Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 2 votes

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
2204 replies to this topic

#796 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 21 January 2009 - 21:31

βασικα καταλαβατε τι ειδαμε?η αρχη ηταν ισως το μεγαλυτερο review προηγουμενου επεισοδιου στην ιστορια του bleach.

Αφού να φανταστείς οτι νόμιζα οτι κατέβασα λάθος επεισόδιο...:hahaha::hahaha::hahaha:
Ένα έχω να πω:Μισώ τον niga(δεν το θυμόμουν οτι τον λέγανε Κάναμε).Δεν ξέρω γιατί αλλά τους χαρακτήρες με το συγκεκριμένο όνομα δεν τους πάω μία(Μπιχτή σε έναν άλλο ήρωα που συγχύζομαι ακόμη και που τον σκέφτομαι)
Πέρα απο αυτό και μένα μου έχουν λείψει τα visard και ειδικά ο Kensei:nbleed:!!!αλλά τι να κάνουμε...
Αυτό με την Luri όμως με ξενέρωσε τελείως!!!:uhh:

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#797 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 22 January 2009 - 09:32

Λοιπον εχουμε και λεμε το επομενο επεισοδιο ειναι μια λαλακια που εχει σχεση με ποδοσφαιρο το οποιο τωρα δε 8ελω να πω τπ παραπανω(epic fail).Μετα τα νεα επεισοδια σηματοδοτουν την εισαγωγη ενος νεου αρκ που στο manga λεγεται the poet and the pendolum(παρεπιντοντως δε πρεπει να το χασετε γτ ειναι απλα επικο και 8υμιζει και πολλα απο την χαρα που ειχαμε οταν βλεπαμε το soul society arc).Oσο για την επικειμενη μαχη ichigo-ulqiorra νομιζω οτι 8α περιμενετε αρκετο καιρο για να τι δειτε οποτε μην κρατατε και τις μεγαλυτερες ελπιδες για αυτο.Οποιως η οποια(tsunade)8ελει να μα8ει παρακατω μπορει να του πω σε πμ :bike:.
Αντε και επιτελους λιγη φαση και χαρα στο κοσμο του bleach

Posted Image

#798 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 22 January 2009 - 09:41

Οποιως η οποια(tsunade)8ελει να μα8ει παρακατω μπορει να του πω σε πμ :bike:.
Αντε και επιτελους λιγη φαση και χαρα στο κοσμο του bleach

Οσφρίζομαι spoil καταστάσεις!!!
Μια κ το έχεις φιλοσοφήσει το θέμα kelborn δεν μας λες κ πόσα θα'ναι τα επεισόδια με τα fillers?
Γιατί εγώ κάνω υπομονή (όπως βλέπεις...):ballumad: ναι, τι έλεγα ότι κάνω?ΥΠΟΜΟΝΗ!
:roar:

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#799 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 22 January 2009 - 12:46

εγω επιμενω οτι θα δειτε και αλλα φιλλερς μετα απο10-12 κανονικα επισοδια.Το manga παει παναργα, και ειδη εχετε πλησιασει πολυ.

qzMHWHd.png

#800 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 22 January 2009 - 13:03

Λένε ότι τα φίλλερ θα είναι μόνο δύο επεισόδια.

#801 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 22 January 2009 - 13:13

Bασικα αυτο με το ποδοσφαιρο ειναι μονο 1 επεισοδιο.Μετα ξεκινανε σε κανονικους ρυ8μους λογικα μεχρι το τελος του αρκ που ανεφερα παραπανω.Τωρα για τα μετεπειτα δεν ξερω τπ

Posted Image

#802 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 24 January 2009 - 03:28

ακουσα οτι θα ναι για δυο επεισοδεια παντος τωρα ειδα το 203 και τα σπασε πωπωπω εχει να γινει κολαση!!!!!!!!!!!!!!!:bike:

#803 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 24 January 2009 - 13:16

Λέτε να βάλουν τίποτα fillers στο ΤΒΤP arc που ξεκινά σε 2 επισόδεια ? Θα ήταν καλή ιδέα.

#804 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 24 January 2009 - 14:00

Λέτε να βάλουν τίποτα fillers στο ΤΒΤP arc που ξεκινά σε 2 επισόδεια ? Θα ήταν καλή ιδέα.

nope.Σε ενα αρκ τετοιας φυσεως δε μπαινουν fillers.Επιπλεον η συνταγη παντρεματος filler-main event τωρα protoemfanisthke sto naruto, δυσκολο το βλεπω να την εφαρμοσουν αν δε δουν πρωτα τα αποτελεσματα σε αυτη τη σειρα.

Το ανιμε αυτη τη στιγμη ειναι μονο 27 chapters πισω απο το manga, αριθμος απελπιστηκα μικρος,και θα το φτασει σε χρονο ρεκορ, αν αναλογιστουμε οτι καθε chapter=1,5-2 ep. (το τελευταιο επισοδιο ηταν 2 ολοκληρα chapters)

τωρα οσο αφορα το τελευταιο επισοδιο δε μπορουμε παρα να παινεψουμε την εξυπναδα και προνοιτικοτητα του aizen , ο οποιος αν και ξερουμε ποσο δυνατος ειναι (και οι 3 espada του-κρινωντας απο τη δυναμη του ulqi o οποιος τσακισε τον φραουλουμπα που ειναι captain lvl) εξακολουθει να χρησιμοποιει το κεφαλι του για να μειωσει τη δυναμη της soul society οσο το δυνατον περισσοτερο και να σιγουρεψει τη νικη του.

qzMHWHd.png

#805 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 28 January 2009 - 13:22

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΑΝ!
Μπορω να το καταλαβω, οταν δειχνουν πλανα απο ενα χαρακτηρα αλλης σειρας του ιδιου δημιουργου σε επομενο ανιμε, για να κινησουν το ενδιαφερον.
ΑΛλα ελεος, προσεξε κανεις το πισω μερος του κεφαλιου της Senna ( bleach movie 1 : memories of nobody) στο 7:45 του Bleah 204?
Its like what were they thinkinnnnn.//
Τι τους εφταιξε η καημενη? ηταν ο μονος νον- μανγκα χαρακτηρας που ειχε εστω κ λιγο ρεσπεκτ..
**** them.
(α επισης, συμφωνω με τους ανιματορς σε κατι. Και μενα η πρωτη αντιδραση μου στην επανεμφανηση της Λουριτσιγιο ηταν οπως του ιτσιγκο..)
Signature Removed

#806 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 28 January 2009 - 14:14

Βασικά αυτό που με εξόργισε είναι ότι το σχέδιο στο filler ήταν τουλάχιστον αξιοπρεπές, σε σχέση με το ασχολίαστο σχέδιο του προηγούμενου επεισοδίου.

Το επεισόδιο το παρακολούθησα με ταχύτητα x2. Δεν μπόρεσα να κάνω τον εαυτό μου να το δει.
Αποφάσισα να περνάω τα filler του Bleach στα γρήγορα γιατί τα θεωρώ χαμένο χρόνο.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#807 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 posts

Posted 28 January 2009 - 15:31

το επεισοδιο ηταν βαρετο!!!!!αντε να φευγουν γρηγορα γιατι εχω αγωνια τι θα γινει μετα!!:congrats:

ΑΛλα ελεος, προσεξε κανεις το πισω μερος του κεφαλιου της Senna ( bleach movie 1 : memories of nobody) στο 7:45 του Bleah 204?
Its like what were they thinkinnnnn.//

:hahaha:αυτο σκεφτικα και εγω!!

tumblr_mw0bnpDAmF1rlqb0oo1_500.gif
 "Nothing is true, everything is permitted."

#808 Devilslayer_PS

Devilslayer_PS

Starting...

• Members
  • 25 posts

Posted 28 January 2009 - 17:45

oh:erk:my:erk:god:erk:.αυτο ισως ηταν το χειροτερο επεισοδιο(οχι bleach,anime)που εχω δει στη ζωη μου.κανονικα θα εβαζα μια σελιδα γεματη:Crying2:αλλα θα θεωρουνταν σπαμ.για αρχη ηταν η πρωτη φορα που προσεξα την ποιοτητα και τον σχεδιασμο.ηταν λες και ειχαν φτιαξει αυτο το επεισοδιο στην πρωτη σεζων,αλλα ηταν τοσο βαρετο που το ακυρωσαν και ειπαν:Ε,ας παρουμε αυτη την μ*** απο αυτη τη σεζων,και οταν ξεμενουμε απο ιδεες η ,δεν ξερω,αν θελουμε να σπασουμε τα νευρα των θεατων μας,ας το βαλουμε 40 σεζων μετα,με την ιδια ποιοτητα που εχουμε τωρα στα επεισοδια.βεβαια μετα καποιος αλλος πεταχτηκε μετα ειπe:ε,γιατι δεν κανουμε μια ολοκληρη σεζων με αυτους τους χαρακτηρες?μετα,ειναι το θεμα του σεναριου(υπηρχε?:if:).δεν εχω ξαναδει σειρα οποιουδηποτε ειδους να ειναι τοσο βαρετη ωστε να εκληπαρεις να τελειωσει.το ναρουτο το νιωθεις να τελεωνει σε 10 λεπτα,το bleach σε 11.αυτο ομως ηταν σα να εκλησε ωρα,και δεν εκανα τον κοπο να το δω καν μεχρι την μεση.ας μη μιλησω για τη μουσικη που επαιζε σε καποια σημεια και το shinigami book στο τελος που ηταν η απελπισια σε μερικα δευτερολεπτα.THIS EPISODE SUCKED:mador2::mador2::mador2:.
Παντως αυτο με την senna δεν το προσεξα,ισως το μονο ενδιαφερων του επεισοδιου.παντως δεν με κανει να θελω να δω και το αλλο επεισοδιο για να δω αν ειναι μεσα(ισως εκει να πονταρανε)

κριμα που τα τελευταια επεισοδια που θα δω για 9 μηνες θα ειναι φιλλερς:emptyonexg1:
Posted Image

#809 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 28 January 2009 - 20:29

Για το επεισοδιο δε μπορω τπ παραπανω απο αυτο:madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath:-νομιζω οτι το περιγραφει πληρως

Posted Image

#810 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 28 January 2009 - 23:39

η μονη σκηνη που αξιζε ηταν η μπαλα που εφαγε στο δοξα πατρι ο βλαμενος.Ολλο το υπολειπο ep ηταν απο τα πιο ελεεινα πραγματα που εχω δει στη ζωη μου.

qzMHWHd.png