Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 11:34

http://sockin.mybrute.com
http://s1.sfgame.gr/index.php?rec=39004
http://gr.grepolis.com/invite-58689-gr2
Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 12:11
ΥΓ Αμα δω τον αιζεν να παρακαλαει για την ζωη του, καποια στιμγη θα ειναι οτι πιο τραγικο υπαρχει.

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 12:30
Kαι αυτήν την φορά τσαντίζομαι ακόμη περισσότερο γιατί ήθελα να ευχαριστηθώ κι άλλο το bishonen Zangetsu και τον Hichigo T^T.
Anw I like Ichigos new look, και για κάποιο λόγο το καρέ που έδειχνε τον Gin να ανοίγει τα μάτια του gave me chills. Αν προσπαθεί ο Kubo μπορεί να ζωγραφίζει πολύ καλούς χαρακτήρες. Στα backgrounds και το σενάριο μας τα έχει κάνει ΛΙΓΟ ρόιδο. >_<
Επισης το όλο σκηνικό με το no reiatsu thing είναι λες και πετυχε ψυχρή σχάση ο Φράουλας.
Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 12:33
Mόνο εγώ παρατήρησα ότι για άλλη μια φορά ο Kubo παρέλειψε το να μας δείξει το πώς πέτυχε το power up o Ιchigo? Eίναι το ίδιο ακριβώς πράγμα που έκανε και στο SS arc όταν έπρεπε ο Ichigo να νικήσει τον zangetsu για να πετύχει το Bankai. (αν δεν έχω ξεχάσει κάτι that is)
Kαι αυτήν την φορά τσαντίζομαι ακόμη περισσότερο γιατί ήθελα να ευχαριστηθώ κι άλλο το bishonen Zangetsu και τον Hichigo T^T.
Anw I like Ichigos new look, και για κάποιο λόγο το καρέ που έδειχνε τον Gin να ανοίγει τα μάτια του gave me chills. Αν προσπαθεί ο Kubo μπορεί να ζωγραφίζει πολύ καλούς χαρακτήρες. Στα backgrounds και το σενάριο μας τα έχει κάνει ΛΙΓΟ ρόιδο. >_<
Tι λες ιρι μου.Εδω ο κουμπο αναδεικνυει το μεγαλο του ταλεντο.Κατα τη διαρκεια της μαχης θα εχουμε flashback με την προπονηση.Τι μλκς τωρα στο bleach...
Oσο για το background οι μεγαλοι mangaka δεν το χρειαζονται.Αν και μεταξυ μας καταλαβες οτι αφορμη για την μαχη εξω απο την πολη δεν ειναι να παθουν κατι οι απλοι ανθρωποι αλλα το γεγονος οτι ο κουμπο βαριεται να σχεδιαζει κτηρια

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 12:44
Nαι αυτό υποψιάστηκα και εγώ γι αυτό πέταξα τη σπόντα με το Background:hihi2:. Όσο για την μάχη δεν νομίζω γιατί τότε θα πρέπει να δικαιολογήσει το πώς ο Φράουλας από τα σκατά στα οποία είχε πέσει νίκησε το Combo Bankai Zangetsu και Hichigo (<3). Toυ βάζουμε δύσκολα με αυτό..Αν και μεταξυ μας καταλαβες οτι αφορμη για την μαχη εξω απο την πολη δεν ειναι να παθουν κατι οι απλοι ανθρωποι αλλα το γεγονος οτι ο κουμπο βαριεται να σχεδιαζει κτηρια
Εγώ του κρατάω μούτρα πάντως.
Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 13:37
Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 13:40
Παει εσβησε και του Gin το καντηλι >.>
Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 14:08
Τί power-up από τον Ichigo περίμενε ο Aizen και τί κατάφερε τελικά ο Ichigo που δε το περίμενε ο Aizen; Γιατί ο Aizen ήθελε power-up Συγκεκριμένου είδους για τον Ichigo; Γιατί το reiatsu του Ichigo δεν ανιχνεύεται; Έχει σημασία για το επίπεδο δύναμης; Γιατί ο Ichigo, όσο ώριμος κι αν φαίνεται, μου θυμίζει τον Urahara, aka τον ανθρώπου που είδε και ξέρει υπερβολικά πολλά; Ο Shirosaki τί απέγινε; Έχασε οριστικά, ή κάτι άλλο έχει γίνει που συνδέεται με τον υπερβολικά ώριμο Ichigo;
Αααα, το κεφάλι μου...!
Ichigo is...
BRINGING THE SEXY BACK!!!

Domo arigatou για το fanservice, Kubo-sensei...
Η αλυσίδα του Tensha Zangetsu μου κάνει κλικ. Το Getsuga ήταν τεχνική που έπαιρνε το reiatsu του Ichigo από το χέρι του και το πετούσε στον αντίπαλο. Τώρα που η αλυσίδα είναι τυλιγμένη γύρω από το χέρι, τί γίνεται; Και το χερούλι του σπαθιού άλλαξε. Λες και είναι φτιαγμένο από οστά, ή κάτι τέτοιο... Αλλά οι shinigami έχουν μόνο Shi Kai και Ban Kai, όχι πιο πάνω. Εκτός κι αν ο Ichigo πέρασε κι αυτός το διαχωρισμό shinigami-hollow... Χμμμ...
"Are you really Kurosaki Ichigo?" Ψιτ, αγγελοπεταλουδίτσα... κοντά τα λόγια σου σε τέτοιες ερωτήσεις.
Σε συνδυασμό με το colour spread του προηγούμενου chapter, νοιώθω σχεδόν στεναχωρημένη που ο χαζούλης, ξέγνοιαστος Ichigo είναι πλέον παρελθόν...
Ο Gin πεθαίνει με τη καλύτερη θέα στον κόσμο: Matsumoto's bust.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Κάποιος ήρθε και είπε στον Aizen STFU and GTFO!!!! Ichigo, παντρέψου με!!!!!!!!
Εις τη τελική, ωραίο chapter, μου άρεσε. Και η φάση μεταξύ Ichigo - Afro-san. XD
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Tea-chan: 26 Αύγουστος 2010 - 14:14

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 15:00
Ειπα και εγω να σκυψω το κεφαλι και να παραδεχτω οτι τοσο καιρο το bleach ηταν gtp, αλλα αυτο το chapter με δικαιωσε που τοσο καιρο το διαβαζα περιμενοντας μια εκπληκτικη εξελιξη οπως και εγινε.
Ichigo is a Badaas, the moment we waited for has come.
Θα δουμε και ενα σωρο καινουριες επιθεσεις ελπιζω και μια μαχη καλυτερη απο καθε προηγουμενη.
Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 15:39
Βλέπω να κόβεται η μάχη στη μέση ή να χάνει ο Ichigo.
Επίσης θα το ξαναπώ.Με νευριάζει που έχει κάνει τον Aizen τόσο απρόσεκτο.Πιο παλιά δε πρόκειται να γινόταν κάτι τέτοιο.

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 15:52
Αυτή του η αλαζονεία μπορεί να τον τιμωρήσει οπως έγινε με τον Barragan. Μπορεί και όχι γιατί Aizen είναι αυτός, τόσα και τόσα έχει κάνει μέχρι τώρα.
Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 16:01
καλα και αμα νικησει ο ichigo τον aizen τοτε ποιος θα ειναι ο main κακος στο Bleach?
Λογικα το bleach θα τελειωσει μετα απο αυτη τη saga.
Δεν πιστευω οτι αυτο το manga σηκωνει αλλα power ups πλεον.
Ο πρωταγωνηστης μας εφθασε στη Θεωση και μετα απο την πανηγυρικη του νικη η αυλαια θα κλεισει.
Παντως το τελικο power up του ichigo ηταν οντως πολυ badass!
Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 17:54
μαλλων μπορη η οροχιμε να ειναι το κρυφω οπλο του αιζεναλλιοσ γιατι να την απαγαγη
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 26 Αύγουστος 2010 - 17:56
double post. Please use the edit button. :3
Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2010 - 00:54
"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"
Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2010 - 20:08