Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#3376 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2010 - 03:43

Ωραία ανασκούμπωση της επομένης (ίδιας :P) του πολέμου με υποσχόμενο (; ) τέλος. Η αρχή του "ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα";
Ούτε εγώ γουστάρω να δικαιολογηθεί ο Aizen αλλά who knows; Μπορεί να κάνει το μπαμ o mangaka και να πει ότι όντως ήταν... κακός xD

Πάντως λέτε να μην ελπίζω σε τέλος της σειράς, ε; Λογικά κάτι θα είχε ανακοινωθεί νωρίτερα :emptyonexg1:

@super sayian
Εφόσον οι 46 είναι ανώτατο εξουσιαστικό όργανο της SS, δεν πιστεύω πως θα μείνει ανενεργό για πολύ καιρό. Λογικά μετά το SS Arc έβαλαν νέα μέλη. Μπορεί να έχει ειπωθεί στα "τότε" chapter και να μην το θυμόμαστε.

PS: Λέτε να ψοφήσει ο Ichigo (που τέτοια τύχη) και από μέσα του να βγει ο Aichizen;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από RiDeLub: 01 Οκτώβριος 2010 - 03:49

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3377 Nessaj

Nessaj

Chaos lord

• Members
  • 110 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2010 - 08:30

ichigo= hollow:burningbe3: αντε επιτελους θα γινει holow και θα εχει αυτος τον ελενχω στις δυναμεις του και μετα θα παει να βρει τηνnel:kawaii: . η ηνοε:yellowcard::redcard2: να παει να ψωφησει αν και την ψηλοβλεπο να εχει παει με την μερια του αηζεν αφου μα ειπε σε chapter πιο πριν ο ουρουχιορα οτι κατι τις εκανε ο αηζεν΅και οτι εγινε σαν και αυτους:mafia:

#3378 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2010 - 08:50

Inoue!! :wooi2:

Εχέμ-.. Αυτό το τσάπτερ ήτανε μια χαρά. Χάρηκα που δεν έδειξε όλη την μάχη με τον Espada 0, θα βαριόμουν απελπιστικά σ'αυτό το σημείο (boring as f-ck που είπε και ο kempachi), και ας είχε Zaraki και Byakuya μέσα..
Είμαι περίεργος να δω το θέμα του επόμενου arc (aka ποιά κοπέλα θα πάνε να σώσουνε! XD)

#3379 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2010 - 09:23

Μα ηταν κακός ο Aizen! Μόνο που αντίπαλός του ηταν η εξ' ίσου, αν όχι περισσότερο, κακή Soul Society. Το θέμα είναι οτι μέχρι τώρα, σκοπός του Aizen ηταν η αναζήτηση του μεγαλείου και η αλλαγή που θα έφερνε.
Τώρα αυτά τα "Είμαι τόσο δυνατός και κανείς δεν με καταλαβαίνει" ή "Νιώθω τόσο μόνος" δεν ξέρω απο πού τα συμπέρανε ο Ichigo.

#3380 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2010 - 09:30

Η αλήθεια είναι πως ούτε κι εγώ καταλαβαίνω τη λογική του Ichigo (δεν είναι κάτι καινούργιο αυτό:hehehe:) αλλά πρώτη φορά με ανησύχησε ο Urahara.Μου φάνηκε...κάπως.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Does this darkness have a name?

#3381 Yoruichi

Yoruichi

Phew!!!

• Members
  • 26 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2010 - 09:31

Ο Kisuke γιατι κοιταει ετσι τον φραουλα? Φαινεται σαν να περιμενει οτι κατι θα συμβει στον Ichigo χμμμ... Τεσπα εγω μια απορια εχω

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΕΛΗ ΓΑΤΟΥΛΑ? ΝΙΑΟΥΥΥ :P
Δημοσιευμένη  εικόνα
"Quit calling me Ruler. You can call me something more normal. Like Yoruichi-san"

#3382 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2010 - 09:40

Ο Kisuke γιατι κοιταει ετσι τον φραουλα? Φαινεται σαν να περιμενει οτι κατι θα συμβει στον Ichigo χμμμ... Τεσπα εγω μια απορια εχω

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΕΛΗ ΓΑΤΟΥΛΑ? ΝΙΑΟΥΥΥ :P

+1

Βleach χωρίς Φράουλα μπορώ να δω. Αν παθει τιποτα η Υoruichi ή ο Kenpachi το χω παρατήσει αυτοστιγμή.

stasou%2520mygdala.jpg

#3383 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2010 - 10:05

+1

Βleach χωρίς Φράουλα μπορώ να δω. Αν παθει τιποτα η Υoruichi ή ο Kenpachi το χω παρατήσει αυτοστιγμή.

Παρακολουθείς Bleach για 2 χαρακτήρες που άντε το πολύ να είχαν 10 chapters παρών? :D

Αλλά ναι Kenpachi rocks:
Boring as fak!!!! hahahahaha
Δημοσιευμένη  εικόνα
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#3384 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2010 - 10:05

Μου φαίνεται ότι στο Bleach κανείς δε πρόκειται να "πεθάνει" πραγματικά κακός
Όχι ότι με ενοχλεί.Αντίθετα μ'αρέσει πολύ που ο Kubo προσπαθεί να δείξει και από άλλη οπτική τον χαρακτήρα ενός ήρωα.Κανείς δε γεννιέται κακός.Οι περιστάσεις και οι επιλογές του τον κάνουνε.Το ίδιο πράγμα άλλωστε δεν έκανε με τον Grimm και τον Ulqi?

Αν αρχίσει πάλι να λέει η Inoue "Kurosaki-kun Kurosaki-kun" θα αυτοκτονήσω.To ξεκαθαρίζω από τώρα ΧD

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#3385 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2010 - 10:27

Έλα ρεεεε, περισσότερα ήταν! :laugh:

Όχι ακριβώς, αλλά είναι το αλατοπιπερο μου. Ψωρις αυτούς και το καλύτερο "λεμονάτο" είναι σαν φαγητό νοσοκομειου... ;)

stasou%2520mygdala.jpg

#3386 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2010 - 10:43

Γεμάτο chapter δεν ήταν ? Έτσι κάπως το περίμενα το aftermath της μάχης. Βέβαια 19 σελίδες δεν είναι αρκετές για να μπορέσει ο TK να ασχοληθεί με όλους τους χαρακτήρες και γι'αυτό θα πρέπει να περιμένουμε τα επόμενα για να μάθουμε τι έγινε στον Captain Commander, στον Kensei, στον Gin κλπ. Πάντως αφού τελείωσαν οι μάχες υπάρχει άπλετος χρόνος πια για character development.

Ο Mayuri κλασικός θεούλης. Με εκπλήσσει που έδωσε 10 ολόκληρα δευτερόλεπτα να αδειάσουν την πόλη. Τρία και πολλά τους ήταν. Θεούλης και ο Kenpachi, "Fight was boring as fuck". Αν δείτε στο σώμα του Yammy υπάρχει μια τεράστια κάθετη "χαρακιά", αναρωτιέμαι πόσο άντεξε ο arrancar. Είμαι λίγο απογοητευμένος που δεν έδειξε την μαχη αφού ο Yammy ήταν ο δυνατότερος espada αλλά καλύτερα αν σκεφτείς ότι δεν θα είχε νόημα να την δείξει αφότου ηττήθηκε ο Aizen γαμώτο. Ελπίζω στο anime να βάλλουν κάποιο filler episode με αυτήν την μάχη, δεν θα με πείραζε. Επίσης, dog is arrancar's best friend. Μέχρι και με τον Yammy έκανε κάτι ο ΤΚ ώστε να έχει ένα sympathetic death.

Εγώ ήμουν σίγουρος πως ο ΤΚ θα ήθελε να μας κάνει-- μάλλον να σας κάνει να συμπαθήσετε τον Aizen στο τέλος. Μπορεί όντως ο/το Spirit King να αποδειχθεί κάτι "κακό" και να αποτελέσει τον επόμενο villain αλλά αυτό δεν δικαιολογεί τις πράξεις του Aizen με τίποτα. Εγώ πιστεύω πως ο Ichigo είδε κομμάτι του εαυτού του στον Aizen, είδε πως θα μπορούσε να είχε καταλήξει και εκείνος αν δεν είχε τους φίλους του. Μου άρεσε επίσης που "άλλαξε" κατά κάποιον τρόπο, η εξήγηση γιατί η Hougyoku εγκατέλειψε στα καλά καθούμενα τον Aizen. Δεν ήταν επειδή η πέτρα έχει τα δικά της γούστα και τον έκρινε ανάξιο αλλά επειδή ο ίδιος ήθελε βαθιά μέσα του να χάσει. Πολύ βαθιά όμως, δεν του φαινόταν ένα chapter πριν :sadist:. H αντίδραση του Urahara στα λεγόμενα του Ichigo, που κάποιοι την έκριναν "ύποπτη", είναι φυσιολογική αφού πιστεύω ότι καταλαβαίνει σε τι αναφέρεται ο Kurosaki. Μην ξεχνάμε πως ο Urahara είναι ο μόνος ο οποίος φθάνει το επίπεδο intelligence του Aizen, και δεν θα είναι έκπληξη αν μάθουμε πως και ο ίδιος ένιωθε solitude στα παιδικά του χρόνια. "Happiness in intelligent people is the rarest thing I know." είχε πει ο Ernest Hemingway. Σωστά είπε.

Πάντως ο καημένος ο Ichigo ακόμα δεν πρόλαβε να χαρεί που είδε τους φίλους του κάτι του συνέβη στο τέλος. Προφανώς αιτία είναι η απώλεια των δυνάμεων του αλλά τι ακριβώς του συμβαίνει είναι το ερώτημα ? Δεν αντέχει το reiatsu των ίδιων του των φίλων μιας και είναι πια μια απλή ψυχή ? Μήπως τώρα χωρίς τις shinigami δυνάμεις ως αντίβαρο, ο Shirosaki είπε να "αναλάβει" αυτός ? Το τελευταίο δεν το έχω και τόσο πιθανό μιας και πιστεύω πως ο Ichigo έχασε όλες τις δυνάμεις που είχε. Αυτό συμβόλιζε και ο Tensa Zangetsu που του είπε "αντίο" στο προηγούμενο μιας και ήταν μισός arrancar. Μπορεί να είναι και κάτι άλλο που να έχει σχέση με την Hougyoku, τον Αizen ή τον Urahara. Θα δείξει.

Μάλιστα, δεν ξέρω αν το συνειδητοποιήσατε αλλα ουσιαστικά με αυτό το chapter είχαμε και τον επίλογο των γεγονότων του Soul Society arc. Ο Aizen ηττήθηκε γαμώτο. Γενικά είμαι ευχαριστημένος με όλο το Arrancar Arc το οποίο μπορεί να κράτησε 5 χρόνια αλλά είχε πολλά ωραία στοιχεία και ωραίες σκηνές. Είχαμε νέους χαρακτήρες τους Espada και τους Vizards, είχαμε κάποιες πολύ ωραίες μάχες και είδαμε νέες abilities, arrancar ressurections, shikai & bankai αλλά και νέα kido ξόρκια, μάθαμε για τον Isshin, για τα background του Gin και του Tousen, μάθαμε για την Hougyoku αλλά ιδιαίτερα μάθαμε περισσότερα για τα Hollows, μιας και το SS arc ήταν επικεντρωμένο στην αντίθετη πλευρά, στους shinigami. Το μόνο που προσωπικά δεν μου άρεσε ήταν που ηττήθηκε ο Aizen γαμώτο γιατί πέρα απο fanboyism reasons ήθελα πολύ να δω την δημιουργία του κλειδιού και την άμεση μεταφορά της πλοκής στο Royal Realm. Βέβαια αυτό θα το κάνει eventually ο ΤΚ απλά τώρα θα πρέπει να δημιουργήσει νέα πλοκή.

Και τι έχουμε μπροστά μας ? Διάφορα, όπως η αναδιοργάνωση του Gotei13. Θα εξαρτηθεί αν έχει επιζήσει ο Old Yamma σπο το sucrificial kido #96. Απο την μία τον θέλω ζωντανό γιατί θέλω να δω το bankai του, απο την άλλη άλλο "βάρος" θα έχει ο πόλεμος αν η SS έχει χάσει τον ηγέτη της. Εξάλλου I support Unohana για την θέση του Captain Commander. Πάντως το Central 46 το ξαναφτιάξανε, δεν χάσανε χρόνο. Προφανώς η Soul Society έχει άπλετο αριθμό, ξινών και δύστροπων γερόντων που διψούν για εξουσία. Nice return back to the corrupted ways, Soul Society. Δεν θα μου είναι έκπληξη αν επ'ευκαιρίας διατάξουν και την σύλληψη των Vizards ώς Hollows. Επίσης θα μάθουμε τι θα κάνουν με τον Aizen (είναι τόσο ανόητοι οι C46 που θα επιχειρήσουν να τον δικάσουν?) και με τον Gin αν έχει επιζήσει. Επιπλέον θα δούμε και τι θα κάνουν οι Vizards, υπάρχουν μεν 3 ή 4 κενές captaincy θέσεις αλλά δεν φθάνουν για όλους. Μάλλον θα μείνουν μαζί ως Vizards. Κυρίως, στο επόμενο arc θα ήθελα να εστιάσει η πλοκή στον Isshin και στον Ichigo να μάθουμε κάποια πράγματα για το παρελθόν του πρώτου. Έχει πολλά να εξηγήσει ο χαζομπαμπάς. Α και προφανώς θα δούμε πως θα επανακτήσει τις δυνάμεις του ο Ichigo.

Λοιπόν τεράστια στροφή για το Bleach, μπαίνουμε σε νέο arc και ποια καλύτερη στιγμή να κάνω και εγώ ένα μικρό διάλλειμα απο αυτό. Θα αφήσω μερικά να μαζευτούνε πριν επανέλθω, έτσι και αλλιώς είπαμε η σειρά έχει πολύ ωραίο pacing όταν διαβάζεις πολλά μαζί. Αντε τώρα μπορείτε να spammaρετε και ελεύθερα χωρίς εμένα. :P

PS 1
Spoiler:

PS 2
Spoiler:

PS 3
Spoiler:

#3387 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2010 - 11:48

Much Stuff

The rejoice of the bleach fan XD hahahhah το νιώθω lol

#3388 Arkenia

Arkenia

Hopeless Bleacher

• Members
  • 33 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2010 - 13:49

+1

Τα chapters/episodes χωρίς αυτόν είναι και από τα καλύτερα μην σου πω.....:hot:
✔ Certified Bleacher
©0RiGiNAL Gotei 13 fan©
█║▌│█│║▌║││█

Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 120 KB

The .aNiMe//GR Team

#3389 Aldark

Aldark

Αιώνιος Ρομαντικός

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2010 - 14:02

Την Orihime να μην ειχαν και θα ταν top...

Hunter_x_Hunter_image_hunter_x_hunter_36

#3390 Arkenia

Arkenia

Hopeless Bleacher

• Members
  • 33 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2010 - 14:49

Την Orihime να μην ειχαν και θα ταν top...

Top θα ήταν αν τα "κακάρωνε" (Γιατί δεν ξέρουμε τι έπαθε) αυτή παρά ο Ichigo στο τέλος.:blurah5:
✔ Certified Bleacher
©0RiGiNAL Gotei 13 fan©
█║▌│█│║▌║││█

Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 120 KB

The .aNiMe//GR Team