Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2010 - 20:33
Οπως και να εχει, οτι κολπο και να εχει στο μανικι του ο Hitsugaya, τον θεωρω απο τους αδυναμους captain.Δεν νομιζω οτι μπορει να κανει κατι σε εναν Espada με τοσο υψηλο rank.Ειχε αρχισει να γινεται κουραστικο το παιχνιδακι του Stark με τον Kyoraku ελπιζω τωρα να ξυπνησουν και να παλεψουν κανονικα.
Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2010 - 20:50
Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2010 - 21:03
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2010 - 08:31
Πολυ ωραιο επεισοδιακι. Το συνδεσαν ωραια οτι και καλα θα πετυχει τους αλλους η επιθεση της Hallibel. Filler σκηνες που δεν εμοιαζαν filler. Γενικα μ'αρεσε. Και τωρα ο Toshiro θα κανει μαματη κινηση. Και σε λιγα eps εχει Kyouraku vs Starrk. Αυτα ειναι!
Αυτα ειναι!
Ο αγαπημενος μου arrancar εναντιον του αγαπημενου μου shinigami. Το περιμενα ΠΟΛΥ καιρο!!

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 12:40

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 12:49
Ωραίο επεισόδιο. Όντως ο Barragan τα σπάει. Μακράν η πιο HAX επίθεση του Bleach είναι η respira μετά βεβαίως του Absolute Hyπnosis του Aizen. Να δούμε πως θα τον νικήσει η Soifon, νομίζω πως επιβάλλεται να χρησιμοποιήσει το bankai της. Για την επίθεση του Hitsugaya μπορώ να πω πως ήταν εντυπωσιακή αλλά έχω την εντύπωση πως η Harribel δεν έχει πάθει τίποτα.
YΓ : Επιτέλους μπορώ να βάλω το release του αγαπημένου μου espada ώς avi. !

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 15:30

ΚΑΙ ο Starrk για να μη ξεχνιομαστε αν δεν μιλουσαμε για τον Kyoraku με το δευτερο cero που τον αιφνιδιασε θα τον ειχε ξεκανει.....τι περιμενε??? κανα cero που κανει charging μιση ωρα και συγκεκριμενο stance και ο αλλος να προετοιμαζεται με την ησυχια του οτι θα του ερθει καταπανω του???? Για τον Primera αλλωστε μιλαμε......πως θα δικαιολογησουμε αλλωστε οτι στεκομαστε πιο πανω απο ολους τους espada πλην Yammy βεβαια.....Αντε να παιρνουν και οι επομενοι.....εχουμε και ενα release ακομα να δουμε.....

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από stark-sama: 15 Ιούνιος 2010 - 20:00
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 17:12
εγω παντος διαγραφομαι απο φαν του hitsgaya (δεν το εγραψα και σωστα) με ξενεροσαι και μου την εσπασε περημενα κατι ποιο ''θεαματικο''
Κοίτα εγώ δεν είμαι fan του Hitsugaya, ίσα-ίσα μου την σπάει λίγο και εύχομαι ολόψυχα να σηκωθεί η Harribel και να τον πλακώσει αλλά όχι οτι η επίθεση του δεν ήταν εντυπωσιακή. Άλλαξε τον καιρό πάνω απο μια ολόκληρη πόλη κάνοντας τον Primera Espada να σαστίσει, και όπου ακουμπούσε το χιόνι το οπόιο έπεφτε απο μια τεράστια τρύπα στον ουρανό πάγωνε το σημείο. Όυτε η κατα πολύ γρήγορη Harribel δεν κατάφερε να ξεφύγει. Και όλα αυτά χωρίς να έχει τελειοποιήσει την επίθεση του ακόμα.
ΚΑΙ ο Starrk για να μη ξεχνιομαστε αν δεν μιλουσαμε για τον Kyoraku με το δευτερο cero που τον αιφνιδιασε θα τον ειχε ξεκανει.....τι περιμενε???
Προφανώς φίλε stark-sama (όπως ξέρεις) η πραγματική μάχη Shunshui - Stark δεν έχει ξεκινήσει καν ακόμα.

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 19:12
(δηλαδη μονο τις σκηνες με τον toushirou εβλεπα, τα υπολοιπα skip)
Πραγματικα πολυ ομορφη επιθεση..
PS: Η background μουσικη οταν εκανε το release ο χαρος, μου θυμισε απειρα vampire knight.
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 20:19
Εμενα μπορω να πω οτι μου αρεσει ως χαρακτηρας.Παρ ολα αυτα, ναι ενταξει αλλαξε τον καιρο αλλα στην τελικη το μονο που εκανε ειναι να παγωσει τον αντιπαλο του, οτι κανουν δηλαδη και οι υπολοιπες επιθεσεις του.Για την δυνατοτερη θεωρητικα τεχνικη του περιμενα κατι πιο διαφορετικο, καταστροφικο κλπ.Ωραιο να το βλεπεις αλλα ουσια τιποταΚοίτα εγώ δεν είμαι fan του Hitsugaya, ίσα-ίσα μου την σπάει λίγο και εύχομαι ολόψυχα να σηκωθεί η Harribel και να τον πλακώσει αλλά όχι οτι η επίθεση του δεν ήταν εντυπωσιακή. Άλλαξε τον καιρό πάνω απο μια ολόκληρη πόλη κάνοντας τον Primera Espada να σαστίσει, και όπου ακουμπούσε το χιόνι το οπόιο έπεφτε απο μια τεράστια τρύπα στον ουρανό πάγωνε το σημείο. Όυτε η κατα πολύ γρήγορη Harribel δεν κατάφερε να ξεφύγει. Και όλα αυτά χωρίς να έχει τελειοποιήσει την επίθεση του ακόμα.
Προφανώς φίλε stark-sama (όπως ξέρεις) η πραγματική μάχη Shunshui - Stark δεν έχει ξεκινήσει καν ακόμα.

Επισης, ΠΟΤΕ θα τελειοποιησει τις τεχνικες του επιτελους ο Hitsugaya;;

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 22:13
Επισης, ΠΟΤΕ θα τελειοποιησει τις τεχνικες του επιτελους ο Hitsugaya;;
Ειναι νινι ακομα ειναι νινι ακομα

Οχι πλακα πλακα.. Αμα τις τελειοποιησει, τι Κenpachi, τι Byakuya, δεν θα πιανουν μια μπροστα του.
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2010 - 14:12
Οι sgkk or skgg w/e κανανε αρκετα καλη δουλεια.Σε μερικες φρασεις θελουν λιγο μαζεμα γτ κανει μπαμ η αντιγραφη απο το στυλ των dattebayo αλλα δεν βαριεσαι νεοι ειναι θα μαθουν(ελπιζω).
Ενταξει το επεισοδιο τρωγεται.Οπως ειχα πει τοτε και στο αντιστοιχο thread για το μανγκα αν δεν ειχε ο kubo την εμμονη να πλασσαρει το αναπηρο σαν ενα tensai τωρα θα εβλεπε τα θυμαρακια.Οχι οτι δεν ελπιζω οτι υπαρχει περιπτωση στο μελλον αλλα ενταξει οπως και να το κανουμε αμα ο κουμπο δεν ειχε την κακη συνηθεια να δειχνει οτι σωνει και καλα πρεπει να νικανε.Τωρα βεβαια εμενα μου φαινεται λιγο ακυρο ο παγος να κρατησει την hallibel που τον εχει κανει δρακοφετες.
Οσο για το release tου barragan το περιμενα καπως πιο δραματικο.Οχι οτι δεν αποδωθηκε ωραια αλλα θα περιμενα κατι πιο dark απο το συγκεκριμενο σημειο.Τουλαχιστον στο μανγκα ειχε βγαλει ενα ωραιο σκοτεινο συναισθημα.
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2010 - 14:16
Ειναι νινι ακομα ειναι νινι ακομα
Οχι πλακα πλακα.. Αμα τις τελειοποιησει, τι Κenpachi, τι Byakuya, δεν θα πιανουν μια μπροστα του.
Έλα ντε... Τον περιμένω πιο δυνατό κι απ' το Yamamoto όταν μεγαλώσει. Ένα θεωρητικά δεκάχρονο, που το περνάνε για μαθητή δημοτικού, να είναι σε Captain Level και να νικάει τη Hallibel... Χωρίς τελειοποιημένες τεχνικές. Μα ΠΟΥ θα φτάσει;;;

Κι ο Χάρος βγήκε... βγήκε παγανιά...

Τη λυπήθηκα τη Soi Fon! Αν και συνήθως είναι σκύλα(σ' αυτό τη δικαιολογώ, τον Omaeda έχει παρατρεχάμενο, τη συμπονώ απόλυτα γι' αυτό) και Yoruichi obsessed (αν δε μας πετάξει yuri hints o Kubo θα σκάσει), μπροστά στην ικανότητα του γέρου τη λυπήθηκα πραγματικά, τα ΄παιξε!