Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#3166 bujar

bujar

Anime Fan

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2010 - 10:24

Σαν manga στο συνολο του εχει να δειξει πολλα ακομη (bankai καποιων αρχηγων που δεν εδειξε-αν δεν πεθαναν δηλαδη), τον βασιλια, την επιλεκτη ομαδα γυρω απο τον βασιλια, toshiro σε μεγαλυτερη ηλικια. Ο kubo ειχε μια καλη ιδεα, αλλα την κατεστρεψε, αυτη η σειρα θα μπορουσε να παει για πολλα χρονια, χωρις να βαριομαστε, αλλα δυστυχως το κατεστρεψε και ναι ο πρωταγωνιστης δεν εχει αλλο power up (ελπιζω δηλαδη, γιατι αν τον δω με ουρα πιθηκου σε λιγο θα το παρατησουν ολοι)

#3167 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2010 - 11:22

Σαν manga στο συνολο του εχει να δειξει πολλα ακομη (bankai καποιων αρχηγων που δεν εδειξε-αν δεν πεθαναν δηλαδη), τον βασιλια, την επιλεκτη ομαδα γυρω απο τον βασιλια, toshiro σε μεγαλυτερη ηλικια. Ο kubo ειχε μια καλη ιδεα, αλλα την κατεστρεψε, αυτη η σειρα θα μπορουσε να παει για πολλα χρονια, χωρις να βαριομαστε, αλλα δυστυχως το κατεστρεψε και ναι ο πρωταγωνιστης δεν εχει αλλο power up (ελπιζω δηλαδη, γιατι αν τον δω με ουρα πιθηκου σε λιγο θα το παρατησουν ολοι)

+1

Από κάποιους δεν εχουμε δει απλώς μπανκαι (π.χ. Ukitake) αλλα και κάποιοι άλλοι οπως Unohana και ο αλλος ο ασπρομαλλης που εβαλε μεσα τους vizard ειναι τελειως γλαστρες απο θέμα μαχης και οχι μονο.

Προσωπικά θα θελα να δω και πολλά άλλα.

Spoiler:

προπονηση του Ιτσυ - που ειπε και η tea-chan πιο πάνω - όπου θα φανει πως ξεπερασε hollow/shinigami self, μπανκαι του παγωνιού, ( δε θυμαμαι τωρα ονομα εκεινος ο μορφονιος στην ομαδα του κενπατσι που κρυβει το σικαι του).

Και βεβαια, έστω ένα σικαι απο τον κενπατσι. γιατι πραγματικά, έτσι τουμπανο που ειναι αν ποτε τα βρουν με το σπαθι του (ισως σε καναν οικογενειακο συμβουλο; ) και κανει κανα μπανκαι... ποιος αιζεν και ποιος ιτσι... που και που θα πατανε κατω!

Και καποιος που θα θελα να ξαναδω να ζωντανευει ειναι ο Αmagai. Αλλα δεν το βλεπω.
Και γενικα επειδη συμφωνω οτι τελευταια αρπακολα λυσεις βρισκει ο κουμπο για να προχωραν τα επεισοδια, αμα ειναι να χαλανε ετσι χαρακτηρες που πηραν τοσα επεισοδια για να χτιστουν, ας κανει ενα εντυπωσιακο φιναλε να τελειωνουμε.

#3168 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2010 - 14:03

Αν δεν κάνω λάθος ο Amagai εμφανίστηκε σε filler arc της σειράς κι επομένως δεν πιστεύω να εμφανιστεί στο manga.

#3169 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2010 - 14:31

Ιchigo... I think I'm in love...:nbleed: Κι είχες φάει τόσο βρίσιμο από μένα πουλάκι μου! Ποιος να μου το λεγε ότι το plotkai θα σε μεταμόρφωνε σε τέτοιο Θεό!!!:awww: Ο Aizen τις τρώει για τα καλά, και επιτέλους, ΚΑΙΡΟΣ ήτανε! Βαριόμουν να τον βλέπω συνεχώς να μιλάει κι όλοι οι άλλοι γύρω του να σκοτώνουν ο ένας τον άλλον απ' τις ψευδαισθήσεις - οφελεί να έχεις το πιο βολικό zanpakutou in Soul Society, το δαχτυλάκι σου δεν κουνάς και όλοι οι άλλοι ψοφάνε, γι' αυτό την είχε δει Θεός... Και τώρα πια αποθρασύνθηκε, aka έβαλε τα χεράκια του κι έβγαλε τα ματάκια του, όπως πολύ σωστά περιμέναμε, αφού ξέχασε ότι είναι άνθρωπος. Πάντως ο Ichigo είπε "Right now, I'm stronger than you." και πολύ φοβάμαι, έτσι όπως το είπε, να μην είναι με χρονοδιακόπτη το power up του σαν τα προηγούμενα και τρέχουν πάλι να τον σώσουν...:sadist: O Aizen δεν θα ψοφήσει ακόμα, ή θα τρέξει να ξεφύγει ή η μάχη θα διακοπεί, αν ο Ιchigo είναι πια ΤΟΣΟ δυνατός, και είναι πολύ πιθανόν να παρουσιαστεί και ισχυρότερος κακός... Οπότε το Bleach δεν θα τελειώσει σύντομα με την καμία. Άλλα δυο χρονάκια το κόβω να μας τραβολογάει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να δούμε τη 0 Squad, οπότε μέχρι τότε, δε μπορούμε να ονειρευόμαστε το τέλος. Ένα θετικό; Το σχέδιο ΤΑ ΣΠΑΕΙ!:burningbe3:

#3170 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2010 - 14:39

Γκρινιάρηδες... :zombie: Χαρείτε το badassery κι αφήστε το bias.

Λεπόν, θα ήθελα πολύ να μάθω εάν η θεωρία του ButterflAizEingel για το reiatsu του Ichigo είναι σωστή, ή τα λέει αυτά για να καθησυχάσει τον εαυτό του ότι συνεχίζει να είναι παντογνώστης. Προσωπικά πιστεύω ότι ο Ichigo δίνει όλο του το reiatsu στο σπαθί του, και μιας κι αυτό έχει το χαρακτηριστικό να συμπιέζει reiatsu, μάλλον εκεί έχει πάει όλο, εξ'ού και η αλλαγή στην εμφάνιση του Zangetsu.

Και δε πρέπει να είμαι η μόνη που το πρόσεξε αυτό: ο Ichigo είναι πλέον carbon copy του Tensha Zangetsu στη συμπεριφορά. Κάτι έχει παιχτεί εκεί μέσα, κάτι πέρα κι έξω από προπόνηση και θα μου βγάλει τη πίστη ο Kubo μέχρι να το δείξει. Τί συνέβη, ρε Ichigo;;;;;; :Crying2:

Επιπλέον,δε νομίζω αυτό το θηριώδες power-up του Ιchigo να ήρθε χωρίς τίμημα. Ο Isshin είχε πει ότι τα σπαθιά τους αρνούνταν κατηγορηματικά να τους διδάξουν το FGT. Κάτι μου λέει ότι μάλλον κοστίζει πολύ... θάνατος, παράλυση, πλήρη απώλεια reiatsu μια και καλή... Χώρια που όλη αυτή η δύναμη που έχει δε μου φαίνεται για μόνιμη: "I am stronger than you right now." Και όσο GAR κι αν είναι ο Ichigo, δε μπορώ να τον χαρώ εξ'αιτίας του ύφους του. Για νιοστή φορά ρωτάω, τί έμαθε και είναι έτσι; Δεν είναι ωριμότητα αυτό που μου βγάζει. This is eerie. :huh:

Τώρα για τον Aizen... δόξα θεούς και δαίμονες, βγαίνει αυτό για τον οποίο πάντα τον αντιπαθούσα: μεγαλομανία. Η απόλυτη πίστη που είχε στην αποτελεσματικότητα των σχεδίων του, του γυρνάει τούμπαλιν. Μου θυμίζει απίστευτα τον Light στο τέλος του DN. Ξέρετε για τί μιλάω... μη κάνω spoiler. :P

Πέρα από τη μάχη, θέλω πολύ να δω τη κατάληξη αυτής της μάχης. Και να χάσει ο Aizen, δε μου φαίνεται ο Ichigo να μένει καλά και νικητής. :benkyou:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3171 Ichigo_hollow

Ichigo_hollow

Tensai_Sora

• Members
  • 138 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2010 - 15:02

Επιτελους τοσο καιρος ταλαιπωριας και ανυπομονοσιας φτασαμε στο σημειο που περιμενα να δω τον ichigo να γινεται παλι badass. ΑΝ και εχασα αρκετα χρονια απο τη ζωη μου ωσπου να ιγνει αυτο αξιζε το κοπο. Πιστευω οτι ο ichigo ειναι χειροτερο θηριο ακομα και μπορει να χρησιμοποιησει καινουριο hollowfication με κερατα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3172 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2010 - 15:16

Νταξει...δεν προχωρησε καθολου η πλοκη... απλα show off εκανε ο ichigo :P
Αυτο που μου αρεσε ηταν το πιασιμο του κατανα (reference απο το SS arc )
και εγω πιστευω οτι απλα ελεγεχει απολυτα το reiatsu και οχι οτι το παρατησε...

2bbd14fc.jpg

#3173 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2010 - 15:33

Οταν ο Ichigo έλεγε οτι είναι ισχυρότερος προς το παρόν απο τον αντίπαλό του, δε νομίζω να εννοούσε οτι το power up του είναι προσωρινό. Απλώς ο Aizen δεν πολεμάει με όλη του τη δύναμη ακόμα. Αν κάνει bankai ίσως αλλάξει η ισορροπία δυνάμεων.
Οπως έλεγε και ο Sado σε παλαιότερο chapter, δεν υπάρχει κανένας πολεμιστής που να έχει την απόλυτη δύναμη. Η δύναμη αλλάζει χέρια συνεχώς και νικητής είναι αυτός που θα αξιοποιήσει προς όφελός του το προσωρινό πλεονέκτημα που αποκτάει.

#3174 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2010 - 16:44

τι τρελό power up είναι αυτό??:blurah5:

#3175 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2010 - 19:20

Ridiculous...

Eίμαι πολύ απογοητευμένος. Έναν γαμάτο villain είχε το Bleach και ο Kubo κατάφερε να τον κάνει να φαίνεται ανόητος. Καλά δεν συζητάμε πόσο περισσότερο ανόητοι φαίνεται και όλο το υπόλοιπο cast που έχασε απο αυτόν. Τελείως υπερβολικό το συγκεκριμένο power-up. Πως οι τρείς μήνες προπόνησης του Κurosaki ξεπερνούν τα 100 και βάλε χρόνια του Aizen + το power up της Hoygyoku ? Και ας έχει και 5πλάσιο potential ο Ichigo, δεν βγάζει νόημα. Δηλαδή ο επόμενος αντίπαλος θα είναι ο Chuck Norris ?

Σε κάθε περίπτωση αν η μάχη πάει έτσι θα είναι πολύ let-down. Έλεος κοτζάμ Aizen είναι, δεν μπορεί να χάσει έτσι. Ακόμα ελπίζω πως θα το γυρίσει. Δεν γουστάρω να τελειώσει η συγκεκριμένη πλοκή τόσο νωρίς και μετά πάλι απο την αρχή. Ο Αizen είναι το παν σε αυτήν.

I still have faith. Υπάρχουν κάποια σημεία στην πλοκή τα οποία δείχνουν πως μπορεί ο Aizen να υπερισχύσει τελικά (βλέπε Hueco Mundo κλπ)

#3176 Yoruichi

Yoruichi

Phew!!!

• Members
  • 26 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2010 - 09:02

Καλημερα παιδες :)
Εγω ουτε θα σχολιασω, ουτε τιποτα, μιας και ηρθα απο διακοπες χθες και διαβασα καπακι τα 4 τελευταια chapters που ειχα χασει και το καταδιασκεδασα!!!
Θα σας πω μονο καλο φθινοπορο και τα λεμε απο το επομενο chapter :P
Δημοσιευμένη  εικόνα
"Quit calling me Ruler. You can call me something more normal. Like Yoruichi-san"

#3177 Hellsing

Hellsing

Anime Fan

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPoland

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2010 - 13:05

Καλημέρα σε όλους,

Θα ηθελα να μου θυμισετε.

• Σε ποιο επεισοδιο Manga ο Espada 0 πεθαίνει ?
  • Σε ποιο επεισοδιο ο Ichigo γινετε Vasto Lorde

Όλα αυτά σε Manga.

Ευχαριστώ.:smokingg:

"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"

#3178 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2010 - 13:32

Καλημέρα σε όλους,

Θα ηθελα να μου θυμισετε.

• Σε ποιο επεισοδιο Manga ο Espada 0 πεθαίνει ?
  • Σε ποιο επεισοδιο ο Ichigo γινετε Vasto Lorde

Όλα αυτά σε Manga.

Ευχαριστώ.:smokingg:

:hmmm: τιποτα απο τα 2 δεν γινετε εχω την εντυπωση

#3179 Hellsing

Hellsing

Anime Fan

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPoland

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2010 - 13:42

Πως δεν γινετε ??? εδω τα εδειξε στο anime,στο manga θελω να δω τα Chapter τους!

"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"

#3180 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2010 - 13:51

Πως δεν γινετε ??? εδω τα εδειξε στο anime,στο manga θελω να δω τα Chapter τους!

ο 0 δεν εχει πεθανει ακομη, ασε τι ειδες στο ανιμε

ο ιτσιγκο δεν γινετε βαστο λορντε αλλα φτανει στο 2ο επιπεδο χολοιφικεσιον..

δυστιχως με κλειστο το one manga βαριεμαι να σου ψαξω τα αντιστοιχα κεφαλαια..