Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 2 votes

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
2204 replies to this topic

#1576 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 17 July 2010 - 12:17

Αρκετα καλο το επεισοδιο.Πιστευω οτι ειναι ενας προλογος για αυτα που θα ερθουν.Απο εδω κ περα θελω να πιστευω οτι αρχιζουν τα ωραια.Η ελευση των Vizards με πορωσε αφανταστα.Εριξα κ λιγο γελιο με Lisa k Kyoraku:hihi2:.Αυτο που περιμενω ομως με ανυπομονησια ειναι η battle of destiny:Komamura vs Tosen.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#1577 serenity123

serenity123

Starting...

• Members
  • 28 posts

Posted 18 July 2010 - 01:21

πολύ ωραίο επεισόδιο αν και τα 2/3 ήταν επαναληψη!Πάντως καταπληκτικό,κάθε επεισοδιο και καλύτερο!

#1578 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 19 July 2010 - 12:29

πολύ ωραίο επεισόδιο αν και τα 2/3 ήταν επαναληψη!Πάντως καταπληκτικό,κάθε επεισοδιο και καλύτερο!

Τα στανταρ του συγκεκριμενου thread ειναι πραγματικα minus 9000...
Aμα θεωρουμε την ολο και περισσοτερη επαναληψη, τα φιλλερ και τα ηλιθια gag moments εξελιξη ενα πραγμα εχω να πω

Posted Image

Posted Image

#1579 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 19 July 2010 - 13:19

Τα στανταρ του συγκεκριμενου thread ειναι πραγματικα minus 9000...
Aμα θεωρουμε την ολο και περισσοτερη επαναληψη, τα φιλλερ και τα ηλιθια gag moments εξελιξη ενα πραγμα εχω να πω

Posted Image

Αυτο.

Καλα μην γινω τυπικος και πω ολα οσα εχουν υποθει, αλλα ρε φιλε... το ποσο με εκνευριζουν αυτοι οι ηλιθιοι καυγαδες δεν περιγραφεται (Shinji - Hiyori, Lilynette - Stark etc etc). Πραγματικα μου᾽ ρχεται να σπασω την οθονη μολις τους βλεπω να τσακωνονται με τετοιο βλακωδες τροπο...

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#1580 HelenGreece4ever

HelenGreece4ever

Girisha

• Members
  • 183 posts

Posted 19 July 2010 - 14:46

Ποπο, αύριο βγένει το επόμενο επισόδιο, το 180!!! και ανυπομωνώ :himitsu: θα είθελα να δω τον Komamura, το σκλυλάκι μου όπως τον λέω :awww: να παλεύει με τον παλιό του φίλο, Tousen, αν και ξέρω ότι ο Tousen θα τον σκοτώσει σχεδόν :cry:αλλά δεν βλέπεις συχνά τον Komamura να πολεμάει. Εμένα μου αρέσει πάντως όταν μαλώνουν ο Shinji και η Hiyori:kakaka:
る  ギ

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#1581 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 posts

Posted 19 July 2010 - 22:40

Ποπο, αύριο βγένει το επόμενο επισόδιο, το 180!!! και ανυπομωνώ :himitsu: θα είθελα να δω τον Komamura, το σκλυλάκι μου όπως τον λέω :awww: να παλεύει με τον παλιό του φίλο, Tousen, αν και ξέρω ότι ο Tousen θα τον σκοτώσει σχεδόν :cry:αλλά δεν βλέπεις συχνά τον Komamura να πολεμάει. Εμένα μου αρέσει πάντως όταν μαλώνουν ο Shinji και η Hiyori:kakaka:

είσαι λίγο πίσω η μου φαίνεται???:hmmm::hmmm:
Posted Image
Spoiler: AnimeList

#1582 mishira nu nin

mishira nu nin

見知らぬ人

• Members
  • 113 posts

Posted 19 July 2010 - 22:51

το επεισοδιο ηταν πολυ καλο .. η ελευση των vizards σηματοδοτει μια αλλαγη στην μαχη ..οπως καταλαβαινω θα δουμε και tousen σε μαχη...πιστευω οτι ο komamura δεν θα τον αφησει ησυχο ....το μονο κακο ειναι οι παλι βλεπουμε τισ αδηκιες...οι captains δεν μπορουν να κερδισουν τους espadas και παλι ενισχησεις....ειναι οι μισοι και παραπανο epic failers...!!!
Simply addicted to japan...

Posted Image

#1583 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 posts

Posted 20 July 2010 - 12:45

το επεισοδιο ηταν πολυ καλο .. η ελευση των vizards σηματοδοτει μια αλλαγη στην μαχη ..οπως καταλαβαινω θα δουμε και tousen σε μαχη...πιστευω οτι ο komamura δεν θα τον αφησει ησυχο ....το μονο κακο ειναι οι παλι βλεπουμε τισ αδηκιες...οι captains δεν μπορουν να κερδισουν τους espadas και παλι ενισχησεις....ειναι οι μισοι και παραπανο epic failers...!!!

Και πως να μπορεσουν να τους κερδισουν;Μηπως οταν ο καθενας διαλεγει αντιπαλο στην τυχη και εχουμε μια Soi Fon να μην μπορει καν να πλησιασει και εναν Hitsugaya να μετατρεπει το νερο της Tia σε παγο και αντιστροφα;Μηπως οταν ο παππους καθεται και παρακολουθει αμεριμνος;Η μηπως οταν οι 2 εκ των δυνατοτερων captain ουσιαστικα παιζουν, αρνουνται να πολεμησουν σοβαρα και τελικα ο ενας ειναι μισοπεθαμενος;

Το σημερινο ηταν μετριο προς (πολυ) κακο.Τα ιδια αθλια φιλλερ σε ολο το πρωτο μισο του επεισοδιου και ελαχιστη εξελιξη.Highlight η κλωτσια της Mashiro στο πιο σπαστικο arrancar.Με παραξενεψαν οι δυναμεις του Vizard τα ροζ γενια.Δεν μοιαζουν με το kido που εχουμε δει μεχρι τωρα και σιγουρα θα εχει ενδιαφερον να δουμε τι αλλο μπορει να κανει.

#1584 HelenGreece4ever

HelenGreece4ever

Girisha

• Members
  • 183 posts

Posted 20 July 2010 - 13:33

Λίγο πριν είδα το επισόδιο 280. Ήταν τέλειο και τα αγαπημάνα μου σημεία ήταν
Spoiler:

Edited by HelenGreece4ever, 20 July 2010 - 13:44.

る  ギ

Posted Image

#1585 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 20 July 2010 - 14:02

Αρκετά καλό το τελευταίο επεισόδιο. Μου άρεσε πως μας έδειξε σκηνές απο όλες τις μάχες πριν εστιάσει σε αυτήν του Barragan με τον Hachi και την Soifon. Προφανώς όπως είδαμε στο τέλος ο King του Hueco Mundo δεν πέθανε αλλά τουλάχιστον ήταν το πρώτο χτύπημα που δέχτηκε. Να δούμε πως θα καταφέρουν να τον νικήσουν.

Hiyori & Hitsugaya ταιριάζουν. Τέλος LOL για την Soifon που θέλει τον Urahara κλειδωμένο για έναν μήνα :hihi2:

#1586 HelenGreece4ever

HelenGreece4ever

Girisha

• Members
  • 183 posts

Posted 20 July 2010 - 14:02

είσαι λίγο πίσω η μου φαίνεται???:hmmm::hmmm:

ααααααα, σόρι, 280 είθελα να πω :blush2:
る  ギ

Posted Image

#1587 HelenGreece4ever

HelenGreece4ever

Girisha

• Members
  • 183 posts

Posted 20 July 2010 - 14:06

Αρκετά καλό το τελευταίο επεισόδιο. Μου άρεσε πως μας έδειξε σκηνές απο όλες τις μάχες πριν εστιάσει σε αυτήν του Barragan με τον Hachi και την Soifon. Προφανώς όπως είδαμε στο τέλος ο King του Hueco Mundo δεν πέθανε αλλά τουλάχιστον ήταν το πρώτο χτύπημα που δέχτηκε. Να δούμε πως θα καταφέρουν να τον νικήσουν.

Hiyori & Hitsugaya ταιριάζουν. Τέλος LOL για την Soifon που θέλει τον Urahara κλειδωμένο για έναν μήνα :hihi2:

ναι, έχεις δίκαιο, Hitsuyori 4ever!!! :gotit: και αυτή η Soifon... έλεος :unlucky:
る  ギ

Posted Image

#1588 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 21 July 2010 - 21:19

Αnother failzor in the world of bleach.
Πραγματικα το studio πρεπει να δινει ρεσιταλ καθε φορα.Η σειρα ειχε να φτασει σε τοσο χαμηλα επιπεδα εδω και παρα πολυ καιρο.
Τι να πρωτοσχολιασεις.Δυο ωρες καυγα με το αναπηρο captain και την "ι want a man right now" vizard... τι αλλο θα δω ακομα θεε μου.Τουλαχιστον να εβγαιναν αυτες οι φαιλ μαχες του μανγκα της προκοπης τι ομορφα που θα ηταν.
Αμ δε το αλλο εχουμε βρει τωρα τον σταρκ να βαζει δαχτυλα στον πισινο της μικρης...

Το μονο που εσωσε το επεισοδιο ηταν η σκηνη της hurting lesbian να ριχνει το δευτερο bankai.Η ολη φαση με τα barrier και το rpg βγηκε τελεια.

Posted Image

#1589 kalidor

kalidor

Anime Amateur

• Members
  • 150 posts

Posted 21 July 2010 - 21:31

Ναι καλή κίνηση με το δεύτερο ..άντε να δούμε και λίγο δράση παρακάτω...
Posted Image

#1590 Silmarien

Silmarien

Anime Fan

• Members
  • 133 posts

Posted 22 July 2010 - 01:03

Αμ δε το αλλο εχουμε βρει τωρα τον σταρκ να βαζει δαχτυλα στον πισινο της μικρης...

Το μονο που εσωσε το επεισοδιο ηταν η σκηνη της hurting lesbian να ριχνει το δευτερο bankai.

So true :borednn9:
Posted Image