Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 2 votes

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
2204 replies to this topic

#1756 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 22 September 2010 - 18:34

Ποτέ δεν περίμενα troll και από τους παραγωγούς του dvd :if: damn it!!

#1757 serenity123

serenity123

Starting...

• Members
  • 28 posts

Posted 26 September 2010 - 11:38

Το επεισόδιο απλά τα έσπασε! Η μάχη στην αρχή με τον Byakuya και τον Kenpachi ήταν κορυφή και μετά βέβαια με τον espada 0. Τέλεια η μουσική! Εντύπωση μου κάνει που δεν έσπασε το barrier που ήταν η Rukia με τόση δύναμη που έχει ο espada. Η ματιά του Byakuya όλα τα λεφτα

Edited by Nighteyes, 26 September 2010 - 12:13.
greeklish converted

#1758 KuchikiByakuya

KuchikiByakuya

Starting...

• Members
  • 24 posts

Posted 27 September 2010 - 13:04

Το επεισόδιο απλά τα έσπασε! Η μάχη στην αρχή με τον Byakuya και τον Kenpachi ήταν κορυφή και μετά βέβαια με τον espada 0. Τέλεια η μουσική! Εντύπωση μου κάνει που δεν έσπασε το barrier που ήταν η Rukia με τόση δύναμη που έχει ο espada. Η ματιά του Byakuya όλα τα λεφτα

οπως παντα να προσθεσω κ εγω :)
Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 120 KB

The .aNiMe//GR Team

#1759 Arkenia

Arkenia

Hopeless Bleacher

• Members
  • 33 posts

Posted 27 September 2010 - 20:32

Το τελευταίο επεισόδειο ήτανε όντως καταπληκτικό (βασικά δεν είχα κανένα πρόβλημα με κανένα επεισόδιο,ακόμη και με τα fillers).
Α!Τώρα που είπα fillers (ίσως κάποιοι να το γνωρίζετε ήδη....) στο επεισόδιο νούμερο 292 θα έχουμε καινούργιο Opening και Ending.
Πιθανό ending theme:
Spoiler:

Μου "μυρίζει" filler arc όλη αυτή η αλλαγή και η μυστικότητα των τίτλων των καινούργιων επεισοδίων......
(Ελπίζω να βγω λάθος....:if:)
✔ Certified Bleacher
©0RiGiNAL Gotei 13 fan©
█║▌│█│║▌║││█

The .aNiMe//GR Team

#1760 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 28 September 2010 - 14:05

Επιτέλους είδαμε την ανάσταση του Tosen καί στο anime! Ομολογώ οτι δεν περίμενα να το παρουσιάσουν τόσο ωραία. Με τον Barragan για παράδειγμα είχα απογοητευτεί.

#1761 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 28 September 2010 - 14:27

πραγματικα πολυ ωραιο επεισοδειο ο komomura σε αυτα τα 2-3 επεισοδεια που θα παιχτει συνοληκα η μαχη θα παρει οσο air-time δεν εχει παρει μεχρι στιγμης στην σειρα
ανυπομωνω για το επομενο και απο οτι ειδα τελευταιο επεισοδειο πριν το νεο fillter(δεν ειμαι 100% συγουρος αλλα απο οτι ειδα και διαβασα τοτε θα αρχισει:tongue2:)
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Posted Image

#1762 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 posts

Posted 28 September 2010 - 18:38

:roar::roar::roar::roar::roar::roar::roar::roar::roar::roar:

Πριν καλα καλα επανελθουμε απο το σοκ της μασκας, εδωσαν στον Tosen και release;ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ!;:OMG3:Επισης ντροπη τους που δεν εδειξαν το shikai του Shinji.

Αντε να δουμε τι αλλο αθλιο σκεφτηκαν να κανουν φιλλερ....Αυτο το αρκ δεν θα τελειωσει ποτε.:if:

#1763 Arkenia

Arkenia

Hopeless Bleacher

• Members
  • 33 posts

Posted 28 September 2010 - 18:52

:roar::roar::roar::roar::roar::roar::roar::roar::roar::roar:

Πριν καλα καλα επανελθουμε απο το σοκ της μασκας, εδωσαν στον Tosen και release;ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ!;:OMG3:Επισης ντροπη τους που δεν εδειξαν το shikai του Shinji.

Αντε να δουμε τι αλλο αθλιο σκεφτηκαν να κανουν φιλλερ....Αυτο το αρκ δεν θα τελειωσει ποτε.:if:

Στο επόμενο επεισόδιο θα το δείξει!!!:awww:
✔ Certified Bleacher
©0RiGiNAL Gotei 13 fan©
█║▌│█│║▌║││█

The .aNiMe//GR Team

#1764 HelenGreece4ever

HelenGreece4ever

Girisha

• Members
  • 183 posts

Posted 29 September 2010 - 14:25

ΑΛΗΘΕΙΑ;;; Εγώ τώρα ρωτάω για τα fillers και το καινούριο opening και φυσικά ending (έτσι;) Χέρομαι για τα fillers, γτ δν θέλω να τελειώσει το Bleach!!! Και ακόμα ανυπομωνούσα για το καινούριο opening. Πάντος το ending 24 θα έπρεπε να το αφίσουν για το τέλος τέλος, γιατί σαν να τέλιωσαν όλα είναι και γι αυτό εγώ έλεγα ότι τελειώνει σε λίγα επισόδια, τέσπα. Μου αρέσει η μάχη Tousen vs Komamura and Hisagi, αλλά όχι τώρα πια ο Tousen, δν είναι και παράξενο :P Μου άρεσε που άκουσα τον Shinji να μιλάει πιο σοβαρά, αλλα κι εγώ λέω το ίδιο, "ντροπή τους που δν έδειξαν ακόμα το shikai του:burningbe3:", άντε να περιμένω για το επόμενο, που θα τ δούμε επιτέλους :bahhh:
る  ギ

Posted Image

#1765 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 29 September 2010 - 16:44

Όντως τα τελευταία 2 επεισόδια ήταν πολύ ωραία. Πέρα απο το animation κάνουν και καλές επιλογές μουσικής. Ανυπομονώ για το επόμενο επεισόδιο. Πέρα απο την συνέχεια της μάχης του Tousen έχουμε και Aizen vs Shinji επιτέλους.

Επίσης έχουμε και καλά νέα, χθες βγήκαν οι τίτλοι των επομένων επεισοδίων και βλέπω πως συνεχίζουμε για έναν μήνα τουλάχιστον ακόμα χωρίς filler. Αναρωτιέμαι αν θα το πάνε μέχρι το τέλος αφού την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε και το τέλος του Arrancar Arc στο manga.

#1766 Nessaj

Nessaj

Chaos lord

• Members
  • 110 posts

Posted 29 September 2010 - 17:04

Spoiler:

#1767 Lady_Vamp

Lady_Vamp

Starting...

• Members
  • 9 posts

Posted 29 September 2010 - 23:17

Το release του Toshen ήταν λίγο ΓΕΛΟΙΟ; :oo: Μα μύγα; Ομιτζι.
Γενικώς τα τελευταία επεισόδια μ'αρέσουν πολύ. :lovulovu:

#1768 KuchikiByakuya

KuchikiByakuya

Starting...

• Members
  • 24 posts

Posted 30 September 2010 - 01:12

μηπως ηταν γρυλος? :P

The .aNiMe//GR Team

#1769 Libertad

Libertad

Lost...στον κόσμο μου..!!

• Members
  • 30 posts

Posted 30 September 2010 - 01:38

Το release του Toshen ήταν λίγο ΓΕΛΟΙΟ; :oo: Μα μύγα; Ομιτζι.
Γενικώς τα τελευταία επεισόδια μ'αρέσουν πολύ. :lovulovu:

:kakaka: Ήταν γρύλλος... το είπε κιόλας... "grillo''
Όντως τα τελευταία επεισόδια είναι πολύ καλά! Όσο για τα filler δεν είναι ότι δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον (τουλάχιστον τα περισσότερα από αυτά) αλλά έχουν γίνει τόσα πολλά πια που κουράζουν!:Crying2:
Posted Image

#1770 Lady_Vamp

Lady_Vamp

Starting...

• Members
  • 9 posts

Posted 30 September 2010 - 14:52

Ναι το είδα το grillo, αλλά δεν μου θυμίζει γρύλλο μου θυμίζει μύγα. :if: [και τον λέω μύγα επίτηδες]

Άσχετο. @KuchikiByakuya: Το αβαταρ σου είναι ΓΑΜΑΤΟ. Γέλαγα επι ωρα. :thumbup: