Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * - - 2 Ψήφοι

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
2204 replies to this topic

#1336 serenity123

serenity123

Starting...

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2010 - 17:54

παιδια τωρα ξεκινησα να βλεπω το bleach και πορωθικα και ειδα μεχρι το 226,την μαχη του Icchigo με τον Ulquiturra και μετα σταματαει ξαφνικα.θα βγουν καινουργια επεισοδια στις 6 Απριλιου στις 13?και θα βγαινουν καθε μερα?αυτα θα ειναι και τ τελευταια?παρακαλω αν μπορει κπ να μου απαντησει

#1337 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2010 - 18:08

παιδια τωρα ξεκινησα να βλεπω το bleach και πορωθικα και ειδα μεχρι το 226,την μαχη του Icchigo με τον Ulquiturra και μετα σταματαει ξαφνικα.θα βγουν καινουργια επεισοδια στις 6 Απριλιου στις 13?και θα βγαινουν καθε μερα?αυτα θα ειναι και τ τελευταια?παρακαλω αν μπορει κπ να μου απαντησει

Ναι, στις 13 Απριλίου ξαναξεκινά η κανονική πλοκή. Μετά θα συνεχίσει για 5-6 μήνες (μπορει και περισσότερο βλέποντας τι γίνεται στο manga) πριν ξαναβάλει fillers για να δώσει την ευκαιρία στο manga να "ξεφύγει" πάλι. Θα σου έλεγα αν δεν αν΄τεχεις να αρχίσεις να το διαβάζεις απο το σημείο που σταμάτησε αλλά σιγά τι είναι 2-3 εβδομάδες ακόμα. Εμέις περιμένουμε 6,5 μήνες.

Επεισόδιο βγαίνει κάθε εβδομάδα και όχι προφανώς δεν θα είναι τα τελευταία. To manga πάνω στο οποίο βασίζεται το anime είναι ακόμα ongoing και far from over.

#1338 vasilis+

vasilis+

Starting...

• Members
  • 23 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2010 - 18:28

χαλαρά είναι το τελευταίο φίλερ που βλέπω απο bleach...:blurah5:

#1339 serenity123

serenity123

Starting...

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2010 - 00:38

Ναι, στις 13 Απριλίου ξαναξεκινά η κανονική πλοκή. Μετά θα συνεχίσει για 5-6 μήνες (μπορει και περισσότερο βλέποντας τι γίνεται στο manga) πριν ξαναβάλει fillers για να δώσει την ευκαιρία στο manga να "ξεφύγει" πάλι. Θα σου έλεγα αν δεν αν΄τεχεις να αρχίσεις να το διαβάζεις απο το σημείο που σταμάτησε αλλά σιγά τι είναι 2-3 εβδομάδες ακόμα. Εμέις περιμένουμε 6,5 μήνες.

Επεισόδιο βγαίνει κάθε εβδομάδα και όχι προφανώς δεν θα είναι τα τελευταία. To manga πάνω στο οποίο βασίζεται το anime είναι ακόμα ongoing και far from over.

χιλια ευχαριστω!!!

#1340 serenity123

serenity123

Starting...

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2010 - 11:18

παιδια ο Ulquitorra δεν ειναι πολυ ωραιος?θα μου αρεσε να γινει καλος και να ερωτευτει την Innoue!

#1341 Vampire Princess

Vampire Princess

吸血姫

• Members
  • 61 Δημοσιεύσεις:
  • LocationLost In Translation

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2010 - 23:34

Επιτέλους τελείωσαν τα fillers και αρχίζει η πιο επική μάχη του Bleach!!!!:riiight:

παιδια ο Ulquitorra δεν ειναι πολυ ωραιος?θα μου αρεσε να γινει καλος και να ερωτευτει την Innoue!

Πράγματι...i love Ulquiorra!!!!:lovulovu:

Όσο για το άλλο που λες υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συμβεί:awww:....άμα έχεις διαβάσει το manga θα καταλάβεις...!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

"I envy because of the heart

I glutton because of the heart

I covet because of the heart

I am prideful because of the heart

I sloth because of the heart

I rage because of the heart

Because of the heart

I lust for everything about you"

#1342 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2010 - 00:10

δεν θελω να μιλαω για "laster ep" ....:\ κοντευουν να κλεισουν χρονο με τα fillers.....:S ελπιζω να σταματησουν οντος αυτο το μινα....χαχ...:( anyway...:P 8ελω να δω ichi vs urlq ...as soon as possible XD
フカフカ

#1343 Vampire Princess

Vampire Princess

吸血姫

• Members
  • 61 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2010 - 00:19

δεν θελω να μιλαω για "laster ep" ....:\ κοντευουν να κλεισουν χρονο με τα fillers.....:S ελπιζω να σταματησουν οντος αυτο το μινα....χαχ...:( anyway...:P 8ελω να δω ichi vs urlq ...as soon as possible XD

Κ εγώ αυτή τη μάχη περιμένω εδώ κ πόσους μήνες!!!

Όμως, με το επόμενο επεισόδιο στις 13 του μηνός συνεχίζεται κ πάλι η μάχη με τον

Ulquiorra :riiight:, οπότε δεν θα περιμένεις κ πολύ!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

Because of the heart

#1344 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2010 - 00:27

[quote name='Vampire Princess']Κ εγώ αυτή τη μάχη περιμένω εδώ κ πόσους μήνες!!!

Όμως, με το επόμενο επεισόδιο στις 13 του μηνός συνεχίζεται κ πάλι η μάχη με τον

Ulquiorra :riiight:, οπότε δεν θα περιμένεις κ πολύ!!![/QUOT]

το ελπιζω ^^....8α8ελα πολυ να τη δω επιτελους.... τοσους μινες περιμενουμε...λολ....σημειο που βρηκανε παντος να βαλουν "over 9000" fillers xD
.....im still waiting for "that"....:P
フカフカ

#1345 Vampire Princess

Vampire Princess

吸血姫

• Members
  • 61 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2010 - 00:36

το ελπιζω ^^....8α8ελα πολυ να τη δω επιτελους.... τοσους μινες περιμενουμε...λολ....σημειο που βρηκανε παντος να βαλουν "over 9000" fillers xD ....:P
.....im still waiting for "that" xD

Γι' αυτό το βάλανε...στο πιο κρίσιμο σημείο...για να μας σπάσουν τα νεύρα:kakaka:...τι περίμενες...:smokingg:ελπίζω μόνο να είναι καλή η ποιότητα αυτών των επεισοδίων κ να μην έχουν παραλείψει τίποτα!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

Because of the heart

#1346 stark-sama

stark-sama

The devil wants to play

• Members
  • 135 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2010 - 00:39

Εγω εχω να πω πως απο το τελευταιο επεισοδιο μου αρεσε πιο πολυ........χμμμμμ..... το preview για το επομενο επεισοδιο:ureshii:

#1347 Vampire Princess

Vampire Princess

吸血姫

• Members
  • 61 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2010 - 00:46

Εγω εχω να πω πως απο το τελευταιο επεισοδιο μου αρεσε πιο πολυ........χμμμμμ..... το preview για το επομενο επεισοδιο:ureshii:

:kakaka:Σ' αυτό θα συμφωνήσω κ εγώ!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

Because of the heart

#1348 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2010 - 00:51

To μοναδικό καλό του συγκεκριμένου episode ήταν ότι ήταν το τελευταίο filler. Απο την στιγμή που είδα αυτό την εικόνα :

Spoiler:

...το έκανα skip κοντά στο τέλος μόνο για να δω το omake & preview. Απλά μια διόρθωση, το επόμενο episode είναι recap ολόκληρο. Απο τις 20 Απριλίου ξεκινά καινούριο footage. Δεν με πειράζει καθόλου. Μια εβδομάδα παραπάνω δεν είναι τίποτα στους 8 μήνες αυτών των fillers.

#1349 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2010 - 00:52

Γι' αυτό το βάλανε...στο πιο κρίσιμο σημείο...για να μας σπάσουν τα νεύρα:kakaka:...τι περίμενες...:smokingg:ελπίζω μόνο να είναι καλή η ποιότητα αυτών των επεισοδίων κ να μην έχουν παραλείψει τίποτα!!!

ναι το ελπιζω :P (τουλαχιστον να πορω8ουμε...ε τι..τσαμπα ολο το wait?xD) :kakaka:
フカフカ

#1350 Vampire Princess

Vampire Princess

吸血姫

• Members
  • 61 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2010 - 01:06

To μοναδικό καλό του συγκεκριμένου episode ήταν ότι ήταν το τελευταίο filler. Απο την στιγμή που είδα αυτό την εικόνα :

Spoiler:

:kakaka: Δεν υπάρχει!!!

...το έκανα skip κοντά στο τέλος μόνο για να δω το omake & preview. Απλά μια διόρθωση, το επόμενο episode είναι recap ολόκληρο. Απο τις 20 Απριλίου ξεκινά καινούριο footage. Δεν με πειράζει καθόλου. Μια εβδομάδα παραπάνω δεν είναι τίποτα στους 8 μήνες αυτών των fillers

Τέλεια...άλλη μία εβδομάδα...:smokingg:δεν λέω μία εβδομάδα δεν τίποτα μπροστά στους

τόσους μήνες αναμονής...αλλά εγώ είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά για την επομενη

εβδομάδα...:canthelp:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Because of the heart