Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 2 votes

Bleach latest episode discussion [επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
2204 replies to this topic

#1516 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 posts

Posted 16 June 2010 - 18:10

Έλα ντε... Τον περιμένω πιο δυνατό κι απ' το Yamamoto όταν μεγαλώσει. Ένα θεωρητικά δεκάχρονο, που το περνάνε για μαθητή δημοτικού, να είναι σε Captain Level και να νικάει τη Hallibel... Χωρίς τελειοποιημένες τεχνικές. Μα ΠΟΥ θα φτάσει;;;:oo:

Παιζει να μην την γρατζουνισε καν:tensai:

#1517 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 18 June 2010 - 07:32

Για τα τελευταια επισοδια bleach μετα τα filler, ενταξει το γνωριζα οτι ηταν καλα, ενταξει ειχα διαβασει και τα manga, ενταξει περιμενα και κανα χρονο με filler αλλα μπορω να πω οτι ειναι οι καλυτερες μαχες που εχει δειξει το anime μεχρι στιγμης!
Μπορει να το αμφισβητουν μερικοι εξαιτιας της εξελιξης των μαχων αλλα αν προσεξετε το σχεδιο θα δειτε το εξαιρετικο αποτελεσμα που μας εχουν δωσει. Υπαρχει πολυ λεπτομερεια και η κινηση των χαρακτηρων μοιαζει εξαιρετικα πραγματικη!

#1518 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 18 June 2010 - 12:35

Το έφτασα επιτέλους μέχρι το πρόσφατο επεισόδιο!:yahoo:
Όσο για το τελευταίο επεισόδιο, ήταν αρκετά καλό.
Μου άρεσε η επίθεση του Toshirou και σιχάθηκα αφάνταστα με το χέρι της Soi Fon.Θέλω πολύ να δώ το Bankai της και τι κάνει.

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#1519 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 18 June 2010 - 13:52

πφφφ, σε αυτο το αρκ δεν αξιζουν και πολλα δυστηχως ΄ολα χωρις ουσια .
Spoiler:

Edited by laraska, 18 June 2010 - 20:39.

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#1520 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 18 June 2010 - 15:30

Παιζει να μην την γρατζουνισε καν:tensai:

Ναι, παίζει κι αυτό...:frozen:

Βασικά, μας έδειξαν πως όλοι έλεγαν ότι νίκησε τη Hallibel, και η Hallibel έχασε και μπλα μπλα... Μόνο παγωμένη είναι, κάποια στιγμή θα ξεπαγώσει φαντάζομαι. Άμα νικιόταν τόσο εύκολα, θα ήταν απογοητευτικό. Το ότι κατάφερε να της δώσει ένα καίριο χτύπημα και να την εγκλωβίσει όμως, ήταν όντως εντυπωσιακό, απ' την πλευρά του Hitsugaya.

#1521 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 posts

Posted 22 June 2010 - 16:09

Το bankai της Soi Fon το περιμενα λιγο πιο διακριτικο να πω την αληθεια!Αυτο που ειχα στο μυαλο μου ηταν να μεγαλωνει λιγο το "κεντρι" στο δαχτυλο της οταν μπαινει σε κατασταση bankai και να σκοτωνει τον οποιονδηποτε με ενα χτυπημα αλλα να πεθαινει και αυτη μαζι, κατι κοντα στη σφηκα δηλαδη.Αλλα μαλλον εκει εχουν περισσοτερη φαντασια!Δεν θα μου περνουσε ποτε απο το μυαλο οτι μπορει να μοιαζει με ρουκετα!

#1522 Being Of Darkness

Being Of Darkness

the last numenorian

• Members
  • 137 posts

Posted 22 June 2010 - 20:40

αυτη η soi fon τι σπαστικια που ειναι γαμωτο...πολυ γ.. και δερνω την εχει δει και εχασε το ενα της χερι για την πλακα αμαν δηλαδη...

#1523 mishira nu nin

mishira nu nin

見知らぬ人

• Members
  • 113 posts

Posted 22 June 2010 - 22:25

flashy bankai για την soi fong ..γενικα μου αρεσε το bankai της αν και δεν το περιμενα ποτε να ταν ετσι^^

οσων αφορα τον hitsugaya που πιστευω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να εχει νικηθει η hallibel απο αυτον :)
Simply addicted to japan...

Posted Image

#1524 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 23 June 2010 - 05:04

Οh well.
Απο τα ύψη badassery του Barragan στο προηγούμενο episode ο Οmaeda κατάφερε να τον κάνει να φανεί βλάκας. Κοτζάμ Espada 2 και κάθεται και παίζει κρυφτό με τον πιο γελοίο vice captain ενώ θα μπορούσε να τον τελειώσει σε μισό δευτερόλεπτο. Τέσπα. Είναι προφανές νομίζω ότι δεν πέθανε έτσι ο Barragan όπως και η Harribel,

Τουλάχιστον είδαμε το πρώτο καινούριο bankai απο εποχής SS arc. Όπως είχα γράψει και στο αντίστοιχο thread του manga δεν είναι τόσο κακό αλλά σε σχέση με τα άλλα είναι πολύ άβολο. Τουλάχιστον απο την δύναμη της έκρηξης είναι "one-hit killer" αλλά τι να το κάνεις άν οι πιο δύνατοι captains έχουν τέτοια δύναμη σε shikai μόνο.

Το μόνο που άξιζε απο το episode ήταν το bankai της Soifon και το skirmish του Starrk με Shunshi. Επιτέλους απο το επόμενο ξεκινούν την πραγματική μάχη.

ΥΓ : perverted animators. Μας γέμισαν με κοντινά πλάνα του croch/ass της Lilinette και έδωσαν παιρετέρω "τροφή" για το "inside παίδο-joke" με τον Ukitake. :terror2:

#1525 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 23 June 2010 - 10:17

Δεν με ενθουσιασε καθολου το bankai της soi fon.Πολυ αντιαισθητικο.Ακους εκει ρουκετα? Ελεος δηλαδη.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#1526 stark-sama

stark-sama

The devil wants to play

• Members
  • 135 posts

Posted 23 June 2010 - 13:29

Aσχετως με το επεισοδιο και το bankai της Soifon εγω θελω λιγο να σταθω στη μακακια που κανανε οι animators οταν εκαναν passing απο την σκηνη Omaeda-Barragan στη μαχη με τον Starrk-Shunsui.......μα καλα πηγαν και εβαλαν την σκηνη του προηγουμενου επεισοδιου με το release του cero του Starrk εκει που λεει ο Shunsui "without a gesture" και βγαλανε τον ηχο αφηνοντας μονο τα χειλη του Kyoraku να κινουνται??:fromabove::deadga6: Δηλαδη θα τρελαθω θα πηδηχτω απο το παραθυρο......Τουλαχιστον αν ηταν ας δειχνανε την ιδια σκηνη αλλα να την εδειχναν απο διαφορετικη γωνια η κατι αλλο τελωςσπάντων.....να βρασω τον επαγγελματισμο τους δηλαδη αμα τους ξεφευγουν τετοια λαθη.

Υ.Γ. Ελπιζω να μην ειμαι ο μονος που το παρατηρησα...:hahaha:

#1527 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 24 June 2010 - 19:32

Εφτασα και εγω στα τελευταια επεισοδια.
276:
Ψιλοfail το bankai στην Soi fon, αλλα ενταξει τρωγωταν...
Αυτο που με εντυπωσιασε περισσοτερο ηταν το release του Barragon! Βασικα παιζει να ειναι ο μονος απο εκει μεσα που μοιαζει με πραγματικο Death God.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#1528 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 posts

Posted 25 June 2010 - 16:54

Εφτασα και εγω στα τελευταια επεισοδια.
276:
Ψιλοfail το bankai στην Soi fon, αλλα ενταξει τρωγωταν...
Αυτο που με εντυπωσιασε περισσοτερο ηταν το release του Barragon! Βασικα παιζει να ειναι ο μονος απο εκει μεσα που μοιαζει με πραγματικο Death God.

δεν ξέρω αν το έχετε ποιαση άλλα αυτός πρεπε να είναι 100% ο βασιλιάς hallow δηλαδή να μην με λένε νικο αν δεν είναι!!! είναι full σκελετωμένος full στη μαβριλα και full στον θάνατο:OMG3:
Posted Image
Spoiler: AnimeList

#1529 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 25 June 2010 - 17:01

Αμα ήταν ο βασιλιάς των Hollow δεν θα ήταν αυτός no1 ?

#1530 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 posts

Posted 25 June 2010 - 17:06

Αμα ήταν ο βασιλιάς των Hollow δεν θα ήταν αυτός no1 ?

λογικά ναι άλλα δεν βλέπεις τη γεινετε σε αυτό τ ανιμε λες να πειγενουν με την λογική??
Posted Image
Spoiler: AnimeList