oh:erk:my:erk:god:erk:.αυτο ισως ηταν το χειροτερο επεισοδιο(οχι bleach,anime)που εχω δει στη ζωη μου.κανονικα θα εβαζα μια σελιδα γεματη

αλλα θα θεωρουνταν σπαμ.για αρχη ηταν η πρωτη φορα που προσεξα την ποιοτητα και τον σχεδιασμο.ηταν λες και ειχαν φτιαξει αυτο το επεισοδιο στην πρωτη σεζων,αλλα ηταν τοσο βαρετο που το ακυρωσαν και ειπαν:Ε,ας παρουμε αυτη την μ*** απο αυτη τη σεζων,και οταν ξεμενουμε απο ιδεες η ,δεν ξερω,αν θελουμε να σπασουμε τα νευρα των θεατων μας,ας το βαλουμε 40 σεζων μετα,με την ιδια ποιοτητα που εχουμε τωρα στα επεισοδια.βεβαια μετα καποιος αλλος πεταχτηκε μετα ειπe:ε,γιατι δεν κανουμε μια ολοκληρη σεζων με αυτους τους χαρακτηρες?μετα,ειναι το θεμα του σεναριου(υπηρχε?

).δεν εχω ξαναδει σειρα οποιουδηποτε ειδους να ειναι τοσο βαρετη ωστε να εκληπαρεις να τελειωσει.το ναρουτο το νιωθεις να τελεωνει σε 10 λεπτα,το bleach σε 11.αυτο ομως ηταν σα να εκλησε ωρα,και δεν εκανα τον κοπο να το δω καν μεχρι την μεση.ας μη μιλησω για τη μουσικη που επαιζε σε καποια σημεια και το shinigami book στο τελος που ηταν η απελπισια σε μερικα δευτερολεπτα.THIS EPISODE SUCKED:mador2:

:mador2:.
Παντως αυτο με την senna δεν το προσεξα,ισως το μονο ενδιαφερων του επεισοδιου.παντως δεν με κανει να θελω να δω και το αλλο επεισοδιο για να δω αν ειναι μεσα(ισως εκει να πονταρανε)
κριμα που τα τελευταια επεισοδια που θα δω για 9 μηνες θα ειναι φιλλερς