Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#6136 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2016 - 13:42

Τελικά το chapter 686 θα είναι το τελευταίο, όχι αυτό που θα διαβάσουμε αύριο (685). Επομένως, σε δύο εβδομάδες το finale τελικά γιατί το WSJ θα έχει break ανάμεσα. Επιπλέον, στο μεθεπόμενο τεύχος θα υπάρχει και ένα μεγάλο announcement που θα αφορά το Bleach.Τώρα αν θα είναι για νέο databook, επιστροφή του anime, sequel/spin-off σειρά ή κάτι τελείως underwhelming, θα δούμε.

#6137 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2016 - 00:02

Για να πω την αμαρτία μου ένα anime δε θα με χάλαγε.

#6138 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2016 - 17:09

Ρε, να δείτε που ο Yhwach θα νικήσει και το Bleach θα γίνει το καλύτερο shonen ολων των εποχών!

Θυμηθείτε:

"When you are at your happiest will be the time you will die!"

Kubo, κάνε την υπέρβαση. Μπορείς!

Just do it!

#6139 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2016 - 00:26

Πω δεν το πιστευω πως φτασαμε στο τελος. Πρεπει να χω πανω απο 6ετια που ποσταρω σ αυτο το τοπικ, παντα υποστηριζα το bleach, αν και εις γνωσιν μου οτι ειναι σαν πλοκη κατωτερο των υπολοιπων mainstream σειρων. Το τελος μας εδειξε, για ακομη μια φορα, ποσο υπερτατος ειναι ο Aizen και πως χωρις αυτον δεν θα παρακολουθουσαμε καμια απο τις καλυτερες σκηνες και plot twists στη σειρα.

Και οπως ειπε και ο μπομπερ απο πανω μου, με βαση την τελευταια σελιδα του τελευταιου chapter, ο Yhwach θα σπειρει τον ολεθρο και το bleach θα μεινει στην ιστορια για το συντομο, σκοτωμενο αλλα Titekuboκαμωμενο φιναλε του!

Δημοσιευμένη  εικόνα
"Life is spherical, investigate the other side..."

#6140 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2016 - 21:11

spoiler last chapter

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από D.Dragon: 17 Αύγουστος 2016 - 22:31

Δημοσιευμένη  εικόνα

#6141 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2016 - 23:30

Δεν τους πειράζει που δεν κέρδισε ο Aizen, ανησυχούν για τα ships. Περίεργοι και περίεργες shippers.

#6142 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2016 - 13:34

whaaaat.... trolololololo Kubo τελειωσες όπως έπρεπε hahahaa

#6143 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2016 - 15:21

Ποια είναι η ανακοίνωση που θα έβγαζε σε αυτό το τελευταίο chapter?

Δεν πήρε κάτι το μάτι μου.

#6144 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2016 - 15:23

Live Action ταινία ........

Δημοσιευμένη  εικόνα

#6145 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2016 - 15:36

Τρολλ, αλλα κακο τρολλ... Ακομη και η κληρονομια, το live-action εφοσον φανταζομαι θα εχει να κανει με τα παιδακια οπου ο Κουροσακης ο καινουριος ενδεχομενως θα ειναι ο κακος γιατι θα εχει το reiatsu/soul/power (πειτε το οπως θελετε) του Bach μεσα του και θα τον καταδιωκει η κορη της Rukia και συναισθηματα και σπαθια διασταυρωμενα και βαρετο και υπνος.

Ε bleach μας προδωσες κι ας σε αγαπησαμε...

Δημοσιευμένη  εικόνα
"Life is spherical, investigate the other side..."

#6146 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2016 - 18:48

Ο Aizen παρέμεινε στη καρέκλα μετά από όλα αυτά και ξεστόμισε λόγια αταίριαστα στο μέχρι τώρα χαρακτήρα του. Σκόπιμα ο Kubo το έκανε αλλά τί να γινόταν όταν του ζητήθηκε να το λήξει τόσο γρήγορα. Καμία κατάληξη δεν θα ικανοποιούσε τους πάντες.

#6147 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2016 - 16:42

Συμβουλη απο Kishimoto και Kubo:

''Σε περιπτωση που η πλοκη γινεται απαιτητικη και χρειαζονται πολλα chapters για να ολοκληρωθει, μην στεναχωριεστε καθολου! Δωστε το πιο cliche τελος με το να παντρεψετε οποιον ειναι διαθεσιμος για fan service and show that middle finger to the long running readers''

Για τα μπαζα λεμε...

tumblr_mw0bnpDAmF1rlqb0oo1_500.gif
 "Nothing is true, everything is permitted."

#6148 itachi_se

itachi_se

Anime Freak

• Members
  • 353 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2016 - 00:28

Τι μαλακ..α ηταν αυτη που ειδαμε;;;Ουτε καν ενα chapter με 50 σελιδες να δειξει κατι περισσοτερο...απαραδεκτο για εναν κολοσο των manga να τελειωνει ετσι.Το εχουνε ξεφτιλησει τελευταια γενικως.Το Naruto μετριο στο τελος,το Bleach υπεραθλιο και το HunterXHunter βγαινει καθε 2 χρονια.

2008ipman01.jpg

#6149 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2016 - 20:28

Πραγματικά δεν ξέρω τι να γράψω. Τελείωσε το Bleach /dead inside.

Πρώτα από όλα να πω πως θα μου λείψει το άτιμο γιατί ήταν το μοναδικό ongoing manga που διάβαζα με τόση συνέπεια για τόσο καιρό (εδώ και 8 περίπου χρόνια). Αλλά κάποτε έπρεπε να τελειώσει, αυτή είναι η αλήθεια. Θα μου λείψουν και οι συζητήσεις που είχα για την σειρά και εδώ και αλλού. Και αυτό το thread έχει μια ιστορία. Κάποτε έπεφτε τρομερό bashing εναντίον της σειράς και επιλήφθηκε του θέματος ένα Τσάι, άλλοτε έγραφα μόνος μου άλλοτε -όποτε γινόταν κάτι κουλ και ενδιαφέρον- έγραφαν πολλά άτομα ωραίες θεωρίες. Γενικά το νιώθω σαν παιδί μου, θα μου λείψει.

Για το τελευταίο chapter, να πω πως ήταν λιγάκι αναμενόμενο ότι θα ήταν απογοητευτικό. Δεν φταίει το κεφάλαιο το ίδιο, αλλά το πως κατελήξαμε σε αυτό, το πόσο απότομη ήταν η πορεία της σειράς 6-7 chapters πριν από το τέλος. Ανάθεμα αν σχεδίαζε ο Kubo το 74 ή καν το 75 να είναι το τελευταίο volume. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έπεσε τσεκούρι από το WSJ (πέρα από τη περίπτωση ο Kubo να το τελείωσε για λόγους υγείας πχ) και το pacing, εκεί που όλοι παραπονούνταν για το πόσο αργό ήταν, να έπιασε ξαφνικά ταχύτητες που δεν βλέπουμε ούτε σε one-shots. Μάλιστα, imo το ίδιο το περιεχόμενο του τελευταίου chapter δεν ήταν και τόσο άσχημο. Ήταν λιγάκι κλισέ το να δούμε ζευγάρια και παιδιά αλλά καθόλου δεν θα με ενοχλούσε αν είχε προηγηθεί μια κανονική πορεία ως εκεί, με μια κανονική final μάχη με μια ήττα του Yhwach που να υπήρχε έστω μια στοιχειώδη εξήγηση για το πως επήλθε, ένα aftermath που να μας δείχνει το τι απέγιναν και άλλοι βασικοί χαρακτήρες όπως οι Urahara, Yoruichi, Isshin κλπ, + απαντήσεις σε βασικά θέματα όπως το τι γίνεται με τους διάφορους κόσμους τώρα που δεν υπάρχει Soul King ("Linchpin" my ass, Kisuke). Αυτά τα βασικά δηλαδή, τώρα υπάρχουν εκαντοντάδες ακόμα loose-ends όπως με την Harribel και τους υπόλοιπους arrancar, bankai που δεν έδειξαν, etc, αλλά εν πάση περιπτώσει.

Για τον Aizen χάρηκα λιγάκι που είναι ζωντανός. Αναρωτήθηκα πως κατάφερε το Gotei-13 να τον κλειδώσει και πάλι στη φυλακή αλλά λογικά εκμεταλλεύθηκαν τα τραύματα του με την μάχη εναντίον του Yhwach. Στο τέλος, φάνηκε καθαρά για άλλη μια φορά πως είναι ο αγαπημένος χαρακτήρας του Kubo. Του έδωσε το τυπικά-αποχαιρετιστήριο quote ολόκληρης τη σειράς, πράγμα ταιριαστό μιας και ήταν μακράν ο καλύτερος χαρακτήρας του Bleach. Αρχικά και εμένα μου φάνηκε λιγάκι out of character το τι είπε, αλλά ειλικρινά πότε είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα για τον χαρακτήρα του πέρα από ένα glimpse στο τέλος των Deicide chapters. Νομίζω πως κατέληξε να θαυμάζει τον Ichigo το οποίο δεν είναι κάτι κακό αλλά θα καθόταν απείρως καλύτερα αν ο Ichigo πράγματι είχε καταφέρει να νικησει τον Yhwach με έναν τρόπο που να έβγαζε νόημα. Γενικά το μόνο παράπονο μου με το πως χρησιμοποίησε τον Aizen ο Kubo είναι στην τελευταία μάχη με τον Yhwach (συγχωρώ ακόμα και το πως έχασε από τον Ichigo στη δική του τελική μάχη) αλλά είπαμε ήδη πως στα τελευταία chapters ολόκληρη η σειρά χωλαίνει λόγω του rush, δεν είναι δηλαδή θέμα χαρακτήρα, so let it be. Αντίο Aizen-sama! Ελπίζω αν σε βάλουν στην ταινία να έχεις ένα decent depiction!

Επίσης, ποτέ δεν ασχολήθηκα με ships αλλά δεν είναι λογικό ο Ichigo με το lifespan ανθρώπου να καταλήξει με την Orihime με επίσης lifespan ανθρώπου, ενώ η Rukia με έναν shinigami; Η τελευταία μάλιστα πρέπει να είναι 100 χρόνια μεγαλύτερη του Ichigo, δεν υπήρχε περίπτωση να δουλέψει αυτό το ship. Αλλά γνωρίζοντας το internet δεν είναι να απορείς που περισσότεροι βρίζουν τη σειρά για το πως κατέληξαν τα ζευγάρια και όχι για το κατακρεουργημένο τέλος της.

Για την live-action ταινία, meh. Θα προτιμούσα είτε μια manga σειρά sequel/ spin-off είτε την επιστροφή του anime. Ακόμα και με αυτό το πολύ κακό τέλος, θα ήθελα να δω κάποιες σκηνές του τελευταίου αυτού arc animated.

PS 1: Ευτυχώς που ο Τσαντ ακολούθησε τη συμβουλή του παππού του να χρησιμοποιεί τις γροθιές του μόνο για να προστατεύει. Τύφλα να έχει μπροστά σε ένα χρυσό μετάλλιο (με fair play κιόλας).

PS 2: Που είναι ο ΚΟΝ; Ή ο Don Kanonji; Τι απέγιναν οι Peche και Dondochakka; Τι στο διάβολο γίνεται;

PS 3: Wtf it was me ή υπήρχε υπόνοια αιμομίξιας (Yuzu)? Μπλιάχ.

PS 4: Η Rukia έδωσε άδεια στον εαυτό της αμέσως μετά την προαγωγή της.

PS 5: ΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ- ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!11ένα!!1! /proud

#6150 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2016 - 23:25

Παντως για το ξεπεσμο του Bleach φταίει και ο ίδιος ο Kubo που δεν μπορουσε να διαχειριστει/"σχεδιάσει" σωστα κάποια πράγματα. Για παράδειγμα πείτε μου ένα λόγο που o Shunshui, ο Υamamoto και καποιοι άλλοι δεν κάνανε bankai στη μάχη με τον Aizen, ο πρώτος μάλιστα δεν έκανε ούτε στο πρώτο invasion των quincy. Αν δεν μπορείς να αποφύγεις τέτοια βασικά για εμένα λάθη λογικό είναι να έρθουν και τα παράπλευρα plot holes (τι είναι ο spirit king ας πούμε? γιατι ο urahara μπορουσε να τον νίκησει κατά τον Aizen και άλλα πολλά) και στη συνέχεια το τσεκούρωμα και το απότομο κλείσιμο.

Άσχετο και το Bleach και το Naruto βάλανε το τελευταίο chapter να έχει ίδιο με το πρώτο. :P