Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#106 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 24 August 2008 - 23:55

+1 στο πρώτο αλλά about Kira,you're wrong partner.
See for yourself:

Με παρεξήγησες ρε. Δεν εννοω οτι δεν "υπάρχει" άλλος Κίρα με την έννοια της ύπαρξης (Λες να διαβάζω Bleach και να μην έχω υπόψη τον vice captain tou Gin ? )
Το "υπάρχει" το εννοώ με την έννοια της...:rolleyes:...εχμ ..."καταπληκτικότητας". Πως λέμε "δεν υπάρχει αυτό το πράγμα" οταν γίνεται ΄κατι καταπληκτικό. Ελπίζω να κατάλαβες !
Raito > Izuru απλά.

:uhh::emptyonexg1:

#107 Mystic Gohan

Mystic Gohan

Cocky Mothaf@ck@

• Members
  • 45 posts

Posted 25 August 2008 - 00:06

Σωστος εισαι
Κ το παλικαρι το λενε Hisagi Shuhei btw

#108 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 posts

Posted 26 August 2008 - 18:08

Τι κάθεται και μας δείχνει τώρα τους κομπάρσους της πλάκας?? Όλο αυτό το σκηνικό ξεκίνησε για πολύ ξύλο και μία με το "Stun" του παππού σε Aizen,Tousen,Ichimaru μία με τους Espada να μην τα βρίσκουν απο άποψη leadership μια με τον Ichigo να τραβάει για το θανατό του (μάλλον ο Kubo θα μας βάλει να τραβάμε τα μαλλιά μας με ήττα του Ulquiorra και θα τρελαθώ) και μια τώρα με τις κομπαρσικές μάχες το κατέστρεψε το σκηνικό.. Κρίμα..

Posted Image

#109 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 26 August 2008 - 18:18

Υπομονη.....το να αναπτυσσονται οι συμπληρωματικοι χαρακτηρες ειναι καλο για το συνολο της ιστοριας. Την κανει πιο ολοκληρωμενη. Λογικο ειναι να υπαρχει αγωνια για τις μεγαλες και κυριες μαχες αλλα θα φτασουμε και σε αυτες....

#110 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 posts

Posted 26 August 2008 - 18:30

Εν μέρη έχεις δίκιο αλλά παρ όλα αυτά η μάχη των μορφονιών δεν νομίζω ότι προσέδωσε κάτι στην υπόθεση. Δηλαδή περιμένουμε μια βδομάδα κάθε φορά και πραγματικά αυτές οι μάχες δεν ενδιαφέρουν κανέναν.

Posted Image

#111 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 26 August 2008 - 18:43

Στην υποθεση δεν ξερω, εμενα μια φορα μου εδωσε καινουρια νεφρα απο το γελιο.....:hahaha:
Και περα απο αυτο μαθαμε και τι ακριβως παιζει με το Zanpakuto του Yumichica οποτε πηραμε και συμπληρωματικες πληροφοριες και μπορεις να πεις οτι εκλεισε το κενο αναφορικα με τον συγκεκριμενο χαρακτηρα (ειχε γινει και αναλογη συζητηση δυο σελ πιο πριν για το αν τελικα ειναι shikai Η bankai αυτο με τα λουλουδια)

#112 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 posts

Posted 26 August 2008 - 23:22

Έτσι όπως το θέτεις έχεις δίκιο. Μάλλον παρασύρθηκα από το γεγονός ότι μετά το Turn Back The Pendulum έτσι όπως ήταν τα πράγματα ήθελα να δώ πραγματική μάχη μεταξύ των Espada και των συγκεκριμένων μελών του Gotei 13 όπως και PvP μεταξύ παππού και Aizen για να δούμε κάποιο απο τα χαρτιά του τελευτέου. Αντ΄αυτού εγώ προσωπικά ξενέρωσα με το πώς εξελίχθηκε το σκηνικό αν και βεβαια τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα.
:bahhh:
Επίσης έχω τεράστια αγωνία με το rematch Ichigo - Ulquiorra καθώς ο Ulquiorra δεν γίνεται να χάσει με καμία φαντασία από κάποιον που έχει 3hits χωρίς σπαθί αλλά από την άλλη ο Ichigo δεν γίνεται να πεθάνει γιατί είναι ο πρωταγωνιστής.
:colddd:

Posted Image

#113 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 28 August 2008 - 15:45

Καλα ολα αυτα ρε παιδια, κι εγω θελω να δω τη μαχη Ulquiorra vs ichigo αλλα θα ηθελα ακομα πιο πολυ να δω ποιος ειναι ο 1. Μηπως τον εχει δειξει και μου εχει ξεφυγει?

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#114 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 posts

Posted 28 August 2008 - 18:10

Προς απάντηση για τη ταυτότητα του No1 Espada !
Spoiler:

:tensai:

Posted Image

#115 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 28 August 2008 - 18:14

καλα ναι δεν εννοω θεωριες κλπ... ισως εχεις δικιο απλα λεω αν μας το χει πει ευθεως και μου ξεφυγει

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#116 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 28 August 2008 - 18:15

Προς απάντηση για τη ταυτότητα του No1 Espada !

Spoiler:

Oχι καλε.......Ο Aizen ζει ακομη.....Μια χαρα ειναι, υγιης σαν ψαρι!!!:hahaha:

#117 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 posts

Posted 28 August 2008 - 18:18

Απλά δεν λέει να μας δείξει επιτέλους πόσο broken είναι !!!

Posted Image

#118 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 28 August 2008 - 23:07

Παρ' όλες τις φήμες που υπήρχαν γύρω από το ότι ο Stark λόγω του ότι φάνηκε εξαιρετικά cool είναι το No1 στα τελευτέα chapter μας έδειξε ότι ο Baragan είναι το No1 μέσα από το τρόπο που μιλάει στους άλλους 2 (Halibel - Stark) και από το γεγονός ότι παίρνει την "αρχηγία" εκλιπόντως του μεγάλου αρχηγού Aizen στη μάχη.

Όχι απαραίτητα. Ο ΤΚ το έχει αφήσει λίγο να κρέμεται το θέμα. Μπορεί o Barragan να πήρε την αρχηγία όταν παγιδεύτηκε ο Άιζεν όμως ο Στάρκ έφαγε μια κλοτσιά στον πίσινο απο την fraccio του όταν δέχτηκε το θέμα αδιαφόρα. Τέσπα. Ελπίζω ο Barragan να είναι όντως ο νούμερο 1 παρόλους τους άχρηστους fraccio του.

Αύριο μάλλον τελειώνει η μάχη του Κίρα με εκείνο τον φτερωτό. Άντε να προχωράμε λίγο.

#119 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 August 2008 - 09:54

Chapter 323 is out

Bleach 323 page 01 | One Manga

Kαι αρχισα να βλεπω τον Kira με αλλο ματι θα ομολογησω...... Παντα τον συμπαθουσα αλλα μου φαινοταν πολυ ηπιος και ψυχοπονιαρης χαρακτηρας..... Το εσφαξε το πτηνο ομως και το χαρηκε. Ιδιως στην τελευταια σκηνη του ειχε γυαλισει το ματι:kill4u:,,,,
Kiraaa kuuun:lovulovu: (fangirl mode off)

Anw καλο κεφαλαιο σε γενικες γραμμες οχι κατι το οποιο θα με κανει να ξετρελαθω αλλα ουτε οτι θα βαρεθω κιολας..... Οποτε μας μενουν αλλα δυο κεφαλαια με τις μαχες των Fraccio και των Less important shinigami και μετα παμε για Θα εχουμε το Match Με τους captains και τους espada.... Και μετα ειτε περναει σε ulquiorra - ichigo ειτε σε Aizen - Captain Commander.......

YΓ..... οι εγχρωμες σελιδες ηταν πολυ ωραιες!!!

Edited by iristella, 29 August 2008 - 10:11.

#120 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 posts

Posted 29 August 2008 - 10:10

Φτερά και πούπουλα καρδιά μου...
:hahaha:
Άντε πάει κι αυτό 2 down 2 to go για να γυρίσουμε στα κρίσιμα

Posted Image