Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 1 votes

Naruto - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
724 replies to this topic

#511 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 27 August 2009 - 16:53

Για τα cursed Seals.....

Spoiler: γενικό spoiler για τα cursed seals Shippuden και one minor manga spoiler

#512 KamenoC

KamenoC

Σοου Φακινγκ Μποουρντ

• Members
  • 140 posts

Posted 11 September 2009 - 11:30

Ειχα ψιλοπαρατησει για ενα χρονικο διαστημα το Naruto λογο filler αλλα και επειδη διαβαζω και το manga και ξερω τι γινεται στη συνεχεια.Ειπα χτες να δω κανα επεισοδιο εφτασα στο 221 αλλα τι βλεπω ρε παιδια?Τι ειναι αυτο το opening? Παλι για fillers παει? Και τι ειναι αυτο το Naruto vs Gaara?:oo: Για ξηγιστε μου τπτ γιατι εχω μεινει λιγο πισω.

PS. Kakashi Gaiden τα σπασε!!

#513 gogetasjj4

gogetasjj4

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 11 September 2009 - 22:43

σκηνές από την ταινία είναι...

#514 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 20 September 2009 - 09:44

Αρχισα και γω χτες το Naruto και ειμαι στο πεμπτο επεισοδιο ,μαρεσει αρκετα αν και στο σημειο που ειμαι δεν εχω δει καναν παρανοικο κακο ελπιζω να διξει στα επομενα επεισοδια,προς το παρον βλεπω Μονο training.

#515 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 September 2009 - 07:06

Είσαι σε πολύ αρχικό στάδιο ακόμη. Γίνεται μια μικρή εισαγωγή για να μπείς στο κλίμα της ιστορίας και να γνωρίσεις τους χαρακτήρες. Μέχρι το επεισόδιο 20 πιστεύω θα έχεις μπεί στο πρώτο καλό arc της σειράς.

Γενικά πάντως μιλώντας, το Naruto σε αντίθεση με άλλες σειρές έχει λίγους "παρανοϊκούς κακούς". Θα το παρατηρήσεις και εσύ ότι λίγοι είναι οι χαρακτήρες που είναι κακοί χωρίς λόγο και αιτία, ή πιο σωστά οι χαρακτήρες που είναι αποκλειστικά αρνητικοί. Όπως οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν καλές και κακές πλευρές, πολλές φορές τους δικούς τους λόγους για τις πράξεις τους (που δεν είναι πάντα με βάση το κέρδος) και πάνω από όλα τους δικούς τους στόχους να πετύχουν.

Και φυσικά μεγάλη βάση δίνεται στο ρόλο του shinobi και τι αυτός αντιπροσωπεύει (πράγμα το οποίο θα σου τονιστεί στα πρώτα επεισόδια και θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο καθόλη την διάρκεια της σειράς). Πχ πολλές φορές οι "κακοί" ουσιαστικά είναι απλοί άνθρωποι που πολεμάνε σε αντίθετα στρατόπεδα και όχι κάποιου είδους ανθρωπόμορφα τέρατα..

#516 Mangalover

Mangalover

Anime Amateur

• Members
  • 105 posts

Posted 28 September 2009 - 23:58

ακυρο λιγο με την συζητηση διαβασα στο μανγκα του ναρουτο οτι....
Spoiler: chapter 370 και έπειτα

Edited by iristella, 28 September 2009 - 23:59.
spoiler tag edited

Posted Image

#517 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 29 September 2009 - 00:03

Εγω παντως εκει Party εκανα.

qzMHWHd.png

#518 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 30 September 2009 - 17:19

Όντως,... πεθαίνουν όλοι όσοι δεν πρέπει να πεθάνουν οι καθιστερημένοι και πουλημένοι όμως δεν ψοφάνε...
Spoiler: chapter 370 και μετά

Άσχετο αλλά τον Sasuke δεν τον πάω καθόλου...:if:

Edited by iristella, 30 September 2009 - 18:23.
spoiler tag edited

#519 Mangalover

Mangalover

Anime Amateur

• Members
  • 105 posts

Posted 30 September 2009 - 17:48

Manga spoiler 423 και μετα
Spoiler:

Posted Image

#520 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 30 September 2009 - 18:07

Spoiler:

:yellowcard:

Σιγά ρε φιλάρα ήρεμα θα μας μείνεις στον τόπο.Λοιπόν εγώ σου λεώ να το τελειώσεις όλο και μετά βγάζεις την εικόνα σου και έρχεσαι για συζητησούλα στο naruto latest chapter discussion.
:ureshii:.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#521 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 30 September 2009 - 18:16

Spoiler:

Spoiler: Manga spoiler 423 και μετα/ Mangalover το ανοίγεις μόνο αν θες να μάθεις μέσες άκρες τι θα γίνει μετά

Edited by iristella, 30 September 2009 - 18:24.
spoiler tag edited

#522 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 30 September 2009 - 18:28

Aπό τους κανόνες του thread

Μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε spoiler tags αν θέλετε να αποκαλύψετε κάτι από την πλοκή, και να γράψετε που ακριβώς αναφέρεστε ;)

Για άλλη μια φορά να αναφέρω ότι ένα ξερό spoiler tag δεν βοηθάει πολύ. Ο άλλος δεν ξέρει τι πρέπει να ανοίξει και τι όχι οπότε βάζετε μια ένδειξη που περίπου βρίσκεται αυτό το οποίο αναφέρετε.

Επίσης βάζετε μια ένδειξη όταν απαντάτε στον άλλο αν του αποκαλύπτετε τι θα γίνει στην συνέχεια. Μπορεί ο άλλος να μην θέλει να το διαβάσει και να μάθει.

Τέλος το thread είναι ακριβώς για όσους δεν έχουν φτάσει στα τελευταία chapter/episodes και θέλουν να σχολιάσουν/ρωτήσουν κάτι.. Οπότε μπορούν όλοι αυτοί να ποστάρουν εδώ. Δεν είναι ανάγκη να φτάσει κάποιος στο last chapter/episode για να πει την γνώμη του επί της σειράς.

Carry on ppl :knock-knock:

#523 Mangalover

Mangalover

Anime Amateur

• Members
  • 105 posts

Posted 30 September 2009 - 21:34

ενταξει το ξεκοκαλισα ολο το manga(και τωρα παω να παρω depon και ponstan μαζι απο τον πονοκεφαλο....αλλα αξιζε τον κοπο...γιατι τα πραγματα...δν θυμαμαι ποιο chapter αλλα σιγουρα μετα το 426-7
Spoiler:
)

Α και ο κλαπσουκε μου την σπαει τρελα! τελικα και εμενα.ειναι αγυριστο κεφαλι ρε μαμωτο!!αλλα ειναι δυνατος ο ατιμος:hahaha::hahaha:.

Edited by Mangalover, 30 September 2009 - 21:35.
forgot something

Posted Image

#524 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 03 October 2009 - 12:57

lol Βασικα και εγω αρχισα το manga πριν 2 εβδομάδες και διάβασα απο το 366-364 μέσα σε μια μερα, παλι καλα ήταν παρασκευή και δεν είχα μαθήματα γιατί μέσα στην συνχιση μου ειχα και πονοκεφαλο, ο υπολογιστης εβραζε κυριολεκτικα,...δεν περιγραφεται η κατασταση πάντως οι ιάπωνες κάνουν τα πάντα για να συνχιζουν τους αναγνώστες...:hot:
Edit
*366-464

Edited by Nighteyes, 03 October 2009 - 13:09.

#525 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 03 November 2009 - 02:12

Πω πω τοσα χρονια Ναρουτο και χαμπαρι δεν ειχα παρει οτι υπαρχουν διαφορετικα ειδη seal... Τι μαθαινει κανεις απο την Ιρι ρε παιδι μου :P

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler: