Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#3136 AfrObOy

AfrObOy

Anime Newbie

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 11:34

καλα και αμα νικησει ο ichigo τον aizen τοτε ποιος θα ειναι ο main κακος στο Bleach?

#3137 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 12:11

Tουλαχιστον αυτο το τσαπτερ δεν απογοητευσε τοσο πολυ οσο τα προηγουμενα.Φαιλ που για πρωτη φορα βλεπουμε τον αιζεν να τρομαζει στη θεα του φραουλα με τετοιο τροπο...Δεν μου στεκει καλα να τον βλεπω να τα εχει χασει σαν μικρο κοριτσακι.Ωραια και η αλυσιδα στο σπαθακι καθως και το νεο look.Ας ελπισουμε να συνεχιστει με καλο τροπο.

ΥΓ Αμα δω τον αιζεν να παρακαλαει για την ζωη του, καποια στιμγη θα ειναι οτι πιο τραγικο υπαρχει.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3138 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 12:30

Mόνο εγώ παρατήρησα ότι για άλλη μια φορά ο Kubo παρέλειψε το να μας δείξει το πώς πέτυχε το power up o Ιchigo? Eίναι το ίδιο ακριβώς πράγμα που έκανε και στο SS arc όταν έπρεπε ο Ichigo να νικήσει τον zangetsu για να πετύχει το Bankai. (αν δεν έχω ξεχάσει κάτι that is)

Kαι αυτήν την φορά τσαντίζομαι ακόμη περισσότερο γιατί ήθελα να ευχαριστηθώ κι άλλο το bishonen Zangetsu και τον Hichigo T^T.

Anw I like Ichigos new look, και για κάποιο λόγο το καρέ που έδειχνε τον Gin να ανοίγει τα μάτια του gave me chills. Αν προσπαθεί ο Kubo μπορεί να ζωγραφίζει πολύ καλούς χαρακτήρες. Στα backgrounds και το σενάριο μας τα έχει κάνει ΛΙΓΟ ρόιδο. >_<

Επισης το όλο σκηνικό με το no reiatsu thing είναι λες και πετυχε ψυχρή σχάση ο Φράουλας. :P

#3139 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 12:33

Mόνο εγώ παρατήρησα ότι για άλλη μια φορά ο Kubo παρέλειψε το να μας δείξει το πώς πέτυχε το power up o Ιchigo? Eίναι το ίδιο ακριβώς πράγμα που έκανε και στο SS arc όταν έπρεπε ο Ichigo να νικήσει τον zangetsu για να πετύχει το Bankai. (αν δεν έχω ξεχάσει κάτι that is)

Kαι αυτήν την φορά τσαντίζομαι ακόμη περισσότερο γιατί ήθελα να ευχαριστηθώ κι άλλο το bishonen Zangetsu και τον Hichigo T^T.

Anw I like Ichigos new look, και για κάποιο λόγο το καρέ που έδειχνε τον Gin να ανοίγει τα μάτια του gave me chills. Αν προσπαθεί ο Kubo μπορεί να ζωγραφίζει πολύ καλούς χαρακτήρες. Στα backgrounds και το σενάριο μας τα έχει κάνει ΛΙΓΟ ρόιδο. >_<

Tι λες ιρι μου.Εδω ο κουμπο αναδεικνυει το μεγαλο του ταλεντο.Κατα τη διαρκεια της μαχης θα εχουμε flashback με την προπονηση.Τι μλκς τωρα στο bleach...
Oσο για το background οι μεγαλοι mangaka δεν το χρειαζονται.Αν και μεταξυ μας καταλαβες οτι αφορμη για την μαχη εξω απο την πολη δεν ειναι να παθουν κατι οι απλοι ανθρωποι αλλα το γεγονος οτι ο κουμπο βαριεται να σχεδιαζει κτηρια:kakaka:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3140 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 12:44

.Αν και μεταξυ μας καταλαβες οτι αφορμη για την μαχη εξω απο την πολη δεν ειναι να παθουν κατι οι απλοι ανθρωποι αλλα το γεγονος οτι ο κουμπο βαριεται να σχεδιαζει κτηρια:kakaka:

Nαι αυτό υποψιάστηκα και εγώ γι αυτό πέταξα τη σπόντα με το Background:hihi2:. Όσο για την μάχη δεν νομίζω γιατί τότε θα πρέπει να δικαιολογήσει το πώς ο Φράουλας από τα σκατά στα οποία είχε πέσει νίκησε το Combo Bankai Zangetsu και Hichigo (<3). Toυ βάζουμε δύσκολα με αυτό.

Εγώ του κρατάω μούτρα πάντως.:smokingg: Περιμένω extra με τους δύο chars σε lovey dovey σκηνές.

#3141 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 13:37

Πολυ καλο chapter :kakaka: Οταν ο aizen κάνει στον ichigo : you cant damage me και ο ichi τον αρπαζει απο την μαπα σκεφτηκα : χαχαχαχαχαχ FAIL!

v4kFmx.png

#3142 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 13:40

Πολυ μικρο. ο Ichigo επιτελους μετα απο καιρο ειναι badass Posted Image

Παει εσβησε και του Gin το καντηλι >.>

2bbd14fc.jpg

#3143 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 14:08

Από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω... :Crying2:

Τί power-up από τον Ichigo περίμενε ο Aizen και τί κατάφερε τελικά ο Ichigo που δε το περίμενε ο Aizen; Γιατί ο Aizen ήθελε power-up Συγκεκριμένου είδους για τον Ichigo; Γιατί το reiatsu του Ichigo δεν ανιχνεύεται; Έχει σημασία για το επίπεδο δύναμης; Γιατί ο Ichigo, όσο ώριμος κι αν φαίνεται, μου θυμίζει τον Urahara, aka τον ανθρώπου που είδε και ξέρει υπερβολικά πολλά; Ο Shirosaki τί απέγινε; Έχασε οριστικά, ή κάτι άλλο έχει γίνει που συνδέεται με τον υπερβολικά ώριμο Ichigo;

Αααα, το κεφάλι μου...! :blurah5:

Ichigo is...

BRINGING THE SEXY BACK!!!

Posted Image
Domo arigatou για το fanservice, Kubo-sensei... :nbleed:

Η αλυσίδα του Tensha Zangetsu μου κάνει κλικ. Το Getsuga ήταν τεχνική που έπαιρνε το reiatsu του Ichigo από το χέρι του και το πετούσε στον αντίπαλο. Τώρα που η αλυσίδα είναι τυλιγμένη γύρω από το χέρι, τί γίνεται; Και το χερούλι του σπαθιού άλλαξε. Λες και είναι φτιαγμένο από οστά, ή κάτι τέτοιο... Αλλά οι shinigami έχουν μόνο Shi Kai και Ban Kai, όχι πιο πάνω. Εκτός κι αν ο Ichigo πέρασε κι αυτός το διαχωρισμό shinigami-hollow... Χμμμ...
"Are you really Kurosaki Ichigo?" Ψιτ, αγγελοπεταλουδίτσα... κοντά τα λόγια σου σε τέτοιες ερωτήσεις. :smokingg: Κοίτα λίγο τη μούρη σου να δεις πώς έχεις γίνει! Ο Ichigo είναι αυτός που θα έπρεπε να το ρωτάει αυτό! (Εδώ φαίνεται ότι ο Ichigo παραέγινε σοβαρός: άπαξ και έβλεπα εγώ τον Aizen έτσι, θα είχα πέσει κάτω από τα γέλια!)

Σε συνδυασμό με το colour spread του προηγούμενου chapter, νοιώθω σχεδόν στεναχωρημένη που ο χαζούλης, ξέγνοιαστος Ichigo είναι πλέον παρελθόν... :( I liked that smiling kid. I did!

Ο Gin πεθαίνει με τη καλύτερη θέα στον κόσμο: Matsumoto's bust. :hahaha:

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Κάποιος ήρθε και είπε στον Aizen STFU and GTFO!!!! Ichigo, παντρέψου με!!!!!!!!:respect:

Εις τη τελική, ωραίο chapter, μου άρεσε. Και η φάση μεταξύ Ichigo - Afro-san. XD

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Tea-chan: 26 Αύγουστος 2010 - 14:14

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3144 Ichigo_hollow

Ichigo_hollow

Tensai_Sora

• Members
  • 138 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 15:00

EPICNESS
Ειπα και εγω να σκυψω το κεφαλι και να παραδεχτω οτι τοσο καιρο το bleach ηταν gtp, αλλα αυτο το chapter με δικαιωσε που τοσο καιρο το διαβαζα περιμενοντας μια εκπληκτικη εξελιξη οπως και εγινε.
Ichigo is a Badaas, the moment we waited for has come.
Θα δουμε και ενα σωρο καινουριες επιθεσεις ελπιζω και μια μαχη καλυτερη απο καθε προηγουμενη.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3145 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 15:39

Καλά μη χαίρεστε και πολύ.Δε πρόκειται να νικήσει ο Ichigo.Ο Aizen είναι ο μόνος κακός που έχει μείνει και αν χάσει τελειώνει το manga εκτός αν εμφανίσει από το πουθενά άλλον κακό.

Βλέπω να κόβεται η μάχη στη μέση ή να χάνει ο Ichigo.

Επίσης θα το ξαναπώ.Με νευριάζει που έχει κάνει τον Aizen τόσο απρόσεκτο.Πιο παλιά δε πρόκειται να γινόταν κάτι τέτοιο.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3146 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 15:52

Παλιά ο Aizen ηταν πιο αδύναμος και αρα έπρεπε να προσέχει διπλά. Τώρα πια που θεωρεί οτι μεταμορφώθηκε στο τέλειο ων, δεν έχει ανάγκη να σχεδιάζει πώς να κοροϊδέψει-κερδίσει τους αντιπάλους του.
Αυτή του η αλαζονεία μπορεί να τον τιμωρήσει οπως έγινε με τον Barragan. Μπορεί και όχι γιατί Aizen είναι αυτός, τόσα και τόσα έχει κάνει μέχρι τώρα.

#3147 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 16:01

καλα και αμα νικησει ο ichigo τον aizen τοτε ποιος θα ειναι ο main κακος στο Bleach?

Λογικα το bleach θα τελειωσει μετα απο αυτη τη saga.

Δεν πιστευω οτι αυτο το manga σηκωνει αλλα power ups πλεον.

Ο πρωταγωνηστης μας εφθασε στη Θεωση και μετα απο την πανηγυρικη του νικη η αυλαια θα κλεισει.

Παντως το τελικο power up του ichigo ηταν οντως πολυ badass!

#3148 Nessaj

Nessaj

Chaos lord

• Members
  • 110 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 17:54

μαλλον ομως κατι θα γινει με την οροχιμε θημαστε τι ειπε ο ουρουχιορα οτι κατι τις εκαναν και οτι εγινε σαν και αυτους η νομιζω

μαλλων μπορη η οροχιμε να ειναι το κρυφω οπλο του αιζεναλλιοσ γιατι να την απαγαγη

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 26 Αύγουστος 2010 - 17:56
double post. Please use the edit button. :3

#3149 Hellsing

Hellsing

Anime Fan

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPoland

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2010 - 00:54

τι ωραία τι καλά... ο Ichigo Και το καινούργιο του λουκ,με μια δόση επόμενου επιπέδου .. πάμε για Vasto Lorde επόμενου επιπέδου ?χου χου ,έχει να γινει ... μόνο το Release να γίνει...τραλλαλα!

"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"

#3150 HelenGreece4ever

HelenGreece4ever

Girisha

• Members
  • 183 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2010 - 20:08

Μην παραξενεφτείτε που γράφω 1η φορά εδώ, αλλά διάβασα bleach manga!!! Τέσπα, μου άρεσε αυτό το chapter αρκετά, γιατί είδα τον νέο Zangetsu :nbleed: και αυτό που είπατε, που ο Ichi φάνηκε ποιο δυνατός, και με τις αλυσίδες, και που πείρε τον... Πεταλούδα από το καφάλι και πήγαν σε ένα άλλο μέρος για να μην φτιάχνει ο Kubo πολλά κτήρια (sorry που κλάβω φράσεις αλλά αυτά π λέτε έχουν πλ πλάκα :hahaha:) Bye bye Gin :byejg9: όχι, μην νομίζετε, στενοχορήθηκα και γι' αυτόν, αλλά και για την Rangiku :run:
る  ギ

Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews