Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#3616 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 06 January 2011 - 15:19

Λόγω διακοπών, την επόμενη εβδομάδα.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#3617 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 06 January 2011 - 15:23

Jump is on a break until the 2nd week in January, that means no Naruto, Bleach, Toriko or Reborn until then.

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#3618 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 12 January 2011 - 22:52

New Bleach Chapter 433 is out!

edit: Δεν ξέρω για το τι θα πείτε αλλά εμένα μου άρεσε >.<

Edited by Jiji, 12 January 2011 - 23:01.

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#3619 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 12 January 2011 - 23:07

Καλυτερο απο τα προηγουμενα but still crappy
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#3620 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 12 January 2011 - 23:14

Μια χαρά chapter ήταν. Μάθαμε και από που προήλθαν οι δυνάμεις του Chad. Ελπίζω βέβαια να εξελιχθέι κάπως καλύτερα, γιατί ο σκόπος τους μου φαίνεται κάπως ηλίθιος.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#3621 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 13 January 2011 - 00:18

Αν ο Ichigo ξαναποκτήσει τις δυνάμεις του, τότε οι υπόλοιποι θα τις χάσουν; Είναι σαν δυο δοχεία που όταν το ένα αδειάζει, γεμίζει το άλλο;
Δεν κατάλαβα πώς ακριβώς θα γίνει η δουλειά για να ξαναγίνει shinigami ο Ichigo.

#3622 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 13 January 2011 - 00:20

" Since you lost your powers i haven't been able to look at you!!"

:hahaha::hahaha::hahaha:

Κοινώς άμα δεν είσαι Shinigami, Ιchigo στα παλιά μου τα παπούτσια σε γράφω και κάνω τον ζωγράφο. Αχ ρε Chad κάφρε να σαι καλά με έκανες και γέλασα.

Το εκνευριστικό tsun tsun dere dere overgrown ημίτυφλο loli ελπίζω να πεθανει αργά και βασανιστικά.

Other than that the chapter was ok

Αν ο Ichigo ξαναποκτήσει τις δυνάμεις του, τότε οι υπόλοιποι θα τις χάσουν; Είναι σαν δυο δοχεία που όταν το ένα αδειάζει, γεμίζει το άλλο;
Δεν κατάλαβα πώς ακριβώς θα γίνει η δουλειά για να ξαναγίνει shinigami ο Ichigo.

Όχι. Προκειμένου να απαλλαγούν οι άλλοι από τις ανεπιθύμητες δυνάμεις τους πρέπει ο Ichigo να ξανακερδίσει τις δικές του για να μπορεί να τους τις πάρει. Δεν κατάλαβες πώς θα ξαναπάρει ο Ichigo τις δυνάμεις του γιατί δεν είπαν ακόμη.

Αυτό το "κάποιοι από εμάς κατόρθωσαν να γίνουν άνθρωποι" με προβλημάτισε. Υπονοεί ότι κάποιοι άλλοι έγιναν κάτι άλλο? Και τι θα συμβεί στην εσωτερική ισορροπία του ichigo αν αυξάνεται το hollow power ποσοστό μέσα του?

#3623 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 13 January 2011 - 00:27

Άρα όχι μόνο θα επανακτήσει τις δυνάμεις του αλλα θα λάβει και ένα γενναιόδωρο power up;

Ο Sad ωραίος, χαίρομαι που αναβαθμίζεται ο ρόλος του στο Bleach.

#3624 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 13 January 2011 - 02:27

OMIGOD HE IS A HOTTIE XD

Ya επιτελους λιγο screen time σε chad ^^

2bbd14fc.jpg

#3625 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 13 January 2011 - 14:34

"Θα σου δώσουμε τις δυνάμεις μας για να επανέλθουν οι δικές σου".Sorry παίδες αλλά δε μασάω.Τόση μεγαλοψυχία?Ή είναι πια τέτοιο το βάρος του να'χουν αυτές τις δυνάμεις?(κλαψ!Δεν αντέχω τόσο πόνο!!!:run:)Βρωμοδουλειά μου μυρίζεται.Μην ξεχνάμε την επίθεση κατά του Ishida (μπλεγμένοι θα'ναι) καθώς και τον τρόπο που προσέλκυσαν τον Ichigo...με υπόνοιες για το πραγματικό πρόσωπο του Urahara και του ίδιου του πατέρα του!(αφού πετάνε λάσπη στον Urahara είναι ύποπτοι!:mador2:)

Posted Image
Does this darkness have a name?

#3626 HelenGreece4ever

HelenGreece4ever

Girisha

• Members
  • 183 posts

Posted 14 January 2011 - 01:00

LOL, αυτοί οι τύποι είναι σαν 2οι Vizards (που δεν τους έχουμε δει μέχρι τώρα :nanana:) Και btw αυτό το κορίτσι, με τις κοτσίδες φοράει μια μπλούζα που είναι ολόιδια με μια δικιά μου :kakaka: Αναρωτιέμαι τι ακριβώς θα δούμε στο επόμενο, ελπίζω όχι κάτι βαρετο
る  ギ

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#3627 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 14 January 2011 - 09:06

Kαλό chapter, λίγο asspull, αλλά καλό.

#3628 Salvation

Salvation

Ultraman

• Members
  • 43 posts

Posted 14 January 2011 - 13:50

Aφου το αφεντικούλι μοιάζει στον Αιzen-sama, κάτι σάπιο υπάρχει στον κόσμο του Βliach :P :P
Πολύ καλό για να είναι αληθινό, λογικά το ομοίωμα του Αιzen-sama θέλει δικιά του την Ηοllow δύναμη του Ιchi-δεν ξέρω τι μου γίνεται και τα χάφτω ολα .
How you put a signature_ ? Ο_ο

#3629 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 posts

Posted 14 January 2011 - 15:10

Απ'ό,τι κατάλαβα εγώ , ο τύπος είπε πως οι άλλοι βρήκαν κάποιον άλλο shinigami και του δώσανε τις δυνάμεις τους ( καθώς ανέφερε πως δεν είναι μόνο ο ichigo που είναι
μισός human-μισός shinigami...οπότε ίσως new bad guy? γιατί δεν δώσανε τις δυνάμεις τους σε αυτόν ; ή το ζήτησε ο chad? ) ....άρα , o ichigo θα πάρει πίσω τις δυνάμεις του με κάποιο σημαντικό boost...
Dunno , κάτι μου βρωμάει ... τόσο μίσος πια για τις δυνάμεις τους ; come on ... άσε που σίγουρα αυτοί επιτέθηκαν στον ishida...και προσπάθησαν να σπιλώσουν το όνομα του urahara :madtodeath: ......
Posted Image

#3630 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 14 January 2011 - 18:40

Aφου το αφεντικούλι μοιάζει στον Αιzen-sama,

That's a blasphemy you know.

Προφανώς και δεν είναι αθώα τα κίνητρα των Xcution guys. Χαίρομαι με αυτό και συνεχίζω να ελπίζω πως αυτή η ομάδα θα είναι antagonists και όχι μια διαφορετική version των Vizards. Τέλος μπορεί η πλοκή να μην θυμίζει Bleach αφού υπάρχει η παντελής απουσία shinigami όμως σε "αγκιστρώνει" στην ροή της αρκετά πιο πολύ απο το προηγούμενο arc. Έχει ενδιαφέρον να δούμε που θα το πάει ο Kubo.

Any guess στο ποιος ήταν ο shinigami/human hybrid που ανέφερε ο Ginjo ? Ο Ιsshin μάλλον σωστά ?