Μα ναι, ε όχι να πεθάνει τόσο γρήγορα ο Starrk. Εμένα μου άρεσαν πολύ οι λύκοι πάντος και αυτός που έκανε το bankai του (ότι κι αν είναι αυτό) πρέπει να είναι ο Kyoraku ή ο Ukitake, που το παίζουν ψόφιοι

, δεν γίνετε να έχασαν έτσι εγώ πιστεύω. Και πάλι μου άρεσε που μάλωσε η Ηiyori με τον Hitsugaya, ειδικά όταν παραλίγο να πέσει πάνω του

Μετά θα είναι η σειρά της Halibel, τελευταία την άφισαν. Μάλον όταν νικήσουν και αυτήν θα δείξουν στο Hueco Mundo την Rukia, τον Renji και τον Sado να πολεμούν με τον Jammy και μετά που θα πάνε ο Kenpachi και ο Byakuya μετά όπως δείχνει στο opening, αν έχετε δει. Και μετά από αυτό μάλον θα δείξουν τον Ichigo, την Orihime και τον Ishida, μετά τον θάνατο του Ulquiorra

O Urahara, η Yoruichi και ο Tesaai που είναι

Για να μην πω τι γίνεται με όλους τους κατοίκους της πόλης Karakura (την μόνη πόλη στο Bleach

). Μετά απ' όλα αυτά μάλλον θα γυρίσουν όλοι στην πόλη Karakura, μαζί με την Nel και τους άλλους και θα πολεμήσει ο Ichigo με τον Aizen ίσως πρώτα να τον πολεμήσουν και άλλοι όπως ο Shinji, όταν τελειώσει την μάχη του με τον Gin. Και επίσης άκουσα ότι ο Hisagi θα νικήσει τον Τοsen και εκείνος θα σκοτώσει σχεδόν τον Komamura, το σκυλα΄κι μου