Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#2986 Being Of Darkness

Being Of Darkness

the last numenorian

• Members
  • 137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2010 - 18:52

ωραια εμφανιζεται ο πιο fail χαρακτηρας, ερχεται η μισοπεθαμενη rangiku που μακαρι να ξεραμε πως αναπνεει με τοσα πλευρα σπασμενα και ο hollow ichigo ενωνεται με τον zangetsu λες και ειναι yu gi oh, great -___-

#2987 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2010 - 19:50

Κανείς δεν κατάλαβε ότι το πόδι είναι στην πραγματικότητα του Keigo :kakaka: Απλά πήγε στον τηλεφωνικό θάλαμο στην γωνία να φορέσει την super στολή του και επέστρεψε για να βάλει τον SephirAizen στη θέση του :hero:

#2988 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2010 - 21:11

Άμα λέω εγώ... *flips hair over the shoulder*

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2989 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2010 - 23:55

Chapter 411 is out!
http://mangastream.com/read/bleach/91213640/1

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#2990 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2010 - 00:12

πφφφφ

Πρωτα ο Aizen γλιτωνει τον σιγουρο και εξευτελιστικο θανατο απο τα χερια του Keigo, και τωρα γλιτωνει και απο την οργη του Don Kanonji.

Τι να πει κανεις, το troll δεν εχει ορια.....

qzMHWHd.png

#2991 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2010 - 00:28

BUWAHAHAHA... Kanonji the true hero...:8):
Fusion shit? c'mon!

2bbd14fc.jpg

#2992 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2010 - 00:36

Απλά

............................................________
....................................,.-‘”...................``~.,
.............................,.-”...................................“-.,
.........................,/...............................................”:,
.....................,?......................................................,
.................../...........................................................,}
................./......................................................,:`^`..}
.............../...................................................,:”........./
..............?.....__.........................................:`.........../
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../
.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/
..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}
...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../
...,,,___.`~,......“~.,....................`.....}............../
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”
............/.`~,......`-...................................../
.............`~.*-,.....................................|,./.....,__
,,_..........}.>-._...................................|..............`=~-,
.....`=~-,__......`,.................................
...................`=~-,,.,...............................
................................`:,,...........................`..............__
.....................................`=-,...................,%`>--==``
........................................_..........._,-%.......`
...................................,

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2993 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2010 - 00:37

- Me likes Ichigo colour page! Επιτέλους, φαίνεται δεκαέξι!!

- I also want his shoes! :blingeye2:

- Ichigo, καρντιά μου, την επόμενη φορά, φέρε καθρέπτη μαζί σου. Να σου λυθεί η απορία, βρε αδερφέ...

- Καιιιιιι... ΜΠΟΥΜ! Νά'μαστεεεε... Ο Ichigo το έμαθε. Τώρα σοβαρά, ούτε η Orihime, ούτε ο Ishida είπαν τίποτα στον Ichigo όταν ξύπνησε για τη μορφή του; Damn people, inform the kid! :burningbe3:

- Fuuuusion! HA!

- O Tensha Zangetsu πρέπει να είναι ΠΟΛΥ φουρκισμένος με τον Ichigo. Siding with Ogichi to fight Ichigo? Duuuuude... :beaten:

- Ichigo: "What the hell is this?" You know, kid, that's a brilliant question. So, Tensha Zangetsu bleached. Hey, I'm understanding a motif here...

- O Ichigo θα τις φάαααααει γερά... :beaten:

- Ω, DON KANONJI, ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΜΑΣ COMEDY RELIEF ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ... :8): *γκουχ* Ναι, συγγνώμη. Ξέρω ότι ο συγκεκριμένος χαρακτήρας θα διχάσει το κοινό, but hey... Υπάρχει στο στόρι ακόμη. Εξάλλου, νομίζω ότι με αυτούς τους κατά τα άλλα συνηθισμένους χαρακτήρες, ο Kubo δίνει την εικόνα του τί αντίκτυπο έχει ο Aizen στη Karakura και στην καθημερινή ζωή.

- AND DON KANONJI IS SO AWESOME THAT HE BREAKS THE FOURTH WALL, TALKING DIRECTLY TO THE READERS!!!!!!!!!!!!!! :8):

-
Spoiler:

ΨΟΦΑΩ!!!!!!!!! :hahaha::hahaha::hahaha:

- Δε νομίζω να έχει τηλεόραση στο HM, Kanonji. Για την ακρίβεια, δε νομίζω να έχουν ούτε Internet... Okay, HM sounds more and more boring by the second... :/

- Η Tatsuki διώχνει τη βοήθεια, επειδή ξέρει ότι δεν έχει ελπίδα, ενώ η ίδια δεν είναι σε καλύτερη μοίρα... DAMN, this girl rocks! :wooi2:

- Yup. Kanonji is dead.

- - OI. WAIT. "Ι made it"? As in, την περίμεναν;;;;;; Γιατί κάπως έτσι ακούστηκε.

Matsumoto is with them?

...

Ρε λέτε; (Αλλά τότε, γιατί να σώσει τον Kanonji; What is going on here???:blurah5:)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2994 batigoal9

batigoal9

Anime Amateur

• Members
  • 130 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2010 - 00:45

Πρεπει να γινει κατι πολυ καλο για να επιστρεψει στις παλιες "δοξες" το bleach. Παντως μεχρι τοτε θα περιμενω να διαβαζω 3-3 chapters μου φαινεται για να μην ειναι τοοοοσο βαρετο.

#2995 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2010 - 01:00

φυσικά τώρα θα μάθουμε πως ο kannonji είναι ένας σκληρός shinigami από την soulsociety που είχε έρθει πολύ πριν από τον urahara και είναι παντοδύναμος?

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#2996 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2010 - 01:07

αυτο με τον αιζεν ηταν εξευτελιστικο για το image του ...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#2997 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2010 - 01:30

Πως είχα την εντύπωση ότι ο don ήταν filler χαρακτήρας από το anime....

Όπως και να έχει τόσο γέλιο έχω να ρίξω αρκετά chapter....
Δεν έχω υπογραφή :oo:

#2998 LNEnja

LNEnja

Run. Jump. GLOMP! /repeat

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2010 - 02:33

>___>
<______<
*facepalm*
Aizen νομίζω πως κατάλαβες ότι κινδυνεύει η υπόληψή σου ως μελλοντικός Θεός/Νεφελίμ-του-2012/Πλανητάρχης/Πρωθυπουργός/Σουβλατζής-της-γειτονιάς και λοιπές potential θέσεις κύρους που θα μπορούσες να αποκτήσεις σε μερικά chappies...
Will it be Shinji? Nono...
Will it be Urahara? Oh Nono~
IT WILL BE TEEH DON KANOJI!! :kowai:
...Somebody save Aizen (?)
*stops flaming*
Άντε θα έχει και angst με Matsumoto και Gin στα επόμενα chappies but, hell! There will be plot!
*shifty eyes* Αυτός ο Kira πού λιάζεται πάλι;; :iyaaa:

---- Raito, Pain, Kaoru, Death the Kid, Lelouch, Frau, Yazoo, Kanji, Zexion, Gin, Kusuriuri, Ciel, Crow, Pikachu... Pick One!
------ Fangirls' Forces United ----> (We stalk because we care!)
-------- Patra's Otaku Kurabu... Έλα να σε μυήσουμε...

Δημοσιευμένη  εικόνα

O Ανιμοπλανήτης μου^^

Καβαΐ Shotaaas~ <3

#2999 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2010 - 09:26

Καλό chapter, πλάκα είχε XP

Matsumoto is with them?

...

Ρε λέτε; (Αλλά τότε, γιατί να σώσει τον Kanonji; What is going on here???:blurah5:)

Μα δεν έσωσε τον Kanonji, τον Aizen έσωσε από σίγουρο θάνατο :kakaka:

Ο secret combination Ζangetsu έχει λίγο από kuchiki, λίγο από hollow ichigo, λίγο από ulquira, λίγο από δω, λίγο από κεί~
Girls! Rejoice! \(Ο_ο)

#3000 Yoruichi

Yoruichi

Phew!!!

• Members
  • 26 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2010 - 10:05

- Me likes Ichigo colour page! Επιτέλους, φαίνεται δεκαέξι!!

- I also want his shoes! :blingeye2:

- Ichigo, καρντιά μου, την επόμενη φορά, φέρε καθρέπτη μαζί σου. Να σου λυθεί η απορία, βρε αδερφέ...

- Καιιιιιι... ΜΠΟΥΜ! Νά'μαστεεεε... Ο Ichigo το έμαθε. Τώρα σοβαρά, ούτε η Orihime, ούτε ο Ishida είπαν τίποτα στον Ichigo όταν ξύπνησε για τη μορφή του; Damn people, inform the kid! :burningbe3:

- Fuuuusion! HA!

- O Tensha Zangetsu πρέπει να είναι ΠΟΛΥ φουρκισμένος με τον Ichigo. Siding with Ogichi to fight Ichigo? Duuuuude... :beaten:

- Ichigo: "What the hell is this?" You know, kid, that's a brilliant question. So, Tensha Zangetsu bleached. Hey, I'm understanding a motif here...

- O Ichigo θα τις φάαααααει γερά... :beaten:

- Ω, DON KANONJI, ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΜΑΣ COMEDY RELIEF ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ... :8): *γκουχ* Ναι, συγγνώμη. Ξέρω ότι ο συγκεκριμένος χαρακτήρας θα διχάσει το κοινό, but hey... Υπάρχει στο στόρι ακόμη. Εξάλλου, νομίζω ότι με αυτούς τους κατά τα άλλα συνηθισμένους χαρακτήρες, ο Kubo δίνει την εικόνα του τί αντίκτυπο έχει ο Aizen στη Karakura και στην καθημερινή ζωή.

- AND DON KANONJI IS SO AWESOME THAT HE BREAKS THE FOURTH WALL, TALKING DIRECTLY TO THE READERS!!!!!!!!!!!!!! :8):

-

Spoiler:

ΨΟΦΑΩ!!!!!!!!! :hahaha::hahaha::hahaha:

- Δε νομίζω να έχει τηλεόραση στο HM, Kanonji. Για την ακρίβεια, δε νομίζω να έχουν ούτε Internet... Okay, HM sounds more and more boring by the second... :/

- Η Tatsuki διώχνει τη βοήθεια, επειδή ξέρει ότι δεν έχει ελπίδα, ενώ η ίδια δεν είναι σε καλύτερη μοίρα... DAMN, this girl rocks! :wooi2:

- Yup. Kanonji is dead.

- - OI. WAIT. "Ι made it"? As in, την περίμεναν;;;;;; Γιατί κάπως έτσι ακούστηκε.

Matsumoto is with them?

...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ με πεθαινεις με τα σχολια σου καθε φορα, να σαι καλα :D:D:D
bold: και εμενα ετσι μου φανηκε... τι να πεις θα δειξει
Το chapter το διασκεδασα νταξ, ειμαι και σε καλη διαθεση αυτο τον καιρο... βοηθαει και αυτο καμια φορα :P
Δημοσιευμένη  εικόνα
"Quit calling me Ruler. You can call me something more normal. Like Yoruichi-san"