Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#241 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 15:51

η wikipedia παλια ειχε τους espada
Spoiler:
αλλα χ8ες που το κοιταξα δεν ανεφερε αρι8μους για τους top 3

qzMHWHd.png

#242 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 15:54

γιατι ρε φιλε δν θα τον κερδισει αυτην τν φορα??o heroe always wins(κ συγκεγριμενα δν τον παω τον 4,αρα..Kurosaki σαπισε τον απλα!:8):

με κανενα λογικο τροπο δεν τον έχει ο ιτσιγκο τον ουλκιορα απο μονος του. απλα οταν ο ουλκιορα τον βγαζει με 2 μπουνιες μετα απο μια ωρα πως ο ιτσιγκο θα τον νικησει? τι και αν νικανε παντα οι προταγωνιστες? αμα δεν βγαζει νοημα τι να το κανω? :tensai:

#243 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 15:54

γιατι Rin δν εχουν φανερωθει ακομα οι αριθμοι τους, κ Σειριε δν εχουμε δει ακομη την μαχη να εξελισεται,π ξερεις τι γινεται?ο ειμο μπορει να τα εχει βρει δυσκολα(αλλα οταν released ο ειμο, δν ξερω τι θα κανει ο κουροσακι,θα πρεπει να βγαλει κανα καινουργιο power up imo

Δημοσιευμένη  εικόνα

#244 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 23:29

Επόμενο chapter πάμε HM νομίζω για την μάχη που όλοι περιμέναμε :

Rukia vs Rudobon (αρχηγός των exequias)...

Seriously now, αν δείξει αυτήν την μάχη θα είναι η ξενέρα. Ευελπιστώ να δούμε επιτέλους την μάχη Ichigo vs Ulquiorra και πιστεύω οτι θα γίνει σύντομα για δύο λόγους :

1) Πιστεύω πως πρώτα θα φύγει ο #4 απο την μέση και μετά οι top 3 espada. Αυτό το μοτίβο χρησιμοποίησε ο συγγραφέας ωσ τώρα ( αν εξαιρέσεις τον Yammi kai ton #7 που πέθανε λίγα chapters πριν τον #8).

2) Για να προλάβει να μπει στο καινούριο Arc του Anime. Απο την μάχη του με τον Grimmjow, o Ichigo δεν έχει πολεμήσει κανέναν ως τώρα (τις έχει φάει μόνο απο τον Nnoitra #5) Μου φαίνεται λίγο δύσκολο να μην βάλουν σε αυτό το arc μάχη του πρωταγωνιστή και απο ότι ξέρω ο ΤΚ είναι mangaka που συνεργάζεται με τους παραγωγούς του anime.

#245 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 12:01

329 PICS AND SCRIPT:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#246 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 12:34

Μάλιστα. Μπαίνουν και οι captains στο παιχνίδι και ο παππούς φωνάζει "γούργια στον νταβλά με τα κουλούρια!". Καιρός ήτανε...

Τα εξώφυλλα ιδιέταιρα γοητευτικά, ο Kubo-san ξέρει να τα ζωγραφίζει υπερ-πορωτικά. Η Halibel είναι τόσο cool που ξεπάγιασα.

Τίποτε το σπουδαίο εδώ, απλά αρχίζουν να χωρίζονται σε ντουέτα για τη μάχη. Αλλά κάτι εικόνες μου κάνουν κρα... Οψόμεθα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#247 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 16:42

Οπότε είναι πλέον ασφαλές να συμπεράνουμε ότι δεν είναι η Ηalibell η No1...... Για να δούμε τι θα δούμε σε αυτό το κεφάλαιο...... (Ξύλο βασικά ....^^)

#248 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 18:04

ANOTHER 329 SCRIPT(SEEMS MORE OFFICIAL)

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#249 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 11:16

πφφφφφφφ ακομα να βγαλει η mangafox Το chapter?????

παντως καλη μαχη 8α αργησουμε πολυ να δουμε...πρωτα 8α εχει matsumoto,soifon vs fraccion μετα rukia,chad,renji Κλπ vs exequitas.....σοβαρη μαχη βλεπω μετα απο καμια 10αρια chapters τουλαχιστον

qzMHWHd.png

#250 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 14:01

Το OneManga.com έχει βγάλει το 329.

Ωραίο chapter. Απο το επόμενο έχουμε μάχες μάλλον.

#251 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 14:34

Πολύ ωραίο chapter....... Μου αρέσει πολύ που κορυφώνεται η δράση και ετοιμαζόμαστε για τις κύριες μάχες πλέον... Μόνη ένσταση μου.... Είναι μόνο η δική μου ιδέα ή το character development έχει γίνει κάπως flat τώρα τελευταία??? Τρελό παράπονο δικό μου είναι ότι ορισμενοι χαρακτήρες έχουν παραγνωριστεί καπως... Πχ ποια ακριβώς είναι η σχεση της Matsumoto με τον Gin.... η να βλέπαμε και μια αλλη έκφραση του Hitsugaya εκτός από το είμαι Super cool και ψυχραιμος 24/7..... Anw dont mind me.... Let the slaughter continue (bloodlust mode):kill4u:

#252 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 16:44

?? Τρελό παράπονο δικό μου είναι ότι ορισμενοι χαρακτήρες έχουν παραγνωριστεί καπως... Πχ ποια ακριβώς είναι η σχεση της Matsumoto με τον Gin.... η να βλέπαμε και μια αλλη έκφραση του Hitsugaya εκτός από το είμαι Super cool και ψυχραιμος

Έχουμε χρόνο μπροστά. Ειδικά με κάποιους χαρακτήρες όπως ο Gin ή ο Aizen δεν έχουμε πολλές πληροφορίες.
Όσο για τον Hitsugaya αν πολεμήσει μόνος του την Hallibel τότε σύντομα θα τον δεις με άλλη, καινούρια έκφραση στο πρόσωπο του. Αυτή του νεκρού.

ΥΓ : Και για να μην ξεχνιόμαστε : Vote Emperor Barragan Luisenbarn for Number 1 ! :nod:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Black Kaiser: 10 Οκτώβριος 2008 - 17:58

#253 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 16:46

δηλαδη μονο εμενα με ενοχλει οτι 8α δω τα κολοfraccio να παλευουν και οι espada 8a αργησουν?τα επομενα chapters τα βλεπω πολυ βαρετα μεχρι να αρχισουν τα καλα

qzMHWHd.png

#254 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 16:50

να σου πω κάτι...λογικο είναι. το μπλιτσ τελειώνει. και τον ιτσιγκο στη μαχη με τον ουλκιορα 8α τον δεισ για τελευτέα φορα. ειναι η τελική του μαχη. δεν έχει κατι αλο μετα. ουτος η αλος δεν τον νοιαζει αμα καταστραφει το σειρετει.το χε πει κιολας στο μανγκα.....this is the final battle.

#255 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 17:21

να σου πω κάτι...λογικο είναι. το μπλιτσ τελειώνει. και τον ιτσιγκο στη μαχη με τον ουλκιορα 8α τον δεισ για τελευτέα φορα. ειναι η τελική του μαχη. δεν έχει κατι αλο μετα. ουτος η αλος δεν τον νοιαζει αμα καταστραφει το σειρετει.το χε πει κιολας στο μανγκα.....this is the final battle.

λες να ειναι οντως αυτη η τελευταια του μαχη?8α μου αρεσε αν τον αιζεν δε τον εχωνε ο πρωταγωνιστης αλλα δεν το νομιζω

αλη8εια την hinamori την ξεχασαν μαζι με τον yammi????

qzMHWHd.png