Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#3331 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2010 - 15:43

Ειναι αλλο π.χ. να βλέπεις μια ταινία οπου περιμενεις να παρεις απαντησεις, υπαρχει μια κλιμακωτη δραση μια ενταση και ξαφνικα:

α) πεθαινει ο υπέροχος πρωταγωνιστης απο ενα τσιρακι που εστειλε το @ της ταινιας να τον μαχαρώσει πισοπλατα. Ή

Actually ανάλογο σκηνικό έχει συμβεί σε manga. And it was brilliant και παρά το σοκ κανείς από όσους ξέρω και το διαβάζουν δεν έβγαλε κιχ για να κράξει τον mangaka. Αλλά αφενός μιλάμε για τελείως άλλο είδος σειράς και mangaka, αφετέρου και πιο σημαντικό μιλάμε για εντελώς άλλο είδος κοινού. Πάω στοίχημα ότι αν άλλαζαν θέσεις οι δύο mangaka και έπεφτε ανάλογο twist σε onepiece, naruto,bleach το rage και το κράξιμο θα ήταν over 9K.

Όπως καταλαβαίνετε επειδή μιλάμε για τεράστιο spoiler δεν μπορώ να κατονομάσω σειρά, αλλά όποιος αναλαμβάνει την ευθύνη και αμφιβάλλει για το ότι λέω αλήθεια can pm me.

Βtw Lord Leon δεν είπα ποτέ ότι ο Kubo δεν κάνει πατάτες. Απλά όχι τόσες πολλές όσες του καταλογίζουν οι fans/haters.

#3332 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2010 - 15:56

α) πεθαινει ο υπέροχος πρωταγωνιστης απο ενα τσιρακι που εστειλε το @ της ταινιας να τον μαχαρώσει πισοπλατα. Ή

β) πανω στο ζενιθ της ταινιας γινεται ενα μπουμ και ψοφησαν όλοι.:Crying2:

Μα ναι, μάλλον δε με κατάλαβες, αυτό λέω και γώ. το Α διαχειρίζεται ως κατάσταση (κι ας μη το γουσταρουν κάποιοι) , το Β όμως είναι απλώς πατατιά.

Σίγουρα στους χιλιάδες φανς καποιοι θα λεν οτι θέλουν. για τους υπολοιπους μιλάω.

Ομοίως, στο υποθετικό σενάριο που ανεφερες πολλοί θα ξενέρωναν αναμφίβολα. Δες όμως και πόσοι π.χ. του ΟΡ πιστεύουν οτι στο τέλος θα πεθάνει ο λουφη.
Δεν ειναι ολοι παράλογοι. Οι ανατροπές ειναι ωραίες. η βαρεμαρα ο στα@@δισμος και το-τραβάω-απο-τα-μαλλια-κιας-μην-εχω-εμπνευση, όταν συμβαίνουν είναι άλλο θέμα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Lord Leon: 24 Σεπτέμβριος 2010 - 15:59
δεν εχω κοιμηθει καλά σήμερα...

stasou%2520mygdala.jpg

#3333 6Greed9

6Greed9

Solid Duck

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2010 - 16:19

Λολ.

Δεν νομιζω πως λεει κανεις πως οτι κανει ο Oda ειναι καλο,αλλα απο το 1997 που εχει ξεκινησει το One Piece εχει καταφερει να το κρατησει τοσα χρονια σε τεραστιο ενδιαφερον με λιγες κοιλιτσες,και οχι μπακες νταλικιερη.

αυτα για one piece,τα υπολοιπα στο δικο του thread.

προσωπικα αν με ρωτουσε καποιος πριν απο 2 χρονια περιπου τη γνωμη μου για το Bleach,θα του ελεγα πως ειναι απο τα πολυ αγαπημενα μου μανγκα και ιστοριες γενικα,για διαφορους λογους.

για το σχεδιο,για τις μαχες,για τη σχεση φραουλα-οριχιμε και ποσο θα ηθελα να τους δω μαζι(<3),για το γενικοτερο στυλ,για πολλα πραγματα,μου εκανε κατι πολυ ιδιαιτερο τελος παντων.

ομως ο Kubo καταφερε,με ενα και μονο,αλλα σημαντικοτατο για το στορυ-και αυτη ειναι η βλακεια!-,arc να το κανει στα ματια μου πλεον εντελως ανεμπνευστο.

bankai μπαζουκες,μεταμορφωσεις cool κακων που περιμενα τοσα χρονια να τους δω εν δρασει σε μυγες,πεταλουδες και λοιπα ζουζουλα,ο ichigo να κανει power-ups και να αλλαζει μορφες συνεχομενα,απορωντας πως αλλιως μπορει να γινει και ποσο περισσοτερο μπορει να τουμπανιασει,αδιαφορα plot twists,Ε.υπαρχουν καποια ορια και στο trolling.

και ολα αυτα αποτελεσαν το conclusion(?) σε ενα στορυ που ξεκινα απο το soul society arc,με οτι και αν σημαινει αυτο.

E.

πραγματικα πιστευω πως ακομα και οι πιο σκληροπυρηνικοι φανς απογοητευτηκαν παρα πολυ απο αυτο το arc,χωρις ισως και να το δειχνουν,και αυτο φαινεται παντου.

ναι,προφανως και η ιστορια ειναι δικια του και την παει οπου θελει και κανει οτι θελει μαζι της,οπως καθε καλλiτεχνης με το εργο του,σε καθε μορφη τεχνης.

αλλα και προφανως απο τη στιγμη που πουλαει το δημιουργημα του θα δεχτει και τις οποιες κριτικες και συνεπειες,και ποσο μαλλον απο τους φαν,που εχουν στηριξει και εχουν αγαπησει το εργο του ολα αυτα τα χρονια,οπως εγω.

μην τρελαθουμε κιολα.

τεσπα,εν κατακλειδι,μετα απο τις προσφατες εξελιξεις,προσωπικα θελω να πιστευω πως το bleach θα εχει μια καλη συνεχεια,μια καλη νεα αρχη...θελω να ελπιζω σε κατι καλο.

#3334 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2010 - 16:21

@ Lord Leon:Tα πάντα μπορούν να περάσουν ως καταστάσεις αρκεί να έχει ο mangaka ταλέντο και το κοινό να είναι ώριμο αρκετά για να μπορεί να σκέφτεται "outside the box". Και οι δύο καταστάσεις που περιέγραψες μπορούν να αποτελέσουν rage fuel για ένα fanboy που στο μυαλό του είχε πλάσει ένα εντελώς διαφορετικό σενάριο. Μην κρίνεις μόνο από το τι σου φαίνεται εσένα λογικό.

Το θέμα είναι όμως ότι στην συγκεκριμένη σειρά αν και υπάρχουν αντικειμενικά ελαττώματα δεν δικαιολογούν σε τίποτα το κράξιμο από μερίδα του κοινού η οποία τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά και twists σε άλλες σειρές τα αφήνει ασχολίαστα ή τα κατατάσσει στα θετικά. Δηλαδή οκ φτάσαμε σε σημείο να πιάνεται ως αρνητικό το ότι ο μέχρι πρότινος God Mode Aizen έχασε. Το περίεργο θα ήταν να μην έχανε δεδομένου ότι βρισκόμαστε σε μία κλασσική fighting shonen σειρά του World Shounen Jump. Kαι δεν ακούω πουθενά τέτοιο κράξιμο για το DBZ που ήταν το ίδιο παράλογο σε power ups και νίκες. Εκτός και αν η συνάρτηση του σκισμένου ρούχου με την αύξηση της δύναμης πιάνεται ως αποτελεσματικό rating system.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 24 Σεπτέμβριος 2010 - 16:27

#3335 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2010 - 16:34

Δηλαδή οκ φτάσαμε σε σημείο να πιάνεται ως αρνητικό το ότι ο μέχρι πρότινος God Mode Aizen έχασε. Το περίεργο θα ήταν να μην έχανε δεδομένου ότι βρισκόμαστε σε μία κλασσική fighting shonen σειρά του World Shounen Jump.

Μια σημείωση μόνο επειδή το ξαναέφερες ως παράδειγμα, πέρα απο ένα παιδι δεν διαμαρτυρήθηκε και κανένας συγκεκριμένα επειδή έχασε ο Aizen, ή κάνω λάθος ? Συμφωνώ όμως πως οι περισσότεροι ονοματίζουν το "δεν έγινε ότι ήθελα" ως trollαρισμα και ιδιαίτερα σε αυτό το thread. Σίγουρα δεν υπήρξε κανένα troll έτσι όπως έχασε ο συγκεκριμένος χαρακτήρας.

Και btw, δεν ήταν και τόσο προβλεπόμενο ότι θα έχανε εδώ ο Αιζεν μιας και ξέραμε εδώ και μήνες πως δεν είναι το τέλος και πως μένει τουλάχιστον ένα μεγάλο arc στην σειρά. Εγώ μάλιστα πίστευα ότι κάπως θα κατάφερνε να φτιάξει το κλειδί και να παεί την πλοκή στο Royal Realm.

#3336 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2010 - 16:40

Tα πάντα μπορούν να περάσουν ως καταστάσεις αρκεί να έχει ο mangaka ταλέντο και το κοινό να είναι ώριμο αρκετά για να μπορεί να σκέφτεται "outside the box".

Kάτι το οποίο δεν διαθέτει ο Kubo. Αν το είχε, αυτά τα twists που λες, ο κόσμος δεν θα τα σχολίαζε τόσο αρνητικά, γιατί θα μπορούσε να τα δώσει καλύτερα. Όταν βλέπεις σελίδες όπως αυτή σε αυτό το chapter, ε τότε κράζεις... Δεν είναι το τί στοιχεία θα πάρεις από κάπου, για να δημιουργήσεις κάτι, αλλά πώς θα τα δώσεις για να βγει κάτι καλό.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από aboumonkey: 24 Σεπτέμβριος 2010 - 16:53
Κόμμα γιατί δεν έβγαζε και πολύ νόημα...

#3337 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2010 - 16:47

Κάθε άλλο, μπορώ να δεχτώ ότι κάποιος ακόμα και αυτό μπορεί να το κανει να φαινεται πολύ καλό. Απλώς δεν μπορώ να σκεφτώ πως, για αυτο και το χρησιμοποιησα ως αντιφαση που μαλλον απέτυχε :uhh:

Μάλλον για αυτες τις αντικειμενικές ανικανότητες επεξηγησης και καλλωπισμου μιλάμε αρκετοι αλλά δεν μπορουμε να το εκφρασουμε και χανεται λίγο η μπάλα. Πάντως καταλήγουμε οτι το πρόβλημα συνήθως δεν είναι π.χ ποιός πεθαίνει αλλά πώς πεθαίνει.

Οσον αφορά το DB είναι το ιδιο και χειρότερο κατά την ταπεινή μου γνώμη. Καθε μπουνια και ενας κατεστραμενος πλανητης, ειχε καταντησει. (και στο trigun ειχε κατι παρόμοιο, αλλά εκει ηταν :respect:) Και έχω και την τύχη να μου τη δίνει και για ένα λόγο παραπάνω επειδή θυμαμαι και στην κρατική τη σειρά με κανονικους ηθοποιους απο την οποια αντεγραψαν τον πρωταγωνιστή (Λιγο google στο monkey magic οποιος εχει απορίες). Τι συνεφοκαβαλημα τι σκουποξυλο που μακραινει τι ουρα πιθηκου κανονικο clopypaste!

Το βουλωνω παρασυρθηκα.:wis:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Lord Leon: 24 Σεπτέμβριος 2010 - 17:19
things that Word can't do.

stasou%2520mygdala.jpg

#3338 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2010 - 16:54

Black Kaiser είχα συγκεκριμένα το εξής post κατά νου, αλλά επίσης και τα επαναλαμβανόμενα παράπονα για το πόσο εύκολα έχασε ο Aizen ξεχνώντας το ότι τον πολεμάνε εδώ και κάτι μήνες και δεν ηταν ικανοί να τον κάνουν καλά.

aboumonkey ναι έχεις δίκιο ότι δεν έχει το τρελό ταλέντο ο Κubo αλλά από την άλλη δεν έχει δώσει και twists της τάξης που προανέφερα. Τhe usual tricks ήταν τα περισσότερα και πολλά από αυτά έχουν δοθεί με ανάλογο σε ποιότητα τρόπο σε άλλες σειρές.

Και επαναλαμβάνω ότι ναι δεν είπα ποτέ ότι ο Kubo είναι τέλειος, και στην σελίδα που παρέθεσες θα αντιτάξω το θρυλικό "Is it the heart" blank page. Αλλά αυτό το rage για το παραμικρό το κρίνω υπερβολικό. Mιζεριάζουμε χωρίς λόγο. Στην τελική "if you can't prevent the troll, just sit back and enjoy the ride". Ούτε τον πληρώνουμε οι περισσότεροι τον Kubo από εδώ μέσα, ούτε μας εξαναγκάζει κανείς να τον διαβάζουμε, ούτε παίρνουμε το bleach στα σοβαρα.

#3339 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2010 - 17:17

συμφωνω με iristella,πολυ στα σοβαρα το εχουμε παρει το θεμα. Το πραγμα ειναι οτι τωρα που πηρε ποδι (?) ο aizen,ο φραουλας εχει γινει κατι αδιευκρινηστο και μαλλον ο urahara θα παρει τη θεση του best villain αναρωτιεμαι πως θα το γυρισει ο kubo να βαλει το φραουλα να σωζει την ημερα(παντως αν παει να το παιξει οτι ο aizen ηταν ο καλος της υποθεσης ενω εχει σφαξει κοσμο και κοσμακη θα φαει μουτζα)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3340 predictor

predictor

Know your place!

• Members
  • 95 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2010 - 17:41

Παιδια αν διαλεξει το hogyoku τον φραουλα για master, τοτε ο φραουλας θα εχει τις περισσοτερες εξελιξεις στην ιστορια των anime (πιο πολλες απο το v-mon (Η οπως λεγοταν το σκ@τουλ@κι απο τα digimon))

#3341 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2010 - 17:44

Evil Φραουλας να προσπαθει να καταστεψει τον κοσμο FTW
Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#3342 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2010 - 17:52

βαριεμαι να διαβασω τα αποπανω και τα 100αδες επιχειρηματα που βαλετε για να αντικρουσετε ο ενας τον αλλον (λολ ρε τοσο σπουδαιο ειναι?) σχετικα με την αξια του bleach και λεω απλα οντας ενας απο αυτους απο την αρχη που το ξεκινησα (και μετανιωσα τοσες χαμενες ωρες):

40% μας τη σπαει το μανγκα αυτο καθε αυτο, με την αθλια ιστορια του-character development etc και οπως ανεφερε γιατι δεν γινετε αυτο που θελουμε αλλα ουτε καν κατι καλυτερο απο αυτο που θελουμε

30% γιατι μας τη σπαει αυτος ο αθλιος fanboysmos του στυλ το bleach ειναι το καλυτερο απολα τα αλλα σουνεν (αν ξερουν τι ειναι αυτα), συνηθως τα ατομα αυτα εχουν δει 2-3 ανιμε (και δεν εχουν δει one piece ή το σνομπαρουν λογω στερεοτυπικων αντυληψεων), seriously now guyz ή απλα ηταν το πρωτο που ειδαν και το θαυμαζουν για προσωπικους λογους ,
και ο καινουργιος fanboysμος του στυλ εχετε ολοι αδικο που μισητε το bleach εγω το γουσταρω οτι και να λετε (βαθια μεσα τους αυτα τα ατομα ξερουν την αληθεια!!)

30% μας τη σπαει οτι αυτος ο ηλιθειος fanboysμος μας παρεσειρε να δουμε τη σειρα (ουτε καν να διαβασουμε το μανγκα, που αναγνωριζω οτι ειναι ανωτερο απο το ανιμε), οτι ειναι τοσο υπερεκτιμημενη και οτι γινονται σοβαρες συζητησης για το σεναριο του

τοτε ρε φιλε γιατι το διαβαζεις?
-για να εχω κατι να συζηταω
-γιατι συνηθησα να το διαβαζω καθε βδομαδα, εστω αυτα τα 30 δευτερα που μου περνει
-απο περιεργια μπας και γινει κατι καλο
-απο περιεργια μπας και δω (ολο και πιο συχνα) καινουργιους τροπους για τρολ

μα ιριστελα γιατι να ριξουμε κραξιμο για μια σειρα (το dbz) το ιδιο αθλια (ποιοτικα) με το bleach αφου βγηκε πριν 30 χρονια και τα ατομα που τη θεωρουν αξιολογη (σαν ποιοτητα οχι σαν ιστορικης αξιας) αυτη τη στιγμη με τη μια τα σταμπαρουμε σαν #$@#!$

οσο για τη συγκριση bleach-one piece απαξιω.. και μονο που μπηκατε στον κοπο να σκευτητε τετοια συγκριση τι να πω.. :redcard2:

το τρολ του κουμπο φανηκε απο τη στιγμη που μας παρουσιασε 30 και χαρακτηρες με τη μια και δεν ηξερε πως να τους χειριστει, οπωτε δεν βλεπω τις διαφωνιες για το αν υπαρχει τρολ ή οχι να στεκουν

και ναι, αν εκανε ενα τετοιο plot twist καποιος αλλος φυσικα και θα μας την εσπαγε , αλλα οχι τοσο πολυ, γιατι ρε φιλε δεν κανεις συνεχομενα απανωτα οτι να ναι plot twists ουτε με τοσο lame δικαιολογιες

ολα τα παραπανω τα λεω μεταξυ σοβαρου και αστειου, εχω αρκετο καιρο να συζητησω για την σειρα με παραπανω απο μια δυο-προτασεις και αν μη τι αλλο εχω κοψει να σπαμαρω εδω μεσα για το ποσο syckaρει, αλλα οχι να βγει ο αλλος και να πει-υπονοησει οτι το bleach ειναι ανωτερο του one piece (!) μεχρι και ο κουμπο θα γελαγε με αυτο (διαγραψτε το τελευταιο αν καταλαβα λάθος)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από matassos: 24 Σεπτέμβριος 2010 - 17:58

#3343 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2010 - 18:10

matassos έχεις δίκιο σε όλα φίλε μου.

Και επειδή απεθύνεσαι σε μένα κυρίως εγώ λέω οτι όχι μόνο έχεις δίκιο αλλά και παραδέχομαι ότι είμαι τεράστιος βλάκας απο το γεγονός και μόνο που κάθομαι ασχολούμαι με αυτό το θέμα επανηλειμμένως. Και μάλιστα είμαι και διπλά τέτοιος αφού προηγούμενο post είπα ότι δεν θα ξανασχοληθώ και το κάνω τώρα. Αφου σου αρέσει είσαι ελεύθερος να spamάρεις πάλι, να spamaρουν όλοι και να επανέλθουμε στα προ τριμήνου. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Δεν χρειάζεται να έχουν τα δύο-τριά άτομα που κάνουν το έγκλημα και τους αρέσει η σειρά χώρο να συζητήσουν την έστω αυτή πλοκή καν.

Συνεχίστε ελεύθερα.

#3344 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2010 - 18:25

alxdjo easy with the spam. Μόλις στην προηγούμενη σελίδα έγινε σύσταση επί του θέματος.

Black Kaiser ένα post δεν είναι spam μόνο και μόνο επειδή μιλάει κατά του bleach. Έχεις δίκιο εντούτοις στο ότι η γκρίνια για το παραμικρό λες και περιμέναμε από τον Kubo ένα δεύτερο 20th century boys είναι μη παραγωγική.

matassos μίλησα για ανισομερή σύγκριση ίδιων καταστάσεων. Koινώς μίλαγα για τους haters που είναι στην ίδια και χειρότερη μοίρα με τα fanboys που περιγράφεις. Επίσης λες για το πόσο σε εκνευρίζουν τα fanboys του bleach αλλά από την άλλη δεν αναγνωρίζεις σε κάποιον το δικαίωμα να μην του αρέσει το one piece για κάποιον έγκυρο λόγο. Double standards much?

Και επειδή η σύγκριση μεταξύ των δύο έχει αρχίσει να ξεφεύγει από τη θεματολογία του thread, υπάρχει και το κατάλληλο μέρος για να συνεχιστεί η συζήτηση.

Peace~

#3345 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2010 - 19:16

Ρε παίδες, chill!

Το bleach σίγουρα δεν είναι το υπέρτατο αριστούργημα, και σίγουρα έχει διάφορα αρνητικά στοιχεία. Παρόλα αυτά παραμένει ένα αρκετά ευχάριστο και ωραίο manga για να διαβάσει κανείς για τον Α ή τον Β λόγο. Πότε ανεβένει, πότε κατεβαίνει, πότε για πολύ, πότε για λίγο, αλλά παραμένει ευχάριστο, τουλάχιστον έτσι πιστεύω (δεν μπορώ να πω ότι διαβάζω bleach με το ζόρι, και ούτε και κανένας άλλος φαντάζομαι) Σίγουρα δεν υπάρχει λόγος για τόσα παράπονα.

Πιστεύω πως όλοι πάνω κάτω αναγνωρίζουνε την ανωτερότητα του SS arc σε σχέση με τα υπόλοιπα arcs (αν και από την αρχή είχε trollings και τρύπες, κανένας δεν έδειχνε να νοιάζεται).
Ρίχνοντας μια ματιά ξανά, παρατήρησα ένα bleach τελείως διαφορετικό από το τωρινό, κάτι που μου δείχνει πως ο kubo πιθανότατα είχε σκεφτεί όλο το arc πριν αρχίσει να το φτιάχνει, και δεν αυτοσχεδίαζε όπως τώρα. Προσωπικά από το τέλος του soul society arc και με την εμφάνιση των arrancars, μου ήταν φανερό το τραβάει, και θα το τραβήξει μέχρι εκεί που δεν πάει, παρόλα αυτά διάλεξα να το ακολουθήσω, και μπορώ να πω πως σίγουρα δεν το μετάνιωσα μιας και εξακολουθεί να έχει τις στιγμές του κάθε τόσο~

Συγκρίσεις με το one piece δεν έχουν σίγουρα θέση και μόνο από προκαταλήψεις και φανμποισμούς μπορούν να προέλθουν. Δεν μπορείς να ευχαριστηθείς ένα anime/manga αν διαρκώς τo συγκρίνεις με κάτι που θεωρείς καλύτερο και ξενερώνεις. (btw, θεωρώ το one piece καλύτερο για πολλούς και διάφορους λόγους, αλλά αυτό δεν με σταματάει από το να ευχαριστηθώ ένα chapter του bleach. Επιπροσθέτως, ξέρω πολλά anime που άμα τα συγκρίνω με το one piece, θα το βγάλω σκάρτο) Όταν βλέπω μπλιτς, το βλέπω για αυτό που είναι και όχι για ένα one piece με shinigamis. Αυτά.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Six Winged Angel: 25 Σεπτέμβριος 2010 - 00:05