Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#3706 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2011 - 23:54

Από τις πολύ λίγες φορές που παράτησα chapter στη μέση από τη βαρεμάρα :nosey:
Άλλη μια φορά που θυμάμε το είχα κάνει ήταν στο SWOT.

Τελικά ίσως να μην ήταν η καλύτερη ιδέα να κάνει νέα αρχή το bleach.Δε ξέρω, μου φαίνετε αρκετά λιγότερο διασκεδαστικό από ότι ήταν.

qzMHWHd.png

#3707 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2011 - 12:11

Θελω να συμφωνησω με τα παιδια στο γεγονος οτι ο κουμπο απλα κανει prelong χωρις λογο...
Το bleach θα επρεπε να εχει τελειωσει... Για την ωρα ειναι βαρετο και παλι καπως επαναλμβανομενο!
Ελπιζω να αλλαξει στην πορεια... Δεν θελω να το κανω drop αλλα το σκεφτομαι πολυ σοβαρα!

#3708 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2011 - 14:53

Εμένα πάλι μου θύμησε αυτές τις ιερόδουλες που πηγαίνουν σε πάρτι ντυμένες αστυνομικίνες. :hahaha:

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#3709 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2011 - 15:04

και μενα τα τελευταια chapters με αφηνουν αρκετα αδιαφορο μονο το σχεδιο αξιζει :/

ρε παιδια πραγματικα τωρα πως και δεν του'χει βαλει χερι η jump του kubo μπας και συνετιστει??

#3710 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2011 - 16:25

Εμένα πιο πολύ με ανησυχεί το πόσο μικρά είναι τα chapters των τελευταίων μηνών. Είμαι σίγουρος ότι όλο το arc με τους fullbringers έως τώρα μπορεί να καλυφθεί άνετα σε λιγότερα από 10 επεισόδια του anime.

#3711 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2011 - 16:42

και μενα τα τελευταια chapters με αφηνουν αρκετα αδιαφορο μονο το σχεδιο αξιζει :/

ρε παιδια πραγματικα τωρα πως και δεν του'χει βαλει χερι η jump του kubo μπας και συνετιστει??

Lolwut! Ποιο σχέδιο; :hahaha:

Στην WSJ δεν τους ενδιαφέρει αν είναι ενδιαφέρουσα η σειρά. Από τη στιγμή που υπάρχουν fanboys που κρατούν τις βαθμολογίες του Bleach καθώς και τις πωλήσεις του σε τόμους υψηλά, αυτό και μόνο τους αρκεί.
That's one of the reasons we love WSJ. :joyful:

Εγώ πάλι αναρωτιέμαι αν ο Kubo ξέρει τι είναι το background. Τα panels που έχουν bg είναι μετρημένα στα δαχτυλά. Είναι τόσο άσχετος ή δεν έχει assistants?

*waving intensifies*

#3712 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2011 - 19:32

Lolwut! Ποιο σχέδιο; :hahaha:

Στην WSJ δεν τους ενδιαφέρει αν είναι ενδιαφέρουσα η σειρά. Από τη στιγμή που υπάρχουν fanboys που κρατούν τις βαθμολογίες του Bleach καθώς και τις πωλήσεις του σε τόμους υψηλά, αυτό και μόνο τους αρκεί.
That's one of the reasons we love WSJ. :joyful:

Εγώ πάλι αναρωτιέμαι αν ο Kubo ξέρει τι είναι το background. Τα panels που έχουν bg είναι μετρημένα στα δαχτυλά. Είναι τόσο άσχετος ή δεν έχει assistants?

δεν ειναι τπτ ιδιαιτερο το σχεδιο του απλα του'χω μια ιδιαιτερη συμπαθεια για καποιο λογο....

δικιο εχεις σ'αυτο που λες για τη jump.....πιστευω ομως οτι μεγαλο ρολο παιζει και το πως τα παει το manga στην αμερικη και ευελπιστω οτι καποια στιγμη θα παρουν χαμπαρι τα αμερικανακια ποσο ασυνεπες story εχει το bleach......αλλα αν ειναι να περιμενουμε μεχρι τοτε!!!:frozen:

#3713 Xeiji

Xeiji

ohayoooo

• Members
  • 60 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2011 - 01:49

443
Spoiler:

Οστοσω, ερωτηση - ειναι κανεις αλλος που να του τη σπαει ο chado? Μου φαινεται σαν καπως να την ειδε, σα να χει αλλαξει βρε αδερφε...
otan oi aetoi petoun psila, i koutsoulia ponaei.

#3714 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2011 - 01:53

wow αυτη με τις μποτες μου θυμιζει την λιναλι ..αλλα ειναι στην εκδοση της αλλης μαυρουλας στο μπριτς!
οι κλοτσιες παντα μου αρεσαν ...απο την χρηση του howarang στο τεκκεν ...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#3715 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2011 - 01:58

443

Spoiler:

Οστοσω, ερωτηση - ειναι κανεις αλλος που να του τη σπαει ο chado? Μου φαινεται σαν καπως να την ειδε, σα να χει αλλαξει βρε αδερφε...

ναι και εμένα κάπως έτσι μου φαίνεται αλλά μου είναι αδιάφορος, η άλλη είχε τραγική δύναμη με τις μπότες όσο πιο πολύ βρωμίζουν πολλαπλασιάζεται η δύναμη της, έλεος.

btw ο πολυμήχανος kubo έβαλε 2 clifhangers σε αυτό το chapter :hahaha:

#3716 Xeiji

Xeiji

ohayoooo

• Members
  • 60 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2011 - 02:12

θα πλανταξουμε απο τη βρωμα δηλαδη χαχα, btw οπως ειπε καποιος νωριτερα η τυπισσα κανει για s&m hehe..

πσσσσσσσσ tekken! τι μου θυμισες τωρα.... μπροστα στο howarang αυτη δεν κλανει μια. Αντε το πολυ να του να του καθαρισει τα παπουτσια ή μασαζ στις γαμπες του :kakaka:
otan oi aetoi petoun psila, i koutsoulia ponaei.

#3717 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2011 - 13:30

Μπορώ να πω ότι το τελευταίο chapter ήταν αξιοπρεπές για τα δεδομένα του Bleach. Ανυπομονώ για εκείνη τη στιγμή που το Bleach θα αποκτήσει ξανά σασπένς :if:

#3718 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2011 - 13:35

btw ο πολυμήχανος kubo έβαλε 2 clifhangers σε αυτό το chapter :hahaha:

Ναι, απορώ πως θα αντέξω από την αγωνία μέχρι το επόμενο chapter.

Ούτε να το κοροϊδέψω δεν μπορώ πια το Bleach.
Πραγματικά, δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω... είναι και πολλά.

*waving intensifies*

#3719 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2011 - 13:51

καλα αμα τα chapters δεν ειχαν τοσο μεγαλα panels δυσκολο να διαβαζα το σημερινο.....θα συμφωνησω με τον wild monkey οτι για τα δεδομενα της σειρας ηταν ενα σχετικα καλο chapter παροτι δεν πολυκαταλαβα τι παιχτηκε γιατι εχω μια ταση τωρα τελευταια να διαβαζω ετσι για αν διαβαζω και να παρατηρω το σχεδιο,δεν πολυεπεξεργαζομαι τα οσα συμβαινουν.....

#3720 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2011 - 19:25

Οκ, το 444 ήταν το καλύτερο που έχουμε δει εδώ και αρκετό καιρό. Επιτέλους η δράση αρχίζει να κλιμακώνεται.