Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * - - 2 Ψήφοι

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
2204 replies to this topic

#1531 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2010 - 18:46

Υ.Γ. Ελπιζω να μην ειμαι ο μονος που το παρατηρησα...:hahaha:

Δεν εισαι ο μονος. Τραγικο οντως. Τουλαχιστον το bankai της Soifon δειχνει καλυτερα animated :borednn9: Αντε να δουμε Starrk vs Shunsui

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1532 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2010 - 13:25

Από ποιους να το κατεβάσω;Έχω να το δω από τότε που το σταμάτησαν οι DB.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1533 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2010 - 13:29

Εγώ τα κατεβάζω απο [ELEMENT].

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#1534 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2010 - 14:47

Εγώ από SGKK καλή δουλειά κάνουν...
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#1535 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2010 - 12:46

Επιτελους θα δουμε 2 εκ των δυνατοτερων captain να παλευουν(ισως και τους δυνατοτερους αλλα δεν εχουμε δει την Unohana ακομα)!Το release του Stark δεν ηταν ασχημο.

#1536 stark-sama

stark-sama

The devil wants to play

• Members
  • 135 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2010 - 15:00

:awww::himitsu::wooi2::awww::himitsu: Επιτελουουουουους!!!!......... και επισημως βαζω και avatar του αρχηγου, του τσιφτη, του καραμπουζουκλη του Starrk.

Mια χαρα το μεταφερανε και το release και την εμφανιση του ressureccion του. Απο στυλιστικης αποψης το ressureccion κολλαει γαντι το calling που εκανε για το release. Ειναι και χειμωνας την περιοδο που διανυουμε οποτε το γουνικο μονο ο Μαζώ και ο Starrk το στηριζουνε τοσο καλα:hahaha:. Και οι Berretes λενε τρελα....ααα δεν μπορω να πω το release του εχει αρκετα ξεχωριστα στοιχεια μοναδικα που χαρακτηριζουν τον συγκεκριμενο espada (τεχνικες,εμφανιση,aspect of death κ.α., οπως και οι υπολοιποι.....τωρα λιγοτερο η περισσοτερο αυτο ειναι μια αλλη συζητηση.)

Σοβαρά τώρα πολυ καλη η εξελιξη της μαχης μεταξυ του Starrk και του Kyoraku και κολλουσαν επισης πολυ καλα οι filler σκηνες της μαχης, οπως μπορω να πω αρκετα καλο σημειο ηταν και η εισαγωγη του weakness οσον αφορα στα πιστολια του Starrk που εκανε να φανει μια αδυναμια που δεν συμπεριλαμβανοταν στο manga. Μπορει να τον εκαναν απο τη μια πλευρα να φανει σχετικα αδυναμος γιατι ο Captain με τον οποιο πολεμαει ανετα μπορει να το εκμετελλευτει αλλα εδωσε περισσοτερο αξια στον ιδιο τον χαρακτηρα το χαρακτηριστικο αυτο καθως ηταν αναμενομενο να υπαρξει μια δυνατοτερη τεχνικη (Cero Metralleta) που να υπερισχυε του μειονεκτηματος αυτου.

Αντε να δουμε τωρα πως θα κουμανταρει τους 2 πιο δυνατους captains της SS. Ανυπομονώ πραγματικα για το επομενο επεισοδιο:kill4u:.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από stark-sama: 30 Ιούνιος 2010 - 19:25

#1537 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2010 - 15:04

crunchysubs καλοι ειναι. Και το βγαζουν και τριτη :P
Για το ep...
Animated o Stark ειναι τελειος αλλα τα filler με το πως επιασε ο Omaeda την Soifon και το ξυσιμο του Stark νομιζω ειναι περιττα. Κατα τ'αλλα πωρωση:kill4u: αν και δεν χρησιμοποιουσε το bushogoma τοσες πολλες φορες θα ηταν καλυτερο. ΜΙα φορα το εκανε ο ανθρωπος αλλα αυτοι το εβαλαν συνεχεια XD

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1538 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2010 - 20:00

LOL stark-sama had a fangarsm :P

Πολύ ωραίο επεισόδιο μπορώ να πω. Το release του Starrk φαίνεται πολύ καλό animated απο ότι στο manga αντίθετα με αυτά των Barragan & Harribel στους οποίους πιστεύω ότι ισχύει το αντίθετο. Το Wolf hunter που ήταν το theme του Starrk του ταίριαζε εξαιρετικά καλά ενώ τα "σιδερικά" είναι απο τα πιο cool όπλα σε έναν κόσμο που κυριαρχούν οι κατάνες. (Starrk joined Soifon there).

Μια που είπαμε για Soifon η σκηνή του bankai της φαίνεται καλύτερη απο ότι στο προηγούμενο. Το μόνο παράπονο που έχω ήταν οι filler σκηνές του Spiderman Omaeda και που έβαλαν τον Starrk να...χμ..."πειράζει" τον πισινό της Lilinette για τόση ώρα.

Στo επόμενο επεισόδιο συμβαίνουν πραγματικά epic πράγματα. Ανυπομονώ ιδιαιτέρως γι'αυτό.

#1539 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2010 - 20:36

Τα βρήκε σκούρα ο Kyouraku που ακόμα και τώρα αρνείται να σοβαρευτεί. Γι' αυτό τον θαυμάζω! Ηταν συγκινητική η στιγμή που επενέβη ο Ukitake. Μπορεί να είναι ήρεμος και ασθενικός αλλα οταν χρειάζεται είναι εκεί. Σε αυτό τον τομέα μου θυμίζει τον Kira(και τα σπαθιά τους σε shikai έχουν μια μικρή ομοιότητα).
[media]http://eagleswords.com/library/IzuruKiraWabisukeZanpakutoAnimeSword.jpg[/media]

[media]http://fc01.deviantart.net/fs30/f/2008/056/8/2/Sougyo_No_Kotowari_by_eugenidesofattolia.jpg[/media]

#1540 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2010 - 10:54

Ενταξει δεν γινεται να το παρω στα σοβαρα πλεον αυτο το ανιμε.Κομματια να γινουν ολες οι φιλλερ σκηνες αλλα μερικα πραγματα ειναι failzor.Εδειχνε τον shunsui να παιζει με τα σπαθακια πανω κατω πανω κατω και τον stark να πειραζει τον πισινο της lilinette.Ακομα δεν μπορω να το βγαλω απο το μυαλο μου το ποσο αθλιο ηταν.

Κατα τα αλλα εγω θα διαφωνησω με τον μπυρα.Στο μανγκα νομιζω τον εκανε να φαινεται καλυτερο και με πιο ομορφες προοπτικες απο εδω.Τουλαχιστον ετσι μου φανηκε εμενα τουλαχιστον.Στο ανιμε δεν ξερω απο ολη την μαχη τον εκανε να φαινεται αδυναμο μεχρι να σκασει το minigun.
Σιγουρα εντυπωσιακες σκηνες μαχης και καλη φαση αλλα και παλι νομιζω τα γελοια της υποθεσης το κανουν ξενερωτο.Εχει χαθει πλεον το μετρο σε αυτο το ανιμε μεταξυ της ισορροπημενης κωμωδιας και του ξυλου.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1541 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2010 - 20:50

Kelborn παρόλο που πιστεύω και εγώ πως τελευταία το έχουν παρακάνει με τις filler-humorous σκηνές (ήμαρτον, οι τοπ-3 δυνατότεροι espada πολεμούν) εστιάζω στα 8-10 λεπτά του επεισοδίου τα οποία έχουν νόημα. Το μόνο που μου εμεινε δηλαδή ήταν η μάχη Shunsuι-Stark και τίποτα άλλο. Τα άλλα delete.

Αντίθετα με τα σπαθιά, πιστέυω πως οι επιθέσεις των πυροβόλων όπλων φαίνονται καλύτερα animated παρά σε manga. Και δεν νομίζω πως ο Stark φαινόταν αδύναμος όσο πετούσε τα cero, ήταν προφανές πως απέχει πολύ απο το να φτάσει στην top απόδοση του. Εξάλλου he got the short end of the stick και πολεμά έναν πολύ δυνατό captain σε αντίθεση με τους άλλους 2 Espada.

Άντε, στο επόμενο ήρθε επιτέλους η ώρα.

#1542 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2010 - 17:34

Τα βρήκε σκούρα ο Kyouraku που ακόμα και τώρα αρνείται να σοβαρευτεί. Γι' αυτό τον θαυμάζω! Ηταν συγκινητική η στιγμή που επενέβη ο Ukitake. Μπορεί να είναι ήρεμος και ασθενικός αλλα οταν χρειάζεται είναι εκεί. Σε αυτό τον τομέα μου θυμίζει τον Kira(και τα σπαθιά τους σε shikai έχουν μια μικρή ομοιότητα).
[media]http://eagleswords.com/library/IzuruKiraWabisukeZanpakutoAnimeSword.jpg[/media]

[media]http://fc01.deviantart.net/fs30/f/2008/056/8/2/Sougyo_No_Kotowari_by_eugenidesofattolia.jpg[/media]

Μολις αιτιολογησες γιατι ειναι ο αγαπημενος μου..!:if::kill4u:

#1543 mishira nu nin

mishira nu nin

見知らぬ人

• Members
  • 113 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2010 - 22:24

Εξάλλου he got the short end of the stick και πολεμά έναν πολύ δυνατό captain σε αντίθεση με τους άλλους 2 Espada.

Άντε, στο επόμενο ήρθε επιτέλους η ώρα.

η μαχη ειναι αδικη εφοσον δεν πολαμανε 1vs1 οπως φαινεται ...
Simply addicted to japan...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1544 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2010 - 12:35

Εντυπωσιακο και γεματο επεισοδιο.Εχω μεινει με το στομα ανοιχτο.Δεν θα σχολιασω τιποτα μονο θα πω το παραπονο μου.Γιατι ρε Ukitake να μη δειξει το bankai του ο αλλος;Τι κομπλεξ πια ειναι αυτο με τα bankai;Δεν σε χαλασε ομως τωρα.

#1545 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2010 - 15:34

δεν μου αρεσε το επισοδειο. η παρουσιαση στο τελος των παλαι ποτε δεν ειχε και τοσο καλη μεταφορα
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]