Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 12 May 2011 - 20:04

Posted 12 May 2011 - 20:07
Posted 12 May 2011 - 20:33
Posted 12 May 2011 - 20:57
δε μ'εχει εντυπωσιασει ιδιαιτερα αλλα πιστευω οτι ετσι και ο mangaka του προσθεσει κατι ακομα(δεν ξερω τι μονο ο ιδιος ξερει) θα γινει πολυ πετυχημενος χαρακτηρας.....γενικοτερα ο kubo εχει την δυνατοτητα να σου παρουσιαζει εναν χαρακτηρα που στην αρχη δε σ'εντυπωσιαζει καθολου αλλα στην πορεια να τον ερωτευεσαι....αυτο εγινε ας πουμε στις περιπτωσεις urahara,ulquiorra,shinji και aizen....και την αντιστροφη ισως πορεια ακολουθησαν οι ichigo και ishida....Btw, αρέσει σε κανέναν σας ο Ginjou? Τον βρίσκω αρκετά bad-ass χαρακτήρα. Έχει κάτι sinister στο ύφος του (του χει κάνει και πόσα close-ups o Kubo).
Posted 12 May 2011 - 21:02

*waving intensifies*
Posted 12 May 2011 - 21:07
Posted 12 May 2011 - 21:11
βεβαια ο τροπος που νικαει ειναι εχοντας 100000000000 ασσους στο μανικι του τ'οποιο κατ'εμε ειναι χειροτερο και απo τα απειρα power ups του φραουλα....^Srsly, τι σας έχει κάνει ο Ishida? Είναι ο μόνος που έχει παραμείνει ο ίδιος από την αρχή, και δεν νικάει με ηλίθια power ups.
Posted 12 May 2011 - 21:12
Posted 12 May 2011 - 21:16
Also για θύμησε μου τους άσσους...
Το τόξο που είχε στη soul society, το power up που τον έκανε να χάσει τις δυνάμεις του, το νέο του τόξο, το σπαθί και το sprenger (που ουσιαστικά τα δύο τελευταία είναι, αλλά τεσπά).
Και σοβαρά είναι χειρότερα από τα power ups? Τουλάχιστον με τους άσσους υπάρχει κάποια στρατηγική.

*waving intensifies*
Posted 12 May 2011 - 21:22
Posted 12 May 2011 - 21:34
δεν ξερω το ολο μπουκαρω στο hueco mundo και απ'τη μια δυσκολευομαι με ενα πρων espada,παιρνω τον πουλο απ'τον szayel apolo μαζι μ'εναν ακομα,απ'την αλλη ξεσκιζω το espada no zero(παροτι δεν πεθαινει)....τεσπα τετοιες μπαρουφες στο bleach γινονται μ'ολους τους χαρακτηρες απλα στον ishida μου φανηκε περισσοτερο μη δικαιολογημενο απ'οτι με τους αλλους....^That.
Also για θύμησε μου τους άσσους...
Το τόξο που είχε στη soul society, το power up που τον έκανε να χάσει τις δυνάμεις του, το νέο του τόξο, το σπαθί και το sprenger (που ουσιαστικά τα δύο τελευταία είναι, αλλά τεσπά).
Και σοβαρά είναι χειρότερα από τα power ups? Τουλάχιστον με τους άσσους υπάρχει κάποια στρατηγική.
Posted 12 May 2011 - 21:40
Δηλαδη δεν σου αρέσει ο Ishida επειδή τις τρώει (άσε που πιο πάνω είπες ότι νικάει με 100000000000 άσσους

*waving intensifies*
Posted 12 May 2011 - 21:45
δεν ξερω το ολο μπουκαρω στο hueco mundo και απ'τη μια δυσκολευομαι με ενα πρων espada,παιρνω τον πουλο απ'τον szayel apolo μαζι μ'εναν ακομα,απ'την αλλη ξεσκιζω το espada no zero(παροτι δεν πεθαινει)....τεσπα τετοιες μπαρουφες στο bleach γινονται μ'ολους τους χαρακτηρες απλα στον ishida μου φανηκε περισσοτερο μη δικαιολογημενο απ'οτι με τους αλλους....
O Yammy είναι σκουπίδι χωρίς το release του, μακράν πιο αδύναμος απ' όλους τους Espada, οπότε ψιλοδικαιολογείται...
Posted 12 May 2011 - 22:19
οχι λεω οτι παρ'ολα αυτα νικησε τον yami αν και εχει δικιο ο wild monkey σ'αυτο που λεει απο πανω....τεσπα απλα για μενα δεν υπαρχει η δικαιολογια "καλη προετοιμασια" το bleach δεν ειναι naruto ολα ειναι καθαρα θεμα δυναμης(αν και ισως κατ'αυτον τον τροπο ο ishida αλλαζει λιγο την μονοτονια της σειρας σ'αυτο δεν μπορω να διαφωνησω)....anw για να κλεισω δεν ικανοποιηθηκα ιδιαιτερα με τον τροπο που νικουσε δεν μπορω να πω οτι ειμαι και full απογοητευμενος απ'αυτον τον χαρακτηρα,νταξ δεν καταλαβαινω γιατι εγινε και τετοιο θεμα....Καλά, εμ τις τρώει, εμ την πληρώνει και από πάνω; XD
Δηλαδη δεν σου αρέσει ο Ishida επειδή τις τρώει (άσε που πιο πάνω είπες ότι νικάει με 100000000000 άσσους); Τεσπά...
ps μολις θυμηθηκα και το ποσο μου την εδωσε οταν επαναληφθηκε το "κανω κατι τρελο γα τα δεδομενα μου το οποιο ομως με οδηγει να χασω τις δυναμεις μου"στην περιπτωση του ichigo....παροτι βεβαια αυτη τη φορα κρατησε 1,5 χρονο παλι το να λες οτι ο πρωταγωνιστης χανει τις δυναμεις του μονο και μονο για να τις ξαναβρει για δευτερη φορα ειναι καπως γελοιο imo(οσο σκατοαναμενο και αν ειναι)
ps2 sorry δεν εχω ορεξη για κραξιμο του manga ουτε θελω να σας χαλαω,απλα μου βγηκε....
Posted 12 May 2011 - 22:57