Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2010 - 18:52
Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2010 - 19:50
Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2010 - 21:11

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2010 - 23:55
Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2010 - 00:12
Πρωτα ο Aizen γλιτωνει τον σιγουρο και εξευτελιστικο θανατο απο τα χερια του Keigo, και τωρα γλιτωνει και απο την οργη του Don Kanonji.
Τι να πει κανεις, το troll δεν εχει ορια.....
Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2010 - 00:28
Fusion shit? c'mon!
Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2010 - 00:36
............................................________
....................................,.-‘”...................``~.,
.............................,.-”...................................“-.,
.........................,/...............................................”:,
.....................,?......................................................,
.................../...........................................................,}
................./......................................................,:`^`..}
.............../...................................................,:”........./
..............?.....__.........................................:`.........../
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../
.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/
..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}
...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../
...,,,___.`~,......“~.,....................`.....}............../
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”
............/.`~,......`-...................................../
.............`~.*-,.....................................|,./.....,__
,,_..........}.>-._...................................|..............`=~-,
.....`=~-,__......`,.................................
...................`=~-,,.,...............................
................................`:,,...........................`..............__
.....................................`=-,...................,%`>--==``
........................................_..........._,-%.......`
...................................,

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2010 - 00:37
- I also want his shoes!
- Ichigo, καρντιά μου, την επόμενη φορά, φέρε καθρέπτη μαζί σου. Να σου λυθεί η απορία, βρε αδερφέ...
- Καιιιιιι... ΜΠΟΥΜ! Νά'μαστεεεε... Ο Ichigo το έμαθε. Τώρα σοβαρά, ούτε η Orihime, ούτε ο Ishida είπαν τίποτα στον Ichigo όταν ξύπνησε για τη μορφή του; Damn people, inform the kid!
- Fuuuusion! HA!
- O Tensha Zangetsu πρέπει να είναι ΠΟΛΥ φουρκισμένος με τον Ichigo. Siding with Ogichi to fight Ichigo? Duuuuude...
- Ichigo: "What the hell is this?" You know, kid, that's a brilliant question. So, Tensha Zangetsu bleached. Hey, I'm understanding a motif here...
- O Ichigo θα τις φάαααααει γερά...
- Ω, DON KANONJI, ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΜΑΣ COMEDY RELIEF ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ...
- AND DON KANONJI IS SO AWESOME THAT HE BREAKS THE FOURTH WALL, TALKING DIRECTLY TO THE READERS!!!!!!!!!!!!!!
-
ΨΟΦΑΩ!!!!!!!!!
- Δε νομίζω να έχει τηλεόραση στο HM, Kanonji. Για την ακρίβεια, δε νομίζω να έχουν ούτε Internet... Okay, HM sounds more and more boring by the second... :/
- Η Tatsuki διώχνει τη βοήθεια, επειδή ξέρει ότι δεν έχει ελπίδα, ενώ η ίδια δεν είναι σε καλύτερη μοίρα... DAMN, this girl rocks!
- Yup. Kanonji is dead.
- - OI. WAIT. "Ι made it"? As in, την περίμεναν;;;;;; Γιατί κάπως έτσι ακούστηκε.
Matsumoto is with them?
...
Ρε λέτε; (Αλλά τότε, γιατί να σώσει τον Kanonji; What is going on here???

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2010 - 00:45
Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2010 - 01:00
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2010 - 01:07
Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2010 - 01:30
Όπως και να έχει τόσο γέλιο έχω να ρίξω αρκετά chapter....
Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2010 - 02:33
<______<
*facepalm*
Aizen νομίζω πως κατάλαβες ότι κινδυνεύει η υπόληψή σου ως μελλοντικός Θεός/Νεφελίμ-του-2012/Πλανητάρχης/Πρωθυπουργός/Σουβλατζής-της-γειτονιάς και λοιπές potential θέσεις κύρους που θα μπορούσες να αποκτήσεις σε μερικά chappies...
Will it be Shinji? Nono...
Will it be Urahara? Oh Nono~
IT WILL BE TEEH DON KANOJI!!
...Somebody save Aizen (?)
*stops flaming*
Άντε θα έχει και angst με Matsumoto και Gin στα επόμενα chappies but, hell! There will be plot!
*shifty eyes* Αυτός ο Kira πού λιάζεται πάλι;;
------ Fangirls' Forces United ----> (We stalk because we care!)
-------- Patra's Otaku Kurabu... Έλα να σε μυήσουμε...

Καβαΐ Shotaaas~ <3
Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2010 - 09:26
Μα δεν έσωσε τον Kanonji, τον Aizen έσωσε από σίγουρο θάνατοMatsumoto is with them?
...
Ρε λέτε; (Αλλά τότε, γιατί να σώσει τον Kanonji; What is going on here???)
Ο secret combination Ζangetsu έχει λίγο από kuchiki, λίγο από hollow ichigo, λίγο από ulquira, λίγο από δω, λίγο από κεί~
Girls! Rejoice! \(Ο_ο)
Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2010 - 10:05
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ με πεθαινεις με τα σχολια σου καθε φορα, να σαι καλα- Me likes Ichigo colour page! Επιτέλους, φαίνεται δεκαέξι!!
- I also want his shoes!
- Ichigo, καρντιά μου, την επόμενη φορά, φέρε καθρέπτη μαζί σου. Να σου λυθεί η απορία, βρε αδερφέ...
- Καιιιιιι... ΜΠΟΥΜ! Νά'μαστεεεε... Ο Ichigo το έμαθε. Τώρα σοβαρά, ούτε η Orihime, ούτε ο Ishida είπαν τίποτα στον Ichigo όταν ξύπνησε για τη μορφή του; Damn people, inform the kid!
- Fuuuusion! HA!
- O Tensha Zangetsu πρέπει να είναι ΠΟΛΥ φουρκισμένος με τον Ichigo. Siding with Ogichi to fight Ichigo? Duuuuude...
- Ichigo: "What the hell is this?" You know, kid, that's a brilliant question. So, Tensha Zangetsu bleached. Hey, I'm understanding a motif here...
- O Ichigo θα τις φάαααααει γερά...
- Ω, DON KANONJI, ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΜΑΣ COMEDY RELIEF ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ...*γκουχ* Ναι, συγγνώμη. Ξέρω ότι ο συγκεκριμένος χαρακτήρας θα διχάσει το κοινό, but hey... Υπάρχει στο στόρι ακόμη. Εξάλλου, νομίζω ότι με αυτούς τους κατά τα άλλα συνηθισμένους χαρακτήρες, ο Kubo δίνει την εικόνα του τί αντίκτυπο έχει ο Aizen στη Karakura και στην καθημερινή ζωή.
- AND DON KANONJI IS SO AWESOME THAT HE BREAKS THE FOURTH WALL, TALKING DIRECTLY TO THE READERS!!!!!!!!!!!!!!![]()
-Spoiler:
ΨΟΦΑΩ!!!!!!!!!:hahaha:
- Δε νομίζω να έχει τηλεόραση στο HM, Kanonji. Για την ακρίβεια, δε νομίζω να έχουν ούτε Internet... Okay, HM sounds more and more boring by the second... :/
- Η Tatsuki διώχνει τη βοήθεια, επειδή ξέρει ότι δεν έχει ελπίδα, ενώ η ίδια δεν είναι σε καλύτερη μοίρα... DAMN, this girl rocks!
- Yup. Kanonji is dead.
- - OI. WAIT. "Ι made it"? As in, την περίμεναν;;;;;; Γιατί κάπως έτσι ακούστηκε.
Matsumoto is with them?
...
Ρε λέτε; (Αλλά τότε, γιατί να σώσει τον Kanonji; What is going on here???)
bold: και εμενα ετσι μου φανηκε... τι να πεις θα δειξει
Το chapter το διασκεδασα νταξ, ειμαι και σε καλη διαθεση αυτο τον καιρο... βοηθαει και αυτο καμια φορα

"Quit calling me Ruler. You can call me something more normal. Like Yoruichi-san"