Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#3871 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 posts

Posted 16 June 2011 - 00:07

- Αρχισε και ο Ginzo με τα transcend μας προεκυψε 2ος Aizen.
- Λιγο οτι να 'ναι η νεα εμφανιση του Ichigo.
- Γιατι δεν ηταν ο μυστηριος Shinigami στο τελος γιατιιιιιι:if:

gVaaH5O.jpg

#3872 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 16 June 2011 - 09:20

Δημοσιευμένη  εικόνα
Hollows! Behold my henshin justice!

καλό chapter, ίσως λίγο άκυρο το henshin (στο σημείο
με το σπαθί) αλλά overall μάλλον το καλύτερο αυτού του arc
:P Ο ichigo έκανε 1500 push-ups! The world is doomed!
Και το τέλος αρκετά καλό, επιτέλους εξελίξεις!

αlso, 1UP :P

p.s.
Αρχικές σελίδες.. η Orihime ετοιμάζεται να βάλει ένα λουκάνικο στο στόμα. Επόμενη σελίδα.. Erosion/Implosion
<___________________________________<;

#3873 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 16 June 2011 - 09:36

Τιιιιιιιιιιιιιιιι είναι ξάδερφός του ο νέος villain; Μήπως επηρέασε τα μυαλά των αδελφών του Ichigo με το fullbring του; Αλλιώς πως γίνεται να μην τον θυμόταν καθόλου ο Ichigo;

#3874 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 16 June 2011 - 09:57

Τιιιιιιιιιιιιιιιι είναι ξάδερφός του ο νέος villain; Μήπως επηρέασε τα μυαλά των αδελφών του Ichigo με το fullbring του; Αλλιώς πως γίνεται να μην τον θυμόταν καθόλου ο Ichigo;

Επειδή φημίζεται ο Ichigo για τη μνήμη και την εξυπνάδα του...:hihi2: ..αλλά ναι,πολύ πιθανό να'χουμε κάποιου είδους mind/memory control (ή illusion..Aizen anyone?)...εκτός βέβαια κι αν ζήλεψε ο Kubo και θέλει κι αυτός οικογενειακά δράματα.

Posted Image
Does this darkness have a name?

#3875 HelenGreece4ever

HelenGreece4ever

Girisha

• Members
  • 183 posts

Posted 16 June 2011 - 13:12

χαχά, κι εγώ αυτό σκέφτηκα και θα μου φαινόταν κάπως παράξενη άλλη η άλη εκδοχή, του νταρκελφ :kakaka: Αναρωτιέμαι τι έγιναν τελικά ο πατέρας του Ίτσι και η Karin με τον Kisuke...
る  ギ

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#3876 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 16 June 2011 - 13:33

Προφανώς και ο Tsukishima δεν είναι συγγενής των Kurosaki. Τα κάνει όλα το Fullbring του. Δε θυμάστε που όταν είχε τρυπήσει την Orihime εκείνη μετά για μια στιγμή ένιωσε ότι ήταν φίλος της / οικείο πρόσωπο? Real villains manipulate emotions, same with Aizen.

Btw, το νέο Fullbring του Ichigo είναι καθαρά για fanservice. Κολλητή στολή anyone? Μου θυμίζει το Fullbring super χέρι του Chad. Μπορεί να φτιάξουν μια ομάδα α λα Power Rangers:kakaka:.

Edited by Wild Monkey, 16 June 2011 - 13:40.

#3877 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 16 June 2011 - 13:51

εχω τεραστια αγωνια παντως(yeah i do) για το πως θα συνδεσουν fullbringers με soul society και ολα αυτα με soul king....και στανταρ θα παιξει ρολο και ο ishin....γενικοτερα ο,τι γινει απο'δω και περα θα πρεπει να εχει υπαρξει στο μυαλο του kubo εδω και παρα πολυ καιρο ειδαλλως θα ειναι καραfail....

#3878 Elidor

Elidor

of Cimmeria

• Members
  • 20 posts

Posted 16 June 2011 - 19:01

εχω τεραστια αγωνια παντως(yeah i do) για το πως θα συνδεσουν fullbringers με soul society και ολα αυτα με soul king....και στανταρ θα παιξει ρολο και ο ishin....γενικοτερα ο,τι γινει απο'δω και περα θα πρεπει να εχει υπαρξει στο μυαλο του kubo εδω και παρα πολυ καιρο ειδαλλως θα ειναι καραfail....

Aκριβως αυτο ειναι το θεμα, γιατι αμα χασουμε την ουσια του Bleach (τους Σινιγκαμι) και αντι για soul society μιλαμε για ανθρωπους με σουπερ ντουπερ δυναμεις και επικεντρωθουμε σε αυτους bye bye bleach.

Posted Image

#3879 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 posts

Posted 16 June 2011 - 19:07

Aκριβως αυτο ειναι το θεμα, γιατι αμα χασουμε την ουσια του Bleach (τους Σινιγκαμι) και αντι για soul society μιλαμε για ανθρωπους με σουπερ ντουπερ δυναμεις και επικεντρωθουμε σε αυτους bye bye bleach.

μην ανησυχείς, πιστεύω σύντομα θα εμπλακεί και η royal guard στην υπόθεση, βέβαια το σύντομα μπορεί να είναι και 2 χρόνια για τον συγκεκριμένο mangaka.

#3880 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 16 June 2011 - 19:49

Η ουσία όλης της κεντρικής ιδέας του Bleach νομίζω σχετίζεται με όσα είχε πει ο Ginjo στον Ichigo στο τεύχος περί Soul Pantheism αν θυμάστε... Για το τι είναι η ψυχή του κάθε πράγματος και πως αλληλεπιδράς με αυτό. Οποτέ μάλλον ο Kubo τα χει σκεφτεί όλα. Άλλωστε αυτά είναι και μέρος πολλών φιλοσοφιών/θρησκειών της Άπω Ανατολής κι εδώ κολλάνε και οι Shinigami..

#3881 NiKaNoRoU

NiKaNoRoU

Cαποιος Jων

• Members
  • 24 posts

Posted 16 June 2011 - 19:52

Πολλές περίεργες στολές βγάζει ο Ichigo τώρα τελευταία.

Spoiler:

Επίσης, έχει σκεφτεί κανείς ότι ο Tsukishima μπορεί να ΕΧΕΙ σχέση με την οικογένεια Kurosaki; Ε, λέμε τώρα.

Posted Image

#3882 RaiD3n

RaiD3n

Lost in translation

• Members
  • 37 posts

Posted 18 June 2011 - 11:53

Τελικά όσο και να ήταν επίπονη η προπόνηση του Ichigo απέδωσε καρπούς, τον έσταξε για τα καλά ο Ginjo. Ήταν και ωραία η στολή το ωραίο ήταν πως εκεί που νόμιζε πως είχε εξαφανιστεί για μέρες ήταν μόνο 90 λεπτά χεχε. Καλά ήμουν σίγουρος πάντως πως θα συναντούσε τυχαία και στο σπίτι του τον Tsukishima

Posted Image Posted Image

Tell me which side I'm on approaching constant failure. Between love and hate which path to follow how can I keep balance in this race come
faith I'm dying

A cornered fox is more dangerous than a jackal
(Gray Fox MGS1
)

#3883 RaiD3n

RaiD3n

Lost in translation

• Members
  • 37 posts

Posted 18 June 2011 - 11:57

Η ουσία όλης της κεντρικής ιδέας του Bleach νομίζω σχετίζεται με όσα είχε πει ο Ginjo στον Ichigo στο τεύχος περί Soul Pantheism αν θυμάστε... Για το τι είναι η ψυχή του κάθε πράγματος και πως αλληλεπιδράς με αυτό. Οποτέ μάλλον ο Kubo τα χει σκεφτεί όλα. Άλλωστε αυτά είναι και μέρος πολλών φιλοσοφιών/θρησκειών της Άπω Ανατολής κι εδώ κολλάνε και οι Shinigami..

Και στο τώρα στα τελευταία chapter η Riruka π.χ τρώει ντόνατς, όπως και η Orihime χοτ ντογκ. Είναι ιδέα μου η μήπως ο Kubo είναι λιγάκι αμερικανόφιλος με αυτά; Γιατί ας πούμε μπορούσε να βάλει άλλα όπως Νουντλς, ή Ραμεν τώρα θα μου πείτε που κόλλησα ε; Λέπτομέρειες.

Posted Image Posted Image

Tell me which side I'm on approaching constant failure. Between love and hate which path to follow how can I keep balance in this race come
faith I'm dying

A cornered fox is more dangerous than a jackal
(Gray Fox MGS1
)

#3884 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 18 June 2011 - 12:58

Και στο τώρα στα τελευταία chapter η Riruka π.χ τρώει ντόνατς, όπως και η Orihime χοτ ντογκ. Είναι ιδέα μου η μήπως ο Kubo είναι λιγάκι αμερικανόφιλος με αυτά; Γιατί ας πούμε μπορούσε να βάλει άλλα όπως Νουντλς, ή Ραμεν τώρα θα μου πείτε που κόλλησα ε; Λέπτομέρειες.

O Kubo είναι universal artist αγόρι μου :kakaka:

#3885 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 posts

Posted 19 June 2011 - 11:51

Πως θα εγραφε τον τιτλο του chapter πανω στα νουντλς?

gVaaH5O.jpg