Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#121 super sayian

super sayian

Anime Fan

• Members
  • 183 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 14:15

εγω γιατι πιστευω οτι μπορει κ η γαλοπουλα να τη γλυτωσε ?απλα του εβαλε το σπαθι στο κεφαλι δεν ειδαμε να πεθαινει,ουτε μεταμορφωση εκανε ουτε τιποτα

#122 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 18:56

Ο σταρκ ειναι το νουμερο 1 κανει μπαμ...
απλα βαριεται τη ζωη του...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#123 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 19:45

Μπορώ να πω ότι αυτό το chapter μου άρεσε μόνο και μόνο για τις 2-3 τελευταίες σελίδες.
Ιδιαίτερα το όνομα του λουλουδιού και ο (πρώτη φορά) τρελά cool Kira στο τέλος...

Άντε να ξυπνάει λίγο το manga γιατί καλή η φάση με τους gay στα 2 τελευταία ch, αλλά βαρέθηκα.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#124 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2008 - 02:41

Οντως πολυ στιγερος δολοφονος μας βγηκε ο Kira και εχω αρχισει να φοβαμαι:beaten:.Απο την αρχη παντως πιστευα οτι ο Yumichika ειναι αρκετα δυνατος και να που επιβεβαιωνομαι τον ξεσκισε τον αλλον τον espada.Παντως η μαχη που περιμενω αγωνιως ειναι του boldy Ikkaku αντεεεε θελω να ξαναδω αυτο το Super Bankai!!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#125 Ferian

Ferian

Nique Le Systeme

• Members
  • 183 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 17:02

ααααχ ποσο καιρο ελειψα τωρα τα ειδα ολα μαζεμενα :) Way to go kira!!!! ποπο παντα μ'αρεσε ο kira! ποσο τελειος μπορει να ειναι;

#126 Ferian

Ferian

Nique Le Systeme

• Members
  • 183 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2008 - 13:41

ΤΟ SHIKAI TOY HISAGI!!!!!!!! χαχα επιτελους... ξεκινανε τα οραια πραματα ο Hisagi εκανε realease αρα να περιμενουμε το υπεροχο bankai καραφλα χαχαχα!!!!

#127 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2008 - 13:53

Να σας πω την αληθεια περιμενα περισσοτερα σε αυτο το μανγκα και οχι μια μαχη που να ναι μονο dodge και στο τελος του μανγκα να δω ενα shikai και τον arrancar να φοβαται επειδη εκανε release to shikai του o Hisagι....Τεσπα ελπιζω πως στο επομενο θα εχει πιο πολυ ενδιαφερων και θα δουμε τι πραγματικα κανει το shikai του.
Ναιιι και μετα θελω να δω το Bankai του Ikkaku αυτο το bankai ειναι απλα πορωση:wooi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#128 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 13:35

Εγω παλι δεν καταλαβα ποια ηταν η δυνατοτητα του hisagi στο shikai...
μου ξεφυγε :/

Kαι αμα δειξει bankai του τρελου Ikkaku θα πορωθω αγριααααααα!!!1

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#129 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 18:13

Δεν ξέρω για σας πάντως εγώ έχω ρίξει τρελό γέλιο με αυτές τις μάχες στα τελευτέα chapter! Όταν λέω τρελό γέλιο όμως, το εννοώ!!!
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#130 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 18:56

zzzZZZzzzz :deadga6:

Άντε να τελειώνουμε. Κρίμα που ο Findor (Tolkien™) δεν είναι νεκρός στο τέλος αυτού του chapter.

Εγω παλι δεν καταλαβα ποια ηταν η δυνατοτητα του hisagi στο shikai...
μου ξεφυγε :/

Δεν νομίζω οτι την έδειξε. Απλά την μορφή του shikai.

#131 bujar

bujar

Anime Fan

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 19:06

εγω γιατι πιστευω οτι μπορει κ η γαλοπουλα να τη γλυτωσε ?απλα του εβαλε το σπαθι στο κεφαλι δεν ειδαμε να πεθαινει,ουτε μεταμορφωση εκανε ουτε τιποτα

Βασικά έδειξε αίμα στο σπαθί και στο χώμα... άρα.... πέθανε.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 07 Φεβρουάριος 2009 - 01:15
διόρθωση greeklish. :3

#132 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 19:23

basika edeikse aima sto spa8i kai sto xwma...ara...pe8ane (sorry gia ta agglika,alla grafw apo thn sxolh kai den allazei)

Νομίζω οτι ο φίλος έκανε το post πριν βγει το τελευταίο chapter. Είχα και εγώ αμφιβολιες πριν το δω.

#133 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 19:29

Αφμιβολίες? Γιατί? Ενδιαφέρεστε τόσο για αυτούς τους "elite shinigami" ?
:hmmm::hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#134 super sayian

super sayian

Anime Fan

• Members
  • 183 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2008 - 01:03

εγω θεωρω οτι θα παιξουν πολυ μεγαλο ρολο κ αργοτερα ,κιρα ,χισαγκι κ ικακκου τους θεωρω να εχουν πολλους ανωτερους στο βρωμοξυλο

#135 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2008 - 02:45

Ikkaku σίγουρα... Για τους άλλους... Μη ξεχνάτε ότι αυτοί είναι κάτω από τους αγαπημένους μας captain, άρα πιο αδύνατοι, οι οποίοι captain είναι πιο αδύναμοι από το Zero Devision που φυλάει την διάσταση του "απόλυτου shinigami"... Αυτούς θέλω να δω!.. Τώρα τι κάνει ο Kira, το πρώην σκυλάκι του Ichimaru, και ο Hisaghi, που έχει κλέψει το style του από τον Kensei....
:hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα