Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#3751 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 posts

Posted 08 May 2011 - 16:00

Ναι, αυτό θα ήταν θεικό τέλος, και ο Ichigo να χάσει για πάντα τις δυνάμεις του! Αλλά όλοι θέλουμε κι άλλο Bleach, τι να κάνουμε; :tensai:

έχεις δίκιο :thatsit:

#3752 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 11 May 2011 - 22:12

Εντάξει, νομίζω ότι το σημερινό ήταν το καλύτερο τεύχος που έχουμε δει εδώ και καιρό απ' το Bleach. Αποκτά κάποιο σασπενς η υπόθεση, η ροή της ιστορίας είναι αρκετά γρήγορη και οι καινούριοι χαρακτήρες έχουν τη φάση τους πλέον. +1 από μένα.

#3753 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 12 May 2011 - 10:17

Εξελίξεις και σασπένς.

Spoiler:

#3754 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 12 May 2011 - 11:00

^^ Ο Kubo πραγματικά αδικείται που δεν έχει φτιάξει ακόμα ecchi/hentai σειρά..

#3755 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 12 May 2011 - 14:49

ayto που μ'αρεσε στο σημερινο chapter ηταν που ειχε καπως πιο μεγαλους διαλογους και αντι να κρατησει 1 λεπτο ως συνηθως,κρατησε 2-2,5....κατα τ'αλλα πραγματικα νομιζει ο kubo οτι με σκηνες οπως ηταν η σημερινη στο τελος αφηνει cliffhangers και μας κανει να πεθαινουμε στην αγωνια??seriously??

#3756 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 12 May 2011 - 15:39

^Τότε γιατί το διαβάζεις? Από συνήθεια? Από μαζοχισμό? Εγώ ναι, έχω κάποια αγωνία να δω τι θα γίνει μετά, δε μιλάς εκ μέρους όλων...

#3757 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 12 May 2011 - 16:06

Εντάξει, νομίζω ότι το σημερινό ήταν το καλύτερο τεύχος που έχουμε δει εδώ και καιρό απ' το Bleach. Αποκτά κάποιο σασπενς η υπόθεση, η ροή της ιστορίας είναι αρκετά γρήγορη και οι καινούριοι χαρακτήρες έχουν τη φάση τους πλέον. +1 από μένα.

I also agree with you, Saru. +1

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#3758 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 12 May 2011 - 16:47

^Τότε γιατί το διαβάζεις? Από συνήθεια? Από μαζοχισμό? Εγώ ναι, έχω κάποια αγωνία να δω τι θα γίνει μετά, δε μιλάς εκ μέρους όλων...

δεν αναφερομαι σ'ολα τα chapters αλλα πιστευω οτι ναι στο σημερινο μονο αγωνια δεν ειχα....τεσπα ξερω τι να περιμενω οταν διαβαζω bleach γι'αυτο και δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα απλα το σημερινο εκανε μπαμ για μενα οτι ηθελε να προκαλεσει αγωνια και δεν μπορουσε,ενω τα προηγουμενα ουτε προκαλουσαν ουτε ηταν ομως ιδιαιτερα mystery wannabe....λογικο να εκνευριζεσαι απο τη στιγμη που οσα ειπα ερχονται σε πληρη αντιθεση με αυτα που ειπες εσυ πριν,να πω οτι δεν το'κανα επιτηδες απλα ηταν καποια πραγματα που ηθελα να πω ουτως η αλλως :hot:

#3759 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 12 May 2011 - 16:50

Όταν εμφανίζεται ο Ichigo βαριέμαι.Το υπόλοιπο ήταν μια χαρά chapter.Θέλω περισσότερο panel time για τους Ishida,Chad,άντε και Orihime.

Posted Image
Does this darkness have a name?

#3760 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 posts

Posted 12 May 2011 - 17:22

αυτό το arc έχει την δυναμική να γίνει epic fail, o urahara είχε λόγο να βοηθήσει τον ichigo, οι vizard είχαν λόγο να βοηθήσουν τον ichigo, οι fullbringer δεν βλέπω να έχουν κάποιο λόγο να τον βοηθήσουν, ελπίζω να δοθούν καλές εξηγήσεις, δεν μου άρεσε το chapter.

#3761 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 12 May 2011 - 17:35

αυτό το arc έχει την δυναμική να γίνει epic fail, o urahara είχε λόγο να βοηθήσει τον ichigo, οι vizard είχαν λόγο να βοηθήσουν τον ichigo, οι fullbringer δεν βλέπω να έχουν κάποιο λόγο να τον βοηθήσουν, ελπίζω να δοθούν καλές εξηγήσεις, δεν μου άρεσε το chapter.

Το 'χουν ήδη εξηγήσει...

#3762 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 posts

Posted 12 May 2011 - 17:42

Το 'χουν ήδη εξηγήσει...

δεν με πείθει αυτή η εξήγηση, περιμένω περισσότερες πληροφορίες.

#3763 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 12 May 2011 - 19:05

Bleach. Το μοναδικό manga που είναι fail μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. :P

Κανέναν δεν πείθει η εξήγηση των Fullbringers. Ωστόσο δεν είναι δύσκολο να φανταστείς ένα 17χρονο ο οποίος θέλει απεγνωσμένα να ανακτήσει τις δυνάμεις του και να βοηθήσει τους φίλους του που ένας - ένας δέχονται επίθεση απο έναν αλλόκοτο τυπά, να πείθεται απο τον Ginjo και την κουστωδία του.

Μην ξεχνάς πως ο Ginjo χρησιμοποίησε έξυπνα τις συναντήσεις του Urahara με την αδερφή του φράουλα (οι οποίες είναι γεγονός πως τις κρατούσαν κρυφές) και με τον πατέρα του για να κλονίσει την εμπιστοσύνη του Ιchigo στον αγαπημένο μας trollεπιστήμονα. Δεν είναι και τόσο απίστευτο που κατάφεραν να παρασύρουν τον Ichigo στην πλευρά τους.

:rolleyes:

Και επειδή έχω καιρό να το ποστάρω:
Spoiler:

#3764 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 posts

Posted 12 May 2011 - 19:17

Bleach. Το μοναδικό manga που είναι fail μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. :P

Κανέναν δεν πείθει η εξήγηση των Fullbringers. Ωστόσο δεν είναι δύσκολο να φανταστείς ένα 17χρονο ο οποίος θέλει απεγνωσμένα να ανακτήσει τις δυνάμεις του και να βοηθήσει τους φίλους του που ένας - ένας δέχονται επίθεση απο έναν αλλόκοτο τυπά, να πείθεται απο τον Ginjo και την κουστωδία του.

Μην ξεχνάς πως ο Ginjo χρησιμοποίησε έξυπνα τις συναντήσεις του Urahara με την αδερφή του φράουλα (οι οποίες είναι γεγονός πως τις κρατούσαν κρυφές) και με τον πατέρα του για να κλονίσει την εμπιστοσύνη του Ιchigo στον αγαπημένο μας trollεπιστήμονα. Δεν είναι και τόσο απίστευτο που κατάφεραν να παρασύρουν τον Ichigo στην πλευρά τους.

:rolleyes:

Και επειδή έχω καιρό να το ποστάρω:

Spoiler:

έχεις δίκιο :thumbup:, όσο για τον ΑΙΖΕΝ πιστεύω οτι χάρη σε αυτόν έκανε τέτοιο hype το bleach

#3765 Brook The Pirate King

Brook The Pirate King

Gomu Ningen

• Members
  • 190 posts

Posted 12 May 2011 - 20:00

δεν με πείθει αυτή η εξήγηση, περιμένω περισσότερες πληροφορίες.

Καλά, εννοείται πως αυτός δεν είναι ο κανονικός τους λόγος. Κάτι άλλο έχουν στο μυαλό τους και 100% σχετίζεται και με τον Isshin (αποκλέιεται να μην τον ήξεραν).

Επίσης, κάτι που είχα παρατηρήσει στο Bleach: προκειμένου να γίνει δυνατότερος ο Ίτσιγκος, ακολούθησε τον Urahara, αργότερα τα Vizard και τώρα τους Fullbringers, χωρίς να ξέρει σχεδόν τίποτα για το ποιοί είναι και τι σκοπούς έχουν! Δηλαδή, έτσι στο άκυρο, ακολουθεί όποιονδήποτε και όπου μας βγάλει;! Που να τον εντοπίσουν και οι μασόνοι να δούμε τι έχει να γίνει!:mador2:
Posted Image