Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 11 November 2010 - 14:25
Posted 11 November 2010 - 15:45
Posted 11 November 2010 - 17:36
όπως λέει και ο τίτλος ξέρει κανεις τι θα γίνει στο manga και αν ο ichigo θα ξαναπάρει shinigami powers ???
Posted 11 November 2010 - 19:39
@Thanos1547: Κανείς δεν ξέρει, αλλά το πιθανότερο είναι να ξαναπάρει τις δυνάμεις του.

*waving intensifies*
Posted 11 November 2010 - 19:48
?????????????????????????????????????????????????????????????????Παιδιά, ηρεμήστε λίγο. Αρχή του arc είναι και, όπως είδαμε από την τελευταία σελίδα, προχωράει σιγά-σιγά η ιστορία (ασχολίαστο αυτό με το ramen). Μου φαίνεται ότι έχει καταντήσει πολύ της μόδας το θάψιμο του Bleach τελευταία.........
@Thanos1547: Κανείς δεν ξέρει, αλλά το πιθανότερο είναι να ξαναπάρει τις δυνάμεις του.
τοσους μηνες (σε λιγο χρονια) τι κανουμε?
anyways καινουργιο γκομενακι προστεθηκε στο bleach, περα απο αυτο δεν ειδαμε ακομη κατι ιδιαιτερο
Posted 11 November 2010 - 19:54

*waving intensifies*
Posted 11 November 2010 - 20:50
Posted 11 November 2010 - 22:20
Αναφέρομαι, κυρίως, στους διάφορους Bleach-tards, οι οποίοι μόλις είδαν το θάψιμο που τρώει το Bleach στα πιο σοβαρά (
) forums είπαν να μπουν και αυτοί στο παιχνίδι. Και ούτως ή άλλως αφού έχει φάει θάψιμο το Bleach τόσους μήνες γιατί το συνεχίζουμε? Αφού ήδη ξέρουμε το σόι manga/anime είναι.
Μέχρι το τέλος του προηγούμενου arc ήταν αξιοπρεπές. Εντάξει, ίσως κάποιες φορές η ιστορία εξελισσόταν αρκετά αργά, αλλά δεν ήταν σοβαρός λόγος για παράπονα αυτός. Τα τελευταία 3-4 chapters όμως είναι γελοία, περιμένω πότε θα εμφανιστεί ο Pikachu.
Posted 11 November 2010 - 22:21
Μου φαίνεται πως το bleach κοινό δεν θαναι ποτέ ευχαριστημένο lol, πάντα κάτι θα βρομάει xP
p.s. Έφερα το Ramen!
Posted 11 November 2010 - 22:24
Δεν περιμένω να σκάσει όλη η Soul Society από τώρα ειδικά όταν έχει προηγηθεί ένα ark σαν το προηγούμενο και βλέπουμε όλη την ιστορία από την οπτική ένος συνηθισμένου πλέον Ichigo. Τώρα δεν ξέρω αν θα το συνεχίσει έτσι όλο το ark όπως αναφέρθηκε πιο πάνω (btw source on that?) αλλά προσωπικά η τρέλα και η randomiλα δεν θα με χαλάγανε.
Also Unagiya= Gintama reference ή είναι η ιδέα μου?
EDIT: LOL SWA for more than one reasons. XD
Posted 11 November 2010 - 22:30
Μέχρι το τέλος του προηγούμενου arc ήταν αξιοπρεπές. Εντάξει, ίσως κάποιες φορές η ιστορία εξελισσόταν αρκετά αργά, αλλά δεν ήταν σοβαρός λόγος για παράπονα αυτός. Τα τελευταία 3-4 chapters όμως είναι γελοία, περιμένω πότε θα εμφανιστεί ο Pikachu.
Δηλαδή μου λες ότι έτσι όπως άρχισε το bleach ήταν αξιοπρεπές. Ένα αγόρι απέκτησε από ένα κορίτσι (ακούγεται λίγο lol έτσι όπως το λέω, αλλά anywayz) δυνάμεις shinigami και άρχησε να σκοτώνει random hollows.
Τουλάχιστον σε αυτό το arc μας έχει γίνει ξεκάθαρο ότι υπάρχει ένας συγκεκριμένος κάκος (or whatevah).

*waving intensifies*
Posted 11 November 2010 - 22:31
Τουλάχιστον σε αυτό το arc μας έχει γίνει ξεκάθαρο ότι υπάρχει ένας συγκεκριμένος κάκος (or whatevah).
Lolwut? When? Who? How?
Posted 11 November 2010 - 22:33
Posted 11 November 2010 - 22:35
γιατι δεν σταματα να μας εκπλησει!Αναφέρομαι, κυρίως, στους διάφορους Bleach-tards, οι οποίοι μόλις είδαν το θάψιμο που τρώει το Bleach στα πιο σοβαρά (
) forums είπαν να μπουν και αυτοί στο παιχνίδι. Και ούτως ή άλλως αφού έχει φάει θάψιμο το Bleach τόσους μήνες γιατί το συνεχίζουμε? Αφού ήδη ξέρουμε το σόι manga/anime είναι.
βασικα μας εχει βαλει εναν ακιρο τυπο απο το πουθενα εδω και 2 κεφαλαια και προσπαθει να δημιουργησει μυστηριο απο το τιποτα..Δηλαδή μου λες ότι έτσι όπως άρχισε το bleach ήταν αξιοπρεπές. Ένα αγόρι απέκτησε από ένα κορίτσι (ακούγεται λίγο lol έτσι όπως το λέω, αλλά anywayz) δυνάμεις shinigami και άρχησε να σκοτώνει random hollows.
(ενω μας απασχολουν ποσα ερωτηματα απο το προηγουμενο αρκ, του στυλ ποιο το παρελθον των γονιων του ιτσιγκο, που ακομη και βλακας να ταν δεν μπορει να μη ρωτησε τον πατερα του μετα απο τοσα που υποθηκαν)
Posted 11 November 2010 - 22:46
EDIT: LOL SWA for more than one reasons. XD
Ownage! XD
Έχουνε βαλθεί πάντως όλοι να βγάλουνε aizen τον τυπά.. Αν είναι έτσι τότε και η καινούργια τύπισα είναι η Unohana (ή πως τη λένε αυτή που δίθεν ψοφάει όλη την ώρα) από το μέλλον