Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2010 - 13:52
Becoming mad..?..No!.....I don't mean louse yourself like that.....I mean like.......

95% of teens would cry if they saw EDWARD CULLEN at the top of a skyscraper about to jump. Put this as part of sig if you are part of the 5% that would sit here with popcorn & a camera and yell ''DO A FLIP!!!''
Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2010 - 14:59
Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2010 - 16:04
παιδια που ξερετε τι θα γινει?βγηκαν και αλλα επεισοδια?καθε παρασκευη δεν βγαινουν?
Η συζήτηση στο συγκεκριμένο topic γίνεται για το manga του Bleach και όχι για το ανιμέ. Αν δεν διαβάζεις το manga τότε καλύτερα να φύγεις απο εδώ για να μην spoilerιαστείς
Cam Raw & Full script:
Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2010 - 16:08
Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2010 - 16:17
Μα κ εγω γ το manga λεω!
Aha. Sorry δεν σε κατάλαβα.
Βασικά αυτά είναι τα λεγόμενα "spoilers". Κάποια άτομα απο την Ιαπωνία έχουν early εκδόσεις του shonen jump, δηλαδή του περιοδικού που φιλοξενεί τα διάσημα manga (Bleach, Naruto, One Piece etc) και ποστάρουν την πλοκή και μερικές φωτογραφίες σε διάφορα site (συγκεκριμένα στο 2ch). Έτσι ξέρουμε τι θα γίνει μερικές μέρες πριν κάνουν release το manga τα translation group απο τα οποία τα διαβάζουμε. Το Bleach γίνεται released συνήθως βράδυ της Τετάρτης - ξημερώματα Πέμπτης απο το mangastream.com. Δεν χρειάζεται να περιμένεις την Παρασκευή.
Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2010 - 16:25
ωραια!!!!!!!ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aha. Sorry δεν σε κατάλαβα.
Βασικά αυτά είναι τα λεγόμενα "spoilers". Κάποια άτομα απο την Ιαπωνία έχουν early εκδόσεις του shonen jump, δηλαδή του περιοδικού που φιλοξενεί τα διάσημα manga (Bleach, Naruto, One Piece etc) και ποστάρουν την πλοκή και μερικές φωτογραφίες σε διάφορα site (συγκεκριμένα στο 2ch). Έτσι ξέρουμε τι θα γίνει μερικές μέρες πριν κάνουν release το manga τα translation group απο τα οποία τα διαβάζουμε. Το Bleach γίνεται released συνήθως βράδυ της Τετάρτης - ξημερώματα Πέμπτης απο το mangastream.com. Δεν χρειάζεται να περιμένεις την Παρασκευή.
Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2010 - 18:31

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2010 - 23:45
ΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!
Spoiler:
ΧΑΧΑ! Σίγουρα!!!
Becoming mad..?..No!.....I don't mean louse yourself like that.....I mean like.......

95% of teens would cry if they saw EDWARD CULLEN at the top of a skyscraper about to jump. Put this as part of sig if you are part of the 5% that would sit here with popcorn & a camera and yell ''DO A FLIP!!!''
Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2010 - 00:07
http://mangastream.com/read/bleach/398-93/1
Τρεξε να συγκλονιστειτε!!!!
Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2010 - 00:08
Edit - Με πρόλαβε η φίλτατη aryaNamikaze. Μου χαλάσε την πιάτσα. ![]()
Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2010 - 00:16
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2010 - 00:19
Edit - Με πρόλαβε η φίλτατη aryaNamikaze. Μου χαλάσε την πιάτσα.
Bwahaha,.. κυριολεκτικα στην τυχη μπηκα στη ιστοσελιδα (περιμενα να βγει πιιο αργα
Παντως καλουτσικο chapter κιας μου την εδωσε η αποφαση του Ισηδορου, εγω θελω να μαθωωωω
Θεος o Isshin
P.S. Να πω την αληθεια ομως το περιμενα πιο σουπερ ντουπερ συγκλονιστηκο το chapter... Αλλα καλο ηταν ^_^
Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2010 - 00:28
ISSHIN!!! Oh, how I love thee, let me count the ways...!
Δε κατάλαβα, τί εννοούσε με το "lineage";
EEEEE;;; ΤΙ ΠΑ ΝΑ ΠΕΙ, ΔΕ ΡΩΤΑΣ;;; ΤΩΡΑ μας το παίζεις σοφός, ρε Ichigo; ΤΩΡΑ;;;;; ARHG!!!!
It brought you back? Δηλαδή, τώρα θα κάνεις και κάτι άλλο εκτός από το να κάθεσαι και να φωνάζεις; Αμήν...
http://mangastream.com/read/bleach/398-93/18
Επικό. ΕΠΙΚΟ!
Με το δάχτυλο ρε φίλε! Με το κ***δάχτυλο! Έτσι!! Και η μούρη του Aizen ήταν εντελώς γελοία!
Και Ban Kai και ο Jin. Άντε να δούμε...

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2010 - 00:41
Μένω έκπληκτος με το πόσο ώριμα φέρθηκε ο Ιchigo παρολο το εκτεταμένο mindfuck των τελευταίων chapter. Πολύ σοφά δεν στάθηκε στο όλο ζήτημα ενώ η μάχη βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ σωστά επίσης συμπεραινε πως ο Isshin του το κρατούσε μυστικό για κάποιο λόγο.
Όσο για την
Πάλι σε cliffhanger μας σταμάτησε ο Kubo, και αυτήν την φορά σε καλύτερο σημείο απο το προηγούμενο. Damn it I wanna see Gin's bankai now.
Δε κατάλαβα, τί εννοούσε με το "lineage";
Binktopia translation ruled the day again. Ο Aizen, βλεποντας τον Isshin να απομακρύνεται. μάλλον εννοεί πως το έχει η οικογένεια να "keeping distance" κατα την διάρκεια της μάχης. Μάλλον αναφέρεται σε αυτό το γεγονός : [media]http://static3.mangastream.com/manga/2/27/15.png[/media]At least this is my guess.
Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2010 - 01:36
Και να πω και την αμαρτια μου,πιο πολυ εχω αγωνια για τον gin παρα για τον isshin.Παντα τον θεωρουσα απτους πιο cool χαρακτηρες του bleach.Και εφοσον το καλο συνηθως ερχεται στο τελος,προβλεπεται μεγαλο σοκ στο επομενο τσαπτερ απτο bankai του.Ελπιζω να μην μας απογοητευσει...