Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#3511 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 11 November 2010 - 23:00

βασικα μας εχει βαλει εναν ακιρο τυπο απο το πουθενα εδω και 2 κεφαλαια και προσπαθει να δημιουργησει μυστηριο απο το τιποτα..
(ενω μας απασχολουν ποσα ερωτηματα απο το προηγουμενο αρκ, του στυλ ποιο το παρελθον των γονιων του ιτσιγκο, που ακομη και βλακας να ταν δεν μπορει να μη ρωτησε τον πατερα του μετα απο τοσα που υποθηκαν)

Τουλάχιστον, υπάρχει ένας, let's say, σκοπός (ξέρω μπούρδα είπα, but you got what I mean).

Lolwut? When? Who? How? :hihi2:

Υποτηθέμενα μιλάμε πάντα. Μην ξεχνάμε, that's bleach we're talking about! :kakaka:

But let's end it here, γιατί θα αρχίσουν να μαζεύονται τα ποστς και άντε μετά να απαντήσεις. XD

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#3512 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 11 November 2010 - 23:03

Mα ούτε καν υποθετικά δεν μπορεί κάποιος να προδικάσει τι θα γίνει σε ένα arc του οποίου το αμέσως προηγούμενο θα μπορούσε κάλλιστα να έχει λήξει ολόκληρη τη σειρά.:hihi2:

Anw παρακαλώ πολύ και εγώ οι υποθέσεις να μην επεκταθούν γιατί η συζήτηση αποσυντονίζεται και θα μπλέξουμε τα μπούτια μας στο τέλος.

#3513 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 11 November 2010 - 23:42

δεν ξέρω αν θα το συνεχίσει έτσι όλο το ark όπως αναφέρθηκε πιο πάνω (btw source on that?)

[hollow ichigo mode]HONNOU![/hollow ichigo mode]

Gotta love this speech...

http://www.youtube.com/watch?v=DxZ0B0SRcKM&feature=related

2bbd14fc.jpg

#3514 HelenGreece4ever

HelenGreece4ever

Girisha

• Members
  • 183 posts

Posted 13 November 2010 - 00:44

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙ :nanteee::zetsubou::run: Αλλάξανε και τον Ishida, γιατι;;; Αυτές οι αλλαγές δεν μ αρέσον καθόλου. Τέσπα, αυτό το chapter δεν έδειξε τίποτα παραπάνω από την καθημερινή ζωή του Ichigo.. ελπίζω να μην συνεχιστεί για πολύ αυτό, γιατί δεν είναι καθόλου σαν το παλιό καλό bleach, ελπίζω να μάθουμε και κάτι για αυτόν τον άγνωστο, που φένεται κάτι σαν "ο καινούριος Aizen".
る  ギ

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#3515 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 posts

Posted 13 November 2010 - 18:38

i do enjoy bleach once again:wis:. seeing ichigo fight everything that moves for countless chapters(almost from the beginning of the manga i dare say) has bored me to death. it's time for bleach to gain a plot that doesn't involve endless fighting :hehehe:

#3516 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 14 November 2010 - 06:42

Θα πω την αμαρτία μου.Αν και το όλο τέλος της Aizen arc ήτανε ηλίθιο και απογοητευτικό το reboot μπορώ να πω ότι ξεκίνησε αρκετά καλά.Τίποτα το σπουδαίο,τίποτα παραπάνω από κάποιο άλλο random battle shonen στα πρώτα του βήματα αλλά επιτέλους έχουμε ελπίδες να δούμε κάτι ποιοτικό (για το είδος πάντα) στο συγκεκριμένο manga κάτι που έχει να συμβεί εδώ και πολλούς μήνες.Αν μη τι άλλο ένα reboot το ήθελε μιας και είχε καταντήσει τραγικό σε πολλά σημεία.

#3517 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 17 November 2010 - 16:49

Chapter 427 is out out and it's so beeping awesome *o* :Q_______

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#3518 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 17 November 2010 - 17:13

προχωράει κάπως η ιστορία αλλα εντάξει, μέτριο chapter με κλασικούς διαλογους για 2χρονa. η τύπισσα είναι συμπαθητική πάντως :P

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#3519 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 17 November 2010 - 17:29

προχωράει κάπως η ιστορία αλλα εντάξει, μέτριο chapter με κλασικούς διαλογους για 2χρονa. η τύπισσα είναι συμπαθητική πάντως :P

+1 20 δευτερα τις ζωης μου χαραμιστικαν και αυτην την βδομαδα

Edited by alxdjo, 17 November 2010 - 17:47.

Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#3520 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 17 November 2010 - 17:40

μην ξεχνας και αυτα που ξοδεψες για να το γραψεις xD

για την ωρα δεν βλεπουμε τιποτα παντος.. τα κλασσικα υπονοουμενα του κουμπο, τελικα δεν παλευτε η δουλεια, ειδικα τωρα που τελειωσε η μαχη, θα το παρατησω και θα τα διαβασω μαζεμενα μπας και βλεπω εξελιξη γιατι ενα ενα ειναι πραγματικα χασιμο χρονου...

#3521 Nessaj

Nessaj

Chaos lord

• Members
  • 110 posts

Posted 17 November 2010 - 18:06

με λιγα λογια μας ειπε σχεδον οτι ο ichigo αρχισε να βρισκει τις δυναμεις του και μαλον η karin το καταλαβε και μαλλον γιαυτo πηγε στον urahara αλοστε το ειπε και ο ishida οτι ενιοσε ριαζτου στον ichigo

#3522 Aldark

Aldark

Αιώνιος Ρομαντικός

• Members
  • 317 posts

Posted 17 November 2010 - 22:18

too much randomness.....:if:

Μονο η Orihime μου φανηκε a bit sexier....αλλα θα μου τα χαλασει μετα...:smokingg:

Hunter_x_Hunter_image_hunter_x_hunter_36

#3523 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 18 November 2010 - 01:14

Τελικά η εργοδότρια του Ichigo μου θυμίζει την Kukaku Shiba. Κι έλεγα ποιά μου θυμίζει άραγε...
Κατα τ' άλλα ωραίο το chapter. Απο τη στιγμή που θα αποκαλυφθούν στοιχεία για τον Isshin και το arc δεν θα αναλωθεί στις part time δουλειές των πρωταγωνιστών είμαι ικανοποιημένος. Μια χαρά είναι το bleach.

#3524 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 18 November 2010 - 14:27

Ακομα δειχνει πως μεγαλωσαν οι χαρακτηρες ... Αλλο ενα βαρετο chapter ... Τουλαχιστον να μαθουμε στο επομενο τιποτα για Isshin .

#3525 Aldark

Aldark

Αιώνιος Ρομαντικός

• Members
  • 317 posts

Posted 18 November 2010 - 18:22

Τελικά η εργοδότρια του Ichigo μου θυμίζει την Kukaku Shiba. Κι έλεγα ποιά μου θυμίζει άραγε...

Aν και φοραει περισσοτερα ρουχα...

Α κι ο τίτλος του Arc είναι πολύ lame....

Hunter_x_Hunter_image_hunter_x_hunter_36