατι προχωρουσε αργα,,οπως συμβενει παντα οτν διαβαζω πρωτα τα manga ...μαλον γιαυτο δεν μπικα στο κοπο να τα δω (εβλεπα και το shippuden τοτε που μ αποσπουσε την προσοχη )τεσπα αρχισα να βλεπς και το ανιμε ειμαι στο episode 7 και μαρεσει μεχρι τωρα:canthelp:

#236 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2008 - 14:12

@roriconfan

Μάλλον παρεξήγησες.Πάμε λοιπόν ένα replay.

1)Δε βαρέθηκα να διαβάζω αλλα ας παρακολουθήσουμε μια ωραία αλληλουχία ποστ.

-Δε μου λες εγγονάκι μου, εκείνη η σειρά με τον Ichigo, τι γίνεται;

-Κατάφερε να σώσει και το εκατοστό του γκομενάκι. Α, και απέκτησαν Bankai και οι μύγες τις Inoue.

-Και τον Aizen; Τον πιάσανε επιτέλους;

-Βιάζεσαι παππού, έχει 3216543651654 κομπάρσους σωματοφύλακες. Με τρια επεισόδια στον καθένα να αφιερώνουν, ακόμα στα μισά είμαστε.

+

Αυτοσυγκράτηση το λέμε τώρα;
Μόνο πάνω του που δεν κατουριέται.

+

Να ανεβοκατεβάζει ένα τεράστιο σπαθί (κοτσάμ φαλλικό σύμβολο), μπορεί.
Να το χώνει εκεί που πρέπει, να του πάει.
Άσφαιρα βαράει ο Φράουλας.

Επίσης,επέλεξα πολύ προσεκτικά τις λέξεις που χρησιμοποίησα λέγοντας συνορεύει με το trolling.Και κοιτώντας τα παραπάνω post τα οποία έγιναν στην ίδια σελίδα,με απόσταση όχι μεγαλύτερη των δύο post μεταξύ τους(ενίοτε και ένα) φαντάζομαι ότι δε θέλει και πολύ να προσδωθεί τέτοιος χαρακτηρισμός,σωστά?Γιατί το να βρεθεί μια παρέα σε ένα Thread ενός φορουμ και να "επιτίθεται" συνεχώς με ιστορίες για γιαγιάδες και αγρίους στο αντικείμενο εκείνου του thread sτο χωριό μου το λένε trolling.

2)Υπέροχα!Γιατί δε το λεγες αυτό από την αρχή βρε αδερφέ που είναι μια συμπαγής και εμπεριστατωμένη άποψη αλλά αντιθέτως αναρωτήθηκες για τη σεξουαλική γονιμότητα του φίλου μας του Ichigo?:orly:
I mean,μια τέτοια άποψη και τοιουτοτρόπως εκφρασμένη είναι παραπάνω από καλοδεχουμενη και μάλιστα ως επι το πλείστον συμφωνώ με αυτά που λες.(δεν είπα ποτέ προσωπικά ότι το bleach είναι αριστούργημα άλλωστε-εκτός αν θες να ξεθαψεις n00b posts :P )

3)Σε πληροφορώ ότι δεν τα μπέρδεψα καθόλου.Γιατί η αναφορά μου ήταν στο φαινόμενο του "επικαλούμαι την πλειοψηφεία και εν συνεχεία την αμφισβητώ" που έχει τόσο νόημα όσο μια γάτα που κυνηγάει την ουρά της.

4)Πήγαινε στο 2) και θα καταλάβεις την απάντηση μου σε αυτό.Βρίσκω πολύ σημαντική την εποικοδομητική κριτική ξέρεις.

Κλείνω λέγοντας σου μέσα από την καρδιά μου αδερφέ,μην κάνεις χάρες σε κανένα.Δε σου είπα να μην ξαναποστάρεις,σου είπα ότι flooding με ειρωνικά,chat like post Κανένα thread δε βοήθησαν και καμία συζήτηση δε προώθησαν.

@Προς τους υπόλοιπους,
με συγχωρείτε που έκανα off topic απάντηση μέσα στο thread αλλά σε τέτοιες καταστάσεις νομίζω ότι μια "δημόσια" εξήγηση είναι το καλύτερο.
[/off topic]
Δημοσιευμένη  εικόνα

#237 GkLoc

GkLoc

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 21:31

Παιδια που μπορω να βρω μια λιστα με τα αρκς του Bleach?

Berserk___Gatsu.jpg

#238 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 21:33

Στην wikipedia είδες;

#239 GkLoc

GkLoc

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 21:36

Στην wikipedia είδες;

Ναι ειδα,τα εχει ανα Seasons,οχι Arcs

Berserk___Gatsu.jpg

#240 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 21:43

1 - 15 Karakura Ark
Το καλύτερο σε ανάπτυξη χαρακτήρων.

16 - 63 Soul Society Ark
Το καλύτερο σε ανάπτυξη ιστορίας

64 - 109 Bounto Ark
Filler επεισόδια, πολύ μικρό ενδιαφέρον

110 - σήμερα Hueko Mundo Ark
Το καλύτερο σε μάχες αλλά η ιστορία πάει σέρνοντας.