Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#2671 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2010 - 12:11

Βαρετό chapter.
Πέρα απο την τελευταία σελίδα δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο. Έφτασε στο όριο του λοιπόν ο Aizen, λογικό αφού πολεμά απο το chapter 385 ενώ ο Isshin είναι φρέσκος. Θέλω να δω το νέο power-up του τώρα. Λογικά δεν πρόκειται για hollowfication αφού ο Aizen είχε πει πως δεν θα έκανε κατι τέτοιο στον εαυτό του. Αλλά είναι προφανές πως στο τέλος η hougyoku θα είναί η καταστροφή του.

ΥΓ : Θεωρείτε και εσείς οτι το γεγονός πως η Matsumoto είναι στην σελίδα με το νούμερο 400 δεν είναι σύμπτωση ? :P

#2672 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2010 - 12:42

πετυχημενο chapter, παρατειενι την αγωνια για την μαχη με τον aizen , ο ichigo φαινεται πως παλι θα χασει και θα τον σωσουνε:sigh2: βλεποντας την δυναμη του gin. περιμενουμε full battle μεταξυ chigo και gin στο επομενο

Δεν έχει βγάλει καν μάσκα ο ίτσι...σιγά μην χάσει
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2673 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2010 - 13:09

Καλό ήταν έπεσε ξύλίκι.....η Matsumoto νοστάλγησε τις στιγμές που τις προσέφερε ο Gin βλέπωντας το "σπαθί" του:hahaha:. Ε που πας με τον 1.30 που έχει το gay στο ονομά του :canthelp:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2674 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2010 - 13:44

-Πρώτη σελίδα... γιατί η ταράτσα επιπλέει στο κενό; Ω, έλεος Kubo, λίγη περισσότερη προσπάθεια στο φόντο δε βλάπτει τον καρπό και τόσο! Τί να πει και ο Oda, δηλαδή!
-Υπάρχει κανένας λόγος που το "Gin..." της Matsumoto πήρε δύο άδειες σελίδες να ειπωθεί; Πέρα από το προφανές, βεβαίως, βεβαίως.
-Kubo, αποφάσισε: αλεπού, φίδι ή ο εξαποδώ είναι ο Gin;
-Εάν αυτή είναι η τρομαγμένη του φάτσα, η ευχαριστημένη πώς είναι;
-Σώπα, ρε! Λίγη κλασσική ξιφομαχία! Άντε και μας έλειψε.
-Ο Ichigo έχει γίνει καλός αναλυτής. Ντέμης και λοιποί, τρέμετε!
-Ναι, το σπαθάκι μπαινοβγαίνει πολύ γρήγορα. Δεν απορώ που της λείπει της Matsumoto o Gin. (Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί το Bleach μπορεί να μετατραπεί σε hentai ΤΟΣΟ εύκολα; Κόσμια με τις απαντήσεις, παρακαλώ.)
-Αυτό το "χαρωπά τα δυό μου χέρια τα χτυπώ" ακόμη δε το πιάνω.
-Kubo, παλιοκαθίκι. Γιατί δε μας έδειξες πώς κλοτσωχτυπιέται ο Aizen, παρά μόνο το αποτέλεσμα; Ουυυ, δεύτερος Sasuke θα καταντήσει ο Aizen, φτφτφτφτφτφτφ...
-Hougyokou: IT'S ALIVE, IT'S ALIIIIIVE...! Και έχει και νοημοσύνη ώστε να έχει δικιά του θέληση. IT'S SOOOOO ALIVE! Ο κεραυνός πότε θα το χτυπήσει για να αρχίσει να κουνιέται μόνο του;

Έεεετσι κι ετσι. Ομολογώ ότι μου αρέσει που βλέπω τον Ichigo να μάχεται ξανά. Όχι τίποτε άλλο, υπάρχει πιθανότητα να βγει και ο Shirosaki έτσι και αγριέψουν τα πράγματα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2675 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2010 - 14:00

Ήθελε να δείξει ότι το σπαθί του μακραίνει/μαζεύεται 500 φορές πιο γρήγορα από την κίνηση που έκανε με τα χέρια του.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2676 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2010 - 14:25

-Πρώτη σελίδα... γιατί η ταράτσα επιπλέει στο κενό; Ω, έλεος Kubo, λίγη περισσότερη προσπάθεια στο φόντο δε βλάπτει τον καρπό και τόσο! Τί να πει και ο Oda, δηλαδή!
-Υπάρχει κανένας λόγος που το "Gin..." της Matsumoto πήρε δύο άδειες σελίδες να ειπωθεί; Πέρα από το προφανές, βεβαίως, βεβαίως.
-Kubo, αποφάσισε: αλεπού, φίδι ή ο εξαποδώ είναι ο Gin;
-Εάν αυτή είναι η τρομαγμένη του φάτσα, η ευχαριστημένη πώς είναι;
-Σώπα, ρε! Λίγη κλασσική ξιφομαχία! Άντε και μας έλειψε.
-Ο Ichigo έχει γίνει καλός αναλυτής. Ντέμης και λοιποί, τρέμετε!
-Ναι, το σπαθάκι μπαινοβγαίνει πολύ γρήγορα. Δεν απορώ που της λείπει της Matsumoto o Gin. (Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί το Bleach μπορεί να μετατραπεί σε hentai ΤΟΣΟ εύκολα; Κόσμια με τις απαντήσεις, παρακαλώ.)
-Kubo, παλιοκαθίκι. Γιατί δε μας έδειξες πώς κλοτσωχτυπιέται ο Aizen, παρά μόνο το αποτέλεσμα; Ουυυ, δεύτερος Sasuke θα καταντήσει ο Aizen, φτφτφτφτφτφτφ...
-Hougyokou: IT'S ALIVE, IT'S ALIIIIIVE...! Και έχει και νοημοσύνη ώστε να έχει δικιά του θέληση. IT'S SOOOOO ALIVE! Ο κεραυνός πότε θα το χτυπήσει για να αρχίσει να κουνιέται μόνο του;

Έεεετσι κι ετσι. Ομολογώ ότι μου αρέσει που βλέπω τον Ichigo να μάχεται ξανά. Όχι τίποτε άλλο, υπάρχει πιθανότητα να βγει και ο Shirosaki έτσι και αγριέψουν τα πράγματα.

:hihi2: +1
Αυτό με τον Άιζεν, δηλαδή μισά πράγματα κάνει ο Κούμπο. Δεν μπορεί να μας δείξει που τις τρώει από τον πατέρα του Ιτσίγκο. Το σημαντικότερο:nanteee:.
Τόνικακου, Ο Γκίν έχει κλέψει την παράσταση. Τον συμπαθώ πάρα πολύ ρε παιδί μου αν και δεν το συνηθίζω. Απορώ με τον ευατό μου. Είναι αυτή διαβολόφατσα; Αυτό το διαβολόχαμόγελο;

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#2677 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2010 - 14:26

Αυτη η κινηση με τα χερια προφανως animated θα ειναι πολυ πιο ξεκαθαρη... τελικα ηταν καλυτερο το bankai του gin...

2bbd14fc.jpg

#2678 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2010 - 18:06

Το κορυφαίο ήταν ο προσδιορισμός της ταχύτητας 500 φορές η ταχύτητα του ήχου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:hahaha: Ποπό ρε Κούμπο φυσική....γιατί δεν το έβαζες 5000 ή 500000 ?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2679 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2010 - 18:09

εχει γινει λιγο ξενερωτο ...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#2680 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2010 - 18:26

εχει γινει λιγο ξενερωτο ...

ΤΙ λες ρε! τελειο ειναι! δεν ξερεις ποια θα ναι η επομενη μπαρουφα!:canthelp: εχει πολυ σασπενς!

#2681 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2010 - 18:43

Εμενα παντως μου αρεσε και η μαχη, και το bankai του Gin και το τελευταιο δισελιδο.

Μαχη που ο A δεν πελατιαζει τον Β για να ερθει ο Γ εχουμε να δουμε απο το Ichigo vs Grimmjow.

qzMHWHd.png

#2682 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2010 - 21:05

Και επειδη τπ δεν γινεται στην τυχη παρτε και την συγχρονη επιστημονικη εξηγηση του bankai του Gin για να δειτε ποσο cool ειναι.

Assuming Gin's clap took half of a second, that means Gin can stab and retract 1,000 times per second. Maybe more. How long does a clap take, afterall?

340m/s - Speed of Sound
13,000,000m/s - Speed of Gin's Bankai
~300,000,000m/s - Speed of Light

Gin's Bankai travels at ~38,000 times the speed of sound, and ~4% the speed of light.

The average human React Time is 200ms.

At full potential, Gin could assassinate 200 people within a 13km radius before a single one of them can react; With pinpoint precision if he aims with the tip of his blade.

...And you thought Gin's bankai was lame. It's not. It's one of the most powerful in the manga. However, like Zommari, Szayel, Mayuri, and Aizen himself... He is mentally handicapped when facing a protagonist.
:nod:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2683 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2010 - 21:17

Εγώ πάλι έχω να πω ένα:

Science in Bleach: SERIOUS BUSINESS.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2684 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2010 - 21:38

Εντάξει έγω χαριτολογώντας το πα για την φυσική του Κούμπο. This is Bleach we are talking about, δεν χωράει η λογική, απλά ξύλο και κούλ τύποι.
Αφού λοιπόν μιλάμε για bleach και όχι για Hunter x Hunter, ας περιμένουμε να δούμε καμιά μάχη με ιπτάμενα σπαθιά και ακτίνες στον άερα...για να γουστάρουμε.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2685 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2010 - 21:53

Εντάξει έγω χαριτολογώντας το πα για την φυσική του Κούμπο. This is Bleach we are talking about, δεν χωράει η λογική, απλά ξύλο και κούλ τύποι.
Αφού λοιπόν μιλάμε για bleach και όχι για Hunter x Hunter, ας περιμένουμε να δούμε καμιά μάχη με ιπτάμενα σπαθιά και ακτίνες στον άερα...για να γουστάρουμε.

Mην το παιρνεις πανω σου.Βρηκα το συγκεκριμενο ποστ στο 4chan και ηταν πολυ καλο τρολλ για να το παραλειψω.Αλλα keep up the good work:gotit:

Δημοσιευμένη  εικόνα