Βασικα εγω δεν λεω για τοτε.Απο τη στιγμη που ηθελε να τον σκοτωσει εγω αναρωτιεμαι γιατι το επιχειρησε λιγο πριν πεθανει, με αποτελεσμα να μην εχει καμια τυχη, και οχι καποια αλλη στιγμη μη συγκεκριμενη.Οπως και να χει, αν εκανε ενα Respira εκει που δεν το περιμενε ο Aizen θα ειχε πιο πολλες πιθανοτητες.Την πρώτη φορά που ο Aizen συνάντησε τον Baraggan άνετα θα μπορούσε να τον σκοτώσει δίνοντας τη διαταγή στους Gin και Tousen. Απο τότε ο Barragan ορκίστηκε υποταγή στον Aizen.
Δεν υπάρχει το ζήτημα της χρήσης του Respira. Πριν προλάβει να κάνει ο,τιδήποτε οι δυο υπηρέτες του Aizen είχαν τα ξίφη τους στο κρανίο του. Μία περιττή κίνηση και θα πήγαινε να βρεί τον Kubo.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 27 July 2010 - 20:38
Posted 27 July 2010 - 20:56
To the haters : αν δεν σας αρεσει κατι δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλο. ο καθενας εχει τα γουστα του. ετσι τουλαχιστον εμαθα, εδω στο φορουμ. το λεω αυτο γιατι με εκπληξη βρισκω ολο και περισσοτερους bleach haters!

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.

Posted 27 July 2010 - 21:43
Λίγο πριν πεθάνει καταλήφθηκε απο μανία εκδίκησης γι' αυτό και προέβη σε αυτή την κίνηση απελπισίας.
Posted 27 July 2010 - 22:10

Μου άρεσε πολύ και αυτό το επεισόδιο. Πραγματικά ο Barragan δικαιολόγησε το rank του, ήταν πολύ δυνατός. Όσο για το γιατί δεν μπόρεσε τόσο καιρό να ξεκάνει τον Aizen με την Overpowered ability του, να μην ξεχνάτε πως ο δεύτερος έχει μια ακόμα πιο OP ability, τα illusions του Kuyoka Suigetsu. Δεν είναι τόσο απλό. Ο Aizen μπορέι να σε σκοτώσει και να μην το μάθεις ποτέ.
Η μάχη αυτή ήταν η αγαπημένη μου μέχρι στιγμής στο Arrancar Arc. Είναι περίεργο πάντως πως ο #2 πέθανε πριν την #3. Τώρα έχουμε Starrk και όποιος έχει διαβάσει το manga καταλαβαίνει πως ακολουθεί ακόμα πιο ωραία μάχη.
ΥΓ : Να πω στα άτομα που διαβάζουν το manga, πως η γνώση του τι θα γίνει παρακάτω είναι ένα μείον στην εκτίμηση της ποιότητας του επεισοδίου. Και είναι λίγο άδικο να λέμε ότι δεν είναι καλό αυτήν την στιγμή. Έπειτα απο καιρό το anime Bleach είναι ενδιαφέρον. Μάχες μεταξύ των πιο δυνατών αντιπάλων βλέπουμε, νέες abilities βλέπουμε, καλό pacing χωρίς τεράστια previos episodes recaps βλέπουμε, τι άλλο θέλετε ? Ε ρε Lurichiyo fillers που σας χρειάζεται. Το μόνο αρνητικό είναι ότι το παρακάνει λίγο με το humour.

Posted 27 July 2010 - 23:41

Posted 28 July 2010 - 00:14
Εμενα προσωπικα δεν θα μου λειψει ο κυριος Μπαρραγκαν. Vizard FTW . Αυτο μονο. Αυτη την εποχη ειμαι επισημως πορωμενος με εκεινη την kawaii αλλα μουτρωμενη school girl με την uber vizard mask. Θελω να τη δω να πολεμαει!!! Επισης ειναι φτυστη με μια απο το ΗOTD. Εσεις που το βλεπετε δεν συμφωνειτε ?

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.

Posted 28 July 2010 - 00:18
Αμα ανεφερες ονοματα ισως μπορουσα να βοηθησω αλλα τωρα το "αν εκεινη μοιαζει με εκεινη" δεν μου λεει κατι.@Black Kaiser
Εμενα προσωπικα δεν θα μου λειψει ο κυριος Μπαρραγκαν. Vizard FTW . Αυτο μονο. Αυτη την εποχη ειμαι επισημως πορωμενος με εκεινη την kawaii αλλα μουτρωμενη school girl με την uber vizard mask. Θελω να τη δω να πολεμαει!!! Επισης ειναι φτυστη με μια απο το ΗOTD. Εσεις που το βλεπετε δεν συμφωνειτε ?
Posted 28 July 2010 - 00:38

Posted 28 July 2010 - 00:39

Δυστυχώς εφυγε ενας απο τους πιο ενδιαφεροντες characters....Τουλαχιστον η εξοδος του ηταν μεγαλειωδης και μας αποζημιωσε το background story του Barragan/Aizen.
Οπως ειπε και ο Blacκ Kaiser η επομενη μαχη αναμενεται πολυ ενδιαφερουσα.....ονοματα μπορουμε να πουμε και τα ξερουμε ηδη αλλα καταστασεις δεν θιγουμε αφου εχοντας διαβασει το manga δεν μας επιτρεπεται να μπουμε σε περισσοτερες λεπτομερειες.
Δεν ξερω τι σοι σχεση ειχαν ο Primera με τον Segunda αλλα για να λεει οτι θα τον εκδικηθει κατι που δεν το εκανε προηγουμενως τουλαχιστον μπορουμε να υποθεσουμε οτι τουλαχιστον τον σεβοταν (τι σοι βασιλιας ηταν αλλωστε)
Αντε.....και παλι τα φλας πεφτουν στον Starrk μετα απο ενα συντομο διαλλειμμα....και ελπιζω να μην εχουν βαλει για τριτη φορα την γεωτρηση που κανει o Starrk στο π0πουδακι της Lilinette.....οχι αλλο καρβουνο plzzzzz:cry5:
Posted 28 July 2010 - 09:17
Posted 28 July 2010 - 10:17
Για την Yadomaru Lisa λες;Την πρωην vice captain του Kyoraku;@Black Kaiser
Δεν πρεπει να ειναι σεβασμος.Θεωρω πως δειχνει σχεδον ανθρωπινα συναισθηματα σε αυτη την περιπτωση και λυπαται που ολοι οι αλλοι εχουν γραμμενο τον Barragan.+1 για τα αθλια φιλλερ.
King/God of Hueco Mundo
Δυστυχώς εφυγε ενας απο τους πιο ενδιαφεροντες characters....Τουλαχιστον η εξοδος του ηταν μεγαλειωδης και μας αποζημιωσε το background story του Barragan/Aizen.
Οπως ειπε και ο Blacκ Kaiser η επομενη μαχη αναμενεται πολυ ενδιαφερουσα.....ονοματα μπορουμε να πουμε και τα ξερουμε ηδη αλλα καταστασεις δεν θιγουμε αφου εχοντας διαβασει το manga δεν μας επιτρεπεται να μπουμε σε περισσοτερες λεπτομερειες.
Δεν ξερω τι σοι σχεση ειχαν ο Primera με τον Segunda αλλα για να λεει οτι θα τον εκδικηθει κατι που δεν το εκανε προηγουμενως τουλαχιστον μπορουμε να υποθεσουμε οτι τουλαχιστον τον σεβοταν (τι σοι βασιλιας ηταν αλλωστε)
Αντε.....και παλι τα φλας πεφτουν στον Starrk μετα απο ενα συντομο διαλλειμμα....και ελπιζω να μην εχουν βαλει για τριτη φορα την γεωτρηση που κανει o Starrk στο π0πουδακι της Lilinette.....οχι αλλο καρβουνο plzzzzz:cry5:
Και κατι τελειως ασχετο.Επειδη παλαιοτερα ειχα παρακολουθησει 2-3 chapter απο το manga μου εχει δοθει η εντυπωση πως τα releases του Stark και του Barragan(ειδικα αυτου) φαινονται πιο badass εκει σε σχεση με το anime.
Posted 28 July 2010 - 10:47
Και κατι τελειως ασχετο.Επειδη παλαιοτερα ειχα παρακολουθησει 2-3 chapter απο το manga μου εχει δοθει η εντυπωση πως τα releases του Stark και του Barragan(ειδικα αυτου) φαινονται πιο badass εκει σε σχεση με το anime.
Έχεις δίκιο. Μάλλον είναι η απουσία χρώματος και η κυριαρχία του μαύρου τα οποία τα έκανε πιο σκοτεινά. Ειδικά για τον Barragan του οποίου η εμφάνιση δεν ταίριαζε με τον γαλάζιο ουρανό της Karakura στο anime.
Posted 28 July 2010 - 12:01

Posted 28 July 2010 - 12:02
Πολυ ομορφη μεταφορα του barragan στο fb που βγηκε πολυ μαματη ειδικα στις σκηνες μαχης.
Γενικα μια απο τις λιγες φορες που θα πω οτι το bleach εβγαλε ενα καλο επεισοδιο.
Έπειτα απο καιρό το anime Bleach είναι ενδιαφέρον. Μάχες μεταξύ των πιο δυνατών αντιπάλων βλέπουμε, νέες abilities βλέπουμε, καλό pacing χωρίς τεράστια previos episodes recaps βλέπουμε, τι άλλο θέλετε ? Ε ρε Lurichiyo fillers που σας χρειάζεται. Το μόνο αρνητικό είναι ότι το παρακάνει λίγο με το humour.
Ρε Μπυρα ειπαμε το bleach ειναι to πλεον mindless fighting shounen.Οταν μου παρουσιαζεις σε καθε επεισοδιο 10 λεπτα με ακυρο humor που μειωνεις τους χαρακτηρες οπως τον σταρκ με το να τον βαζεις να χωνει το δαχτυλο του στο πισινο της lilinete οπως και να το κανουμε ειναι ακυρο.Για την περιπτωση του αναπηρου toushiro δεν λεω ξεφτιλισε το το ηλιθιο δεν με πειραζει οχι ομως και στα τουμπανα.Μετα οταν σε καθε επεισοδιο μου βαζεις 10 ακυρα λεπτα φιλλερ μαχης οπως τον barragan να κυνηγαει τον omaeda ε ενταξει αυτο δεν το λες ποιοτητα.Δεν λεω και στο μανγκα τον κυνηγησε αλλα ενταξει εδειξε ενα πλανο και τελειωσε.Δεν το εκανε για καμια 5 επεισοδια συνεχομενα.
Βεβαια δεν αντιλεγω ολα αυτα γινονται επειδη ο μεσσιε κουμπο παει το μανγκα με ρυθμους χελωνας η μαλλον το πηγαινε και πρεπει να μεγαλωσει η αποσταση αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ολα ειναι ομορφα και ωραια.Και μενα μου αρεσε να βλεπω mindless ξυλικι αλλα οταν σε καθε επεισοδιο εχεις 15 λεπτα ηλιθια φιλλερ δεν το λες ποιοτητα.Κλασσικα πραδειγματα τα 3 προηγουμενα επεισοδια.