Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 22:55

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 23:01
Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2008 - 01:41

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2008 - 02:02
Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2008 - 03:58
ο Νοιτορα τοτε ηταν Νουμερο 8 και η Νελ 3
μετα απο ολο αυτο το καιρο που περασε κ αλαξανε τα λεβελ
και αφου η Νελ ηταν σε απραξεια ολο αυτο το καιρο
αφου ο Νοιτορα ανεβηκε 3 νουμερα κ πηγε 5 τοτε κ η Νελ κατεβηκε 3 νουμερα και πηγε 6
(υποθεσεις κανω βεβαια) οπωτε Νοιτορα λογικα ειναι δυνατοτερος...οχι οτι εχουμε δει καμια σοβαρη μαχη εως τωρα εγω δεν νομιζω ο Νοιτορα να τα εχει δωσει ολα ακομα κ χωρις το Realease...εγω ενα Shunpo δεν τον ειδα να κανει,μονο attack/defense κανει...οπωτε παιζει κ να κανει οτι χανει για να ταπεινωσει τη Νελ πιο μετα

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2008 - 05:46
Anw.... Το επεισόδιο καλό ήταν αν και με κούρασε λίγο το όλο παιχνιδάκι με τον Sayzel Apollo ...... Moυ άρεσε το flashback στο παρελθόν της Nel η οποία και τότε και τώρα φαίνεται αξιαγάπητη.... Αν και ο χαρακτήρας της δεν φαίνεται να συμβαδιζει με την φύση των Hollow οπως μας είχε παρουσιαστεί μεχρι στιγμης. Τωρα αυτό είτε είναι σεναριακό κενό είτε είναι προσπάθεια να αποδειχτεί ότι ουσιαστικά Hollows Και Shinigami εχουν περισσότερα κοινα από ότι μας ειχε εμφανιστεί στην αρχή.
Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2008 - 09:14

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2008 - 11:03
Επιμένω οτι ο Noitra δεν είναι πιο αδύναμος απο τη Nel και ούτε ηταν στο παρελθόν. Αφού τη στιγμή που την πετάει απο το Las Noches αποκαλύπτει μέσω του μονολόγου του, οτι τους διαχωρίζει η εμπειρία στη μάχη και όχι η καθαρή δύναμη. Και δεν την σκοτώνει, αν και θα μπορούσε άνετα να το κάνει, διοτι αλλος είναι ο σκοπός του.
Αποκτώντας περισσότερη εμπειρία στις μάχες, περιμένει την επιστροφή της για να την κερδίσει σε μάχη PvP.
Απο την άλλη μου έκανε εντύπωση, οτι στα Hollows υπάρχει σεξισμός. Τι διάολο, αφου έχουν πεθάνει πια, δεν είναι καν οργανισμοί αλλα ψυχές, προς τι ο διαχωρισμός που κάνει ο Noitra μεταξύ ανδρών και γυναικών;
Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2008 - 11:14
Ας πούμε ότι ο Νόιτρα ήταν φαλλοκράτης όσο ζούσε και του έμεινε από τότε.
Και αμάν πια με αυτά τα νούμερα, δε βρίσκω πια λογική. Ούτε battle power του DBZ να ήταν, δε θα ήταν τόσο χύμα.
Πάντως είμαι σε αυτούς που έχουνε διαβάσει την έκβαση της μάχης και απλά θα σας προειδοποιήσω
Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2008 - 13:36
kelborn3 βάλε κάνα spoiler στην αναφορά που κάνεις για το manga:frozen:
Επιμένω οτι ο Noitra δεν είναι πιο αδύναμος απο τη Nel και ούτε ηταν στο παρελθόν. Αφού τη στιγμή που την πετάει απο το Las Noches αποκαλύπτει μέσω του μονολόγου του, οτι τους διαχωρίζει η εμπειρία στη μάχη και όχι η καθαρή δύναμη. Και δεν την σκοτώνει, αν και θα μπορούσε άνετα να το κάνει, διοτι αλλος είναι ο σκοπός του.
Αποκτώντας περισσότερη εμπειρία στις μάχες, περιμένει την επιστροφή της για να την κερδίσει σε μάχη PvP.
Απο την άλλη μου έκανε εντύπωση, οτι στα Hollows υπάρχει σεξισμός. Τι διάολο, αφου έχουν πεθάνει πια, δεν είναι καν οργανισμοί αλλα ψυχές, προς τι ο διαχωρισμός που κάνει ο Noitra μεταξύ ανδρών και γυναικών;
Μα στα λογια μου ερχεσαι τοσο καιρο που η Νel ειναι εξω απο το Las Noches kai o Νοιτρα αποκτα εμπειριες γτ δεν την εχει μεχρι στιγμης....Απο τη μεχρι εξελιξη της μαχης ειναι ξεκα8αρο οτι η nel εχει το πανω χερι μη κοροιηδευομαστε .Απλα ακομα 8ελει να μηντ ο περνει στα σοβαρα.Τωρα που 8α δεις και τη μαχη με το release της 8α δεισ τι εστι Νελ ακομα πιο κα8αρα.Οσο για τη νικη του απεναντι της βλεπεις οτι κα8αρα ηταν 8εμα σχεδιο εξοντωσηα να το πω απλα μονοσ του μπροστα τησ τοτε ειναι χαλαρα πιο αδυναμοσ ενω τωρα που εχει γινει τοσο καλος φαινεται οτι τεχνικα υστεριε μπροστα της.8α το δεισ και μονος σου μηνα γχωνσεσαι^^
Οσο για το μανγκα αφου το εχειπερασει το ανιμε δεν παιζει ρολο η τουλαχιστον ετσι νομιζω

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2008 - 15:51
Τελος αμα ειδατε ο sayel στο παρελθον ητανε στους espada μιας και το ειπε ο νοιτρα στο παρελθον (former-espada ) τον διωξανε και ξαναμπηκε μετα στους πιο καινουριους.
Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2008 - 18:41
Προσωπικά ο Νόιτρα δε μου αρέσει καθόλου. Είναι το σπαστικό αρχέτυπο όλων των χαζών χαρακτήρων στα shonen. "Θέλω να δυναμώσω και να πολεμίσω δυνατούς τύπους". Πως δεν την παλεύω με κάτι τέτοιους! Και οι Captains έχουνε έναν τέτοιο, αν σκεφτείτε.
Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2008 - 19:51
Για το άλλο που είπες πιο πάνω θα συμφωνήσω σε μεγάλο βαθμό. Εντούτοις αυτό δεν το θεωρώ απαραίτητα ως κάτι το κακό. Θα μπορούσα να πώ πως αποτελεί και ένα αρκετά καλο τεχνασμα για να δείξει το ότι οι δυο κόσμοι αποτελούν τις δυο οψεις του ιδιου νομίσματος. Όλα θα εξαρτηθουν από το πως θα το πασσάρουν στην συνέχεια imo. Είτε θα είναι μια πολύ ωραία αντίθεση είτε θα καταντήσει βαρετό και κουραστικό. Ο χρόνος θα δείξει.
Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2008 - 20:16
Βασικα εδω προκειται για λα8ος του ανιμε κατα την αποψη μου αν θυμαμαι καλα στο μανγκα οταν δειχνει ....
Exm...
Για να απαντήσω στο Κελμπορν θα βάλω spoiler για το μάνγκα παιδιά. Αν δεν θέλετε να μάθετε don't.)
Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2008 - 20:28