Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#3481 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2010 - 10:34

Inoueeeeeee!! :wooi2:

#3482 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2010 - 21:08

βαρετό κεφαλαιο. δεν έχω να πω πολλά αλλα δυστυχώς.
Spoiler:

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#3483 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Νοέμβριος 2010 - 00:26

Inoue...:uhh:

Πέρα απ' το αξιολύπητο εκθείασμα που έπρεπε να της κάνουν οι ηλίθιοι του σχολείου (oh man, just so pathetic!:bahhh:), πρέπει να ομολογήσω ότι χάρηκα που την ξαναείδα να κάνει βλακειούλες με την Tatsuki. Γελάσαμε και λίγο και μας έδειξε κάποια στοιχεία του χαρακτήρα της που ήταν ξεχασμένα εδώ και καιρό εκτός απ' το θρυλικό "Kurosaki-kun!!!!" (Ορκίζομαι ο Kubo το κάνει επίτηδες!:erk:) Γενικά αυτό το chapter είχε πολλά στοιχεία απ' το παλιό Bleach - δίνει την αίσθηση ότι ουσιαστικά, η σειρά αρχίζει εκ νέου. Μακάρι. Στο σύνολό του πιστεύω πως ήταν πολύ ευχάριστο, και βαδίζει σε ενδιαφέροντα δρόμο.

#3484 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Νοέμβριος 2010 - 13:50

Αχ, παλιό Bleach... how I missed you!

Ο Ichigo πρέπει να πάει σε ψυχολόγο, μιας και έχει κατάθλιψη: αδιαφορεί για την οικογένειά του, είναι συνέχεια νυσταγμένος, δε δίνει δεκάρα για το μέλλον του (και πιστεύω ότι νόμιζε ότι θα είναι shinigami μέχρι το τέλος της ζωής του) και ξεχνάει τη δουλειά του. Not to mention he is a damn whore! Selling this trained shinigami body to the school clubs for money???? Dammit, Ichigo! "Α day without melodies", indeed! Λέει, λέει ότι είναι καλά, αλλά η όλη εικόνα του φωνάζει το εντίθετο. Πού'σαι, Rukiiiaaaaaa!!! :nanana:

Τη Tatsuki τη παντρεύομαι. ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΘΕΑ. :lovulovu: :lovulovu: :lovulovu: Θα τη περνούσα άνετα για γυναίκα-samurai. Go Tatsuki, go!!!!

Ο Ishida...

Posted Image

Και είναι η εβδομάδα γενεθλίων του!!!!! Ευχαριστούμε, Kubo, έκανες τα Fangirls ευτυχισμένα...!!!!! :nbleed: :nbleed: :nbleed: (Ναι ρε, μ'αρέσει ο Ishida! STFU!)

O καινούριος... άγνωστο επί αγνώστου για το τί είναι. Υπάρχουν πολλοί shinigami representative? O Ichigo γιατί δεν ενημερώθηκε ποτέ γι'αυτό; Soul Society, explain! :chigau:

H Orihime... well, ok, δε μου τη δίνει πλέον, μιας και γύρισε στον παλιό, καλό της εαυτό, και η φάση με τη Tatsuki ήταν μια υπέροχη επιστροφή στη sidekick που δε μας πρήζει με τους παιδιάστικους ψευτοέρωτές της. Ουφ... :bahhh: Αλλά παρατήρησα ότι δεν έχει πλέον τα τσιμπιδάκια της, τα οποία ήταν και το όπλο της. Γιατί; Αν θυμάμαι καλά, ήταν δώρο του αδερφού της και τα είχε μονάκριβα. Τα έβγαλε επειδή τα γεγονότα στο Dome την επιρέασαν; Μόνο ο Ishida (:nbleed:) αντιμετωπίζει hollows τώρα;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο CHAD;;;;;;;;;;;;;; :cry5: :cry5: :cry5: Θέλω τον μαυροδερό Μεξικανό μου! Αρκετά παραμερίστηκαν οι nakama, θέλω να τους δω ξανά μαζεμένους!!!

Το πόδι στο τέλος είναι ο καινούριος, I'm calling it now! Ή ο Don Kanonji έχει στάνταρ εμφανίσεις.

Αργά κεφάλαια, αλλά πάντα έτσι είναι στην αρχή ενός arc. Και ναι, ο Kubo-sensei μοιάζει να ξαναγράφει το Bleach, μόνο που τα παιδιά είναι πολύ πιο angsty. Έχουν παρελθόν, πλέον...

Αναμένουμε. Στο μεταξύ, απολαμβάνω το χιούμορ. :congrats:

EDIT: Welp, I didn't expect that, αλλά το τραγούδι που αναφέρει η Orihime υπάρχει:

Youtube Video

It fits her!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Tea-chan: 04 Νοέμβριος 2010 - 15:01

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3485 Aldark

Aldark

Αιώνιος Ρομαντικός

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2010 - 01:08

Ishida pwns asses once again.....
Orihime grew...αλλα στο μυαλο.......(ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΟΥΡΟΣΑΚΙ-ΚΟΥΝ!!!
)
Στο επομενο να δουμε και τον ντουκι τον Τσαντ...

Για νεα αρχη ειναι πολυ καλο...για να δουμε τι θα δουμε...

Hunter_x_Hunter_image_hunter_x_hunter_36

#3486 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2010 - 01:11

είμαι σίγουρος πως την στιγμή που θα δείξει τον chad η σειρά θα πάρει ένα καινούριο νόημα

#3487 HelenGreece4ever

HelenGreece4ever

Girisha

• Members
  • 183 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2010 - 21:41

Δεν με εντυποσίασε αυτό το chapter και καθόλου... Αν συνεχίσει έτσι θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο, δεν μου αρέσει καθόλου ο Mizuiro ετσι :nanana: ούτε οι άλλοι συμμαθητές του Ichi. Οι προταγωνιστές δεν έχουν καμοία διαφορα; Γιατί εκτός από τν Ichigo, ούτε η Οrihime μου φάνηκε να άλλαξε καθόλου, ο Ishida λίγο, τέσπα, ας μην κολλήσω με τις αλλαγές, δεν είδαμε και πολλά, την περισσότερη ώρα μιλούσαν πάλι και ούτε είδαμε τoν Chad :yawn2:
る  ギ

Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#3488 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2010 - 01:20

And the new chapter is here! Fresh and Yummy.

http://mangastream.com/read/bleach/97318231/1

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#3489 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2010 - 01:40

Δεν τρελαθηκα καθολου.Ανουσιο chapter
Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#3490 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2010 - 01:47

Η τελευταία σελίδα απλά δεν υπάρχει ! Παρα λίγο να πέσω από τα γέλια.
Ο Kubo γράφει το καλύτερο gag manga..

http://forums.narutofan.com/showthread.php?t=676999

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από D.Dragon: 11 Νοέμβριος 2010 - 02:01

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3491 Nessaj

Nessaj

Chaos lord

• Members
  • 110 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2010 - 09:05

στην τελευταια σελιδα ειναι ο aizen? η οχι εμενα για τον aizen μου φαινεται και εχω μια θεωρια σε ενα απο τα κεφαλαια μιλαγε ο σινζτη μετον αιζεν και ο πρωτος ρωτησε τον δευτερο ποτε χρισιμοπιησε την εδικη ικανοτητα του ζαπακτου του και ο αιζεν απαντησε ποτε νομιζε οτι δεν την χρισιμοπιουσε αρα μπορει και στην μαχη του με το ichigo να το εκανε και αυτος που εχουν πιασει να ειναι ψευτηκος και αυτος που ειδαμε στην τελευταια σελιδα να ειναι ο αιζεν σε ενα απο τα σωματα που εχει φτιαξει ο ουραχαρα.

#3492 RCkiller

RCkiller

Anime Newbie

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2010 - 10:28

Τι είναι αυτό που διαβάζω... Πρέπει να την πίνει άσχημα ο τύπος, δεν εξηγείται αλλιώς. Τα 2-3 τελευταία chapters πρέπει να τα έγραψε μέσα στη μαστούρα, τόση ακυρίλα δεν εξηγείται αλλιώς.
17/9/2010 17:34 #anime.gr <LethalMike> oles oi kopeles anomales einai

#3493 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2010 - 10:39

Τι είναι αυτό που διαβάζω... Πρέπει να την πίνει άσχημα ο τύπος, δεν εξηγείται αλλιώς. Τα 2-3 τελευταία chapters πρέπει να τα έγραψε μέσα στη μαστούρα, τόση ακυρίλα δεν εξηγείται αλλιώς.

+1

απαράδεχτο chapter. είχε λίγο πλακα η boss αλλα μέχρι εκεί. η όλη φάση με τον ichigo και τον ishida να πλακώνονται μου φαίνεται γελοία του κερατα και clichè εντωμεταξύ στην σελίδα με το chapter name να διαβάζω στα χερια τους each ble και να λέω, τι στο διάολο λέει εδώ XD

#3494 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2010 - 11:42

Ο καβγάς Ichigo-Ishida ενω πάλευαν με τα παλικάρια που δραπέτευσαν απο το Cromartie, μου θύμισε τον καβγά Kenpachi-Kuchiki ενώ πάλευαν με το Yammy.

#3495 RestInPieces

RestInPieces

Anime Newbie

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2010 - 11:57

+1 και απο μενα... Οκ καλη η normal life εισαγωγη αλλα ως εκει. Bleach ειναι. Αν δεν γινει κατι και στο επομενο...