Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#2971 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2010 - 10:09

Εγω ακομα δεν μπορω να καταλαβω το γεγονος οτι ο shirosaki ειναι μακρια απο τον zangetsu.Αφου ο shirosaki ειχε γινει η πηγη της ενεργειας για τον ichigo και ειναι ο zangetsu γτ φαινεται σαν ξεχωριστη προσωπικοτητα μεσα στον ichigo.Ναι ξερω λογικη στο bleach κομματι ακυρο αλλα και παλι ελπιζω ο καημενος ο τιτε να μας το εξηγησει καποια στιγμη.

Απο κει και περα δεν χρειαζονται νομιζω και πολλα πολλα για τον αγαπημενο μου hollow.Οπως παντα cool και mad over 9000.Ας ελπισουμε να σφαξει και τον ichigo kai ton zangetsu και μετα να γινει χαλιφης στην θεση του χαλιφη.

Οσο για τις γυναικες στο ποστ σου τσαγακι ειναι εμφανες νομιζω οτι στο bleach δεν υπαρχει χειροτερο fail απο την innue.Λογικο οι υπολοιπες να ειναι λιγο εως πολυ διαφορετικες.Αντε βρε και στο επομενο με το καλο αμα εδεησει ο κυριος να δουμε κανα ishida dad...

Where is my Unohana damn it-Κορα :cry5:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2972 Yoruichi

Yoruichi

Phew!!!

• Members
  • 26 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2010 - 10:20

Oooooo yeah, i totally agree with you :) +1

Στα προλαλούμενα με κάλυψε πλήρως η Τσαγάκι-τσαν. Όμως επιθυμώ να θέσω μια απορία.

Ο Κούμπο μπορεί να μας τα δείχνει παράλληλα αλλά ο χρόνος στο υποτιθέμενο κόσμο προχωράει πιο γρήγορα από τον κανονικό. Οπότε λογικά, ο Ίτσιγκο πρέπει να έχει φτάσει...
Τα γεγονότα που συνέβησαν βέβαια δεν ξέρω πως θα μας τα δείξει...
Οπότε w.t.f ?
Επίσης μου ο χαζόΆιζεν πάλι είπε τι θα κάνει ο Ίτσιγκο.:roar:
Έγινε ο κυρίαρχος και πωνάρει και τον Ίτσιγκο. Μπράβο ρε μεγάλε, εκθαμβωθήκαμε από την λάμψη σου. Τον έχω βαρεθεί αυτόν τον άνθρωπο. Είναι για τον κάδο.:zetsubou: (Όχι της ανακύκλωσης:P)

Τέλος, μου άρεσε και εμένα το τσάπτερ. Βασικά, το Bleach εκεί την έχει την γλύκα του. Σε όλους τους χαρακτήρες, εκτώς πρωtαγωνιστών. Τι πράμα και αυτό...

Couldnt agree more :D

Οσο για το chapter... μου αρεσε οκ. Αυτο που θελω να δω τωρα ειναι πως θα προχωρησει το θεμα με τον zangetsu γιατι σε εμενα αφησε μια αισθηση οτι θα πρεπει να αποφασιστει ποιος κανει τι μεσα σε αυτο το inner world του ichigo...

/despair mode on :P
Δημοσιευμένη  εικόνα
"Quit calling me Ruler. You can call me something more normal. Like Yoruichi-san"

#2973 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2010 - 10:29

Πάει καιρός απο τότε που σταμάτησα ν'ασχολούμαι με τον Ichigo,οπότε δε με απασχολεί το τι γίνεται στον inner world του(Ούτως ή άλλως το αποτέλεσμα το ξέρουμε:power up και off to save the day).
Περισσότερο μ'ενδιαφέρει να δω σε ποιόν ανήκει το πόδι.Ishida-chichi ή Tessai?:hmmm:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Does this darkness have a name?

#2974 super sayian

super sayian

Anime Fan

• Members
  • 183 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2010 - 11:10

και κατι αλλο τι σχεση εχει οι ελπιδες του ηρωα ?παντα ελπιδοφορος ηταν , ασχετα με το ποια δυναμη χρησιμοποιουσε ( μπανκαι η χολοου)

#2975 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2010 - 16:14

Εγώ δε σας κρύβω ότι ευελπιστούσα σε έναν Grimmjow ή έναν Ulquiorra αναγεννημένο, αλλά μάλλον εύχομαι για εξωφρενικά πράγματα...:sadist: Κάποιος άλλος εκτός απ' το μπαμπά του Ishida δε νομίζω ότι μπορεί να είναι αυτός με το μυστήριο πόδι, κοιτώντας τα πράγματα ρεαλιστικά.

Grimmjow, έχω ξεροσταλιάσει περιμένοντάς σε, πουλάκι μου...:if:

Και να μην ανοίξουμε πάλι κουβέντα για την Orihime, έχουμε συμφωνήσει νομίζω ότι συναγωνίζεται επάξια τη Misa για το χρυσό βατόμουρο anime γλάστρας.

Ulquiorra, απ' ότι κατάλαβες, ακόμα να χωνέψω το χαμό σου...:run:

Shirosaki, WELCOME BACK!:yahoo:

#2976 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2010 - 18:52

Μεγαλοψυχος ο Keigo, αποφασισε να χαρισει λιγα chapter ακομα ζωης στον Aizen...

Δεν ξερω ποιος ειναι αυτος που ερχετε αλλα τον μισω.Παει ο αλλος να ξεφορτωθει τους πιο ενοχλητικους χαρακτηρες της σειρας και ετοιμαζεσε να τον κοψεις?
Γιατι ρε ανθρωπε?

qzMHWHd.png

#2977 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2010 - 14:13

Shirosaki... pure coolness...φανταστειτε να ακουσου με το ''Dont you recognise me?'' στο ανιμε με αυτην την επικη φωνη που καθε φορα που την ακουω εχω earorgasm... ωραιο το τσαπτερ... το ποδι παιζει να ειναι και απ την παρεα του Kisuke? τα παιδια και ο αλλος ο μπαρμπας?

2bbd14fc.jpg

#2978 0sama

0sama

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2010 - 20:28

Posted Image

Uploaded with ImageShack.us

'Ελιωσα οταν το δα...

#2979 epiczeroxxi

epiczeroxxi

Ultimate Coordinator

• Members
  • 76 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2010 - 22:47

Προβλέπω πως το πόδι είναι του Uryu Ryuken...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα
A New Era.A New World.A New History.
Spoiler:

#2980 Etherios

Etherios

Anime Fan

• Members
  • 219 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2010 - 06:27

σοβαρα περιμενετε καμια τρελη ανατροπη? ΜΠΑΑΑ ο ichigo ειναι με αλλο look.

Και μετα θα μας δειξει πως νικησε το katana του

#2981 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2010 - 10:31

411 short spoiler

Spoiler:

Spoiler:

#2982 DarkElf

DarkElf