Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2010 - 10:24
Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2010 - 11:22
Σαν manga στο συνολο του εχει να δειξει πολλα ακομη (bankai καποιων αρχηγων που δεν εδειξε-αν δεν πεθαναν δηλαδη), τον βασιλια, την επιλεκτη ομαδα γυρω απο τον βασιλια, toshiro σε μεγαλυτερη ηλικια. Ο kubo ειχε μια καλη ιδεα, αλλα την κατεστρεψε, αυτη η σειρα θα μπορουσε να παει για πολλα χρονια, χωρις να βαριομαστε, αλλα δυστυχως το κατεστρεψε και ναι ο πρωταγωνιστης δεν εχει αλλο power up (ελπιζω δηλαδη, γιατι αν τον δω με ουρα πιθηκου σε λιγο θα το παρατησουν ολοι)
+1
Από κάποιους δεν εχουμε δει απλώς μπανκαι (π.χ. Ukitake) αλλα και κάποιοι άλλοι οπως Unohana και ο αλλος ο ασπρομαλλης που εβαλε μεσα τους vizard ειναι τελειως γλαστρες απο θέμα μαχης και οχι μονο.
Προσωπικά θα θελα να δω και πολλά άλλα.
Spoiler:
προπονηση του Ιτσυ - που ειπε και η tea-chan πιο πάνω - όπου θα φανει πως ξεπερασε hollow/shinigami self, μπανκαι του παγωνιού, ( δε θυμαμαι τωρα ονομα εκεινος ο μορφονιος στην ομαδα του κενπατσι που κρυβει το σικαι του).
Και βεβαια, έστω ένα σικαι απο τον κενπατσι. γιατι πραγματικά, έτσι τουμπανο που ειναι αν ποτε τα βρουν με το σπαθι του (ισως σε καναν οικογενειακο συμβουλο; ) και κανει κανα μπανκαι... ποιος αιζεν και ποιος ιτσι... που και που θα πατανε κατω!
Και καποιος που θα θελα να ξαναδω να ζωντανευει ειναι ο Αmagai. Αλλα δεν το βλεπω.
Και γενικα επειδη συμφωνω οτι τελευταια αρπακολα λυσεις βρισκει ο κουμπο για να προχωραν τα επεισοδια, αμα ειναι να χαλανε ετσι χαρακτηρες που πηραν τοσα επεισοδια για να χτιστουν, ας κανει ενα εντυπωσιακο φιναλε να τελειωνουμε.
Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2010 - 14:03
Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2010 - 14:31
Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2010 - 14:39
Λεπόν, θα ήθελα πολύ να μάθω εάν η θεωρία του ButterflAizEingel για το reiatsu του Ichigo είναι σωστή, ή τα λέει αυτά για να καθησυχάσει τον εαυτό του ότι συνεχίζει να είναι παντογνώστης. Προσωπικά πιστεύω ότι ο Ichigo δίνει όλο του το reiatsu στο σπαθί του, και μιας κι αυτό έχει το χαρακτηριστικό να συμπιέζει reiatsu, μάλλον εκεί έχει πάει όλο, εξ'ού και η αλλαγή στην εμφάνιση του Zangetsu.
Και δε πρέπει να είμαι η μόνη που το πρόσεξε αυτό: ο Ichigo είναι πλέον carbon copy του Tensha Zangetsu στη συμπεριφορά. Κάτι έχει παιχτεί εκεί μέσα, κάτι πέρα κι έξω από προπόνηση και θα μου βγάλει τη πίστη ο Kubo μέχρι να το δείξει. Τί συνέβη, ρε Ichigo;;;;;;
Επιπλέον,δε νομίζω αυτό το θηριώδες power-up του Ιchigo να ήρθε χωρίς τίμημα. Ο Isshin είχε πει ότι τα σπαθιά τους αρνούνταν κατηγορηματικά να τους διδάξουν το FGT. Κάτι μου λέει ότι μάλλον κοστίζει πολύ... θάνατος, παράλυση, πλήρη απώλεια reiatsu μια και καλή... Χώρια που όλη αυτή η δύναμη που έχει δε μου φαίνεται για μόνιμη: "I am stronger than you right now." Και όσο GAR κι αν είναι ο Ichigo, δε μπορώ να τον χαρώ εξ'αιτίας του ύφους του. Για νιοστή φορά ρωτάω, τί έμαθε και είναι έτσι; Δεν είναι ωριμότητα αυτό που μου βγάζει. This is eerie.
Τώρα για τον Aizen... δόξα θεούς και δαίμονες, βγαίνει αυτό για τον οποίο πάντα τον αντιπαθούσα: μεγαλομανία. Η απόλυτη πίστη που είχε στην αποτελεσματικότητα των σχεδίων του, του γυρνάει τούμπαλιν. Μου θυμίζει απίστευτα τον Light στο τέλος του DN. Ξέρετε για τί μιλάω... μη κάνω spoiler.
Πέρα από τη μάχη, θέλω πολύ να δω τη κατάληξη αυτής της μάχης. Και να χάσει ο Aizen, δε μου φαίνεται ο Ichigo να μένει καλά και νικητής.

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2010 - 15:02
Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2010 - 15:16
Αυτο που μου αρεσε ηταν το πιασιμο του κατανα (reference απο το SS arc )
και εγω πιστευω οτι απλα ελεγεχει απολυτα το reiatsu και οχι οτι το παρατησε...
Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2010 - 15:33
Οπως έλεγε και ο Sado σε παλαιότερο chapter, δεν υπάρχει κανένας πολεμιστής που να έχει την απόλυτη δύναμη. Η δύναμη αλλάζει χέρια συνεχώς και νικητής είναι αυτός που θα αξιοποιήσει προς όφελός του το προσωρινό πλεονέκτημα που αποκτάει.
Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2010 - 16:44
Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2010 - 19:20
Eίμαι πολύ απογοητευμένος. Έναν γαμάτο villain είχε το Bleach και ο Kubo κατάφερε να τον κάνει να φαίνεται ανόητος. Καλά δεν συζητάμε πόσο περισσότερο ανόητοι φαίνεται και όλο το υπόλοιπο cast που έχασε απο αυτόν. Τελείως υπερβολικό το συγκεκριμένο power-up. Πως οι τρείς μήνες προπόνησης του Κurosaki ξεπερνούν τα 100 και βάλε χρόνια του Aizen + το power up της Hoygyoku ? Και ας έχει και 5πλάσιο potential ο Ichigo, δεν βγάζει νόημα. Δηλαδή ο επόμενος αντίπαλος θα είναι ο Chuck Norris ?
Σε κάθε περίπτωση αν η μάχη πάει έτσι θα είναι πολύ let-down. Έλεος κοτζάμ Aizen είναι, δεν μπορεί να χάσει έτσι. Ακόμα ελπίζω πως θα το γυρίσει. Δεν γουστάρω να τελειώσει η συγκεκριμένη πλοκή τόσο νωρίς και μετά πάλι απο την αρχή. Ο Αizen είναι το παν σε αυτήν.
I still have faith. Υπάρχουν κάποια σημεία στην πλοκή τα οποία δείχνουν πως μπορεί ο Aizen να υπερισχύσει τελικά (βλέπε Hueco Mundo κλπ)
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2010 - 09:02
Εγω ουτε θα σχολιασω, ουτε τιποτα, μιας και ηρθα απο διακοπες χθες και διαβασα καπακι τα 4 τελευταια chapters που ειχα χασει και το καταδιασκεδασα!!!
Θα σας πω μονο καλο φθινοπορο και τα λεμε απο το επομενο chapter

"Quit calling me Ruler. You can call me something more normal. Like Yoruichi-san"
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2010 - 13:05
Θα ηθελα να μου θυμισετε.
- Σε ποιο επεισοδιο Manga ο Espada 0 πεθαίνει ?
- Σε ποιο επεισοδιο ο Ichigo γινετε Vasto Lorde
Όλα αυτά σε Manga.
Ευχαριστώ.
"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2010 - 13:32
Καλημέρα σε όλους,
Θα ηθελα να μου θυμισετε.
- Σε ποιο επεισοδιο Manga ο Espada 0 πεθαίνει ?
- Σε ποιο επεισοδιο ο Ichigo γινετε Vasto Lorde
Όλα αυτά σε Manga.
Ευχαριστώ.
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2010 - 13:42
"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2010 - 13:51
ο 0 δεν εχει πεθανει ακομη, ασε τι ειδες στο ανιμεΠως δεν γινετε ??? εδω τα εδειξε στο anime,στο manga θελω να δω τα Chapter τους!
ο ιτσιγκο δεν γινετε βαστο λορντε αλλα φτανει στο 2ο επιπεδο χολοιφικεσιον..
δυστιχως με κλειστο το one manga βαριεμαι να σου ψαξω τα αντιστοιχα κεφαλαια..