Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 2 votes

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
2204 replies to this topic

#1726 vasilis+

vasilis+

Starting...

• Members
  • 23 posts

Posted 09 September 2010 - 19:44

και ενω ήμουν έτοιμος να το ντροπάρω, τσουπ! βγάζουν ένα απο τα καλύτερα επεισόδια!
:joyful:

#1727 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 10 September 2010 - 08:11

Πωπω πολυ rage στο bleach thread ρε παιδι μου.Λες και ειδατε κατι πρωτογνωρο κανατε με το συγκεκριμενο επεισοδιο.Οπως λεει και ο μπυρας χαλαρωστε.Δεν εγινε και τπ.Πατος ηταν πιο πριν πατος ειναι και τωρα.Ενα επεισοδιο εβγαλε το αμοιρο το studio για να γιορτασει τα τοσα χρονια και την νεα σεζον και πεσατε ολοι να το κατακρινετε.Τουλαχιστον απο το επικο τρολλινγ που δειχνει ο κουμπο και το επικο censhor στην ιστορια μεσα στο ανιμε ηταν κλασεις ανωτερο και ειχε και αρκετη πλακα.

Ουτως η αλλως κακα τα ψεμματα το ανιμε ειναι παρα πολυ κοντα στο μανγκα, οποτε μετα απο 6-7 επεισοδια εχουμε φυγει για καινουργιο φιλλερ αρκ οπως και να εχει.Οποτε απολαυστε αφοβα

Posted Image

#1728 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 11 September 2010 - 05:24

Οκ το 287 ήταν το καλύτερο filler από bleach ever :hahaha:
phmava.php

#1729 Filip Kohaku

Filip Kohaku

Kohaku

• Members
  • 50 posts

Posted 11 September 2010 - 23:17

Ειχε πολυυυ φαση χαχαχα
Posted Image-I am Justice-

#1730 Filip Kohaku

Filip Kohaku

Kohaku

• Members
  • 50 posts

Posted 14 September 2010 - 19:05

Παμε 288 απλα θεεικο επεισοδιο χαλαρα 9.5 στα 10 καλη η μαχη του Zaraki με τον Yummy και ο μαγκας ο Mayuri αν και νομιζω πως στα επομενα episodes μαλλον θα ξεκινησει νεο filler arc :burningbe3:γιατι πριν μπουν στην διασταση για την Karakura Town ο Mayuri τουσ προιδοποιησε να προσεχουν τα βηματα τους,λετε να εκανε ο Mayurakos καμια πατατα στον Ichigo.
Posted Image-I am Justice-

#1731 KuchikiByakuya

KuchikiByakuya

Starting...

• Members
  • 24 posts

Posted 14 September 2010 - 23:58

πολυ καλο το 288(μαλλον μου αρεσε πολυ γιατι το 287 ηταν τοσο απαισιο που δεν μπορεσα καν να το δω κ το 288 μου καθησε αναπαντεχα καλα)
Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 120 KB

The .aNiMe//GR Team

#1732 serenity123

serenity123

Starting...

• Members
  • 28 posts

Posted 15 September 2010 - 10:00

καταπληκτικό το επεισόδιο !Byakuya μοναδικός όπως πάντα!

#1733 KuchikiByakuya

KuchikiByakuya

Starting...

• Members
  • 24 posts

Posted 15 September 2010 - 13:55

γενικα οταν στα επεισοδια παιζουν Byakuya και Zaraki, ειμαι καθηλωμενος στην οθονη

The .aNiMe//GR Team

#1734 HelenGreece4ever

HelenGreece4ever

Girisha

• Members
  • 183 posts

Posted 15 September 2010 - 15:45

Καλό το επ 288! Ο Kenpachi τον έσκισε τον Yammi αλλά θέλει πολύ ακόμα, πιστεύω, για να τον νικήσουν (ναι, και Bya-kun μαζί!). Δεν ξέρετε πως ανυπομωνώ για το 289 :blingeye2: σίγουρα θα δούμε πιο πολλά σε αυτό
る  ギ

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#1735 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 15 September 2010 - 17:38

Καλό episode. Πως να μην είναι βέβαια αφου έχει Kenpachi μέσα. Λίγο το animation στο δεύτερο μισό με χάλασε αλλά γενικά ήταν ok. Απο το επόμενο γυρίζουμε στη Fake Karakura Town για την τελική ευθεία της μάχης.

#1736 ChopperFan93

ChopperFan93

Anime Amateur

• Members
  • 122 posts

Posted 15 September 2010 - 20:13

Πωπω αυτο το Bleach πια...Το κάθε επισόδειο χειρότερο απο το προηγούμενο έχει καταλήξει.:wet2: Είμαι στα πρόθυρα του drop honestly.Ακου κει να χει το 1/3 του reiatsu του και να ναι Captain level...FFS!:redcard2:
Posted Image

#1737 KuchikiByakuya

KuchikiByakuya

Starting...

• Members
  • 24 posts

Posted 16 September 2010 - 00:05

Πωπω αυτο το Bleach πια...Το κάθε επισόδειο χειρότερο απο το προηγούμενο έχει καταλήξει.:wet2: Είμαι στα πρόθυρα του drop honestly.Ακου κει να χει το 1/3 του reiatsu του και να ναι Captain level...FFS!:redcard2:

εχει πολλα να δωσει ακομα

The .aNiMe//GR Team

#1738 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 16 September 2010 - 08:53

Ωραιο επεισοδιο σε γενικες γραμμες.Μου αρεσε η μαχη Yammy k Kenpachi κ ειδικα το trash talk μεταξυ τους.O Mayuri δεν μας τα λεει καλα κ κατανταει εκνευριστικος.Η Unohana πολυ persuasive as usual :kakaka:.
Παντως κ εγω πιστευω οτι συντομα θα αρχισει filler arc γιατι το ανιμε φτανει επικινδυνα κοντα στο μανγκα.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#1739 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 posts

Posted 16 September 2010 - 10:13

Αυτο δεν μου αρεσε κι εμενα:roar:

Μπορει καποιος που εχει διαβασει το αντιστοιχο chapter στο manga να μας πληροφορησει αν ειπωθηκαν κι εκει αυτα;

#1740 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 16 September 2010 - 11:13

Μπορει καποιος που εχει διαβασει το αντιστοιχο chapter στο manga να μας πληροφορησει αν ειπωθηκαν κι εκει αυτα;

Nαι δεν εχει αλλάξει τιποτα.

stasou%2520mygdala.jpg