Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#3571 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2010 - 18:17

Μου άρεσε που το μυστήριο κορυφώνεται. Τουλάχιστον μάθαμε ότι οι νέοι «κακοί» είναι άνθρωποι(αν πιστέψουμε τον πατέρα του Ishida). Λέτε να είναι τίποτα παραστρατημένοι Quincy; (στην πρώτη σελίδα του 429 βλέπουμε έναν τύπο να φοράει σταυρό, σύμβολο που συναντάται στους quincy)

#3572 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2010 - 18:26

Φαση ειχε οταν μιλουσε στον καθρεπτη η orihime χεχε.

2bbd14fc.jpg

#3573 HelenGreece4ever

HelenGreece4ever

Girisha

• Members
  • 183 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2010 - 19:44

Poor Uryuu... νομίζω ότι αυτός που μίλαγε στον Ichigo το έκανε ή κάποιος από αυτούς που ειν μαζί του, δεν θυμάμαι ονόματα. άντε να μάθουμε κάτι παραπάνω γι' αυτούς.
る  ギ

Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#3574 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2010 - 20:04

Αν εξαιρέσουμε τις (πεταμένες) σελίδες με την Orihime και τις αδερφές του Ichigo ήταν αρκετά καλό chapter. Είδαμε Ishida-chichi και μάθαμε κάτι λίγα για τους νέους villains. Άντε να προχωράμε σιγά σιγά....

Δημοσιευμένη  εικόνα
Does this darkness have a name?

#3575 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2010 - 20:10

Λατρεύω μπαμπά Ishida. Σαδιστής με τα όλα του. Kαι βασικά τα slice of life κομμάτια του Bleach πιστεύω ότι είναι και τα καλύτερα.

Ίσως ο Kubo πρέπει να αλλάξει genre. :P

#3576 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2010 - 20:49

μου αρεσε στοπ
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#3577 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2010 - 21:03

Αν γινόταν slice of life θα έπρεπε να αφαιρέσουν χαρακτήρες όπως ο Kenpachi που είτε θα κοιμάται είτε θα παλεύει μέχρι θανάτου και ο captain commander που απλά κάθεται(κι ούτε γερνάει, ούτε γίνεται νεότερος).

#3578 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2010 - 21:05

Eννοούσα να ξεκινήσει καινούριο manga καλέ όχι να κάνει το Bleach slice of life. :hahaha:

#3579 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2010 - 21:32

Παραδέχομαι πως δεν μου αρέσει και πολύ το arc αλλα το συγκεκριμένο chapter μου κέντρισε το ενδιαφέρον πάλι. Γενικά πλανιέται μια ατμόσφαιρα μυστηρίου γύρω απο τον Ichigo ενώ ο ίδιος φαίνεται χαμένος στο σκοτάδι γεγονός το οποίο συνδιάζεται άριστα με το γεγονός πως δεν έχει τις δυνάμεις του. Εντάξει, ο μπαμπάς του Ishida παίζει να είναι και ο 2ος πιο cool χαρακτήρας της σειράς. Ελπίζω και πιστεύω πως θα τον δούμε περισσότερο σε αυτό το arc.

Συμφωνώ για το slice of life. Μου άρεσε πολύ η συζήτηση των δύο αδερφών του Ichigo και η ατάκα της Karin (χτυπώντας στον 4ο τοίχο) πως ο αδερφός τους είναι έφηβος και όχι anime character.

Αντε στο επόμενο θα μάθουμε (hmph...) περισσότερα για αυτούς τους Xcution guys.

welcome back black kaiser :P

Don't. You'll have to "welcome" me many times this year :P

#3580 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2010 - 01:44

Ρε σεις επι 2 χρονια + στο bleach δεν βλεπαμε τιποτα αλλο περα απο μαχες.
Κατι τοσο χαριτομενο και χαρουμενο δεν σας αρεσει?
Eνα Break δηλαδης.
Εγω το ευχαριστιεμαι πολυ το bleach οπως ειναι τωρα.
+1 στην Iristella.

2bbd14fc.jpg

#3581 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2010 - 01:47

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Ο KUBO ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ISHIDA!
<3

#3582 RestInPieces

RestInPieces

Anime Newbie

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2010 - 05:33

Τερμα απογοητευση για μενα, ωραιο το suspense αλλα υπαρχουν και ορια.

Το concept των humans που ηρθαν απο το πουθενα και που εχουν αναπτυχθει τοσο ωστε να ειναι δυνατοτεροι απο ishida o οποιος πολεμουσε σχεδον ισαξια με Espada, οταν ολοκληρος ο κοσμος κινδυνευε, δεν μου φαινεται καλο αλλα ειναι πολυ νωρις για να το κρινω αυτο.

Πεταει και ενα ακυρο brother-sister complex στη μεση - στο Bleach - και τριτωνει το κακο...

Το μονο θετικο ηταν η εμφανιση του πατερα του Ishida.

#3583 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2010 - 20:03

O Kubo αποφάσισε να trollarei το manga του psyren μιας και τελείωσε και να βάλει hints αιμομιξίας.
Καλά πάμε...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3584 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2010 - 20:57

Αν εξαιρέσουμε τις (πεταμένες) σελίδες με την Orihime και τις αδερφές του Ichigo ήταν αρκετά καλό chapter. Είδαμε Ishida-chichi και μάθαμε κάτι λίγα για τους νέους villains. Άντε να προχωράμε σιγά σιγά....

+1

Πραγματικά για πέταμα όμως!:puke:

Nice new developments in the rest pages though

#3585 RCkiller

RCkiller

Anime Newbie

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2010 - 12:14

Δε ξέρω γιατί συνεχίζω να το διαβάζω. Μήπως είναι ψυχαναγκασμός; Μήπως για να γκρινιάζω εδώ; Μήπως γιατί τελικώς είμαι όντως μαζόχας; Όπως είχαν πει κάποτε και οι Dattebayo: "Bounto συγγνώμη, ελάτε πίσω!".
17/9/2010 17:34 #anime.gr <LethalMike> oles oi kopeles anomales einai