Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * - - 2 Ψήφοι

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
2204 replies to this topic

#271 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 15:00

Για τελευταιο επ του filler καλο ηταν.
Επιτελους ξανα αρχιζει....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#272 angwolf

angwolf

sukemenos

• Members
  • 103 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 16:44

Είμαι πολύ συγκινημένος τα fillers τελείωσαν :nanana:! ωραίο τρόπο βρήκαν να τα ενώσουν :hahaha:Το επόμενο επ λέγετε "Hueco Mundo Chapter, Restart!":hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#273 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 16:55

Ρε στο preview παρατηρησα το σκατενιο animation των φιλλερ , αλλα στο κανονικο bleach..Λετε να κανουν καμια τετια Μλκια και να δουμε κανεναν Ulqiorra ανορεξικο??
Signature Removed

#274 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 21:41

Spoiler:

#275 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 21:55

Oχι αυτό που είδες ειναι ότι ο Grimmjow τον φυλάκισε προσωρινά σε μια εναλλακτική διάσταση. Δεν έπαθε τπτ όμως.... Μια χαρά είναι υγιής κακός ψυχρός και ανάποδος.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 09 Οκτώβριος 2008 - 06:59

#276 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 22:00

For 3 hours EMO is locked on another dimension!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#277 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 22:27

Spoiler:

#278 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 23:46

Εισαι φαν του emo????:P,lol u embaraseed Grimmjow fans then xd:hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#279 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 01:57

Κλασης ανωτερος ο emo απο τον Grimmjow.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#280 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 02:58

ΕΛΑ ΜΩΡΕ!!!!!!:oo: γιατι τον λέτε emo??μια χαρα κομπλεξικος χαρακτήρας emo ε... λαθος...ειναι εννοω:hahaha:
επιδη δλδ του αρέσει να μη λεεί πολλά μη λεεί πολλά, του αρέσει να κοιτάει ψηλά κοιτάει ψηλα στα ατελειωτα τραγουδια?:erk:

πάντως ειναι πολλα κιλα καλυτερος απο τον Grimmjow!!!!:canthelp:

#281 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 07:06

Εισαι φαν του emo????:P,lol u embaraseed Grimmjow fans then xd:hahaha:

Όπως μπορεις να δείς υπάρχουν πολλοί ακομη (η υποφαινόμενη συμπεριλαμβάνεται) που υποστηρίζουν τον Ulquiorra sama :hahaha:....... Βοw down to his presence and we may forgive your insolence
Spoiler:

Πέρα από την πλάκα τώρα αυτοί οι δύο και η Nel παίζει να είναι οι αγαπημένοι μου χαρακτήρες από το HM Arc, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Συγκεκριμένα ο Ulquiorra και ο Grimmjow αν σταματούσαν να σφάζονται σαν τον σκύλο με την γάτα και συνεργάζονταν πιστεύω δεν θα είχαν αφήσει Shinigami ζωντανό. Ευτυχώς οι δυστυχώς όπως θέλετε πάρτε το οι Espada δεν φαίνεται να διαθέτουν ομαδικό πνεύμα.:canthelp::bahhh:

#282 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 10:02

Γι αυτο και θα χασουνε στο τελος, γιατι θα κανει ο καθενας του κεφαλιου του..

#283 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 10:51

my insolence..???no i still belive my words:oo:XD:P,btw in the latest bleach poll emo-fans,Ulquiorra was in 10th place and Grimmjow was 4th...kinda big difference huh??:hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#284 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 11:20

Εμένα που to filler ark μου άρεσε εξίσου αν όχι περισσότερο από το Bount Arc; Δεν ξέρω ρε παιδιά εμένα μια χαρά μου φάνηκε... Και εντάξει το Hueco Mundo είναι κανονικό αρκ αλλά σε ορισμένα επεισόδια σου έσπαγε τα νεύρα με τα αστεία του...:colddd: όπως πχ εκεί με τον Ishida και τον Arrancar το φίλο της Νελ που τον ακολουθούσε... Τουλάχιστον τα φιλερ ήταν πιο σοβαρά...
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#285 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 11:46

Εμένα που to filler ark μου άρεσε εξίσου αν όχι περισσότερο από το Bount Arc; Δεν ξέρω ρε παιδιά εμένα μια χαρά μου φάνηκε... Και εντάξει το Hueco Mundo είναι κανονικό αρκ αλλά σε ορισμένα επεισόδια σου έσπαγε τα νεύρα με τα αστεία του...:colddd: όπως πχ εκεί με τον Ishida και τον Arrancar το φίλο της Νελ που τον ακολουθούσε... Τουλάχιστον τα φιλερ ήταν πιο σοβαρά...

οντως, ελεος ηταν, δεν ξερω παντως αν και τα ιαπωνεζακια τα βρισκουν αστεια αυτα(ηλικιας λυκειου και μετα)