Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Started By
Phantom Duck
, Jun 21 2008 20:04
6162 replies to this topic
Posted 13 April 2011 - 19:39
χμμμ πολυ γρηγορο τσαπτερ ...περιμενα κανα φουλμπρινγκ τυπου χολλοου να μας αφηνε συξυλους!
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]
Posted 13 April 2011 - 20:47
πφφφφ το 444 είχε και κάποια background τρομερή εξέλιξη.
Posted 13 April 2011 - 22:12
εγω δεν κατάλαβα τι γινεται στις τελευταιες σελιδες εκεί που τον εδειξε ως shinigami και επίσης δεν ξερω αν θα εχει ο ichigo τις hollow powers μαζι με τις shinigami ..... πάντως δεν περίμενα βιζιτα του tsukishima san τοσο νωρίς πολύ direct approach μιλαμε πάντως το chapter ηταν epicούρα σκετη σκατοπορώθηκα
Posted 13 April 2011 - 22:54
Εμένα η απορία μου είναι γιατί αυτή η S&M τύπισα προσφωνεί τόσο παθιασμένα στον Ichigo λες και είναι ο arch-rival της.. what the shit
Posted 14 April 2011 - 01:40
Το πες και μόνος σου... η τύπισσα είναι S&M. Πολύ θα θελα να τη δω να δένει κ να μαστιγώνει τον Φράουλα α λα S&M:slash:
Posted 17 April 2011 - 17:31
Κι εγώ δεν κατάλαβα πως απόκτησε τις δθνέμεις του πίσω ο Ichi (ή αν δεν έγινε αυτό, πως φόραγε την στολή shinigami). Αυτός ο καινούριος "κακός" της ιστορίας, δεν ξέρω πόσο δυνατός είναι και τι θέλει να πετύχει, αλλά η Orihime είπε στον Chad ότι τις θύμισε κάποιον από παλιά, δεν το πολυκαταλαβαίνω. Θέλω να δω επιτέλους την Rukia!!!
Posted 18 April 2011 - 19:17
Eλπιζω το weapon του Kurosaki να μν ειναι ιδιο, οπως το προηγουμενο Shikai του η οπως το πρωτο σπαθι που ειχε στην αρχη της σειρας.
Ελα λιγο εξελιξη δν βλαπτει.
Ελα λιγο εξελιξη δν βλαπτει.

Posted 20 April 2011 - 21:32
Περιμενουμε μαχη tsukishima vs ginjou πάντως εγώ πιστεύω οτι τον έχει ο tsukishima ( τι σκατά αρχηγός ηταν ) ..... πάντως δεν πολυκατάλαβα τι παιχτηκε με τον ichigo .
Posted 20 April 2011 - 22:11
Α ρε Kubo στους χαρακτηρες, στις μαχες και γενικα στα κουλ καρε εισαι αψογος. Αλλα μεχρι εκει XD
Posted 20 April 2011 - 22:20
μα γι'αυτο ακριβως υπαρχει το bleach....σε αλλα manga οι μαχες υπαρχουν για να σπαν τη μονοτονια του story,στο συγκεκριμενο το story υπαρχει για να σπαει την μονοτονια των μαχων(τι ειπα παλι)!!!!!Α ρε Kubo στους χαρακτηρες, στις μαχες και γενικα στα κουλ καρε εισαι αψογος. Αλλα μεχρι εκει XD
Posted 20 April 2011 - 22:52
Παίδες και παιδούλες ήρεμα με το spam kk? Aρκετά post τα έφαγε η μαρμάγκα οπότε on topic, περιεκτικά και ουσιαστικά από εδώ και εμπρός.
Posted 21 April 2011 - 09:45
Γεια σου ρε Ichigo με τα push-ups σου