Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 2 votes

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
2204 replies to this topic

#1906 Theodosis1988

Theodosis1988

Anime Newbie

• Members
  • 38 posts

Posted 02 January 2011 - 03:09

ρε παιδια δν μπορω να βρω το 303 επεισοδιο στο gogoanime που βλεπω ελεγε για 28 / 12
και ακομα τπτ πουθενα μηπως δν ανεβηκε ακομα plzzzz απαντηστε μου ενας

#1907 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 02 January 2011 - 10:04

ρε παιδια δν μπορω να βρω το 303 επεισοδιο στο gogoanime που βλεπω ελεγε για 28 / 12
και ακομα τπτ πουθενα μηπως δν ανεβηκε ακομα plzzzz απαντηστε μου ενας

τριτη 4/1 θα βγει :wis:

#1908 KuchikiByakuya

KuchikiByakuya

Starting...

• Members
  • 24 posts

Posted 03 January 2011 - 14:33

και θα ειναι filler....αν ειδα σωστα το preview οποτε σαν να μη βγαινει επεισοδιο...
Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 120 KB

The .aNiMe//GR Team

#1909 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 04 January 2011 - 18:05

Την παλεύουν στο studio!? Αφού θα βάλουν σίγουρα filler arc μετά το τέλους αυτού, γιατί μας πρήζουν και τώρα με fillers? Άδικα κατέβασα (και αυτό) το επεισόδιο.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#1910 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 04 January 2011 - 20:39

Δεν ξερω για εσας παντως εμενα μου αρεσε το επεισοδειο.Ειδικα οι καρτες με τον Ikakku και ειδικα το ''The Ealry Morning'' ηταν ολα τα λεφτα,ξεκαρδιστικα απο το γελιο.Γενικα το ολο επεισοδειο ειχε πλακα.
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Posted Image

#1911 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 04 January 2011 - 21:25

ε οχι ρε γαμωτο μας δουλευουν με τις ******** που βαζουν ??? λιγη αξιοπρεπεια δεν εχουν ??? ελεος δλδ!
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#1912 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 04 January 2011 - 21:40

λιγη αξιοπρεπεια δεν εχουν ???

λιγη αξιοπρεπεια δεν εχουν ???

that's a million-dollar question....

αν και επειδη προσφατα αγορασα ενα volume να δω τι ακριβως παιζει με το manga αυτος ο kubo παιζει να αφιερωσει μια ολοκληρη σελιδα στον ichigo να βγαζει το σπαθι του και να το κραταει σωστα στραμμενο στον εχθρο του.....πιθανοτατα θα'χει ξαναναφερθει αυτο βεβαια αλλα sorry ηθελα να τα βγαλω απο μεσα μου.....ελεος δηλαδη!!!!!:mador2::mador2::mador2:

anyway αντε να δουμε τι εχει αν γινει να τελειωνουμε και μ'αυτο το arc,να παμε στο filler,να μην μας σπαν τα @@ γιατι filler μεσα σε filler arc δε νομιζω να υπαρξει....

#1913 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 04 January 2011 - 21:45

και το θεμα μας δεν ειναι οτι ειναι φιλλερ ....ας ειναι ...αλλα οχι φιλλερ για να διακοψει 3 επισοδεια που εχουν απομεινει για να περασει στο επομενο αρκ!
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#1914 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 05 January 2011 - 22:51

και το θεμα μας δεν ειναι οτι ειναι φιλλερ ....ας ειναι ...αλλα οχι φιλλερ για να διακοψει 3 επισοδεια που εχουν απομεινει για να περασει στο επομενο αρκ!

Ψυχραιμία. Δύο επεισόδια filler είναι (αυτό και ακόμα ένα την επόμενη εβδομάδα), μετά θα συνεχίστει ο arc ως το τέλος του. Δεν έχουν μείνει και πολλά επεισόδια, 4 ή 5 είναι ουσιαστικά. Βασικά είναι απίστευτα κοντά το anime στο manga και τα συγκεκριμένα filler ήταν απαραίτητα ώστε να προλάβουν οι animators να φτιάξουν τα canon, όχι τίποτα άλλο.

#1915 KuchikiByakuya

KuchikiByakuya

Starting...

• Members
  • 24 posts

Posted 06 January 2011 - 13:34

δλδ κ το επομενο filler θα ειναι?
οκ στα xmass δεν βγαλανε επεισοδιο κ τωρα 2 fillers?δλδ για να δεις 1 επεισοδιο ουσιαστικα θα περασει 1 μηνας κοντα...
Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 120 KB

The .aNiMe//GR Team

#1916 HelenGreece4ever

HelenGreece4ever

Girisha

• Members
  • 183 posts

Posted 06 January 2011 - 13:57

Akemashite omedetougozaimasu!!! Πώς κάνετε έτσι για τα fillers; Ο Kubo έκανε ένα ακόμα για τον καινούριο χρόνο (που για' μένα είχε και πλάκα) και τώρα θα κάνει άλλο ένα σίγουρα για κάτι σαν απόκριες, δεν ξέρω πως το έχουν εκείνοι. Κι επίσης αν έχετε παρατηρήσει όλα τα επισόδια υπάρχουν σε κάτι σελίδες στα manga, όπως εκείνο με το women's association στην παραλία που σίγουρα έχετε δει την εικόνα, γι' αυτό αν δείτε κάτι τέτειο ξανά να είστε προετοιμασμένοι :hihi2: Αυτό το ep μου άρεσε γιατί όπως είπα έχει πλάκα και γιατί μου αρέσει να μαθαίνω για πράματα από Ιαπωνία :ureshii: Αλλά μου άρεσε και το Shinigami illustrated picture book με την Yoruichi και τον Kisuke να γιορτάζουν τα γενέθλιά τους, μονοι...

る  ギ

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#1917 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 06 January 2011 - 14:34

Να τα κάνει ως specials, όχι ως κανονικά επεισόδια. Και δεν τα έκανε ο Kubo. Μ@λ@κίες τοθ studio είναι.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#1918 thanos1547

thanos1547

Anime Amateur

• Members
  • 94 posts

Posted 07 January 2011 - 23:01

και εγώ πάντωςς τα βαριέμαι τα specials αντε τώρα πάνω στο καλύτερο μας κοπανάνε specials ...ΕΛΕΟΣ !!!

#1919 atB

atB

♥ I Love Chaos ♥

• Members
  • 83 posts

Posted 07 January 2011 - 23:09

τουλαχιστον να τελειωνανε εκει τι παιζεται με τον Aizen και μετα ας ριχναν και 10 seasons με specials!!!!!!!1111111 :mador2:

Posted Image

Fascea My Manga!

#1920 paranoid_gr

paranoid_gr

Anime Newbie

• Members
  • 37 posts

Posted 11 January 2011 - 18:08

Καλά πλάκα μας κάνουν????Anothter Side Story??????:madtodeath: