Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 2 votes

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
2204 replies to this topic

#2011 mjj

mjj

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 16 March 2011 - 08:05

Gotei 13 invading army arc θα ειναι το φιλερ αρκ το οποιο ξεκιναει στο επισοδειο 317 οπου εχουμε και νεο opening(vivid blue)-ending(fumika)

Edited by mjj, 16 March 2011 - 17:07.

#2012 Theodosis1988

Theodosis1988

Anime Newbie

• Members
  • 38 posts

Posted 22 March 2011 - 22:48

επιτελους getsuga tenshou :awww:μετα απο αρκετα fillers

#2013 HelenGreece4ever

HelenGreece4ever

Girisha

• Members
  • 183 posts

Posted 29 March 2011 - 15:12

Δεν βλέπω να κάνει κανένας άλλος post, εγώ πάντως κάνω, γιατί το Bleach σινεχίζει να μ' αρέσει. Άκουσα ότι θα βγει νέο filler arc και αυτό θα είναι καλύτερο από το να δείχνει επεισόδια "ό,τι νάναι". Μακάρι να είναι κάτι ενδιαφέρον, γιατί όλοι θα σταματήσουν το anime και θα διαβάζουν μόνο manga και αν :iyaaa: Κάτι μου λέει ότι ο Kubo δεν μπορεί καν να σκεφτεί καινούριους χαρακτήρες, αυτός ο Mappy είναι ολόιδιος με τον Amagai :hihi2: Στο επόμενο θα δείξει Hitsugaya και Karin, τέλεια!!! (για' μένα τουλάχιστον) :x3:
る  ギ

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#2014 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 30 March 2011 - 00:08

διαβασα το manga για να δω αν γινεται κατι ενδιαφερον μετα απο τα τελευταια επεισοδια και τελικα αρχιζει κατι καλο. αλλα εχει κανει τοσα filler arc δεν μπορει να σκεφτει μια συνεχεια για μια τοσο καλη σειρα. :smokingg:Ή τουλαχιστον να παιχτουν καποια απο τα επεισοδια που υπαρχουν στο manga για να υπαρχει μια συνεχεια βρε παιδι.

#2015 KamenoC

KamenoC

Σοου Φακινγκ Μποουρντ

• Members
  • 140 posts

Posted 30 March 2011 - 01:52

Παιδια για να καταλαβω απο το 311 και μετα fillers δεν ειναι? Εχω σταματησει στο 310 και βαριεμαι να τα ψαξω ενα-ενα :D

#2016 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 31 March 2011 - 11:05

Βλέποντας το τελευταίο filler (ναι το έκανα κι αυτό) μπορώ να πω ότι μου έλειψαν τα hollow ως primary antagonists.

#2017 kalidor

kalidor

Anime Amateur

• Members
  • 150 posts

Posted 03 April 2011 - 18:36

Μετα το 310 αρχιζει το χαος..??
Τι πιστευεται να βγει στην συνεχεια..???
Posted Image

#2018 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 03 April 2011 - 19:07

χαος υπηρχε παντα στο bleach....

#2019 HelenGreece4ever

HelenGreece4ever

Girisha

• Members
  • 183 posts

Posted 05 April 2011 - 15:38

Ναι, από το επόμενο, βλέπω τους bleach anime fans να μειώνονται δραματικά :sadist: ελπίζω τουλάχιστον να παει καλά το manga. Tώρα που αρχίζει καινούριο arc, δεν θα είναι τόσο βαρετά fillers, γιατί θα έχουν ένα σκοπό. Ακόμα και το σημερινό που ειμαι και HitsuKarin fan, δεν ήταν τόσο ωραιο. Εγώ πάντως δεν θα σταματήσω να βλέπω bleach, θα το λέω συνέχεια αυτό :P
る  ギ

Posted Image

#2020 scoot

scoot

Anime Fan

• Members
  • 137 posts

Posted 15 April 2011 - 11:31

bleach δεν βλεπω ποτε τα fillers...

αν μπορει καποιος να με ενημερωσει,αν στο παρον filler της σειρας εχει γινει καποια καλη μαχη στην οποια εμπλεκεται ο ikkaku η ο kenpachi.

#2021 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 posts

Posted 15 April 2011 - 14:13

bleach δεν βλεπω ποτε τα fillers...

αν μπορει καποιος να με ενημερωσει,αν στο παρον filler της σειρας εχει γινει καποια καλη μαχη στην οποια εμπλεκεται ο ikkaku η ο kenpachi.

μάλλον θα έχει καλές μάχες στο καινούργιο opening δείχνει τον ikkaku να τα βάζει με τον kyouraku και τον kenpachi με τρεις vice-captains.

#2022 mjj

mjj

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 15 April 2011 - 14:30

το νεο opening και ending μου αρεσουν,και το επισοδειο δεν ηταν κακο,παντως ελπιζω να εχει αρκετο action οπως φενεται στο opening και να ξεπερασει το zanpakuto arc το οποιο ηταν πολυ καλο :)

#2023 HelenGreece4ever

HelenGreece4ever

Girisha

• Members
  • 183 posts

Posted 17 April 2011 - 17:25

Δεν μου φαίνεται καθόλου βαρετό αυτό το filler arc!! Το νέο op στην αρχή δεν μου άρεσε, αλλά τώρα μου φαίνεται καλύτερο, αν και δεν δείχνει καθόλου την Orihime, που είναι από τους main characters (ξέρω ότι πολλοί την μεισούν, εγώ όχι). Επίσης τα επισόδια άμα δείχνουν πολύ από gotei 13, τότε θα μου αρέσει πολύ.
る  ギ

Posted Image

#2024 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 17 April 2011 - 17:54

Ωχ και άλλο filler arc ? Εγώ το άφησα εκεί που έχασε ο Φράουλας , να φανταστώ δεν έχει δείξει κάτι εκτός filler από τότε ?

#2025 mjj

mjj

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 17 April 2011 - 18:23

Δεν μου φαίνεται καθόλου βαρετό αυτό το filler arc!! Το νέο op στην αρχή δεν μου άρεσε, αλλά τώρα μου φαίνεται καλύτερο, αν και δεν δείχνει καθόλου την Orihime, που είναι από τους main characters (ξέρω ότι πολλοί την μεισούν, εγώ όχι). Επίσης τα επισόδια άμα δείχνουν πολύ από gotei 13, τότε θα μου αρέσει πολύ.

επιτελους καποιος που δεν μισει την hime-chan,και μαλιστα και κοπελα!!!και γω αυτο σκεφτηκα που ειναι η orihime?αλλα συνηθως στα φιλλερς δεν εχει μεγαλο ρολο.